תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
אמיר אפשר שיהיה נשיא גרמני בארה"ב?
ראש ממשלה צרפתי באנגליה?

ברור שלא. האם זה בגלל גזענות? גם לא.
אין לי בעיה שיהיה ראש ממשלה ערבי מוסלמי בארץ, שיהיה ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ראש ממשלה צרפתי באנגליה?

באנגליה היו לך ראשי ממשלה אירים.
באירלנד היה לך ראש ממשלה אמריקאי.
באוסטרליה יש לך ראש ממשלה שנולד באנגליה.
לקנדה היה ראש ממשלה אנגלי.
בצרפת רצה לך נורווגית לנשיאות ב 2012.
שלא לדבר על זה שבישראל היו לך ראשי ממשלות פולנים ורוסים, שזה כמובן לא הפריע לאף אחד.

אבל עזוב, בהתחשב בכמות ה"י-ה-ו-ד-י" שהuא מפזר שם, זה חתיכת התממות להגיד שהחשש שלו הוא שמישהו שהוא לא אזרח המדינה יהיה ראש ממשלה.
או בוא נגיד ככה - הוא אומר מדינה דו לאומית זה נורא כי יהיה לך ראש ממשלה ערבי (שיהיה בהגרה אזרח מדינת ישראל אז).
ואני שואל, למה ראש ממשלה ערבי זה נורא?

אני לא אומר שאין סיבות להתנגד למדינה דו לאומית, אני אומר שלהתנגד קטגורית לראש ממשלה רק על סמך המוצא האתני שלו זה גזענות.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 13 יוני 2015, 12:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 10:19 
20 כתב:
הרצוג בנאום מעניין השבוע בהרצליה https://he-il.facebook.com/TalSchneider ... 7985291437

הרצוג: "נתניהו מוביל למצב בו הבית הלאומי של העם היהודי ייהפך לבית הלאומי של הפלסטינים. תוך כעשור, יהיו הערבים בין הירדן לים לרוב: 52% ערבים ו-48% יהודים.
מיעוט יהודי בארץ ישראל.
נהפוך למיעוט במדינתנו שלנו לשעבר, מיעוט שיצטרך להיאבק על חירותו ועל זכויותיו, בדיוק כמו באלפי שנות קיומנו בגולה.
שוב לא יהיה העם היהודי ככל עם ועם העומד ברשות עצמו במדינתו הריבונית. נהיה, לראשונה מאז 1948, מיעוט של יהודים ברוב ערבי הולך וגדל.
אין לי שום ציפיות ממשלת נתניהו – בנט החדשה שתעשה מעשה כדי למנוע זאת. להיפך : 20 מתוך 30 חברות וחברי הכנסת
של הליכוד מתנגדים למדינה פלסטינית. מעטים ביניהם תומכים במדינה פלסטינית. סגנית שר החוץ מהליכוד מנהיגי הבית היהודי מצהירים בפה מלא על רצונם לאמץ את האידאולוגיה של השמאל הקיצוני, כלומר,
להאיץ את התהליך שבו נהפוך למדינה ערבית יהודית. לספר את השטחים ולתת אזרחות ישראלית מלאה למיליוני פלסטינים.
הסיסמא שלהם "מדינה יהודית על כל השטח", מצלצלת טוב, מצלצלת סקסי, אבל היא שקרית ומוליכת שולל. בסיסמא זו הם מרמים את עצמם ואת עם ישראל. כי על כל השטח יושבים 6.1 מיליון פלסטינים. מה נעשה איתם? הם יתאדו באוויר?
אני רוצה להיפרד מהפלסטינים.
אני רוצה לשמור על מדינה יהודית עם רוב
י – ה – ו – ד – י. אני לא רוצה 61 חברי כנסת פלסטינים בכנסת ישראל.
אני לא רוצה ראש ממשלה פלסטיני במדינת ישראל. אני לא רוצה שיחליפו לי את הדגל וההמנון.
אני לא רוצה שיחליפו את שם המדינה שלי ל"ישרא-סטין" אני רוצה לשמור על מדינה יהודית!"

וואו, זה חתיכת טינופת לאומנית.
חשבתי עד היום שהוא סתם ליצן.
"ראש מחנה המרכז-שמאל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
הבין מיום הבחירות מה העם רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 12:39 
על הטקסט של הרצוג היו חותמים כל גדולי הציונות.
נועם, אני מבין שלא נאה לך להיות ציוני, או שאתה רוצה לסיים כל בחירות עם 55 מנדטים.
גם בקרב השמאל אתה מיעוט מבוטל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
נועם, אני מבין שלא נאה לך להיות ציוני, או שאתה רוצה לסיים כל בחירות עם 55 מנדטים.
רוב העם בישראל מאד גזען. בשביל להיבחר צריך להגיד לעם את הדברים הגזעניים שהוא רוצה לשמוע.
יש הרבה אנשים שיעשו זאת בשמחה (כבר אמרתי קודם את המילה רוב). יש גם אנשים שאינם גזענים אבל שאפתנים מספיק בשביל להגיד את "מה שצריך".
אבל אנשים שגם אינם גזענים וגם נאמנים לערכיהם, יעדיפו להפסיד בבחירות בישראל ולנסות להשפיע ע"י הצהרות ערכיות משכנעות ככל האפשר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

:ROSE:
הטקסט של הרצוג מייצג את מפלגת העבודה לדורותיה עד שהצטרפו למפלגה כל מיני בעלי דעות שמאל שרצו להיות חלק מ"מפלגה גדולה" כדי לקדם את האג'נדות שלהם.
חלקם גם לא מתביישים לומר זאת בגלוי. מקומם הטבעי הוא בתוך מרצ ורק רצונם לפעול מיתוך מפלגה גדולה יותר הביא אותם לעבודה.
בדיוק כמו שחבורת יימנים קיצוניים ניסו להשתלב או אפילו להשתלט על הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
el dudernio כתב:
ראש ממשלה צרפתי באנגליה?

באנגליה היו לך ראשי ממשלה אירים.
באירלנד היה לך ראש ממשלה אמריקאי.
באוסטרליה יש לך ראש ממשלה שנולד באנגליה.
לקנדה היה ראש ממשלה אנגלי.
בצרפת רצה לך נורווגית לנשיאות ב 2012.
שלא לדבר על זה שבישראל היו לך ראשי ממשלות פולנים ורוסים, שזה כמובן לא הפריע לאף אחד.

אבל עזוב, בהתחשב בכמות ה"י-ה-ו-ד-י" שהuא מפזר שם, זה חתיכת התממות להגיד שהחשש שלו הוא שמישהו שהוא לא אזרח המדינה יהיה ראש ממשלה.
או בוא נגיד ככה - הוא אומר מדינה דו לאומית זה נורא כי יהיה לך ראש ממשלה ערבי (שיהיה בהגרה אזרח מדינת ישראל אז).
ואני שואל, למה ראש ממשלה ערבי זה נורא?

אני לא אומר שאין סיבות להתנגד למדינה דו לאומית, אני אומר שלהתנגד קטגורית לראש ממשלה רק על סמך המוצא האתני שלו זה גזענות.

נראה לי די ברור שהכוונה שלו היא שמדינה עם רוב ערבי שבוחר ממשלה ערבית בראשות ערבי היא לא מדינה יהודית (שבסך הכל זה היה היעוד של המדינה הזאת בהקמתה ובעיני רוב מוחלט של הציבור היהודי, זה המכונה ציוני, גם היום).
התממות מעושה (ומאוסה) רק לצורך ויכוח או ניגוח זה דבר לא חיובי משני הצדדים. הרי הוא אומר במפורש שהבעיה היא הרוב הערבי שבוחר את ראש הממשלה הזה, וברור גם לך שבמדינת לאום זה די בעייתי שהלאום הזה הוא מיעוט בקרב אזרחיה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
20 כתב:

:ROSE:
הטקסט של הרצוג מייצג את מפלגת העבודה לדורותיה עד שהצטרפו למפלגה כל מיני בעלי דעות שמאל שרצו להיות חלק מ"מפלגה גדולה" כדי לקדם את האג'נדות שלהם.
חלקם גם לא מתביישים לומר זאת בגלוי. מקומם הטבעי הוא בתוך מרצ ורק רצונם לפעול מיתוך מפלגה גדולה יותר הביא אותם לעבודה.
בדיוק כמו שחבורת יימנים קיצוניים ניסו להשתלב או אפילו להשתלט על הליכוד.

אפשר לחשוב שבמרצ אין רוב מוחלט שחותם על הדברים האלה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 15:37 
20 כתב:

בוא נגדיר את זה ככה, בפתרון הלאומי של השמאל הציוני, דהיינו מדינה יהודית בגבולות 67 שעושה טובה למיליון ערבים שהיא מוכנה לקבל אותם בתנאי שהם ישתקו, ולצידה מדינה פלסטינית בתנאים של מדינת חסות, מינוס "גושי התיישבות" במקרה הטוב ועם חילופי אוכלוסין ברמה של כמעט טיהור אתני במקרה הרע, אני לא מסכים.
ברוח הבחירות האחרונות, אני לא משייך עצמי לא למחנה הציוני ולא למחנה הלאומי. לכן לפי רוב ההגדרות המקובלות, אני לא ציוני.
בעניין לקבל 55 מנדטים אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון, בשם מי ומה אני אמור לקבל מנדטים.
מאוד שמחתי על תוצאות הבחירות, אני תומך בממשלת ימין קיצוני ובעיניי מפלגת העבודה, למעט 2-3 חריגים, היא זאב בעור של כבש (מלבד היותה הגורם הכי מזיק וסרטני מאז קום המדינה ועוד לפני).
אז אני לא מאוד מופתע, כי אני יודע עם מי יש לי עסק, אבל בכל זאת לא ציפיתי שהוא ידבר בצורה כל כך מובהקת וקיצונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 02:43 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
נראה לי די ברור שהכוונה שלו היא שמדינה עם רוב ערבי שבוחר ממשלה ערבית בראשות ערבי היא לא מדינה יהודית (שבסך הכל זה היה היעוד של המדינה הזאת בהקמתה ובעיני רוב מוחלט של הציבור היהודי, זה המכונה ציוני, גם היום).
התממות מעושה (ומאוסה) רק לצורך ויכוח או ניגוח זה דבר לא חיובי משני הצדדים. הרי הוא אומר במפורש שהבעיה היא הרוב הערבי שבוחר את ראש הממשלה הזה, וברור גם לך שבמדינת לאום זה די בעייתי שהלאום הזה הוא מיעוט בקרב אזרחיה.

הוא נותן רשימת מכולת של הדברים הנוראיים שיקרו אם תאבד את הרוב הערבי ומזכיר ראש ממשלה ערבי, שכמובן לא צריך להסביר לישראלי הממוצע למה זה נורא.
אבל זה יעזור אם תסביר לי איך זו לא פניה לגזענות.
וכן, מישהו שאומר שזה רע אם אדם ממוצא אלג'יראי יהיה ראש ממשלה בצרפת הוא גזען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
ItaiH6 כתב:

הוא נותן רשימת מכולת של הדברים הנוראיים שיקרו אם תאבד את הרוב הערבי ומזכיר ראש ממשלה ערבי, שכמובן לא צריך להסביר לישראלי הממוצע למה זה נורא.
אבל זה יעזור אם תסביר לי איך זו לא פניה לגזענות.
וכן, מישהו שאומר שזה רע אם אדם ממוצא אלג'יראי יהיה ראש ממשלה בצרפת הוא גזען.

אף אחד לא אמר שזה לא גזעני. מדינת לאום היא בהגדרה גזענית.
המדינה הזאת הוקמה כמדינת לאום. הרצון לשמור עליה כמדינת לאום הוא בהכרח רצון שיבוא על חשבון לאום אחר גם אם הוא יקבל את כל הזכויות החוקיות שלו.

עדיין מדינת לאום שבה הלאום השולט הוא הרוב זה דבר הרבה יותר הגיוני ממדינה שבה הלאום השולט הוא מיעוט (דרום אפריקה ההיא למשל).
בגלל זה לגיטימי למי שרוצה שהמדינה תשמר כמדינת לאום בעלת מראית עין דמוקרטית שהוא ירצה שהלאום הזה יישמר כרוב במדינה ולא שהיא תהפוך למדינת אפרטהייד לכל מובן ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

אף אחד לא אמר שזה לא גזעני. מדינת לאום היא בהגדרה גזענית.
המדינה הזאת הוקמה כמדינת לאום. הרצון לשמור עליה כמדינת לאום הוא בהכרח רצון שיבוא על חשבון לאום אחר גם אם הוא יקבל את כל הזכויות החוקיות שלו.

עדיין מדינת לאום שבה הלאום השולט הוא הרוב זה דבר הרבה יותר הגיוני ממדינה שבה הלאום השולט הוא מיעוט (דרום אפריקה ההיא למשל).
בגלל זה לגיטימי למי שרוצה שהמדינה תשמר כמדינת לאום בעלת מראית עין דמוקרטית שהוא ירצה שהלאום הזה יישמר כרוב במדינה ולא שהיא תהפוך למדינת אפרטהייד לכל מובן ועניין.

אז גזענות היא בסדר כל עוד שהיא "בהגדרה"?
מעניין.

אבל זה לפחות אומר שאפשר להפסיק לבכות על החלטה 3379 של האו"ם.
גם זה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם היא בסדר בהגדרה או לא. כל אחד יחליט בשביל עצמו.
מי שרוצה מדינת לאום יהודית בסדר עם זה שזו תהיה מדינת לאום יהודית עם רוב יהודי ועקב כך סביר להניח שגם ממשלה יהודית ואפליה לטובת יהודים בלא מעט תחומי חיים.
כל השאר זה סתם קנטרנות, קטנוניות ווכחנות שווא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אני לא יודע אם היא בסדר בהגדרה או לא. כל אחד יחליט בשביל עצמו.
מי שרוצה מדינת לאום יהודית בסדר עם זה שזו תהיה מדינת לאום יהודית עם רוב יהודי ועקב כך סביר להניח שגם ממשלה יהודית ואפליה לטובת יהודים בלא מעט תחומי חיים.
כל השאר זה סתם קנטרנות, קטנוניות ווכחנות שווא.

אתה לא יודע אם גזענות זה בסדר?
ש"כל אחד יחליט בעצמו"?

ותגיד לילד ערבי שנולד בטירה שזו קנטרנות וקטנוניות לשאול למה הוא לא ראוי להיות ראש ממשלה ולמה הוא צריך לקבל אפליה נגדו במדינה שלו שהוא נולד בה רק בגלל המוצא האתני שלו, אני בטוח שהוא יבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 09:29 
דבר איתי כשבגרמניה יבחרו נשיא יווני,
בצרפת יבחרו נשיא גרמני
או להפך.

אני מבין שמדינת הלאום לא באה לך טוב.
לך ותשנה את העולם

אה, וכשבסין יהיה נשיא טיבטי או ה-uyghur, בכלל נדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
בצרפת יבחרו נשיא גרמני
או להפך.

לך ותשנה את העולם

אפשר לדבר איתך רק כשיהיה בארצות הברית נשיא שחור?

חוץ מזה, מה הטענה שלך? שלמיעוט קשה להגיע למעמד של ראשות ממשלה? זה מובן מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
בצרפת יבחרו נשיא גרמני
או להפך.

לך ותשנה את העולם

היו מדינות שבחרו נשיא ממיעוט אתני, לא מספיק אבל היו.
אבל אתה אשכרה אומר שלא ראוי שאלג'יראי יהיה נשיא בצרפת או פקיסטני באנגליה?
אתה מישר קו אם חלאות גזעניות כמו לה-פן ו UKIP.

נ.ב.
אם אנחנו הולכים עם הקטע הזה שיהודים זה "עם" או "לאום" אז לפי הלוגיקה שלך זה סביר להתנגד לקאנצלר יהודי בגרמניה רק משום היותו יהודי.
זה אשכרה מפעים לראות את המקומות שאתה מוכן להוליך את המוסר שלך רק בשביל להצדיק מתן זכויות יתר לקבוצה האתנית שאתה משתייך אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:00 
די עם ההקטנת ראש וההשוואות המגוחכות האלה, יש פה לאום (או איך שבא לך להגדיר אותו) שפוחד פחד מוות מהלאום השני ולהפך. לא ירצו פה ראש ממשלה פלשתיני כמו שביהודה ושומרון לא ירצו ראש ממשלה יהודי-ציוני-ישראלי-עברי (איך שתגדיר את ערימת האנשים פה).

צודק? לא, אוטופיה? גם לא.
להבין? אפשר. זאת המציאות, בשביל להילחם על הדברים החשובים לא יעזור להכנס עם בראש בקיר של המציאות. היהודים לא רוצים להיות פה מיעוט, ולפי הדוגמאות למה שקורה במדינות ערב פה מסביב, אפשר להבין אותם. וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר מה זה יעשה פה מבחינת אחוז הדתיים במדינה כזאת.
לא תודה.
אם אתה רוצה, תכנס לבית שלי פה ואני אכנס לשלך בסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:02 
זה בעיקר השמאלבן שמאד מתחשב בערבים, כל עוד הם עפים לו מהעיניים וסותמים את את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:26 
מה זה עפים לו מהעיניים וסותמים את הפה?
במה סותמים את הפה בדיוק?
ולמה הם יהיו פחות מול העיניים שלי מהיום? למה מישהו מהשמאל הציע לגרש את ערבי ישראל לשטחי המדינה הפלשתינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 10:40 
בזה שהם אחלה כל עוד הם רחוק מהעין, וחס וחלילה שמישהו מיפו או מחיפה יהיה ראש ממשלה. זה כבר אסון לאומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:04 
teknoboy כתב:
JR12 כתב:
טכנובוי,אם רק היית פוגש מדי פעם ערבים אמיתיים ממוצעים(לא סטודנטים לתואר זיבי בחו"ל..)והיית יודע מה הם באמת חושבים על אנשים כמוך.. :LOL2:

עוד אחד שחושב שהוא יודע עליי משהו.
שלא לדבר על זה שמסתבר שכמה מחבריך הטובים ביותר הם ערבים, אז בכלל.

מתנשא,גזען(הם יודעים טוב מאד כמה הם ילדים אוטיסטים בעינייכם),הזוי..
מדינה דו לאומית אתם רוצים?חח,בינתיים ערבים ויהודים גרים ביחד,עומדים ומזיעים ביחד בתור לסופר ולביטוח הלאומי,דווקא בערים בעלי רוב ימני מובהק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:05 
20 כתב:

אתה באמת חושב שלמחנה שהיצור מהתחת הזה ממפלגת העבודה עומד בראשו ונשא את הנאום הלאומני גזעני הזה אפשר לקרוא שמאל?
אינשאללה מדינה דו לאומית עם ראשת ממשלה פלסטינית בקרוב. לפרצוף שלכם. סוף לציונות ולהגמוניה האשכנזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:17 
אה, זה לא "בעיקר השמאל" (ולמה לבן? זה דעה ששייכת רק ללבנים? לא הבנתי) זה כל מצביעי הימין וחלק ממצביעי השמאל. לא מבין למה אתה חוזר על רחוק מהעין, הם יישארו 20 אחוז מהאוכלוסיה, ימשיכו ללכת איתנו לסופר ולנהור לקלפיות.
ואני לא יודע אם זה אסון לאומי, אני אישית כנראה אשמח אם ייבחר פה ערבי ישראלי (ובפרט חילוני) לראשות ממשלה בדמוגרפיה הנוכחית, כי כנראה שתפיסות העולם שלנו יהיו קרובות. קצת פחות אשמח אם זה יבוא מעמדה של רוב ערבי-פלשתיני. בכל מקרה נראה לי די טריוויאלי להבין למה 2 הלאומים פה יעדיפו להימנע (או יותר נכון להגיד יפחדו) מראש ממשלה של הלאום ה"נגדי". מציאות של מלחמה. לא באמת אפשר להשוות את זה לראש ממשלה יווני בגרמניה וראש ממשלה צרפתי באנגליה. אם אתם רוצים להשוות, אז לכו על קרואטיה וסרביה, כורדים וטורקיה, ותשאלו את היפנים אם הם היו מצביעים לסיני כראש ממשלה.

בכלל, הדיון על ראש ממשלה הוא נקודתי והוא רק הנגזרת, היא שמיכה לשאלה אם היהודים מוכנים להיות פה מיעוט, והיא הרבה יותר קריטית. כי מה לעשות, אם נחזור שנייה למציאות, הקורלציה להצבעה לפי לאום היא גבוהה. אם אנשים לא היו מצביעים לפי הלאום שלהם, אולי זה היה קצת פחות חשוב.
אז אני נופל שוב לעניין המדינות מסביב, ואנחנו נהיה עוד מדינה ערבית במזרח התיכון. כמו שזה נראה שם אני כנראה לא אשאר פה, אני מרשה לעצמי להמר שגם אתה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:36 
נרקוטיקה אומר דברי טעם. חותם על כל מלה.

100% אנטי ביתר ממחיש היטב איך לצמק את השמאל לארבעה מנדטים. ובמיוחד איך השמאל הזה מנותק מהשורשים ההיסטוריים שלו. זה בסדר כמובן, ואולי זה גם ראוי ומוסרי ונכון יותר, אבל זה בעיקר מנותק

ואמיר יורד למקום הנמוך ביותר ברטוריקה: חלאה גזענית כמו לה-פן ו-UKIP. מזל שטרם השווה אותי להיטלר

ואחרי שנרגענו, יש כאן מצב מורכב והנסיונות להיות פשטניים לא ממש מועילים.
האם הגיוני לא לרצות שאירני (ואפילו ליברלי כמו רוחאני) יהיה פה ראש ממשלה?
האם הגיוני לא לרצות שמצרי (ואפילו אוהב ישראל כמו סיסי) יהיה פה ראש ממשלה?
האם הגיוני לרצות שלבנוני, נניח לצורך ההמחשה נסראללה לא יהיה פה ראש ממשלה?

אם עניתם שהרצונות האלה אינם הגיוניים, אז אין לי איך להתווכח אתכם

אם עניתם שהרצונות שהרצונות האלה הגיוניים, נמשיך לשאלה הבאה:
האם הגיוני לא לרצות שאבו-מאזן / אסמעיל הניה / חאלד משעל יהיו פה ראש ממשלה?

אם עניתם שהרצון הז לא הגיוני, אז אין לי איך להתווכח אתכם

כי זה מה שהרצוג אמר. הוא לא רוצה ראש ממשלה פלסטיני. הוא לא אמר שהוא לא רוצה ראש ממשלה ערבי מטירה.
עכשיו ברור שזה מורכב ולא פשוט, אבל אפשר לעצום עיניים ולשחק בג'ון לנון ובנדמה לי שאין שנאה, ואין לאומיות, ואין דת, ואין קיצוניות.
אפשר גם להעביר את כל היהודים לארצות הברית. או לסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

ואחרי שנרגענו, יש כאן מצב מורכב והנסיונות להיות פשטניים לא ממש מועילים.
האם הגיוני לא לרצות שאירני (ואפילו ליברלי כמו רוחאני) יהיה פה ראש ממשלה?
האם הגיוני לא לרצות שמצרי (ואפילו אוהב ישראל כמו סיסי) יהיה פה ראש ממשלה?
האם הגיוני לרצות שלבנוני, נניח לצורך ההמחשה נסראללה לא יהיה פה ראש ממשלה?

אם עניתם שהרצונות האלה אינם הגיוניים, אז אין לי איך להתווכח אתכם

אם עניתם שהרצונות שהרצונות האלה הגיוניים, נמשיך לשאלה הבאה:
האם הגיוני לא לרצות שאבו-מאזן / אסמעיל הניה / חאלד משעל יהיו פה ראש ממשלה?

אם עניתם שהרצון הז לא הגיוני, אז אין לי איך להתווכח אתכם

הבעיה בזה שנסראללה יהיה ראש ממשלה בישראל היא לא העובדה שהוא ערבי, אלא הדעות שלו (ויש גם את הקטע הקטן הזה שהוא לא גר בישראל וככזה אני לא לגמרי מבין איך הוא רלוונטי למשהו, אבל שיהיה).
לגיטימי להתנגד לזה שפלסטיני מסויים יהיה ראש ממשלה (בדיוק כמו שלגיטימי להתנגד לזה שיהודי מסויים יהיה ראש ממשלה), להתנגד לזה שכל פלסטיני באשר הוא יהיה ראש ממשלה זה לא.

20 כתב:

כי זה מה שהרצוג אמר. הוא לא רוצה ראש ממשלה פלסטיני. הוא לא אמר שהוא לא רוצה ראש ממשלה ערבי מטירה.
נו באמת, וערבים מטירה מה הם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
למה זה עלבון?
מה זה שונה מיו-קיפ?
אתה רוצה לשמור על ההגמוניה שלך.
אתה לא רוצה שמישהו אחר ישתלט על העסק.
זה אתה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:

20 כתב:

ישראלים =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אמיר כתב:

20 כתב:

ישראלים =)

כי הערבים בטירה לא נספרים בשעון יום הדין של אובדן הרוב ה-י-ה-ו-ד-י של בוז'י.

תמונה

ועוד פעם רק כדי שיהיה ברור, אפשר להעלות טיעונים ללמה מדינה דו לאומית זה פתרון בעייתי, אבל להגיד "אמאללה! ראש ממשלה שלא מהקאסטה השלטת" זו פניה לגזענות שלא ממש שונה מהאוטובוסים מלאי הערבים של ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: