תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלטמן חתם בהפועל
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
בעקבות העומס באשכול הדיונים הכללי, לדעתי צריך לפתוח אשכול על כל נושא רציני. האשכול הכללי ישאר לדברים קטנים (נגיד שמועות לא אמינות של צנציפח, ספקלוציות וכו') שלא מצדיקות נושא כללי. כשיהיו עוד חדשות (נגיד אם הרומנים יחתמו היום, טפו טפו) אני אפתח לזה אשכול (מוזמנים להקדים אותי)

אז פה זה המקום לדבר על אלטמן שחתם אתמול ל5 שנים בהפועל:
http://hapoelta-fc.co.il/%D7%A2%D7%95%D ... %AA%D7%90/

תמונה

בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלטמן חתם בהפועל
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:24 
קליפ ביצועים שלו מלפני 3-4 שנים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
מה העמדה הטבעית שלו?
במכבי לפני שנתיים אני זוכר שהוא שיחק באגף, אבל דיברו על זה שבאמצע הוא יהיה יותר טוב
בהפועל פ"ת הוא שיחק באמצע או באגף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:32 
מה נסגר עם פורום השחקן ה12? 8 עמודים על אלטמן, והשוואת לגילי וורמוט, יש שם שיאים מרגשים של פאתטיות ששנים לא חוויתי, כבר שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מה נסגר עם פורום השחקן ה12? 8 עמודים על אלטמן, והשוואת לגילי וורמוט, יש שם שיאים מרגשים של פאתטיות ששנים לא חוויתי, כבר שווה.

ציטוטים נבחרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
chimpfive כתב:

ציטוטים נבחרים?

הם בעיקר תוהים על הקשר בין עסקת ורמוט לבין זה, האם אלטמן היה חותם בהפועל גם בלי האופציה שקיבלנו עליו בעסקה ההיא
חלק אומרים שם שאם אנחנו מקבלים בזכות העסקה את אלטמן ורייכרט אז עשינו את עסקת חיינו (בניגוד לאיך שזה היה נראה אז), חלק אומרים שהכל בסדר ורייכרט יישאר שם ווורמוט יתן בעונה הבאה 10 שערים ו10 בישולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:46 
לצערי ומקווה שאני אתבדה אבל אלטמן=זגורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:48 
יוזמה מבורכת, בוז'אן :BOW:
צריך גם לפתוח אשכול על כל שחקן שחתם עד עכשיו (הרוש,שיימן,גוטליב ושות') ולדון עליו בנפרד, זהו תכלית של פורום אף אחד לא משלם על אשכולות פה
אולי נוכל לקבל יותר רקע על שחקנים חדשים בתורה ברורה יותר מאשר התוהו ובוהו שיש באשכול דיונים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:52 
יכול לשחק בכל העמדות של הקישור ההתקפי, בעיטה טובה, דריבל טוב, ממושמע טקטית, לא איטי. קצת אגואיסט ומרבה ליפול. זה מה שקיבלתי מאוהדי מכבי ופ"ת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
ההחתמה הכי טובה עד עכשיו, ואסביר:
1. הוא בא מבית של אוהדי הפועל, תמיד טוב שיש לשחקן חיבור כלשהו למועדון, אפילו הקטן ביותר.
2. מקצועית הוא עוד לא קיבל הזדמנות גדולה, בהפועל פ"ת 23 (4) הוא סיים עם 5 שערים ועוד 4 בישולים, שזה רקורד לא מדהים לקבוצה קטנה, מצד שני הוא שיחק בקבוצה שרוב העונה הייתה במאבקי תחתית ולא בדיוק הציגה תוכנית משחקת גדולה. בנוער של מכבי הוא היה השחקן הכי בולט ולראייה היציאה לחו"ל בגיל צעיר. במכבי בעונה הראשונה שלו הוא לא הרשים מידי, אבל קיבל קרדיט ענק מסוזה ופתח במשחקי המוקדמות ואני מניח שזה לא היה סתם, בכל זאת המועדון הכי מסודר בארץ.
3. חוזה ל-5 שנים זה קצת מלכודת אבל אני מניח שזו הייתה דרישה של אלטמן שצריך כבר ביטחון כלכלי מסוים למקרה שהקריירה לא תזנק בצורה שהוא רצה, אני לא אתפלא אם יש גם סעיף יציאה נמוך מאוד לחו"ל שלא פורסם עליו במכוון.

סך הכל מדובר בשחקן עם פוטנציאל גבוה מאוד שצריך סביבו שחקנים טובים שעובדים וכאלו כבר הביאו לו,
שיהיה בהצלחה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 11:59 
בהצלחה ילד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
יוזמה מבורכת, בוז'אן :BOW:
צריך גם לפתוח אשכול על כל שחקן שחתם עד עכשיו (הרוש,שיימן,גוטליב ושות') ולדון עליו בנפרד, זהו תכלית של פורום אף אחד לא משלם על אשכולות פה
אולי נוכל לקבל יותר רקע על שחקנים חדשים בתורה ברורה יותר מאשר התוהו ובוהו שיש באשכול דיונים

בכיף, מוזמנים לפתוח (אם לא אני אפתח יותר מאוחר כשיהיה לי יותר זמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:00 
רכש מעולה,אין מה להוסיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 19 יוני 2015, 12:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
ההחתמה של בומבה עושה שכל לגבי העמדה המיועדת של אלטמן - קשר מתחת לחלוץ או יותר נכון סקנד-סטרייקר, החלוץ שמגיע עם הפנים לשער ומנצל את המהירות והפיזיות שלו כדי להגיע לתוך הרחבה.
החלטה טובה וממה ששמעתי מאוהדי הפועל פ"ת (עוד נחזור והאדמה תרעד) הוא לא היה יעיל בכנף ואת הגולים שלו עשה או דרך האמצע או בפנדלים, לדעתי זה גם התפקוד שלו בנבחרת הצעירה שם כיכב במשחק האחרון.
יהיה מאוד מעניין לראות את השילוב שלו ושל בומבה כשבומבה יחתוך משמאל לאמצע ואלטמן יעשה תנועה לתוך הרחבה.
קיצר, על הניר החתמה פנטסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
3. חוזה ל-5 שנים זה קצת מלכודת אבל אני מניח שזו הייתה דרישה של אלטמן שצריך כבר ביטחון כלכלי מסוים למקרה שהקריירה לא תזנק בצורה שהוא רצה, אני לא אתפלא אם יש גם סעיף יציאה נמוך מאוד לחו"ל שלא פורסם עליו במכוון.

באופן גורף, החתמה של שחקנים צעירים לחוזים כמה שיותר ארוכים זה אינטרס מובהק של הקבוצה. זה מאפשר לה להנות מהשחקן כמה שיותר ככל שהוא מתקרב לשיא הקריירה שלו, נותן לה את הכוח להשאיר או למכור את השחקן ומעלה את המחיר של מכירה פוטנציאלית, כשבדרך עבור שחקנים צעירים מדובר בחוזים נמוכים. עם שחקנים מבוגרים המגמה הפוכה, אין פוטנציאל מכירה וקיים חשש שהשחקן יתדרדר ביכולת עם הזמן. לכן שחקנים מבוגרים מחפשים חוזים כמה שיותר ארוכים, ולעומת זאת קבוצות משתדלות להחתים שחקנים מבוגרים לחוזים קצרי טווח. לצ'לסי למשל עד כמה שאני זוכר יש מדיניות לפיה הם לא נותנים לשחקנים מעל גיל 30 חוזה ליותר מעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, יכול להיות שאני טועה בזה, אבל נסיבות העבר מלמדות הרבה שחקנים וסוכנים שחוזים קצרים יכולים להיות בעיקר נגדך,
והדברים האלו מגובים בדרך כלל בסעיפי יציאה מאוד נמוכים, לא מאמין שאלטמן חתם בלי סעיף יציאה שמבטח אותו מהבחינה הזו.
בשבילו זה נשמע כמו WIN WIN.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

שניהם התחילו כהבטחה בנוער של קבוצה גדולה, אבל אלטמן יצא לאנגליה בגיל נוער וכבש בנוער של פולהאם לא מעט בשנה שלו שם, בפורום שלהם הם מאוד התלהבו ממנו (עוקבים אחרי הנוער בלא פחות מסירות מפישונט). אלטמן וזגורי שניהם נחשבים לשחקנים מאוד טכניים, אבל אלטמן נחשב גם שחקן אינטליגנט ובוודאי לא ערס כמו הזגורי (מה שלא מעט פעמים פגע ביכולת שלו לטעמי, כשהיה נכנס לויכוחי שכונה עם השופטים והשחקנים שלידו ומאבד פוקוס). כשאלטמן חזר למכבי זה היה בקול תרועה רמה מדי וזרקו אותו למים העמוקים בשלב מוקדם מדי, יש לו עוד הרבה מה לתת ולאן להתפתח. מבחינת מספרים לא הייתי שופט שום דבר בהקשר של הפועל פ"ת, למרות שאורמוש היה לידו לא באמת היה לו עם מי לשחק כדורגל התקפי, זו קבוצה שניסתה לשרוד בליגה ונכשלה במשימה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:24 
החתמה לטווח ארוך של שחקן צעיר ומכושר זה מעיד על חוכמה של מועדון, משהו שלא היה בשנים האחרונות.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

לאלטמן יש נתונים פיזיים הרבה יותר טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:31 
מאוד מפתיע ומוזר שמכבי ויתרה עליו ככה.
שחקן עם פוטנציאל גדול. שיהיה הרבה בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אוקיי, יכול להיות שאני טועה בזה, אבל נסיבות העבר מלמדות הרבה שחקנים וסוכנים שחוזים קצרים יכולים להיות בעיקר נגדך,
והדברים האלו מגובים בדרך כלל בסעיפי יציאה מאוד נמוכים, לא מאמין שאלטמן חתם בלי סעיף יציאה שמבטח אותו מהבחינה הזו.
בשבילו זה נשמע כמו WIN WIN.

אם יש לו סעיף יציאה נמוך זה באמת מבטח אותו משני הכיוונים, אבל לא פורסם על זה שום דבר אז אי אפשר להתייחס לזה. מהצד של הפועל זאת עסקה טובה, אם למשל היו ממתינים אותו לשלוש שנים אז לא בטוח שזו הייתה החתמה כזאת טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
אלטמן לא טוב באגף, זה נאמר לא פעם גם על ידי אוהדי פ"ת וגם על ידי אוהדי מכבי.
באמצע הוא הרבה יותר אפקטיבי. הוא גם שחקן התקפה שעושה הרבה הגנה אז באמצע שמאחוריו פנטילי ולינגאנה שהם מפלצות של פיזיות זה יכול להיות קיר ברזל, שיאפשר לבומבה ולשחקן האגף האחר הרבה חופש התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:41 
במציאות של היום, שבה אם שחקן רוצה לעזוב הוא עוזב, ואם קבוצה רוצה לגרום לו לעזוב בלי להפגע יותק מדי היא יכולה לעשות את זה, חוזה ארוך טווח בעיקר מבטיח שהוא לא יברח בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
מאוד מפתיע ומוזר שמכבי ויתרה עליו ככה.
שחקן עם פוטנציאל גדול. שיהיה הרבה בהצלחה :ROSE:

שחקן חופשי על פניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:48 
מצד אחד אני שומע עליו הרבה דברים טובים, מצד שני עוד לא ראיתי ממנו שום דבר שהרשים אותי.
נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 12:59 
דיברתם פה על הפורום של מכבי, היה לי משעמם אז לקחתי 20 דקות לקרוא קצת בפורום שלהם.
תקשיבו, בחיים שלי לא ראיתי כזאת ערימה של הזויים. אם אתם חושבים שפה יש יצורים, אתם צריכים לראות אותם.
אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
דיברתם פה על הפורום של מכבי, היה לי משעמם אז לקחתי 20 דקות לקרוא קצת בפורום שלהם.
תקשיבו, בחיים שלי לא ראיתי כזאת ערימה של הזויים. אם אתם חושבים שפה יש יצורים, אתם צריכים לראות אותם.
אלוהים ישמור

גם מושקוביץ' חבר שם בפורום עם 100 אלף הודעות משום מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אין מקום להשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אלוהים ישמור

אני גם עשיתי את זה
לא בטוח מי יותר הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: