תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:51 
RedFox כתב:
עומרי קנדה כתב:
אני מקווה שלא ירדו מלנסות לקנות שחקנים מאשדוד.
סירושטיין יכול להיות שיחוק, ורטה בעיני יופי של אופציה למגן ימני, השחקנים ההתקפיים שלהם די מיותרים בסיטואציה של הפועל.

ורטה אחד האוברייטדים הגדולים.
עדיף להביא את אבו עביד.

ממה שראיתי מורטה, מסכים מאד. נראה במשחקים שלו נגד הפועל כמו שחקן לא חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:56 
בואו נגיד ככה על סמך האירועים האחרונים
אם רייכרט ילך לבוררות עם מכבי ויקבעו לו תג מחיר
הוא ישחק פה
נראה לי שזה משהו שאפשר להגיד פה אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:56 
Charlie כתב:
silver-net כתב:
Charlie כתב:
Asafas כתב:
מקווה מאוד שילכו בכל הכוח על רייכרט ובן סהר (דמארי נראה ונשמע כפנטזיה). זו יכולה להיות קבוצה מצוינת. הריגוש חזר.

כשאתה כותב שאתה "מקווה" שילכו בכל הכוח על ריכרט ובן שהר אני מפרש את זה כבר שהפועל מפעילה בימים אלה ממש מכבש לחצים עצום על השניים. ;)
אני יודע ממקור ראשון על שהר, שאכן אלה פני הדברים, אבל משום מה היתה לי הרגשה שהפועל הרימה ידיים בנוגע לסיכוי להביא את רייכרט.

אין ספק שאם נצליח להנחית את שני אלה, יהיה בלם זר (קלמן, ארסו או מישהו אחר) ואולי גם יביאו את אסולין וגבאי - תהיה פה קבוצה למקומות 2-4.

אני חושב שמאז הקיץ שאחרי הדאבל (לפני עונת הצ'מפיונס) לא התרגשתי וחיכיתי ככה שתתחיל כבר העונה. אני לא מפנטז על אליפות, אבל רואה שסוף סוף עושים דברים כמו שצריך (גם ברמה המנהלתית), משקיעים ברכש איכותי ואולי גם לנו תהיה קבוצה שיודעת לשחק כדורגל...

לגבי בן סהר, בכל האתרים(וואן ספורט 5 וספורט1) רשום שהוא מדבר עם חיפה ונותן להם עדיפות...מעניין איך זה מסתדר עם הלחצים עליו מצידנו
בנוגע לרייכרט יש שקט, לא יודע צה זה אומר....מה הבעיה שיכריז שהוא הולך לבוררות מולם אם הןא רוצה לעזוב אלינו?

על שהר כתבתי כבר לפני כמה עמודים, בכל הנוגע להעדופותיו וללחצים מצד רוני לוי ומני וייצמן.
לגבי רייכרט - אחרי תקופה שכמעט כל יום-יומיים יצאה ידיעה בנוגע אליו פתאום באמת העניין הושתק לגמרי. בכתבות הוא אפילו לא מוזכר כאופציה להגיע (כמו למשל אסולין, שהר או אפילו דמארי) גם אם זה קישקוש. פשוט לא קיים. מעניין אם זה בגלל שהתברר שמכבי לא תמכור אותו להפועל לא משנה מה, או שזה השקט שלפני הסערה שתתחולל כאשר רייכרט יפנה לבוררות. אני מניח שהתשובה תהיה ממש בקרוב כי בעוד מס' שבועות הרכבת הקבוצה תושלם והיא תצא למחנה אימון. לכן אני גם סקפטי שהוא יגיע, כי הזמן דוחק וגם בוררות לא מסיימים בשבוע.

אני לא מבין מאיפה אנשים הגיעו לזה שרייכרט רוצה לעבור או שיש בכלל בוררות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
בואו נגיד ככה על סמך האירועים האחרונים
אם רייכרט ילך לבוררות עם מכבי ויקבעו לו תג מחיר
הוא ישחק פה
נראה לי שזה משהו שאפשר להגיד פה אחד

לא הייתי יכול לנסח את זה טוב יותר.
הכל תלוי בשחקן - אם ירצה לעבור אלינו ויעשה מהומות שם - יהיה בהפועל.
אם החליט להיות צהוב - שישבור רגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 23:04 
Charlie כתב:
silver-net כתב:
Charlie כתב:
Asafas כתב:
מקווה מאוד שילכו בכל הכוח על רייכרט ובן סהר (דמארי נראה ונשמע כפנטזיה). זו יכולה להיות קבוצה מצוינת. הריגוש חזר.

כשאתה כותב שאתה "מקווה" שילכו בכל הכוח על ריכרט ובן שהר אני מפרש את זה כבר שהפועל מפעילה בימים אלה ממש מכבש לחצים עצום על השניים. ;)
אני יודע ממקור ראשון על שהר, שאכן אלה פני הדברים, אבל משום מה היתה לי הרגשה שהפועל הרימה ידיים בנוגע לסיכוי להביא את רייכרט.

אין ספק שאם נצליח להנחית את שני אלה, יהיה בלם זר (קלמן, ארסו או מישהו אחר) ואולי גם יביאו את אסולין וגבאי - תהיה פה קבוצה למקומות 2-4.

אני חושב שמאז הקיץ שאחרי הדאבל (לפני עונת הצ'מפיונס) לא התרגשתי וחיכיתי ככה שתתחיל כבר העונה. אני לא מפנטז על אליפות, אבל רואה שסוף סוף עושים דברים כמו שצריך (גם ברמה המנהלתית), משקיעים ברכש איכותי ואולי גם לנו תהיה קבוצה שיודעת לשחק כדורגל...

לגבי בן סהר, בכל האתרים(וואן ספורט 5 וספורט1) רשום שהוא מדבר עם חיפה ונותן להם עדיפות...מעניין איך זה מסתדר עם הלחצים עליו מצידנו
בנוגע לרייכרט יש שקט, לא יודע צה זה אומר....מה הבעיה שיכריז שהוא הולך לבוררות מולם אם הןא רוצה לעזוב אלינו?

על שהר כתבתי כבר לפני כמה עמודים, בכל הנוגע להעדופותיו וללחצים מצד רוני לוי ומני וייצמן.
לגבי רייכרט - אחרי תקופה שכמעט כל יום-יומיים יצאה ידיעה בנוגע אליו פתאום באמת העניין הושתק לגמרי. בכתבות הוא אפילו לא מוזכר כאופציה להגיע (כמו למשל אסולין, שהר או אפילו דמארי) גם אם זה קישקוש. פשוט לא קיים. מעניין אם זה בגלל שהתברר שמכבי לא תמכור אותו להפועל לא משנה מה, או שזה השקט שלפני הסערה שתתחולל כאשר רייכרט יפנה לבוררות. אני מניח שהתשובה תהיה ממש בקרוב כי בעוד מס' שבועות הרכבת הקבוצה תושלם והיא תצא למחנה אימון. לכן אני גם סקפטי שהוא יגיע, כי הזמן דוחק וגם בוררות לא מסיימים בשבוע.

הלוואי ותהיה בוררות גם בגלל שהיא תגמר מהר וגם בגלל שזה אומר שרייכרט משוחרר מ*כבי כי הבוררות היא בעצם על גובה הפיצוי
לרייכרט אין מה לחפש ב*כבי
הוא שרף את עצמו מול הקהל סופית עם האמירות שלו לפני חודש ומקצועית הוא לא יראה דשא
אני מקווה שהשקט עכשיו הוא בגלל שעוד מנסים להוציא את השחרור בלי להגיע לבוררות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 23:10 
Adom Bdam כתב:
Charlie כתב:
silver-net כתב:
Charlie כתב:
Asafas כתב:

אני לא מבין מאיפה אנשים הגיעו לזה שרייכרט רוצה לעבור או שיש בכלל בוררות.

(אני לא אחד שיודע ולא מקורב ולא כלום, אני רק אחד שחושב בהיגיון)
בפעם הראשונה שפרסמו ציטוטים בשם רייכרט חשבתי שמנסים לשרוף אותו במכבי כדי שיישאר, וחיכיתי להכחשה גורפת. הייתי בטוח שמדובר בסוג של בדיחה גרועה, איזה משהו שהוא טוב מכדי להיות אמיתי*.
מאז המצב בקבוצה קצת השתנה, וכבר יצאו 4-5 ידיעות מהסוג, כשהמגיבים היחידים הם ה"גורמים" שלנו וג'ורדי. אם רייכרט לא היה רוצה להגיע אלינו הוא היה רץ ומודיע כמה הוא אוהב את מכבי ושולל כל אמירה שקושרת אותו עם הפועל, זה מריח כמו מהלכים מתוזמנים.
זה בהיבט האינטואיציה. חוץ מזה אני יודע סיפורים אישיים על זה שהוא גדל בבית אדום, וחתם במכבי בלחץ של אבא שלו עם החובות.
שני אלה, במקביל לפרסומים באינטרנט וברדיו שהוא רוצה ללכת לועדה למעמד השחקן, גורמים לחשוב שיש דברים בגו.
נשאר רק לקוות שזה באמת ייצא לפועל

*הכותב קילל את רייכרט בלי הפסקה מהרגע שהגיע, לא מצטער על זה לשנייה, ומקווה מאוד שיוביל אותנו בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 23:51 
אגב, גם אלטמן מגיע מבית אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
אם מחפשים להביא גם חלוץ רומני, למה לא להביא את שכטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 00:09 
צריכים גולר, שכטר גם בכושר טוב הוא לא חלוץ בודד.
האמת שדמארי היה יושב בול. גם תמוז מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 00:30 
אי אפשר להביא את דמארי?
אפילו בהשאלה, לא חושב שלגרמנים תהיה בעיה לשלם 70% משכרו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אי אפשר להביא את דמארי?

רדבול לא ישחררו אותו להפועל
הוא בדרך לרדבול זלצבורג
רדבול שילמו עליו מספיק כסף בשביל לשחרר אותו כל כך מהר
הם יעבירו אותו ככה לקבוצת בת שלהם, הוא יקבל דקות משחק והוא יחזור אליהם
לא יגיע להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אי אפשר להביא את דמארי?

רדבול לא ישחררו אותו להפועל
הוא בדרך לרדבול זלצבורג
רדבול שילמו עליו מספיק כסף בשביל לשחרר אותו כל כך מהר
הם יעבירו אותו ככה לקבוצת בת שלהם, הוא יקבל דקות משחק והוא יחזור אליהם
לא יגיע להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 07:31 
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:

:ROSE:

חשבתי שראוי לציין לאור כל ההתלהבות מרייכרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 07:34 
הציטוט הנכון מידיעות זה שגורמים בכדורגל העלו אפשרות שטדי שגיא עומד מאחורי הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
הציטוט הנכון מידיעות זה שגורמים בכדורגל העלו אפשרות שטדי שגיא עומד מאחורי הקבוצה

בקיצור מישהו קרא את הטוקבקים בONE בתקופה האחרונה
וזרק את זה לאוויר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
מקווה רק שעם כל הזרים שנוחתים פה בצדק ובחוכמה , יישאר מקום לתכשיטים שגודלים בנוער וכמובן לשים דגש על גידול חדשים

מעבר לזה שוב שאפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 07:42 
בקיצור, הם בדיכאון שאין להם מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
בקיצור, הם בדיכאון שאין להם מושג

כך נראה וטוב שכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
מקווה רק שעם כל הזרים שנוחתים פה בצדק ובחוכמה , יישאר מקום לתכשיטים שגודלים בנוער וכמובן לשים דגש על גידול חדשים

מעבר לזה שוב שאפו

איזה תכשיטים בדיוק גדלים אצלנו בנוער? רמזי ספור ושגיב יחזקאל (שאגב אני מאמין שיש בהם משהו ומקווה שיוכיחו זאת), זכו ליותר הזדמנויות מאשר
כל שחקן נוער אחר בעשור האחרון (לפחות) בהפועל. היה רצון גדול לשתף שחקני בית בשנתיים האחרונות ולראות מישהו מתפתח, בצער רב אף אחד לא ניצל
את זה והוכיח שהוא יכול להיות שחקן הרכב בקבוצה. יש מהלך אחד של שחקן נוער מהשנתיים האחרונות שזכור לך לטובה באופן מיוחד?
אז עכשיו כנראה אנחנו קצת משתדרגים והם יצטרכו להוכיח את עצמם ב-15 דקות שיקבלו פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
Feigenbaum כתב:
yossi כתב:

מעבר לזה שוב שאפו

איזה תכשיטים בדיוק גדלים אצלנו בנוער? רמזי ספור ושגיב יחזקאל (שאגב אני מאמין שיש בהם משהו ומקווה שיוכיחו זאת), זכו ליותר הזדמנויות מאשר
כל שחקן נוער אחר בעשור האחרון (לפחות) בהפועל. היה רצון גדול לשתף שחקני בית בשנתיים האחרונות ולראות מישהו מתפתח, בצער רב אף אחד לא ניצל
את זה והוכיח שהוא יכול להיות שחקן הרכב בקבוצה. יש מהלך אחד של שחקן נוער מהשנתיים האחרונות שזכור לך לטובה באופן מיוחד?
אז עכשיו כנראה אנחנו קצת משתדרגים והם יצטרכו להוכיח את עצמם ב-15 דקות שיקבלו פה ושם.

לי זכור מהלך מדהים של הבלרינה ספורה.
שראנוב בעט את הכדור בשלומיאליות אופיינית שפגע בשלומיאל עוד יותר גדול ממנו ונכנס לרשת.
מדובר בנכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 08:15 
כתבה מביכה ביותר בוואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
למה בן סהר למה? איפה טוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:01 
בגלל נבלות כמו הקוף,ההוא עם השם של איצטדיון בארץ.לא רוצה להיות "בעל בית".למרות שהוא אוהד הפועל,ומוקף בחברים אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:06 
אדום נחמד כתב:

טוטו עם חוזה לעונה נוספת בפטרולול שסירבה להצעה של 200 אלף יורו מסטיאווה - מקווה לקבל עליו חצי מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

לא מבין את זה. במיוחד שהוא עולה כולה 2,016 שקל:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=895240

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
בגלל נבלות כמו הקוף ,ההוא עם השם של איצטדיון בארץ.לא רוצה להיות "בעל בית".למרות שהוא אוהד הפועל,ומוקף בחברים אוהדי הפועל.

מילא האיצטדיון הירושלמי, אבל מי הוא הקוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום נחמד כתב:
למה בן סהר למה?

מקווה מאוד שלא בונים עליו כחלוץ ראשון ובכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סימרוטיץ כתב:
אתנחתא קטנה
זה בכלל אמיתי הדבר הזה ?
http://vod.sport5.co.il/?Vc=893&Vi=192032

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2015, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
בן סהר הוא אוברייטד, גם אם היה בכושר של העונה האחרונה שלו אצלנו, והוא מאוד רחוק מלהיות בכושר כזה. הוא גם לא ממש סוג החלוץ שאנחנו צריכים, יש קישור שעל הנייר נראה מאוד אטרקטיבי, אנחנו צריכים חלוץ שפיץ שיודע לעמוד נכון כדי לקבל את הכדור ולהכניס אותו לשער בלי לשאול שאלות, כמו ארבייטמן בעונה שלו בחיפה. בן סהר הוא חלוץ שחודר לרחבה מהצדדים וזה לא מה שאנחנו צריכים, במיוחד לא אם נשחק 4-5-1 (כ״כ הרבה קשרים בסגל, מה הסיכוי שלא נשחק ככה?).

מהבחינה הזאת תמוז או דמארי הרבה יותר מתאימים לנו, לא מוצא סיבה שהם יהיו פחות ריאליים מבן סהר. אם הייתי צריך להביא מישהו בארץ זה או את עמאשה בחינם או את איציק כהן מבית״ר שלטעמי אפשר להביא במחיר סביר (טביב בדרך לאקזיט). ואם כלו כל הקיצין אז חלוץ זר טוב, אבל להתאבד על בן סהר זה לטעמי לא נבון.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: