תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 05:25 
אכן יום חג, אבל ליממה. מבחינה פוליטית וארגונית, זה ייצור כאן דואופול בסגנון פאו ואולי. לגבי יורוליג, הכרטיס השני לא יילך לישראל, אלא לג'רוז. אם היא תשיג אותו כווילד קארד ותאבד אותו, אף אחת אחרת לא תקבל אותו. כן, גם אם הפועל תיקח שנה הבאה אליפות אנחנו לא נהיה באזור של היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
אכן יום חג, אבל ליממה. מבחינה פוליטית וארגונית, זה ייצור כאן דואופול בסגנון פאו ואולי. לגבי יורוליג, הכרטיס השני לא יילך לישראל, אלא לג'רוז. אם היא תשיג אותו כווילד קארד ותאבד אותו, אף אחת אחרת לא תקבל אותו. כן, גם אם הפועל תיקח שנה הבאה אליפות אנחנו לא נהיה באזור של היורוליג.

על מה אתה מדבר? רק צריך ניהול נכון ולהפסיק לבכות, שנמצא מיליארדר משל עצמנו ניקח כמה תארים והיורוליג יבוא בריצה לתת נציגה שלישית לישראל! זה לא קשה בכלל זה דווקא קל, לה לה לה לה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 06:11 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הפורום יחסית רגוע.

דור מפונק שראה כבר את ההם מאבדים את האליפות שלוש פעמים בעשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 06:13 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
KingAlpaca כתב:
הפורום יחסית רגוע.

אשכרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Serp und Molot כתב:
KingAlpaca כתב:
הפורום יחסית רגוע.

אשכרה.

גם שם זאת לא כזו טרגדיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 06:20 
האדום הצורר כתב:
האם איתי אייץ' 6 וויז'ה קרספו התאבלו על ההפסד לאור התעצמות הסיכוי לאליפות של ירושלים (או - בשנה הבאה אפשר להמנע מזיוני שכל?)?

לא התאבלתי, אבל התבאסתי מלחשוב על זה שסמרטוטי הרצפה מירושלים לקחו אליפות היסטורית, אחרי שיתוף הפעולה עם מכבי.
אבל כשראיתי איך מכבי נראים, אמרתי לעצמי אולי עדיף כבר שאילת יעלו. אם ירשולים לוקחים, לפחות שלא יהיה להם התענוג לחגוג על מכבי.
אבל מה שלא היה קורה, זה יעבור שנה הבאה. יותר באסה לדעת שאננחנו נשארים עם קהל חלש שלא מעודד את הקבוצה שלו וכן מעודד שחקנים של ירושלים.
מזל טוב על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 06:36 
סמל אישי של המשתמש
האם יש מצב ששמון יאבד עצמו לדעת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 07:18 
Adom Bdam כתב:

שתיהן עדיפות על אליפות של מכבי, רק בשביל לראות את הפרצופים מאתמול. (מעבר להפסד הכספי ועוד שחיקה במעמד "הקבוצה של המדינה")

אם לא הפועל, כל קבוצה בעולם עדיפה על אליפות צהובה מסריחה של הנבלות. והפרצופים שלהם זה אושר עילאי.
יש שמועה ששימון ישן באוהל בעקבות רעידת האדמה שכולם מדברים עליה. אין מצב שזה היה ליד בניין מט ליפול?
פדרמן - שימחתם מלא אנשים חולים בראש :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
האדום הצורר כתב:
האם איתי אייץ' 6 וויז'ה קרספו התאבלו על ההפסד לאור התעצמות הסיכוי לאליפות של ירושלים (או - בשנה הבאה אפשר להמנע מזיוני שכל?)?

לא התאבלתי, אבל התבאסתי מלחשוב על זה שסמרטוטי הרצפה מירושלים לקחו אליפות היסטורית, אחרי שיתוף הפעולה עם מכבי.
אבל כשראיתי איך מכבי נראים, אמרתי לעצמי אולי עדיף כבר שאילת יעלו. אם ירשולים לוקחים, לפחות שלא יהיה להם התענוג לחגוג על מכבי.
אבל מה שלא היה קורה, זה יעבור שנה הבאה. יותר באסה לדעת שאננחנו נשארים עם קהל חלש שלא מעודד את הקבוצה שלו וכן מעודד שחקנים של ירושלים.
מזל טוב על האליפות.

כרגיל, :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 08:26 
אני חושב שירושלים לוקחים את הגמר בקלות.
יקח להם אולי קצת זמן להוריד חלודה אבל הם קבוצה הרבה יותר טובה.
אילת ניצחו את מכבי בעיקר בגלל הישראלים. אתמול במכבי הישראלים שיחקו את המינימום האפשרי של סהכ 80 דקות. אוחיון שיחק 39 דקות, טיוס 31 ג'ייק כהן 9 ולאומי 1.
באילת הישראלים שיחקו 103 דקות סהכ ותרמו חצי מהנקודות של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 09:49 
סדר העידפויות האישי שלי למי ייקח אליפות בארץ:
1. הפועל תל אביב
2. כל קבוצה שהיא לא מכבי תל אביב

אני חייב להגיד שהמחשבה על מוטי אמסלם (עם הפיקציה שהתגלגלה לה מגבעת שמואל לבקעת אונו ובסופו של דבר עד אילת, שאם זיכרוני אינו מטעני לא הצליחה אפילו לעלות מהארצית ללאומית...) חוגג אליפות מעבירה בי הרבה יותר חלחלה מאשר אם בירושלים יחגגו אליפות.

אני גם לא לגמרי מבין את הטענות האלה של "מכבי wannabe" אפשר לחשוב שיש כאן מישהו שלא היה רוצה שאנחנו ניהיה הכי עשירים ומוצלחים בליגה עם שאיפות הצטיינות ביורוליג, אני מבין את כל הטענות על הדרך שבה זה נעשה אבל מה שאני קורא פה מריח לי יותר כמו צביעות וקנאה מאשר כל דבר אחר.

לגבי השמחה או אי השמחה שמופגנת פה בפורום ביום הזה, אני באופן אישי מגדיר עונה מוצלחת במידה ויש שיפור לעומת העונה הקודמת, זה כל מה שאני מבקש, אי לכך באופן די ברור העונה הזאת מבחינת הפועל תל אביב (שאותה אני אוהד!) היתה כישלון וזה שמכבי לא יהיו בגמר לא ממש מכפר על זה.
בשורה התחתונה מה שאני לוקח חיובי מהעונה הזאת (וגם על זה עוד תתווכחו איתי...) זה המעבר לאולם החדש והחדשני שלנו.

כל מה שנשאר לי זה לאחל לנו עונה הבאה מוצלחת מזאת שנגמרה ותהנו בים (אני כבר התחלתי לפחות בימים שיש רוחות צפוניות ראויות לשמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
איזה קנאה? ביום שנהיה עם כרוז של מכבי, קמע של מכבי, ונעשה דילים מלוכלכים עם מכבי כדי להיכנס ליורוליג אני אעדיף להתאבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
אולי זו עונה ראשונה שלי בכדורסל, אבל במה שונה הכרוז שלנו מהכרוז של מכבי?
גם הוא כל הזמן מוצא סיבה לומר לקהל "לחץץץץ" "כולםםםםם" "ביחדדדד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 10:06 
הפועל כתב:
איזה קנאה? ביום שנהיה עם כרוז של מכבי, קמע של מכבי, ונעשה דילים מלוכלכים עם מכבי כדי להיכנס ליורוליג אני אעדיף להתאבד

א. גם אני.
ב. אני מאושר היום.
ג. במציאות של הכדורסל הישראלי, נכון להיום, הדבר היחיד שטוב כמעט כמו אליפות של הפועל הוא הפסד אליפות של מכבי, בטח בסדרה,
בטח כשזו עוד חוליה משמעותית בשרשרת ארוכה של סדקים בכוח שלה, שהתחילה בפיינל פור ב2006 והתעצמה מאוד כתוצאה מאיבוד האליפויות והחזרה של הפועל והשינוי הפוליטי שאנחנו מביאים איתנו. עכשיו רק צריך ליצור לחץ ציבורי סביב העובדה שקבוצה שאפילו לא הגיעה לגמר תשחק ביורוליג כנציגת ישראל, ואנחנו ממשיכים בדרך הנכונה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 10:15 
יובל כתב:
villa crespo כתב:
האדום הצורר כתב:

מזל טוב על האליפות.

כרגיל, :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 10:40 
הפועל כתב:

כרוז וקמע יהיו מעצבנים ככל שיהיו לא יכולים להשפיע עלי בצורה כזאת.
לגבי הדילים המלוכלכים אני מבין ומסכים (וכתבתי את זה גם בהודעה שלי) , אבל ההתייחסות שלי היתה לעקרון שבלרצות להיות הכי חזקים וטובים , זה כבר נתון לוויכוח אם אפשר להגיע לשם בלי להתלכלך אבל זה כבר דיון אחר לגמרי.

האם ירושלים קבוצה יותר "מלוכלכת" מאילת? וואלה אני לא בטוח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 11:19 
הם ממש לא.
ההבדל היחיד הוא שאילת היא פיקציה ותחנת מעבר בדרך של דורון הרציקוביץ ומוטי אמסלם עד שיעברו לפיקציה הבאה.

ירושלים כאן כדי להשאר ונראה גם שהבעלים הנוכחי שלה כאן בשביל להשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/138428

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 12:53 
האדום הצורר כתב:
הפועל כתב:

א. גם אני.
ב. אני מאושר היום.
ג. במציאות של הכדורסל הישראלי, נכון להיום, הדבר היחיד שטוב כמעט כמו אליפות של הפועל הוא הפסד אליפות של מכבי, בטח בסדרה,
בטח כשזו עוד חוליה משמעותית בשרשרת ארוכה של סדקים בכוח שלה, שהתחילה בפיינל פור ב2006 והתעצמה מאוד כתוצאה מאיבוד האליפויות והחזרה של הפועל והשינוי הפוליטי שאנחנו מביאים איתנו. עכשיו רק צריך ליצור לחץ ציבורי סביב העובדה שקבוצה שאפילו לא הגיעה לגמר תשחק ביורוליג כנציגת ישראל, ואנחנו ממשיכים בדרך הנכונה.

אי אפשר לעשות את זה, למרבה הצער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
הפועל כתב:

לגבי הדילים המלוכלכים אני מבין ומסכים (וכתבתי את זה גם בהודעה שלי) , אבל ההתייחסות שלי היתה לעקרון שבלרצות להיות הכי חזקים וטובים , זה כבר נתון לוויכוח אם אפשר להגיע לשם בלי להתלכלך אבל זה כבר דיון אחר לגמרי.

אין ספק שההבדל בין אילת ומכבי הוא רק שלאילת יש פחות משאבים. ברמת העיקרון הרציקוביץ ואמסלם היו עושים בדיוק אותו דבר כמו ירושלים אם היו להם המשאבים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

בהחלט כן.
היום שבו מכבי בלי תארי אליפות הפכה למכבי ב' עם תארי אליפות.
יום שמח אינסטינקטיבית לכל שונאי מכבי אבל בסופו של דבר יום עצוב מאוד למי שבונה אי פעם על תחרות בכדורסל הישראלי.

אלא אם כמובן תהיה סנסציה ואז השנאה האישית שלי למוטי אמסלם ימ"ש בתור שחקן עבר במחלקת הנוער של מ"מ גבעת שמואל הי"ד גם לא תתן לי להיות מאושר באמת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 18:57 
איתי אייץ' שש חחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 20:41 
מילפורד כתב:
הפועל כתב:

אתה באמת לא מבין את ההבדל בין ירושלים לאילת? חוץ מזה שאחת אחלה עיר והשנייה מיותרת.
אילת לא מתיימרת להיות יריבה של מכבי ועדיין ירושלים עשו את הדיל עם מכבי (סדרות תמורת עזרה ביורוליג) ואילת לא..
אשכרה יש כאן אוהדים שאוהבים את ירושלים וחושבים שהם איזו אחות שלהם. סמרטוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 20:44 
כן, הרי עדיף להתאכזב כשמכבי מפסידה בחצי גמר הפלייאוף. אני סמרטוט גאה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 21:10 
ירושלים לא אחות שלנו. גם לא אילת. ממש לא.
הקבוצה היחידה כמעט שיש לנו שיתוף פעולה די קבוע איתה זה נס ציונה.
לירושלים יש מטרות ברורות ולא אכפת להם לא מאיתנו ולא ממכבי. זה עדיין לא אומר שאי אפשר להנות מהפסד של מכבי לכל קבוצה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 21:45 
נקווה שהם ייהנו כשהפועל לא תוכל להכנס ליורוליג. אולי החברים שלהם בירושלים שקוראים להפועל חולדות ישמחו יחד איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:00 
אם משווים לכדורגל, אליפות של מכבי, ירושלים או אילת זה כמו לבחור בין אליפות של מכבי, ביתר או מכבי פתח תקווה.
לטעמי אין כאן תשובה אחת נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
עלה לאתר "הארץ" ראיון קורע של עירד עם דון שימון. הביא לו קריזה רצינית. שווה קריאה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
עלה לאתר "הארץ" ראיון קורע של עירד עם דון שימון. הביא לו קריזה רצינית. שווה קריאה!

יותר מאשמח אם תעתיק לכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2015, 23:28 
RaPPeR כתב:
מיק ג'ונס כתב:

יותר מאשמח אם תעתיק לכאן

דרך הפייסבוק זה פתוח :
https://www.facebook.com/iradts?fref=ts

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: