תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איסו לינגאנה
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
תכל'ס אין לי מושג יותר מדי על השחקן הזה, רק שהוא נחשב לאחד השחקנים הטובים בעונה שעברה בלאומית. מי יכול להרחיב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איסו לינגאנה
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
קשר 50-50, יודע להצטרף טוב להתקפה. לא יודע הרבה מעבר (בכל זאת למה שאני אראה משחקים של הפועל ר"ג בלאומית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 15:57 
מה הנתונים הפיזיים שלו?
ויש אולי סרטון ביצועים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 16:17 
נשמע מבטיח מאוד. מת לראות אותו בפעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 16:33 
חבר שלי אוהד ר"ג אמר שלהתאהב בשחקן הזה אחד המשימותהקלות בתבל

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 16:40 
https://youtu.be/kzo_a49l6TA
יש פה צמד של לינגאנה בדרבי מול הכח מהעונה האחרונה
הגול הראשון ב-0:25 והשני ב-1:55
מצטער, לא יודע איך הופכים קישור לסרטון שיראו פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
חבר אוהד הפועל רמת גן מתאר אותו כשחקן בעל שליטה אבסולוטית בשתי הרגליים (ימנית ואמצעית, בשתיהן הוא כבש בתקופה שלו בהפועל רמת גן), אתלט, מוכשר וצעיר גם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 17:35 
מתוך כתבה בוואלה:

"נכון לעכשיו, הפועל תל אביב החדשה היא הקבוצה הפעילה ביותר בחלון ההעברות הישראלי. בין אריאל הרוש, עומרי אלטמן והמושבה הרומנית שנבנית לה במתחם חודורוב, אסור לשכוח את איסומעילה לינגאנה. "איסו" נחשב עוד מגיל צעיר לשחקן מוכשר מאוד באפריקה. למרות שגדל בחוף השנהב, הקשר בן ה-24 בחר אז להשתייך לנבחרת בורקינה פאסו עד גיל 17 והרשים לא מעט סקאוטים שביקרו ביבשת השחורה. באחד הטורנירים בו השתתף, הצליח לינגאנה להרשים את הנציגים של אברטון ואסטון וילה, והוזמן להצטרף למחלקות הצעירות שלהן. למרות ההצעה הקוסמת, הוא העדיף להישאר בבית.

לינגאנה הסתובב לאורך השנים ודי דרך במקום, עד אשר הגיע בעונה שעברה להפועל רמת גן, בעסקת חבילה יחד עם חברו מחוף השנהב, הקשר דידייה ברוסו. למעשה, ברמת גן מכירים אותם רק כצמד: לינגאנה וברוסו. בפועל, לינגאנה היה הבולט מבין השניים. בעונה הראשונה הוא שיחק הן כבלם והן כקשר אחורי. הוא כבש שני שערים בלבד, אך בלט מאוד וצד את עיני קבוצות ליגת העל. עירוני קרית שמונה, מכבי נתניה ומ.ס. אשדוד הביעו רצון לצרפו.

כאשר הקבוצות ביררו פרטים עם הפועל רמת גן, הן קיבלו מסרים עמומים. בקבוצות למדו כי מדובר בשחקן מאוד מוכשר-אך-בעייתי. שחקן שעושה דברים מדהימים באימונים ובמשחקים, אך מנגד גם פוצח בשביתה איטלקית אם ההנהלה לא דואגת לו למשהו. וכשקורה מקרה כזה, אל השביתה מצטרף כמובן החבר ברוסו. "בעונה הראשונה זה היה סיוט איתו", מספר גורם בהפועל רמת גן. " הוא היה עושה לנו משחקים ושביתה איטלקת על כל דבר קטן. אחרי מה שקרה בקיץ האחרון העמדנו אותו במקום. אמרנו לו שאם לא ישנה את ההתנהגות, הוא לא יגיע לשום מקום ולא ישחק אצלנו. הוא לקח את עצמו בידיים. בעונה הנוכחית היו מעט מאוד בעיות איתו. הוא עשה שינוי בראש".

בתוספת לשינוי, לינגאנה גם שדרג את המספרים וסיים את העונה הנוכחית עם שמונה שערים, כאחד השחקנים הבולטים בליגה הלאומית ואחד הגורמים שהובילו את הפועל רמת גן לקאמבק נהדר ולכניסה לפלייאוף העליון. "שמעתי על כל הבעיות שהיו איתו כשהגעתי", נזכר דני גולן, מאמן הפועל רמת גן. "עם שחקנים אפריקאים צעירים זה הכול עניין של גישה. הם צריכים להרגיש משמעותיים ורצויים, אחרת הם הולכים לאיבוד. מבחינה מקצועית, אצלי הוא היה 200 אחוז מקצוען בכל אימון ומשחק. הוא הקשיב ועשה שינוי בגישה, ולראייה העונה הטובה שלו שהקפיצה אותו להפועל תל אביב".
כאשר בהפועל רמת גן נזכרים בקיץ האחרון, הם מדברים על טלנובלה שלמה שעברו עם לינגאנה וברוסו. כאשר השניים הגיעו לארץ, הם חתמו על הסכם לעונה אחת עם אופציה לשלוש שנים נוספות. לאחר מימוש האופציה, הם הודיעו שהם דורשים שדרוג בשכר או שאינם חוזרים לישראל מחופשת הקיץ.

בהפועל רמת גן איימו לתבוע את השניים, שנחתו בסופו של דבר בישראל אך החליטו לא להתאמן. ברמת גן הודיעו להם שאם תוך יומיים לא ישובו לאימונים, הם מפנים אותם מהדירה ומשחררים אותם לאלתר, תוך כדי הגשת תביעה. העניינים כבר היו על סף פיצוץ, אך איכשהו השניים הבינו (גם בעזרת שדרוג קטן) כי הבחירה אינה בידם והם חייבים לכבד את החוזה שלהם, אחרת הם יסתבכו. לפיכך, הצטרפו מיידית לאימונים.

אנשי המקצוע מעידים כי לינגאנה שחקן בעל פוטנציאל התפתחות גדול. שחקן חכם, בעל מיקום מצוין והבנת משחק גבוהה, עם נתונים פיזיים נפלאים לתפקיד הקשר האחורי. הוא יודע לעשות עבודת הגנה מחד, ומנגד גם לצאת קדימה, לייצר מצבים ולהבקיע. "הוא שחקן ורסטילי", מעיד דני גולן. "אם אני שם אותו כבלם הוא הטוב ביותר בלאומית, ואם הוא בקישור ומגבילים אותו טקטית הוא עושה עבודה מצוינת וגם יודע לתקוף במינון נכון. עובדה שסיים עם שמונה שערים. הכישרון והיכולות הפיזיות הם היתרונות הגדולים שלו".

ועכשיו הוא מגיע לליגת העל. להפועל תל אביב החדשה. עם מאמן ספרדי, ציפיות אחרות לגמרי ותחרות עזה על חולצת ההרכב. "בסופו של דבר, הכול תלוי באינטראקציה בין המאמן לשחקן", מסביר גולן. "זה משהו שלא חדש בטיפול בשחקנים אפריקאים בגיל צעיר. המעבר לרמות האלה לא גדול עליו בגלל הכישרון והיכולות הפיזיות שאין להרבה בליגת העל. הוא יעבור התמודדות, שינוי ותהליך, וגם הפועל תל אביב תצטרך סבלנות איתו. אבל הצעד הזה יכול להשתלם לשני הצדדים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 17:42 
מה שאהבתי אצלו זה שבניגוד להרבה אפריקאים אתלטיים אחרים (סטייל אנסומבו) ללינגאנה יש קלאסה מסוימת.
שחקן חכם, שקול, יודע לשמור על הכדור ולפחות בליגה הלאומית נראה שהוא ברמה אחרת מבחינת הבנת משחק.
חוץ מזה יש לו טיימינג מצוין בהצטרפות לרחבה ובנגיחות סטייל וואליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
הרגשה מצוינת על הבחור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
עם כמה שהוא בצל השמות האחרים אני בונה עליו מאוד..
במידה ויקרה ורייכרט ינחת פה איך זה מסתדר עם הצבת השלישייה הזו במגרש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
NATURALRED כתב:
עם כמה שהוא בצל השמות האחרים אני בונה עליו מאוד..
במידה ויקרה ורייכרט ינחת פה איך זה מסתדר עם הצבת השלישייה הזו במגרש?

לא חובה שלושתם בהרכב. פינטילי באנקר כשלצידו רייכרט/לינגאנה ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב את ההחתמה הזאת לא פחות מאשר את האחרות. לפחות על הנייר ולפי הדיווחים לגבי השחקנים (גם אם הם בסיסיים ושטחיים במידה מסוימת) השילוב בינו לבין פינטילי מאוד מאוזן, כשלינגאנה שחקן יותר אתלטי ודינמי שמצטרף קדימה ומסוגל לעשות גם פעולות הגנתיות (בוקס-טו-בוקס קלאסי), ופינטילי שחקן מנוסה, טכני, סוג של בעל בית על המגרש, וביחד שני שחקנים שתורמים בשני הצדדים של המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי אותו מקרוב ביציע כאשר היה מורחק מהמשחק נגד לוד בלוד
ואל תצפו לנתונים של אגובונה או משהו כזה..
רגליים דקיקות וגוף לא חזק במיוחד
אבל מדיבור עם כולם נאמר שהוא שחקן פייטר וטוב מאד
כמובן שאיחלתי לו בהצלחה ואמרתי לו שתמיד יילחם בשביל הקהל והקהל יעריך אותו על כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני אוהב את ההחתמה הזאת לא פחות מאשר את האחרות. לפחות על הנייר ולפי הדיווחים לגבי השחקנים (גם אם הם בסיסיים ושטחיים במידה מסוימת) השילוב בינו לבין פינטילי מאוד מאוזן, כשלינגאנה שחקן יותר אתלטי ודינמי שמצטרף קדימה ומסוגל לעשות גם פעולות הגנתיות (בוקס-טו-בוקס קלאסי), ופינטילי שחקן מנוסה, טכני, סוג של בעל בית על המגרש, וביחד שני שחקנים שתורמים בשני הצדדים של המגרש.

בדיוק.
הם נשמעים כמו שחקנים שיכולים להשלים אחד את השני ולהוות אמצע חזק מאוד שלא היה לנו הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 18:40 
יובל כתב:

השאלה אם הוא btb טוב.
יש לי הרגשה טובה עליו, בעיקר מהקצת ששמעתי מעכברי לאומית, ואוהדים של קבוצות לאומית. כולם שמו לב אליו כששיחק נגדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 18:41 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס,
אני מבין ששמת לו גוף בתור לנקניקיות והעפת אותו בלי בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 18:43 
RedFox כתב:
יובל כתב:

בדיוק.
הם נשמעים כמו שחקנים שיכולים להשלים אחד את השני ולהוות אמצע חזק מאוד שלא היה לנו הרבה שנים.

כבר שכחת את שי אבוטבול ורועי גורדנה? יותר חזק ודינמי מזה? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
אבירמוס,

ידוע לכל שאני בחור חזק ויציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
Peace Hope כתב:
אבירמוס,

ידוע לכל שאני בחור חזק ויציב

אפור זה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 19:34 
Fez כתב:
RedFox כתב:
יובל כתב:

בדיוק.

כבר שכחת את שי אבוטבול ורועי גורדנה? יותר חזק ודינמי מזה? :SMOKE:

גורדנה וחנן ממן..מי צריך את זנבי?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
יאבק עם רייכרט על מקום בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
אתה מדבר על רייכרט כאילו הוא כבר חתום.... אני סקפטי שהוא ישחק בהפועל בסופו של דבר, בטח שלא בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 22:31 
Charlie כתב:
אתה מדבר על רייכרט כאילו הוא כבר חתום.... אני סקפטי שהוא ישחק בהפועל בסופו של דבר, בטח שלא בעונה הקרובה.

בוא נראה מה הוא יעבור מאוהדי *כבי באימון פתיחת העונה שלהם בשלישי.
אני בטוח שהם יודעים גם מה הוא חושב עליהם.
לא רואה אותו משחק ב *כבי בעונה הזאת. אני מאחל לו ולנו שזה יהיה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
Charlie כתב:

בוא נראה מה הוא יעבור מאוהדי *כבי באימון פתיחת העונה שלהם בשלישי.
אני בטוח שהם יודעים גם מה הוא חושב עליהם.
לא רואה אותו משחק ב *כבי בעונה הזאת. אני מאחל לו ולנו שזה יהיה בהפועל

אני זוכר שכולם פה חיכו לראות איך אוהדי בית'ר יקבלו את שמעון גרשון. היו בטוחים שיקבל קללות אבל הם אימצו אותו אליהם, כאילו רצו להוציא לנו עין עם האצבע המשולשת.
לא אתפלא אם מלבד בודדים (אם בכלל, וגם הם בטח יושתקו) אף אחד לא יקלל אותו, להפך, הרוב יעודד ויתמוך בו כדי להראות שמכבי זה בית עבורו והוא רצוי שם ולכן עדיף לו להישאר והעיקר שלא יחצה את הקווים. לא הייתי בונה על זה, אם כי מצב שבו הוא חוטף מהאוהדים שלהם בהחלט יהיה קטליזטור לעזיבתו את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 22:42 
וואו, זו השוואה מנותקת מהמציאות. מתי גרשון אמר, או צוטט ולא הכחיש אף פעם, שהוא לא רוצה לשחק בבית"ר אלא בהפועל?

הקהל של מכבי יעשה לו את המוות ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 22:44 
מה קשור גרשון?
רייכרט רק לפני חודש נכנס לקרויף ואמר לו שהוא רוצה שחרור להפועל. לא נראה לי שיהיו מוכנים לסלוח לו על זה
בטח אחרי לקח להם איזה חצי שנה עד שקיבלו אותו כולל סולחות בגלל ההיסטוריה האדומה שלו
וזה גם בלי לדבר על העניין המקצועי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
ה"שיחה" עם קרויף הוכחשה ע"י כל הנוגעים בדבר. זה נשמע יותר כמו ספין של הפועל.
טוב, נחיה ונראה. זה עוד מעט.
וגרשון לא היה צריך להגיד כלום, מספיק שהיה קפטן הפועל שדפק את בית'ר ב-2 גמרים רצופים בפנדל המכריע, היה סמל אדום של "הפועל החדשה" ושיחק בהפועל מגיל ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 23:52 
גם בלם ובעונה הראשונה שלו ברמת גן שיחק הרבה בעמדה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2015, 00:11 
Charlie כתב:
ה"שיחה" עם קרויף הוכחשה ע"י כל הנוגעים בדבר. זה נשמע יותר כמו ספין של הפועל.
טוב, נחיה ונראה. זה עוד מעט.
וגרשון לא היה צריך להגיד כלום, מספיק שהיה קפטן הפועל שדפק את בית'ר ב-2 גמרים רצופים בפנדל המכריע, היה סמל אדום של "הפועל החדשה" ושיחק בהפועל מגיל ילדים.

לא הוכחשה על ידי אף גורם. היחיד שלכאורה הכחיש זה גורם עמום כלשהו במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: