redrony כתב:
יהלום אדום כתב:
redrony כתב:
יהלום אדום כתב:
סליחה ששחקן שמביע כזו התלהבות לשחק בהפועל לא זוכה ממני לקבלת פנים אוהדת יותר (במידה ואכן אמר את הדברים)
או, אז כבר יש סייג - "אם אמר" (אתה כבר שלחת אותו לעזאזל). יכול היות שאמר, יכול להיות שאמר קצת אחרת, יכול להיות שרוצה לצאת בסדר אם אוהדי בית"ר במקרה ויעבור להפועל.
מה אתה מצפה, שכל אחד יחתום על אמנת הפטיש והמגל?
שיבוא, יהיה טוב, הקבוצה תצליח, תאמין לי שהוא ינשק את הסמל ואתה תנשק אותו. בסוף זה מה שחשוב.
רוני, הסייג היה גם במשפט הראשון כך שלא ברור לי מה אתה רוצה
לא צריך לחתום על אמנה ולא צריך לעבור טיהור, לפעמים לא להגיד כלום זה הפיתרון היעיל ביותר
בסדר, אם הוא שחקן טוב שיבוא ולא מעניין אותי מה הוא אמר. שחקני כדורגל יילו לאיפה שישלמו להם יותר ולאיפה שהם יוכלו לעשות התקדמות מקצועית גדולה יותר, בטח זרים.
וגם אם הוא אמר שהוא לא מתלהב לבוא להפועל, וואלה, סולח לו (דרך אגב, גם אני בתור שחקן שלא אוהד הפועל לא הייתי מתלהב לבוא להפועל).
מחר יהיה ראיון עם אנטל/סליחי/שקר כלשהו וישאלו אותם איפה הייתם מעדיפים לשחק, מכבי או הפועל, מה אתה חושב שהם יענו?
ועדיין, יהיו שחקנים טובים, שיבואו בכיף. אם אתה מחפש נאמנות אתה בענף הלא נכון.
זכותך שלא יעניין אותך, לי זה מפריע. לא מבין איפה הבעיה.
ובתור שחקן, אחרי טביב, לבוא להפועל, או לכל קבוצה אחרת בליגת העל זה רק שדרוג.
ואני מניח שאתה מבין שיש הבדל בין לשאול שחקן איפה אתה מעדיף לשחק, מכבי או הפועל לבין שחקן שמדבר עם שחקנים אחרים ואומר את מה שאמר ארסו לשחקנים אחרים (להוסיף שוב את הסייג או שזה כבר מובן?)
ולא אמרתי שום מילה על נאמנות