תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:45 
NARKOTIKA כתב:
מה משחק לטובתנו בדיוק?

שמתייחסים אליו כמו לסחורה?
הבן אדם לא רוצה להגיע לפה. שהפועל תשמור על הכבוד שלה ותמשוך את ההצעה.
איכס.

מזל שאתה לא מנהל את הפועל כי אם כל שחקן שיש לו התנגדויות נגיד ״איכס הוא לא רוצה״ לא נחתים אף שחקן בכיר. יש מספיק שחקנים זרים שחשבו שישראל זה מקום של גמלים ולא רצו להגיע לפה ובסוף זו היתה התקופה הטובה בקריירה שלהם. ומה שהרומנים עושים, פה בארץ עושים את זה כל יום כולל בהפועל בעבר ובטח בחיפה שעשו על זה דוקטורט.
לבן אדם יש שיקולים לכאן ולכאן (שחלק מהם נובעים מחוסר ידע והבנה) ומנסים לשכנע אותו, ככה העסק עובד. ולא רק בכדורגל אגב.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 17 יוני 2015, 11:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא ימשיך שם בכל מקרה אז או שהוא יהיה אצלך או שהוא יהיה במקום אחר.
ילד בן 21 שבאופן טבעי פחות מכיר את הליגה פה ואת הפועל. יבוא ויתאהב, מקסימום נסדר לו ליווי אישי של דינו ועזרא שיקרעו איתו את העיר לבושים בחזיות אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:48 
אני מאוד מקווה שגיא לא יגיע להפועל
ולא עקבתי כ״כ אבל.. מאיפה לעזאזל יש להפועל לשלם 600k יורו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
דיווחים טריים מרומניה:
זה המצב לגבי קלאודיו בומבה, במועדון הרומני נותנים לו שלוש אפשרויות כיוון שהשנה זאת השנה האחרונה שלו בחוזה.
1. תחתום על חוזה חדש 2. תחתום בהפועל תל אביב 3. רד לקבוצה השנייה ותשב ביציע כל העונה (זאת כרגע הפעולה שנקטו מולו).
השחקן לא מתלהב לעבור לישראל כי בו עניין מגרמניה וצרפת, מדווחים שם שמונטפילייר הצרפתית מעוניינת ועשויה להגיש הצעה בשבוע הבא.
כותבים גם שהפועל לא תשחק באירופה בעונה הבאה כי סיימה מקום 8 וזה עוד דבר שגורם לא לרצות להגיע לכאן.
הסאגה הזאת רחוקה מסיום.

אני מניח שכשכתבת 'מונטפילייר' התכוונת מונפלייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה מאוד שגיא אסולין הולך להפתיע את כולנו, מבאס נורא שלא מביאים את מוגרבי שנתן עונה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
יאללה צריך להחתים מישהו היום. עבר כבר זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
RedFox כתב:
דיווחים טריים מרומניה:
זה המצב לגבי קלאודיו בומבה, במועדון הרומני נותנים לו שלוש אפשרויות כיוון שהשנה זאת השנה האחרונה שלו בחוזה.
1. תחתום על חוזה חדש 2. תחתום בהפועל תל אביב 3. רד לקבוצה השנייה ותשב ביציע כל העונה (זאת כרגע הפעולה שנקטו מולו).
השחקן לא מתלהב לעבור לישראל כי בו עניין מגרמניה וצרפת, מדווחים שם שמונטפילייר הצרפתית מעוניינת ועשויה להגיש הצעה בשבוע הבא.
כותבים גם שהפועל לא תשחק באירופה בעונה הבאה כי סיימה מקום 8 וזה עוד דבר שגורם לא לרצות להגיע לכאן.
הסאגה הזאת רחוקה מסיום.

אני מניח שזה ממש מפריע וקריטי בעיניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
סומך כתב:
RedFox כתב:
דיווחים טריים מרומניה:
הסאגה הזאת רחוקה מסיום.

אני מניח שזה ממש מפריע וקריטי בעיניך.

קודם כל, יש לי נטייה לניטפיקינג, מודה באשמה
שנית, באמת רציתי לוודא שאני מבין על איזו קבוצה מדובר

אל תכעס, הכל ברוח טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
לפי אופירע יש פערים עם גבאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:09 
לא "מנסים לשכנע אותו" אלא מנסים לגרום לו לחתום בכח. אם הוא משתכנע בגלל שהפועל לוחצת עליו זה אחלה. אם הוא משתכנע כי מאיימים להוריד אותו למילואים זה כבוד שאני משאיר לקבוצות קטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:10 
Daniel כתב:
לפי אופירע יש פערים עם גבאי

הגיוני. סגרו כבר עם אבו עביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:16 
NARKOTIKA כתב:
לא "מנסים לשכנע אותו" אלא מנסים לגרום לו לחתום בכח. אם הוא משתכנע בגלל שהפועל לוחצת עליו זה אחלה. אם הוא משתכנע כי מאיימים להוריד אותו למילואים זה כבוד שאני משאיר לקבוצות קטנות.

שמע, זה לא אנחנו שמכריחים אותו לרדת למילואים.
בקבוצה שלו רוצים שהוא ילך, לא נראה לי שיש להם איזו העדפה עקרונית לאן.
אם הוא יכול, שיביא לעצמו הצעה אחרת וילך לשם. כל עוד אין לו הצעה אחרת (מחשיד ומעלה חשש) שיחליט האם הוא נשאר בכוח בקבוצה שלו (ונושא בתוצאות) או חותם בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
יאללה צריך להחתים מישהו היום. עבר כבר זמן.

כל תגובה שלך שוברת אותי זה לא יאמן :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:29 
ככה אתם מוחקים שחקנים שטיפה מתלבטים אם להגיע לחור הזה?
אם מנדיונדו מתעקש עליו אז כנראה שיש סיבה. תנו להנהלה להילחם עליו ואל תפסלו כל שחקן שמתלבט רק בגלל משחקי אגו ("לא נאה לו הפועל? יאללה שיילך לחפש.."), כי אחר כך כשיביאו איזה תחליף לא ראוי אתם תדעו לבקר את ההנהלה שלא התעקשה/נלחמה עליו מספיק.

ויאללה שיחתימו כבר משהו. אני נואש לראות שוב את חולצת I am Hapoel!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:38 
dino כתב:
בן שהר קיבל הצעה מחיפה - 350 אלף דולר בחוזה ל3 שנים.
הייתם לוקחים אותו?

אם יוצאים מנקודת הנחה שיש עכשיו הנהלה נורמלית שלא תצא להרפתקאות מיותרות והיא יודעת בדיוק איפה עומדים מבחינה תקציבית, ואם 350 אלף דולר ל-3 שנים זה משהו שהפועל יכולה לעמוד בו - הייתי נותן לבן בדיוק את אותה ההצעה. אני מאוד מחזיק מבן, בטח בזמן שמדברים פה על אזולאי/ביטון/סליחי/השד-יודע-מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/138310
לא שווה לשים באשכול המידע כי בכל זאת מדובר באתר אמין ברמת הטלספורט ז"ל, אך כתוב שיש מו"מ עם חלוץ יווני וחלוץ קרואטי מאחורי הקלעים.
בנוסף כתוב שמקורבים לאסולין טוענים שהוא פוחד לבוא להפועל, כי אם יגיע ולא יצליח זה סוף הקריירה. אומרים שיש לו הצעות מהליגה ההולנדית והספרדית השנייה וגם שהמאמן החדש של מכבי אימן אותו בעבר ואולי גם הם יפנו אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:50 
Charlie כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:
בחיפה יש לו את עטר ושכטר על הגב (ואולי גם תורג׳מן ומי יודע מי עוד), ואם הוא נכנס לתקופה רעה הוא עף כמו טיל לספסל. בהפועל יהיה לו הרבה יותר שקט להצליח וגם לנפח מספרים ולחזור לאירופה (כל הכדורים יגיעו אליו).
לא יודע אם זה רלוונטי אבל לדעתי הדבר החכם מבחינתו זה להגיע אלינו.

אני מאמין שהוא בעצמו מבין שאם הוא חוזר לארץ הוא סיים את הסיפור באירופה (לא מדבר על זה שהעונה היחידה שלו בארץ היתה העונה הכי טובה בקריירה שלו, לפחות מבחינת מספרים) ואז יש כל מיני שיקולים.
בהנחה שההצעות הכספיות זהות פחות או יותר, אז עד לפני חודשיים זו בכלל לא היתה שאלה, לא רואה שחקן שפוי שהיה מעדיף את הפועל על פני חיפה. נכון לעכשיו יש רוחות חדשות, אבל גם אותנו עוד לא הצליחו לשכנע באותנטיות שלהן עד הסוף. בחיפה יש יציבות, עם זה קשה לנו כרגע לדעתי להתמודד.
אז בהפועל הוא יהיה דמות הרבה יותר מובילה, בחיפה יש לו (לפחות על הנייר וכרגע) סיכוי טוב יותר להתמודד על תארים בטווח הקצר. בוא נגיד ככה, בגלל שאנחנו "אובייקטיבים" אני מרשה לעצמי להגיד שהפועל היא לא הבחירה הברורה פה. בחירה לגיטימית, אבל לא בטוח שאינטואיטיבית

קודם כל כשהוא בא להפועל, היו כבר תמוז ושכטר. אז בחיפה זה עטר ושכטר.
שנית, בן בראיון שנתן הודה, שבגילו ובמעמדו (נשוי) הוא היום מחפש חוזה ארוך טווח עם שכר גבוה. חיפה יכולה להציע לו חוזה כזה. אנחנו לא. גם מכבי יכולה אבל הוא לא רוצה לשחק בקרית שלום.
אגב, בעניין ה"העדפות", ברור שבן מעדיף לבוא לשחק בהפועל . אנחנו האופציה הראשונה עבורו. אלא שצריך להיות ריאליים , והפועל במצבה, עם תקציב לא גבוה כמו של חיפה וכשלא ברור מי ינהל את העניינים במועדון בעוד חצי שנה, אנחנו פחות אטרקטיביים מחיפה. אין מה לעשות, עם כל האהבה שלו לקבוצת האם.
נכון שבהפועל יהיו מספרים אישיים טובים יותר וכנראה גם יותר דקות משחק, אבל אם הוא חוזר לארץ כדי להישאר, אני מניח שבשלב הזה של הקריירה יותר חשוב יהיה לו לשחק בקבוצה שנלחמת על תארים, שמופיעה במפעלים אירופיים ושמסוגלת להתחייב ולעמוד בהתחייבויות שלה לשלם לו שכר גבוה. הפועל כרגע לא מסתמנת כמי שתאיים על האליפות, תצטרך גם מזל להגיע בכלל לאירופה והתקציב שלה נמוך בחצי מזה של חיפה ואי הוודאות בה גדולה משל חיפה.

לכן, אני מקווה שהוא יישאר באירופה. אם לא בוולפסון - אז עדיף שיישאר בחו"ל.

(אני גם לא מבין את אלו ש"מוכנים" לשלם לו 350 אלף דולר נטו לעונה בתוספת פרמיות ומענקים. לא למדנו כלום מהחוזים המנופחים של שכטר או גילי? בשביל מה להביא שחקן עם חוזה כזה, כדי לשחרר אותו בינואר לחיפה או מכבי או אירופה - כמו גילי ואיתי?! מיותר, זה הרי גדול עלינו בכמה מספרים וצריך לשים פה ערבויות שאין לחוזה כזה של 350 אלף דולר נטו לעונה לפחות למשך 3-4 שנים. זה מפלצתי ממש במונחים של הפועל)

נזכרתי מה שרציתי לכתוב לך וכתבתי את זה גם אתמול:
בשביל מה באה לפה הנהלה חדשה אם יושבים עכשיו אנשים בפורום ומתחילים לעשות חשבונות?
אם הם נראים אנשים רציניים (וכרגע הם ככה נראים) תנו להם להנות מהספק ולעשות את העבודה שלהם.
אז נכון, תבואו ותגידו לי זה פורום ואותו דבר אפשר להגיד על כל ה"מאמנים" פה (ואני בינהם) ועדיין, יש הבדל ברמת הידע של המספרים והתקציב שאותם אין לנו.
אם יחשוב המועדון (צוות מקצועי + הנהלה) ששחקן כמו סהר מתאים לקבוצה ויחשבו שאפשר להסתדר בעומס הכלכלי שלו, אז שיביאו. שישברו את הראש לבד. בדיוק כמו שאם יבוא מוריניו ויחליט שאריאל הרוש צריך לשחק מגן ימני, אני אצטרך לסמוך עליו.
אז כבירי עוד לא הוכיח את עצמו בתור מוריניו של ההנהלות, אבל הכיוון שלהם נראה נכון. נראה לי עדיף להתמקד בהאם השחקן טוב או לא ויתאים למערך של 5 קשרים (כי בזה כולנו מוריניואים :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 13:56 
Charlie כתב:

כשבן הגיע להפועל תמוז עדין לא היה
את תמוז הביאו בעקבות הפציעה של שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
מחירון המנויים של מכבי חיפה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
Charlie כתב:

כשבן הגיע להפועל תמוז עדין לא היה
את תמוז הביאו בעקבות הפציעה של שכטר

האמת שזה היה בעקבות הפציעה של לאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:12 
פציעה של מישהו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:23 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
בזמן שבפורום מדברים על תקציב גבוה מהמצופה:
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.2662604

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:26 
אין על משה בוקר. "במועדון חוששים שכבירי ייסוג מהעסקה" בזמן שמובאת תגובה ברורה מהמועדון של מתווה עסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
בזמן שבפורום מדברים על תקציב גבוה מהמצופה:
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.2662604

למה בכוח לנסות לשקוע במרה שחורה, זה כתב ליגה ז' שלא מבין מהחיים שלו, תגובת המועדון:
"הידיעה רצופה אי דיוקים, המבטאים חוסר היכרות עם החומר והפרטים. כבירי כבר רכש 10% ממניות הקבוצה, 20% נוספים ירכשו בתוך חודש ובתום העונה ירכשו 20% נוספים. בכך ישלים רכישת 50% ממניות הקבוצה, שנמצאות בנאמנות אצל עו"ד יואב שניצר. כבירי יקבל לידיו את זכויות הניהול ולחיים רמון אין שום קשר לניהול הקבוצה".

זה בדיוק המתווה שסוכם עליו מלכתחילה.

"בבקרה התקציבית חוששים..."
הוא גם מסגיר את המדליפים שלו, ממש גוף חזק ואמין הבקרה התקציבית, כולה חותמת גומי עלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו, כשבהארץ מתחילים לתת ידיעות כאלה, אני בטוח שמצבינו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/138310
לא שווה לשים באשכול המידע כי בכל זאת מדובר באתר אמין ברמת הטלספורט ז"ל, אך כתוב שיש מו"מ עם חלוץ יווני וחלוץ קרואטי מאחורי הקלעים.
בנוסף כתוב שמקורבים לאסולין טוענים שהוא פוחד לבוא להפועל, כי אם יגיע ולא יצליח זה סוף הקריירה. אומרים שיש לו הצעות מהליגה ההולנדית והספרדית השנייה וגם שהמאמן החדש של מכבי אימן אותו בעבר ואולי גם הם יפנו אליו.

הקריירה המאוד מוצלחת שלו עד כה תיפגע??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
רגע, הבקרה התקציבית זה לא הגוף שנתן יד להלנת המשכורות בנתניה במשך כל העונה ועזר להם להישאר בליגה בניגוד לחוקים ?
וסכנין ? ופ"ת ? והערבויות הפיקטיביות של רמון ושותפיו ?
הם חוששים. וואלה. בכל מדינה נורמלית הם היו חוששים לאבד את מקום העבודה שלהם אחרי הביזיונות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:47 
לאסולין יש 99 אחוז סיכוי לכישלון, לא זוכר הרבה מקרים של שחקנים ישראלים שחזרו מתקופה ארכוה באירופה ופרחו, חוץ מזהבי.
הכתבת סוכן במעריב לא ממש מרטיטה, ושיהיה לו בהצלחה בהולנד או בליגה ג׳ צפון בשוויץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לאסולין יש 99 אחוז סיכוי לכישלון, לא זוכר הרבה מקרים של שחקנים ישראלים שחזרו מתקופה ארכוה באירופה ופרחו, חוץ מזהבי.

בן שהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:

בן שהר.

בוזגלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: