Fez כתב:
אחד הכשרונות הצעירים המבטיחים ביותר שהגיעו לארץ. האמת שזכורים לי בעיקר שחקנים אפריקאים ודרום אמריקאים צעירים מבטיחים שהגיעו, ובעיקר לחיפה בתקופת פיני זהבי (יעקובו, דאנטה לופז, טיאגו דוטרה, מרלון דה חסוס, איגנסיו קאנוטו, אולי אפשר להכליל את סאדאת בוקארי שהיה מועמד גם אלינו). אצלנו כמובן היה איגייבור שהוא היחיד שבאמת שילמו עליו כסף גדול והגיע על תקן "ברור שתוך שנה הולכים לעשות עליו קופה", ועוד כמה שלא באמת נחשבו לכישרונות גדולים.
שחקנים אירופאים צעירים ברמת הבטחה כזאת נדיר מאוד שמגיעים לפה.
צריך להיות הוגנים ולהגיד שזה לא תמיד מסתדר, וכמו שרואים ברשימה שנתתי (גם אם הזרים שם באו ממקומות מאוד שונים מבחינת סגנון ולדעתי לשחקן אירופאי סיכויים הרבה יותר גבוהים), לא קל לזר צעיר להגיע כאן לקבוצה גדולה. אני מנסה להתאים את הציפיות, למרות שלזכות בומבה הוא הוכיח בעונה שעברה שכבר בשלב הזה של הקריירה הוא שחקן בכיר מאוד בליגה לא פחות טובה משלנו, ולא רק פוטנציאל לעתיד מאיזו ליגה עלומה.
בכל מקרה צריך להגיד שזו החתמה די מדהימה, של שחקן שלדעתי המחיר הריאלי שלו הוא סביב 2 מיליון דולר כבר היום, ושיכול להיות מסוג השחקנים הנדירים שעושים את ההבדל.
אני מאמין שגם יהיה טוב וגם אם פחות טוב (כמו איגייבור נניח שהיה די בינוני רוב העונה בסופו של דבר), תוך שנה הוא לא פה.
מקווה שהעובדה שפנטילי ובתקווה אנטל פה יעזרו לו להתאקלם.