תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
מוריס ז'אנו מונה להיות מאמן קבוצת האוהדים הפועל אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
רדפוקס, גיגלתי מיחאי פינטילי בגוגל חדשות ויש איזה משהו סביבו לאחר משחק הנבחרת. נראה שקשור רק למשחק הנבחרת.
מה רוצים ממנו שם ברומנית? שקודה מליסינג. פאצ'פיצ'ה פינטילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 23:58 
לא ישחק במשחק הבא מול הונגריה בגלל צהובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
בספורט 1 כתוב שבנוסף להצעות שהגישו לבומבה ופינטלי כבירי הגיש הצעה ומפעיל לחץ על הקבוצה הטורקית
למכור את אנטל ב600 אלף יורו ואני שואל יש לנו תקציב לכל הרכישות האלה אם וכאשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא ישחק במשחק הבא מול הונגריה בגלל צהובים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
בספורט 1 כתוב שבנוסף להצעות שהגישו לבומבה ופינטלי כבירי הגיש הצעה ומפעיל לחץ על הקבוצה הטורקית

אני באמת לא מכיר את כבירי,הונו וכוונותיו, אבל אני מרגיש כאילו הוא אשכרה עושה מה שאוהדי הפועל שכחו שבעלים אמור לעשות, ומכניס כסף למערכת.
כמובן שיכול להיות שהכל סקנדל, עובדים עלינו וכו', אבל יש לי הרגשה כזו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 07:26 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Daniel כתב:

אני באמת לא מכיר את כבירי,הונו וכוונותיו, אבל אני מרגיש כאילו הוא אשכרה עושה מה שאוהדי הפועל שכחו שבעלים אמור לעשות, ומכניס כסף למערכת.
כמובן שיכול להיות שהכל סקנדל, עובדים עלינו וכו', אבל יש לי הרגשה כזו.

מן הסתם, מני עוזר מאוד.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 15 יוני 2015, 07:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:

מכיוון שהסכום של העסקאות כמעט זהה, הם משחקים באותו תפקיד ויש לנו מקום מוגבל לזרים אני מאמין שזה או אנטל או בומבה, שניהם בטוח שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
מה יש לשלם על אנטל 600 אלף יורו למען השם? לא יודע, אולי אני עיוור אבל לא ראיתי ממנו שום דבר מיוחד. במחיר כזה אפשר לנסות להביא את מנגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
אלא אם שניהם באגף שונה. גם בומבה יכול לשחק באמצע ושמועות על אנטל כחלוץ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 09:04 
מחיר מוגזם,שחקן בינוני בלחץ.
חשבתי שעוצרים את הבזבוזים המיותרים.
מי זה אנטל? אין בו שום דבר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
יניב כתב:
מחיר מוגזם,שחקן בינוני בלחץ.
חשבתי שעוצרים את הבזבוזים המיותרים.
מי זה אנטל? אין בו שום דבר .

על סמך מה אתה אומר את זה?

ממש לא בזבוז מיותר בעיני, להיפך, הולכים על זר ששיחק בארץ ויודעים פלוס מינוס מה הוא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 09:21 
אנטל שחקן טוב מאוד והרקורד שלו מראה שהוא גם שחקן טוב ממה שהראה בחצי עונה שלו בארץ.
ותפסיקו כבר עם "המחיר מוגזם" הזה. חזרנו לימי רואי החשבון בפורום? שהמאמן וההנהלה יחלקו את התקציב כמו שהם מבינים.

ובעניין אחר- היום זה המועד האחרון של בית"ר לממש את האופציה על ארסו ועל פי הפרסומים הפועל חזק בתמונה. ארסו במרכז ההגנה זה בדיוק מה שהפועל צריכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אנטל שחקן טוב מאוד והרקורד שלו מראה שהוא גם שחקן טוב ממה שהראה בחצי עונה שלו בארץ.
ותפסיקו כבר עם "המחיר מוגזם" הזה. חזרנו לימי רואי החשבון בפורום? שהמאמן וההנהלה יחלקו את התקציב כמו שהם מבינים.

ובעניין אחר- היום זה המועד האחרון של בית"ר לממש את האופציה על ארסו ועל פי הפרסומים הפועל חזק בתמונה. ארסו במרכז ההגנה זה בדיוק מה שהפועל צריכה

לגמרי.
מה זה יעשה לאוהדי ביתר... :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:

לא ראיתי את ארסו כמעט, מה שכן קראתי שהוא שחקן איטי ומלוכלך, לא איזה בלם על פשוט בלם עם הרבה ניסיון שמכיר כל מיני טריקים שמפצים על המהירות הדלה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:04 
RedFox כתב:
Oleg Neduda כתב:

לא ראיתי את ארסו כמעט, מה שכן קראתי שהוא שחקן איטי ומלוכלך, לא איזה בלם על פשוט בלם עם הרבה ניסיון שמכיר כל מיני טריקים שמפצים על המהירות הדלה שלו.

אני ראיתי בלם מצויין, חזק עם משחק ראש טוב. לא שמתי לב לאיטיות יוצאת דופן, אבל מספיק לזכור שהשותף שלו במרכז ההגנה היה חיימוביץ (שהוא אחד הבלמים הכי איטיים בליגה) ויחד הם סידרו לבית"ר הגנה די חזקה ככה שלא נראה לי שהוא איטי בצורה יוצאת דופן.

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 15 יוני 2015, 10:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
״יחלקו את התקציב כמו שהם מבינים״ די מייתר את כל האשכול הזה, לא? איזו ראייה צרה, אלוהים. העיקר לצעוק רואי חשבון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Oleg Neduda כתב:

זה יותר טוב מהבלמים שהיו לנו בשנים האחרונות, חלקם בנויים פיזית מעולה ואפילו מהירים, אבל עם שכל של שקנאי ויכולת הגנתית שלא קיימת. גם וואליד באדיר היה בלם איטי להחריד, ובגלל הנסיון שלו וחוכמת המשחק עשה עבודה נהדרת כבלם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:08 
Eros Ramazzotti כתב:
״יחלקו את התקציב כמו שהם מבינים״ די מייתר את כל האשכול הזה, לא? איזו ראייה צרה, אלוהים. העיקר לצעוק רואי חשבון

מה אתה רוצה? שאתה תחלק את התקציב כמו שנראה לך? יש מאמן והנהלה. הם יודעים כמה כסף יש בקופה ומה גובה התקציב. אתה יודע אותו? לא.
אבל סבבה, תמשיכו לרכוב על ה"בדקתי והוא לא שווה את הכסף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה מטומטם? אם רוצים לשים 600 אלף יורו פלוס שכר על שחקן כמו אנטל, מה הקשר למה גובה התקציב?
בכסף הזה אפשר לעשות יותר. אם זה הופך אותי לרואה חשבון אז יאללה, אני גד סומך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:25 
וואן רומזים שארסו סגור בהפועל והיום פגה האופציה של בית"ר מולו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:28 
Eros Ramazzotti כתב:
מה אתה מטומטם? אם רוצים לשים 600 אלף יורו פלוס שכר על שחקן כמו אנטל, מה הקשר למה גובה התקציב?

לא יודע כמה זה אמין שנשלם 600 אלף יורו יורו על שחקן.

אבל אם כן, זה לא פעולה חכמה גם לדעתי.
אפשר לקחת את הכסף הזה ולהציע חוזים גבוהים לשחקנים חופשיים, במקום לזרוק אותו לקבוצה אחרת.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 15 יוני 2015, 10:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:29 
Eros Ramazzotti כתב:

אמא שלך מטומטמת ומי שעשה אותך ביחד איתה חתיכת ילד חצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:44 
NARKOTIKA כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

לא יודע כמה זה אמין שנשלם 600 אלף יורו יורו על שחקן.

אבל אם כן, זה לא פעולה חכמה גם לדעתי.
אפשר לקחת את הכסף הזה ולהציע חוזים גבוהים לשחקנים חופשיים, במקום לזרוק אותו לקבוצה אחרת.

אני חושב שבזה התכוונו ל "מה אתם, רואי חשבון"?
בשביל לשים את זה על שחקן חופשי, אתה צריך שיהיה שחקן חופשי ברמה הזו, שיסכים לבוא להפועל. בנוסף, זה לא כזה פשוט להציע שכר גבוה לשחקן חופשי, כי זה יוצר מעמדות בקבוצה (לפי שיטתך, שחקנים חופשיים יכולים גם להרוויח פי 2 משחקן לא חופשי ולא בהכרח יהיו שחקנים טובים פי 2).
אנחנו גם לא ממש יודעים כל מה שהאנשים במנהלים את הקבוצה יודעים, ואם יש צ'אנס להביא שחקן טוב לטווח ארוך, יכול להיות שגם כלכלית זה יכול להשתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:50 
לא מכיר את אנטל אבל רק מבקש שבינואר אם הוא יהיה טוב שלא יזכרו שאין לנו כסף לשלם לו ואז הוא ילך.

בכל מקרה עושה רושם שיש התנהלות נכונה ורצינית יותר ומקווה שזה לא רק הרושם..

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
ארסו לא עבר ניתוח בברך לא מזמן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:55 
שוב קופצים רואי החשבון... לפי מה שפורסם יש כאן עסקה מורכבת שבמסגרתה אנחנו נשלם לקבוצה הטורקית דמי העברה והם ישלמו את השכר (חלק או הכל אני לא יודע). לא יודע פרטים מדויקים אבל בשורה התחתונה אני מניח שאם נתייחס לזה כמו חוזה ל-3 שנים ונחלק את העלות שלו פר שנה היא לא תצא עד כדי כך יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שוב קופצים רואי החשבון... לפי מה שפורסם יש כאן עסקה מורכבת שבמסגרתה אנחנו נשלם לקבוצה הטורקית דמי העברה והם ישלמו את השכר (חלק או הכל אני לא יודע). לא יודע פרטים מדויקים אבל בשורה התחתונה אני מניח שאם נתייחס לזה כמו חוזה ל-3 שנים ונחלק את העלות שלו פר שנה היא לא תצא עד כדי כך יקרה.

ככה או ככה אני מניח שסכום העסקה זהה לעסקת בומבה ורק אחת מהן תתרחש.
מבחינה כלכלית והסתכלות קדימה בומבה עשוי להניב רווחים בעתיד בעוד אנטל שמבוגר ממנו בכמה שנים כנראה לא יכניס כסף גדול ממכירה עתידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:03 
אני בכלל חושב שלקפוץ עכשיו לגבי כל פעולה שעושה הנהלה או מאמן שאנחנו לא מכירים, בטח שאנחנו לא יודעים את כל העובדות, זה קצת מיותר.
שחיים רמון בא להפועל אחרי חיים שלמים של כשלונות, הרבה יותר נכון לפקפק במה שהוא עושה. שבא מאמן כמו אסי דומב שמונה בקומבינה ועושה דברים שנראים לא הגיוניים אני יכול להבין שקופצים.
פה יש אנשים, אחד איש עסקים שאמור להיות אוהד, איש מקצוע/סקאוט שעושה רושם שיש לו מושג, ומאמן שעוד לא ממש יודעים מיהו, אבל כנראה שהמינוי שלו הוא מקצועי ולא קומבינה.
מתחילת הקדנציה נראה כאילו הם עובדים נכון, מסודר ולעומק. לקפוץ מעסקאות שמקורן בכלל בשמועות בתקשורת (בטח המספרים), להתחיל לעשות חשבונות כלכליים בלי (אני מניח שזה נכון לגבי הרב) לדעת מה התקציב המדויק, את הפרטים המוחלטים של העסקה ומה האלטרנטיבות נראה לי קצת אובר אאור הדס.
אני יכול להגיד השחקן הזה לדעתי טוב או לא טוב, מתאים לסגל או לא. כל עוד רוצים להביא שחקנים טובים, אני צריך לעשות להם את החישובים הכלכליים? הגיעו בעלים, לפחות בקטע העסקי צריך לסמוך עליהם, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:04 
RedFox כתב:
Fez כתב:

ככה או ככה אני מניח שסכום העסקה זהה לעסקת בומבה ורק אחת מהן תתרחש.
מבחינה כלכלית והסתכלות קדימה בומבה עשוי להניב רווחים בעתיד בעוד אנטל שמבוגר ממנו בכמה שנים כנראה לא יכניס כסף גדול ממכירה עתידית.

אני מסכים.
אבל אני גם מניח שבומבה הרבה פחות ריאלי בסופו של דבר. לא יודע, הזמן יגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: