תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 22:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אגב, איך גוטליב, בלם טוב? מהיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 21:48 
אם וכאשר, השיר שלו חייב להיות לפי הלחן של השיר הזה

https://www.youtube.com/watch?v=QlPS16NeBO0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 21:49 
צריך להיות עיוור כדי לא לראות שעושים עבודה אדירה בהפועל הקיץ. וצריך להיות ציניקן ממורמר חסר תקנה כדי לא להתרגש אפילו קצת.
זו לא הקבוצה הכי נוצצת שהיתה פה, אבל נבנית פה קבוצה בצורה סופר מקצועית. זה לא מבטיח כלום, בטח לא בטווח הקצר, אבל בהחלט יש סיבות לאופטימיות.

אני מאוד מתרשם משלושת הרומנים. פינטילי למשל זה שחקן הרבה יותר מרשים ברקורד מאשר הובאן של ב"ש, וגם צעיר ממנו בשנתיים (שזה משמעותי בגיל הזה). באופן כללי, אם יחתום הוא הקשר האחורי עם הרקורד הכי מרשים שנחת בהפועל (הלמאי היה עם רקורד דומה בהונגריה שהיא מדינת כדורגל חלשה יותר באופן משמעותי). גם בעונות הגדולות שלנו הבאנו שחקנים כמו רוקי או מנטששווילי שלא מתקרבים לקאליבר הזה, וקצת אחר כך היה דג'מבה דג'מבה שהיה שם גדול בצעירותו אבל הגיע עם הרבה סימני שאלה.
גם שני הקשרים ההתקפיים (בהנחה שבאמת רוצים להחתים את שניהם) נראים ברמה מאוד גבוהה, הם ווינגרים אמיתיים והם סקוררים.

עוצר כאן מפאת נאחס :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אבו אביד הגיב לאלטמן על התמונה של החתימה בהפועל באינסטגרם: "יאח בשעה טובה אוהב אותך :HEART2: " מקווה שהם ישתפו פעולה בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:00 
עומרי קנדה כתב:
19 כתב:
מאנשים שחצי עוקבים אחרי הליגה הרומנית, שניהם טובים.
אבל כל הדיעות האלה מאנשים שראו, הןמבעירבון מוגבל. אפילו כשאלרואי כהן שיחק פה, היו אנשים שראו כל דקה שלו, שלו היו נשאלים עליו, היו אומרים שהוא טוב.

תלוי מי הבן אדם.

על קולין ואיליץ' אמרו שהם מתואמים והם טובים.
בואו נרגע.

אף אחד כאן לא אומר שכל הזרים האלו יהיו תותחים בהפועל.
אבל עצם העובדה שהם שיחקו קבוע בעונה הקודמת שלהם,הביאו מספרים יפים ויש להם רזומה טוב זה כבר דבר מעודד.

הסיכוי הרבה יותר קטן ליפול עם זרים כאלו מאשר עם אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:06 
מקווה מאוד שילכו בכל הכוח על רייכרט ובן סהר (דמארי נראה ונשמע כפנטזיה). זו יכולה להיות קבוצה מצוינת. הריגוש חזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
צריך להיות עיוור כדי לא לראות שעושים עבודה אדירה בהפועל הקיץ. וצריך להיות ציניקן ממורמר חסר תקנה כדי לא להתרגש אפילו קצת.
זו לא הקבוצה הכי נוצצת שהיתה פה, אבל נבנית פה קבוצה בצורה סופר מקצועית. זה לא מבטיח כלום, בטח לא בטווח הקצר, אבל בהחלט יש סיבות לאופטימיות.

אני מאוד מתרשם משלושת הרומנים. פינטילי למשל זה שחקן הרבה יותר מרשים ברקורד מאשר הובאן של ב"ש, וגם צעיר ממנו בשנתיים (שזה משמעותי בגיל הזה). באופן כללי, אם יחתום הוא הקשר האחורי עם הרקורד הכי מרשים שנחת בהפועל (הלמאי היה עם רקורד דומה בהונגריה שהיא מדינת כדורגל חלשה יותר באופן משמעותי). גם בעונות הגדולות שלנו הבאנו שחקנים כמו רוקי או מנטששווילי שלא מתקרבים לקאליבר הזה, וקצת אחר כך היה דג'מבה דג'מבה שהיה שם גדול בצעירותו אבל הגיע עם הרבה סימני שאלה.
גם שני הקשרים ההתקפיים (בהנחה שבאמת רוצים להחתים את שניהם) נראים ברמה מאוד גבוהה, הם ווינגרים אמיתיים והם סקוררים.

עוצר כאן מפאת נאחס :SMOKE:

מקווה שיחתימו גם את אנטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:08 
מזמן לא התרגשתי ככה בקיץ.
יאללה שתתחיל כבר העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:11 
אשכרה יש מה לראות חדשות הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
מקווה מאוד שילכו בכל הכוח על רייכרט ובן סהר (דמארי נראה ונשמע כפנטזיה). זו יכולה להיות קבוצה מצוינת. הריגוש חזר.

כשאתה כותב שאתה "מקווה" שילכו בכל הכוח על ריכרט ובן שהר אני מפרש את זה כבר שהפועל מפעילה בימים אלה ממש מכבש לחצים עצום על השניים. ;)
אני יודע ממקור ראשון על שהר, שאכן אלה פני הדברים, אבל משום מה היתה לי הרגשה שהפועל הרימה ידיים בנוגע לסיכוי להביא את רייכרט.

אין ספק שאם נצליח להנחית את שני אלה, יהיה בלם זר (קלמן, ארסו או מישהו אחר) ואולי גם יביאו את אסולין וגבאי - תהיה פה קבוצה למקומות 2-4.

אני חושב שמאז הקיץ שאחרי הדאבל (לפני עונת הצ'מפיונס) לא התרגשתי וחיכיתי ככה שתתחיל כבר העונה. אני לא מפנטז על אליפות, אבל רואה שסוף סוף עושים דברים כמו שצריך (גם ברמה המנהלתית), משקיעים ברכש איכותי ואולי גם לנו תהיה קבוצה שיודעת לשחק כדורגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

עד עכשיו היה רק את שימון? העברתי עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שלא ירדו מלנסות לקנות שחקנים מאשדוד.
סירושטיין יכול להיות שיחוק, ורטה בעיני יופי של אופציה למגן ימני, השחקנים ההתקפיים שלהם די מיותרים בסיטואציה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
100%anti beitar כתב:

כל היום שמעתי וראיתי תוכניות ספורט, כמה אפשר לדבר על הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
100%anti beitar כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:23 
Charlie כתב:
Asafas כתב:

כשאתה כותב שאתה "מקווה" שילכו בכל הכוח על ריכרט ובן שהר אני מפרש את זה כבר שהפועל מפעילה בימים אלה ממש מכבש לחצים עצום על השניים. ;)
אני יודע ממקור ראשון על שהר, שאכן אלה פני הדברים, אבל משום מה היתה לי הרגשה שהפועל הרימה ידיים בנוגע לסיכוי להביא את רייכרט.

אין ספק שאם נצליח להנחית את שני אלה, יהיה בלם זר (קלמן, ארסו או מישהו אחר) ואולי גם יביאו את אסולין וגבאי - תהיה פה קבוצה למקומות 2-4.

אני חושב שמאז הקיץ שאחרי הדאבל (לפני עונת הצ'מפיונס) לא התרגשתי וחיכיתי ככה שתתחיל כבר העונה. אני לא מפנטז על אליפות, אבל רואה שסוף סוף עושים דברים כמו שצריך (גם ברמה המנהלתית), משקיעים ברכש איכותי ואולי גם לנו תהיה קבוצה שיודעת לשחק כדורגל...

לגבי בן סהר, בכל האתרים(וואן ספורט 5 וספורט1) רשום שהוא מדבר עם חיפה ונותן להם עדיפות...מעניין איך זה מסתדר עם הלחצים עליו מצידנו
בנוגע לרייכרט יש שקט, לא יודע צה זה אומר....מה הבעיה שיכריז שהוא הולך לבוררות מולם אם הןא רוצה לעזוב אלינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:23 
היה רק שימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:26 
אנשים אומרים שחזר להם החשק.. התאריך המדויק זה מאז ה3-2 של הבוגד שפשוט ריסק אותי
יעיד אסףאס ששבועיים בעבודה פשוט כמו זומבי, חצי נתק מכדורגל.. באמת שאיכשהו חזר שוב החשק.
יאללה הפועל שלי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אני מקווה שלא ירדו מלנסות לקנות שחקנים מאשדוד.
סירושטיין יכול להיות שיחוק, ורטה בעיני יופי של אופציה למגן ימני, השחקנים ההתקפיים שלהם די מיותרים בסיטואציה של הפועל.

ורטה אחד האוברייטדים הגדולים.
עדיף להביא את אבו עביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:30 
Dushi כתב:
אנשים אומרים שחזר להם החשק.. התאריך המדויק זה מאז ה3-2 של הבוגד שפשוט ריסק אותי
יעיד אסףאס ששבועיים בעבודה פשוט כמו זומבי, חצי נתק מכדורגל.. באמת שאיכשהו חזר שוב החשק.
יאללה הפועל שלי :HEART2:

מחזק את מה שכתבת. המקום הקבוע בשער 7 מחכה לך השנה. מת כבר לרכוש מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
עומרי קנדה כתב:
19 כתב:
מאנשים שחצי עוקבים אחרי הליגה הרומנית, שניהם טובים.
אבל כל הדיעות האלה מאנשים שראו, הןמבעירבון מוגבל. אפילו כשאלרואי כהן שיחק פה, היו אנשים שראו כל דקה שלו, שלו היו נשאלים עליו, היו אומרים שהוא טוב.

תלוי מי הבן אדם.

על קולין ואיליץ' אמרו שהם מתואמים והם טובים.
בואו נרגע.

אתה לפעמים קורא למה אתה מגיב?

הוא קורא את השורה הראשונה ואז לוחץ 'הגב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:39 
לא חושב שיש סיכוי לבן שהר, חבל על הציפיות.
רייכרט אולי בסיכוי נמוך (למרות שאני סקפטי), ולדעתי הוא יכול להיות ההחתמה הכי חשובה שלנו. שחקן שיכול להוביל אותנו הרבה שנים קדימה, להתפתח פה למשהו מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:43 
אמן אסף!
בנוגע לבן, כ״כ בא לי שהוא יחתום בגלל האהבה שיש לו להפועל(לטענתו) והאיפוק שהיה לחלק מהקהל לתמוך בו..
בגע שבן יוכרז כשחקן הפועל(אינשאללה) זה ישחרר המון אמוציות.. זה שחקן שכל כך בא לך לאהוב.
אוהד הפועל. לוחם. יתן מעצמו 200%
הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
מה שפז כתב.
ואם חיפה מחתימים את שהר, אפשר ללכת על אלון תורג'מן. אני לא מאמין שהוא יישאר שם עם עטר שכטר ושהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי שאבו-עביד יותר בלם מאשר מגן לא?
יהיה נחמד לראות אותו בלם ואת גבאי מגן ימין האמת.

ובתכלס של התכלס, כמו שאמרו פה רייכרט תהיה באמת החתמת החלון - אם וכאשר.
הבנתי שאמורה להיות בוררות בקרוב, מישהו יודע קצת על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:45 
RaPPeR כתב:
מה שפז כתב.
ואם חיפה מחתימים את שהר, אפשר ללכת על אלון תורג'מן. אני לא מאמין שהוא יישאר שם עם עטר שכטר ושהר.

הייתי מעדיף את אבוחצירא.
אגב מה איתו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
אמן אסף!
בנוגע לבן, כ״כ בא לי שהוא יחתום בגלל האהבה שיש לו להפועל(לטענתו) והאיפוק שהיה לחלק מהקהל לתמוך בו..
בגע שבן יוכרז כשחקן הפועל(אינשאללה) זה ישחרר המון אמוציות.. זה שחקן שכל כך בא לך לאהוב.
אוהד הפועל. לוחם. יתן מעצמו 200%
הלוואי

בן רייכרט תציין, כי הצופים בבית מודעים גם לאפשרות שבן שהר יבוא ושניהם מוצגים כאוהדי הפועל.

*מאיר איינשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:47 
רייכרט זה חלום עם פוטנציאל להיות אחד השחקנים כי אהובים בבלומפילד.
יצא לי לשמוע החודש דברים שהוא אומר על *כבי ועל החלומות שלו וזה שחקן שצריך להתאבד עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
בן שהר בכלל לא אוהד הפועל למרות שגדל במועדון, ממה שאני זוכר הוא אוהד בית"ר בכלל.
אלון תורג'מן שחקן אפס ואם מישהו פה בונה עליו כחלוץ ראשון אז אין לו מושג.
אתם מתייחסים לזה שאנטל יגיע כמובן מאליו, מבחינתי עד שאין הודעה מהמועדון לגביו הכל זה ספקולציות, במידה והוא לא יחתום בסוף אז יביאו חלוץ זר וגם בלם זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
אלפקה הבטחת דו"ח על הרומנים

לא אשכח, אני חרמן על זה רצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
silver-net כתב:
Charlie כתב:
Asafas כתב:

לגבי בן סהר, בכל האתרים(וואן ספורט 5 וספורט1) רשום שהוא מדבר עם חיפה ונותן להם עדיפות...מעניין איך זה מסתדר עם הלחצים עליו מצידנו
בנוגע לרייכרט יש שקט, לא יודע צה זה אומר....מה הבעיה שיכריז שהוא הולך לבוררות מולם אם הןא רוצה לעזוב אלינו?

על שהר כתבתי כבר לפני כמה עמודים, בכל הנוגע להעדופותיו וללחצים מצד רוני לוי ומני וייצמן.
לגבי רייכרט - אחרי תקופה שכמעט כל יום-יומיים יצאה ידיעה בנוגע אליו פתאום באמת העניין הושתק לגמרי. בכתבות הוא אפילו לא מוזכר כאופציה להגיע (כמו למשל אסולין, שהר או אפילו דמארי) גם אם זה קישקוש. פשוט לא קיים. מעניין אם זה בגלל שהתברר שמכבי לא תמכור אותו להפועל לא משנה מה, או שזה השקט שלפני הסערה שתתחולל כאשר רייכרט יפנה לבוררות. אני מניח שהתשובה תהיה ממש בקרוב כי בעוד מס' שבועות הרכבת הקבוצה תושלם והיא תצא למחנה אימון. לכן אני גם סקפטי שהוא יגיע, כי הזמן דוחק וגם בוררות לא מסיימים בשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: