Fez כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לדעתי הכיוון זה יותר:
------------הרוש------------
שיימן-גוטליב----זר(קלמן?)---X(אבו עביד?)
-----פינטילי-----לינגאנה------
בומבה------אלטמן------X(אנטל/אסולין?)
-------X(שהר/ביטון?)--------
אני מאמין שרייכרט נועד, אם וכאשר להיות ברוטציה עם פינטילי ולינגאנה.
זה נראה הכיוון על הנייר, אבל צריך לזכור כמו תמיד באשכולות האלה, שבקיץ בונים לא הרכב אלא סגל (אמנם עם סדר והיררכיה), והרכב זה משהו מאוד דינמי שהרבה פעמים שונה מאוד מהתכנונים בקיץ וגם משתנה הרבה מאוד במהלך העונה. אם אני מנתח את הסגל שבונים זה נראה בערך כרגע:
הרוש ושיימן הם הבאנקרים הכי גדולים כרגע פשוט כי אין אף אחד בעמדות שלהם מלבדם, וגם כנראה לא יגיעו שחקנים שאמורים להתחרות איתם על ההרכב. צריך לראות אם יגיע מגן שמאלי מחליף ואם כן אז מי. עוד לפני שהעונה האחרונה נגמרה דיברו על סאן מנחם, אבל לא הגענו לסיכום עם רמה"ש על מחיר ההעברה והרבה זמן לא שמעו את השם שלו.
שאר ההגנה: גוטליב, בלם זר (אולי קלמן, אולי ארסו, אולי מישהו אחר) וכנראה אבו עביד. מתחתיהם יש "רק" שחקני נוער - אבו אל היג'א, טגניה. יש סימן שאלה מעבר לשלושת שחקני הרכש הצפויים (גוטליב, בלם זר ואבו עביד) יגיע עוד שחקן הגנה - או מגן כמו גבאי או ורטה, או בלם לספסל, כדי שיהיה מרחב תמרון מסוים.
במרכז הקישור כרגע אין לנו כלום חוץ מפינטילי ולינגאנה, אחרי שסאשה, אבוטבול ואוחיון עזבו. אם רייכרט יבוא, שלושה שחקנים בכירים על שתי עמדות, שגם יכולים לשחק שלושתם ביחד, זה בסדר גמור. נראה לי שיחכו לרייכרט, אבל אם הוא לא יגיע בסופו של דבר - אני עדיין לא רואה את מכבי משחררים אותו אלינו כל כך בקלות - נהיה חייבים עוד אופציה למרכז הקישור. יש מצב שאפילו אם רייכרט יגיע נצטרך עוד שחקן לעמדה הזאת, כי לא ברור אם מישהו מהקשרים ההתקפיים שכרגע יש או מאלה שעתידים להגיע מסוגל לשחק במרכז הקישור.
אם הקישור ההתקפי נראה עד לפני שבוע דל וחלש ומלא בהימורים אז ההחתמה של בובמה ואנטל אם יגיע שינו לגמרי את התמונה. אם אנטל אכן יחתום, אז קישור התקפי של אנטל, אלטמן, בומבה, אולי אסולין, אולי שקל, ובנוסף ספורי ויחזקאל מהספסל (אם הם לא יושאלו) זה בהחלט מרשים. אני מעריך שזגורי יבין את הרמזים וימצא לעצמו קבוצה ואני מקווה שאני לא טועה.
בהתקפה זה נראה שביטון נשאר בתור חלוץ שני ויביאו חלוץ כלשהו בכיר ממנו, אם לא דמארי/טוטו/סהר אז שחקן כמו אלון תורג'מן אולי או עמאשה. לא נראה לי שנישאר עם ביטון ואזולאי בלבד, אזולאי יישאר בתור חלוץ שלישי או שגם הוא יעזוב.
בסך הכל אם יחתימו את אנטל, ארסו ואבו עביד, שלוש החתמות שיסגרו לנו 9-10 שחקנים ברמה ומעמד של הרכב ראשון, אני יכול להגיד שהבנייה של הסגל היא לא פחות ממדהימה (כאמור, גם ההפתעה מגודל ההשקעה וגם העובדה שיודעים מה לעשות עם הכסף). אחר כך נצטרך לחכות ולראות מה קורה עם רייכרט ועם חלוץ, שאלה החתמות שלא לגמרי תלויות בנו.