תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 20:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 11:33 
איזה שם חובה להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 11:46 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
בינואר אגב עוד לפני שהוא הכפיל את ערכו הוא היה אמור להירכש על ידי קבוצה רומנית בכירה, אסטרה ג'יורג'יו, ב-200 אלף יורו אבל היה שם איזה סקנדל והעברה התבטלה.
ככה ש-600 אלף יורו לא נשמע כזה סכום מופרך לרכוש אותו, השאלה מאיפה להפועל יש סכום כזה.

בטח חלק מה600 זה השכר עצמו.
עדיין סכום מופרך במצב של הפועל.

ויותר סביר זה שהסוכן שלו מנסה לעורר מודעות לגביו בארץ כדי שחיפה או מכבי יקפצו עליו.

נערך לאחרונה על ידי IdanTheLittle בתאריך 14 יוני 2015, 11:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
שכחת את חלק 2 ו-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 11:58 
פורסם גם בוואלה

הפועל תל אביב במשא ומתן מתקדם עם קלאודיו בומבה הרומני

הקשר בן ה-21 של טרגו מורש הרומנית, שכבש שבעה שערים העונה ובישל חמישה נוספים, מתקרב לאדומים שישלמו עבורו כחצי מיליון יורו. בומבה יכול לשחק בכל העמדות בקישור הקדמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
הייתי השנה בחמישה משחקים בליגה הרומנית, חלק מהמשפחה שלי גרים בברשוב ברומניה. בכל מקרה אחד מהם היה הניצחון המפתיע של ברשוב על טרגו מורס בתחילת העונה, בומבה כבש גול מרהיב בתחילת המשחק והיה היחיד שהראה ניצוצות בצד שלהם ובאמת בהמשך העונה מורס פשוט היו מצוינים כמה חבל שבסוף העונה הם הפסידו משחקים שהיו חייבים לקחת ועוד אחרי שהם ניצחו את סטיוואה יימח שמם. בכל מקרה עוד משחק שראיתי זה היה הניצחון של פטרולול על סטיוואה בגביע 2-1 פינטילי לא ממש זכור לי אני לא חושב ששיחק אבל מי שכן אני זוכר שהיה מצוין זה השחקן שסיכם בבית"ר חבל שמגיע לשם. סליחה על החפירה שבוע טוב לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
פורסם גם בוואלה

הפועל תל אביב במשא ומתן מתקדם עם קלאודיו בומבה הרומני

הקשר בן ה-21 של טרגו מורש הרומנית, שכבש שבעה שערים העונה ובישל חמישה נוספים, מתקרב לאדומים שישלמו עבורו כחצי מיליון יורו. בומבה יכול לשחק בכל העמדות בקישור הקדמי

כתוב גם שהפועל מאשרת שהיא במו"מ מתקדם מולו.
מה עם נייק, סגרו או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
כתבה בוואלה על האליפות ההזויה שכמעט הייתה לקבוצה של בומבה, כולל הסיפור שניסו למכור אותו וכשלו.
נראה שהקבוצה שלו באמת במצב כלכלי על הפנים.
http://sports.walla.co.il/item/2859297:
ציטוט:
האליפות האבסורדית שלא היתה

סיפור נדיר נוסף בכדורגל הרומני נמנע ביום חמישי, כאשר טרגו מורש פיספסה הזדמנות לזכות באליפות הכי לא הגיונית בתולדות המשחק. מדובר בעולה חדשה עניה, שהוקמה רק לפני שבע שנים על חורבות המועדון הקודם בעיר שפשט את הרגל. מטרתה היחידה של טרגו מורש בתחילת העונה היתה לשרוד, והיא לא בדיוק פעלה בתבונה בדרך למטרה. המאמן אדריאן פאלוב, שהשיג תוצאות מעולות, פוטר בספטמבר. כריסטיאן פוסטאי הגיע במקומו, שיפר עוד יותר את המצב, אך פוטר אף הוא לאור יחסים בלתי נסבלים עם המנכ"ל דניאל סטאנצ'ו, אשר עזב בעצמו בטריקת דלת לטובת דינאמו בוקרשט.

המצב הכלכלי של הקבוצה היה בכי רע. היא לא שילמה שכר לשחקנים במשך רוב שלבי העונה, הקופה היתה ריקה, ובינואר נמכר הכוכב הצעיר היחיד בסגל, קלאודיו בומבה, לאסטרה ג'ורג'ו תמורת 200 אלף יורו בלבד כדי לאזן קצת את הספרים. לרוע מזלה של טרגו מורש, אסטרה לא הצליחה לגייס את הכסף, אז כעבור חודש הוחזר בומבה אחר כבוד לביתו הקודם. ואם זה לא מספיק, הרי שהקשר הוותיק יאניס זיקו, שנרכש לפני עשור על ידי אינטר ולא מימש אפילו אלפית מהפוטנציאל, גילה יכולת ירודה, ונזרק מהקבוצה בשל בעיות משמעת. זיקו ירד על ארבע וביקש מההנהלה לתת לו הזדמנות נוספת, ונענה בחיוב.

ללא כסף, עם בלגן ניהולי, בעיות בחדר ההלבשה ותחלופת מאמנים חריגה, טרגו מורש היתה אמורה להתרסק. במקום זאת, עם בלם הנבחרת לשעבר ליביו צ'ובוטריו על הקווים, היא יצאה לרצף ניצחונות מטורף, ניצלה את ההיחלשות של סטיאווה, ועלתה על חשבונה לפסגה כאשר גברה עליה בבוקרשט לפני חודש. הסקורר המוביל של הקבוצה היה הקשר האחורי בן ה-37 אוסמן אנדוי, אחיו הגדול של חלוץ האל סיטי דאם אנדוי. בכל הקריירה שלו הוא בקושי מצא את הרשת, ולפתע הפציץ 12 שערים.

במחזור האחרון, בעוד סטיאווה סיימה את משחקה בתיקו, היתה זקוקה טרגו מורש לניצחון על אוצלול גלאץ שכבר ירדה ליגה כדי לחגוג תואר בלתי נתפס. לפני המשחק, התרברבו שחקניה בפני היריבים והבטיחו להביס אותם 0:4. אנשי אוצלול נעלבו והחליטו להראות להם מאיפה משתין הדג. על סף השריקה לסיום היתה התוצאה 1:1, ואז רשמה טרגו מורש את החמצת העונה – ולא רק ברומניה. תראו בעצמכם. בזמן פציעות קבעה דווקא אוצלול 1:2, והאליפות הביזארית ביותר אי פעם לא התממשה. סטיאווה לקחה אליפות ואתמול השלימה דאבל. קצת חבל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
ממש מרגש אותי שרומניה מקבלת פוקוס.

עד המוות טרנסילבניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
למה קבעו את הפגישה לסוף החודש? אפשר לחשוב שיש להם מה לעשות שם לבטלנים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 13:21 
בומבה מבוקש ביוון ע"י פאוק סלוניקי וקסאנטי (מאמן רומני). לפי דיווחים שתיהן כבר שמו הצעה של חצי מיליון יורו על השולחן כשהקבוצה של בומבה שנמצאת בצרות כלכליות קשות רוצה עליו מיליון יורו.
אגב בומבה היה בסגל של נבחרת רומניה ב- 0:0 מול צפון אירלנד (90 דקות לפינטיליי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 13:27 
פישונט כתב:
בומבה מבוקש ביוון ע"י פאוק סלוניקי וקסאנטי (מאמן רומני). לפי דיווחים שתיהן כבר שמו הצעה של חצי מיליון יורו על השולחן כשהקבוצה של בומבה שנמצאת בצרות כלכליות קשות רוצה עליו מיליון יורו.

אין ספק שהוא יגיע אלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

באמת זה היה הזוי מידי שנקח אותו. אפילו את פנטילי זה די הזוי שנצליח להחתימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
פישונט יא משבית שמחות תן לנו לחיות בסרט קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
אם פאוק רוצים אותו אין לנו סיכוי, הקבוצה השניה סתם קבוצה ביוון לא בטוח שעדיפה עלינו בכלל מבחינת אטרקטיביות ועושר כלכלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אם פאוק רוצים אותו אין לנו סיכוי, הקבוצה השניה סתם קבוצה ביוון לא בטוח שעדיפה עלינו בכלל מבחינת אטרקטיביות ועושר כלכלי.

אז בסך הכל מה שצריך לעשות זה להפציץ את פאוק ואז הוא שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
יחתימו את בומבה או לא יחתימו את בומבה - זה לא האישיו המרכזי, לעניות דעתי. פתאום רואים את ההבדל בין מאמן ישראלי שמביא זרים מסוג מאוד מסויים כדי לקבל מעטפות עם כסף שחור מתחת לשולחן ובין מאמן זר שמנסה להביא זרים מהסוג שהסקאוטרים של הפורום היו יכולים להביא - כאלו שבאמת שווים משהו, וצריך ליזום קשר עם הסוכן שלהם באופן אקטיבי כדי שיגיעו לכאן. בהרבה מהמקרים אפשר להביא זרים איכותיים עם סקאוטינג סביר במחיר נמוך יותר מכל הפלופים שהמאמנים הישראליים המהוללים שלנו טורחים להביא לפה בכל שנה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:01 
סןף כל סוף הביאו ידיעה על זר מרגש
רן יצחק , זר לכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:03 
הרבה זמן לא צחקתי ככה
בומבה עם שורוק :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
RedFox כתב:

אני אשמח גם לדעת מאיפה יש להפועל לשלם עליו העברה 500 אלף יורו (לא נכנס פה בכלל לשכר שלו).
אולי חושבים שפנטילי ובומבה זה שני זרים ששווים עוד 1000 מנויים לפחות ואז אפשר להבין אולי את ההוצאה הזאת.
אולי חושבים שזה שחקן שאפשר למכור בעוד שנתיים בכפול 4 ממה שקונים אותו היום.
אולי זה סתם ספין/המצאה/שקרכלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
סןף כל סוף הביאו ידיעה על זר מרגש
רן יצחק , זר לכדורגל

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
dino כתב:
RedFox כתב:

אני אשמח גם לדעת מאיפה יש להפועל לשלם עליו העברה 500 אלף יורו (לא נכנס פה בכלל לשכר שלו).
אולי חושבים שפנטילי ובומבה זה שני זרים ששווים עוד 1000 מנויים לפחות ואז אפשר להבין אולי את ההוצאה הזאת.

אולי מישהו מהבעלי מניות האחרים יתעורר לנוכח השינויים שנעשו במועדון.. לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:37 
RedFox כתב:
dino כתב:
RedFox כתב:

מימון חיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
רן יצחק היה טוב לפני שהגיע אלינו והיה טוב אחרי שעזב אותנו. אצל רב"ש לא קיבל צ'אנס אמיתי. הוא בטוח יותר טוב משלומי אזולאי ובטוח מיהרו לשחרר אותו, והעונה האחרונה מוכיחה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
הוא בטוח יותר טוב משלומי אזולאי ובטוח מיהרו לשחרר אותו, והעונה האחרונה מוכיחה את זה.

איך בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:45 
רן יצחק אחד השחקנים המרגשים בכדורגל הישראלי, לעניות דעתי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
אין שום צורך ברן יצחק.
בהנחה ונשחק 4-5-1 (לא משנה מאיזה סוג), הפועל צריכה להחזיק חלוץ אחד בכיר ויקר, חלוץ שני בינוני (שלומי אזולאי זה בסדר), ועוד שני חלוצים לגיבוי שאחד מהם הוא אייל דנין והשני הוא שגיב יחזקאל או מישהו מהנוער בעת הצורך. חבל לבזבז על זה משכורת. שיוסיפו את זה לחלוץ הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אין שום צורך ברן יצחק.
בהנחה ונשחק 4-5-1 (לא משנה מאיזה סוג), הפועל צריכה להחזיק חלוץ אחד בכיר ויקר, חלוץ שני בינוני (שלומי אזולאי זה בסדר), ועוד שני חלוצים לגיבוי שאחד מהם הוא אייל דנין והשני הוא שגיב יחזקאל או מישהו מהנוער בעת הצורך. חבל לבזבז על זה משכורת. שיוסיפו את זה לחלוץ הראשון.

גם לדעתי. אלא אם זה יבוא על חשבון שלומי אזולאי ואז זה לא יתרון או הפסד רציני לכאן או לכאן, חוץ מהכסף שחוסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אין שום צורך ברן יצחק.

במידה ואכן הדברים ילכו חלק, ורוב השמות "החזקים" כמו אנטל, אלטמן, רייכרט, פנטילי, אסולין, יגיעו - בנוסף ללינגנה שכבר כאן, יש המון קשרים שזה רק מחזק את האמירה שלך.
הלוואי ויביאו חלוץ ברמה. חייב. או שמתכננים על אנטל שיהיה 9? רק בעתיד נדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
מתי הפועל מתחילה להתאמן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: