תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 10:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 00:31 
כל השוואות של קרויף לשימון הן ילדותיות (ועושות הנחה גדולה לשימון).
גורדי קרויף לא מתעסק ב״להרוס את הליגה״ וגם ככה אין לו סיכוי. כדורגלן מוכשר פה רוצה לקבל חוזה בליגה הגרמנית או הדומות לה, ואת זה תמיד אפשר יהיה לעשות דרך כל אחת מהקבוצות האחרות, גם אם מכבי תמיד תהיה אלופה. תמיד יהיה שחקן מוכשר וצעיר שיהיה עדיף לו לקחת בעלות על קבוצה גדולה שהיא לא מכבי מאשר להיות שם בעומק הרוטציה.
קרויף רוצה לקחת פה את כל האליפויות ולבנות סגל עמוק ומוכשר כדי להתחרות ברצינות גם בליגות האירופיות, זה פשע? זה שימון מזרחי? זה בדיוק מה שאני רוצה שיהיה מהפועל. מכבי מחזיקים סגל נוצץ ומוכשר בתקציב ענק, ומותר להם.
כל הבכיינות הזו על קרויף, לדעתי מקורה בחוסר היכולת שלנו להתמודד עם המציאות, שבה אנחנו לא מסוגלים לתת פייט ספורטיבי למכבי, אז אולי ניתן להם פייט תדמיתי. שהפועל יפסיקו להתעסק במכבי בכלל, ההתעסקות במכבי גם היא אחת הסיבות שבגינה אנחנו בברוך כספי שכזה.
לגבי רייכרט - הוא לא יכחיש ולא יאשר בנתיים, ואתם תראו אותו מגיע לתחילת האימונים שלהם ותקקלו אותו, אבל מכבי לא צריכה למכור אותו במחיר נמוך או בכלל רק כי הפועל ממש רוצים אותו. אני מאמין שהוא יגיע להפועל בעתיד, אם וכאשר באמת לא ישתלב במכבי (יתכן שבזכות הקהל). הוא עוד שחקן צעיר, יש עוד עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 05:35 
סמל אישי של המשתמש
התלונות על קרויף הן לא על הרצונות שלו, אלא על דרכי הפעולה שלו.
ברור שההשוואה לשימון מגוכחת, אבל זה לא אומר שהוא פועל כשורה. לפגוע במאמצי יריבה להתחזק זה לא אותו דבר כמו לחזק את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 07:14 
@אשכול דיונים על מכבי, יוני 2015

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
כולכם מתעסקים בג'ורדי ופה אני רוצה לצטט את איל שגם אופירע לוקחת אליפות עם מקקי והמרחק התקציבי שיש להם עם שאר הליגה
מה עם הנקודה שפורסמה בוואללה על החתמת שחקן ב 36 צ'קים דחויים ?
זה הרבה יותר מעניין גם מרייכרט הצהוב שפה בכלל חשבתי שיהיה שינוי ויפסיקו לחפש מציאות ויתחילו להמציא אותם!!
אני בטוח שאם גוטמן לא מאמן אימוני יתר את הרביעיה שהיתה היא לא מגיעה על בסיס כישרון בלבד לאן שהגיע
להמציא חברים לא למצוא ולהוציא על זה כסף שאין
ואין כסף כי אם היה לא היו צ'קים דחויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
התלונות על קרויף הן לא על הרצונות שלו, אלא על דרכי הפעולה שלו.
ברור שההשוואה לשימון מגוכחת, אבל זה לא אומר שהוא פועל כשורה. לפגוע במאמצי יריבה להתחזק זה לא אותו דבר כמו לחזק את מכבי.

מה רע בדרכי הפעולה שלו? זה בהחלט מקובל לזרוק מיקרופון על כתב. קורה כל יום וזה לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
קרית שלום יושב על אותו כביש מהיר כמו חודרוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים בואללה בהודעה על ביטר, ליביו אנטל מספר לחבריו כי הוא רוצה להשאר בירושלים, אבל עוד אף אחד שם לא דיבר איתו ושהפועל ת"א עושה מאמצים גדולים להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 08:48 
ג'ורדי :BOW:
נימוס אירופאי :BOW:
וולמארט :BOW:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:13 
בר קולמוסא כתב:
גורדי קרויף לא מתעסק ב״להרוס את הליגה״ וגם ככה אין לו סיכוי. כדורגלן מוכשר פה רוצה לקבל חוזה בליגה הגרמנית או הדומות לה, ואת זה תמיד אפשר יהיה לעשות דרך כל אחת מהקבוצות האחרות, גם אם מכבי תמיד תהיה אלופה. תמיד יהיה שחקן מוכשר וצעיר שיהיה עדיף לו לקחת בעלות על קבוצה גדולה שהיא לא מכבי מאשר להיות שם בעומק הרוטציה.
קרויף רוצה לקחת פה את כל האליפויות ולבנות סגל עמוק ומוכשר כדי להתחרות ברצינות גם בליגות האירופיות, זה פשע? זה שימון מזרחי? זה בדיוק מה שאני רוצה שיהיה מהפועל. מכבי מחזיקים סגל נוצץ ומוכשר בתקציב ענק, ומותר להם.
כל הבכיינות הזו על קרויף, לדעתי מקורה בחוסר היכולת שלנו להתמודד עם המציאות, שבה אנחנו לא מסוגלים לתת פייט ספורטיבי למכבי, אז אולי ניתן להם פייט תדמיתי. שהפועל יפסיקו להתעסק במכבי בכלל, ההתעסקות במכבי גם היא אחת הסיבות שבגינה אנחנו בברוך כספי שכזה.
לגבי רייכרט - הוא לא יכחיש ולא יאשר בנתיים, ואתם תראו אותו מגיע לתחילת האימונים שלהם ותקקלו אותו, אבל מכבי לא צריכה למכור אותו במחיר נמוך או בכלל רק כי הפועל ממש רוצים אותו. אני מאמין שהוא יגיע להפועל בעתיד, אם וכאשר באמת לא ישתלב במכבי (יתכן שבזכות הקהל). הוא עוד שחקן צעיר, יש עוד עונות.

הבנתי סהכ רוצה לבנות קבוצה טובה אם זה אין לי בעיה
אבל מה עם זה שהוא משמיץ את הפועל בפני שחקנים וסוכנים
ומה עם זה שהוא מדבר עם שחקנים של הפועל תחת חוזה כמובן ומשגע להם את השכל ראה ערך דמארי בזמנו ?
או ניסיון לשכנע שחקנים שסיכמו בקבוצה כמו הדוגמא שהביאו פה על גוטליב
ומה שהיה בזמנו עם שכטר ?
זה גם לגיטימי וניהול אירופאי מתקדם
לא ?
בר קולמוסא כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:22 
עזוב, אם אנשים מעוניינים לסגוד למאות המיליונים של מכבי, ולעובדה שהם לוקחים אליפויות, שיהיה להם בכיף. מה שכן, אני מאוד אשמח לשמוע מה בדיוק כל כך מופלא בניהול שם, חוץ מההחתמה של שחקנים ממש טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
בעקבות ויכוח עם חבר הוא טען שלגאידמק היה הון שמוערך ביותר מ5.5 מליארד. שזה אומר 3 יותר מהר-זהב , כמו כן טען שגאידמק פרק מנכסיו מהר מהצפוי.
אז היה לארקדי יותר כסף מהר זהב או לא?
וזה באמת נכון שבנאדם כל כך עשיר יכול לאבד הכל ברגע?
טען שהיה משהו עם הביצים ברוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:26 
למי אכפת בכלל מהניהול של מכבי ?
לי אכפת שהבן זונה פוגע בהפועל ואחרי זה אוהדי הפועל אומרים מה אתם רוצים ממנו
סהכ עושה את העבודה שלו
ואחרי זה אם הפועל מנסה להלחם בזה בשיטות שלו אז זה לא בסדר ופטתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:28 
סימרוטיץ כתב:
סהכ עושה את העבודה שלו

לא חושב שזה בשיטות שלו, ובכל מקרה:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:33 
סימרוטיץ כתב:
סהכ עושה את העבודה שלו

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:36 
האדום הצורר כתב:
עזוב, אם אנשים מעוניינים לסגוד למאות המיליונים של מכבי, ולעובדה שהם לוקחים אליפויות, שיהיה להם בכיף. מה שכן, אני מאוד אשמח לשמוע מה בדיוק כל כך מופלא בניהול שם, חוץ מההחתמה של שחקנים ממש טובים.

לא סיפרו לך??יש להם חזיות במשחקים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 09:40 
עוד שאלה קטנה:
האם גם בית"ר לקחה שתי אליפויות ברצף ב07-08 כתוצאה מהניהול המבריק של גאידמאק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:01 
לא מבין על מה הויכוח כל הזמן. הכסף זה דבר אחד, אי אפשר להתעלם ממנו וקרויף, שעושה את העבודה שלו בצורה מסוימת זה דבר אחר.
הוא איש מקצוע טוב שמבין עניין, זה אין ספק. יכול להיות שהוא כוחני, זה כבר סיפור אחר.
אין לי ספק שהייתי רוצה אחד כזה בצד שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שמבריק שם מבחינתי, או יותר נכון שונה משאר הליגה, והיה גם בערך באותו אופן בביטר וזה אחד ההבדלים שיצרו פערים בליגה(חוץ מכמובן הבדל איכות הסגל), זה ההתייחסות שלהם לנושא הכושר והפיזיות ושיקום פציעות. בעוד בשאר הליגה הנושא הזה די שולי ומסתפקים במאמן כושר אקראי כזה או אחר ומסתפקים בשיטותיו ללא יותר מידי התייחסות של המערכת סביבו, ללא עוד איבחונים ומיכשורים מתקדמים, במקקי יש דגש על כל הנושאים האלו, בדומה למועדונים אירופאים מתקדמים.
בביטר אומנם לא היה מיכשור מתקדם במיוחד(נראה לי), אבל היה להם צוות רציני ומתקדם עם מאמן כושר פסיכי ומצויין(דראו) נדמה לי שהיו להם שני מאמני כושר וררו את זה במגרש מבחינת המשחק.
מניח ששם מורדי דדון לא אמור להיות זה שמורה לשחקנים בוואטסאפ לעשות אמבטיות קרח ולאכול פסטה...ככה זה פחןת או יותר בקבוצה ישראלית טיפוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
לא מבין על מה הויכוח כל הזמן. הכסף זה דבר אחד, אי אפשר להתעלם ממנו וקרויף, שעושה את העבודה שלו בצורה מסוימת זה דבר אחר.
הוא איש מקצוע טוב שמבין עניין, זה אין ספק. יכול להיות שהוא כוחני, זה כבר סיפור אחר.

כן הוא די טוב. יותר נכון נראה שעושה את העבודה. זאת ההגדרה בשבילו. הוא לא איזה יוצא מן הכלל שמצליח נניח לאתר כישרונות ולהפוך אותם לגדולים. הוא עושה את העבודה. מביא את השחקנים הישראלים הכי טובים, וזרים שגם הפועל ב"ש גילתה ויכלה לשלם להם... די כמו שמצופה ממנו אבל ללא שום אקסטרות שהוא מוסיף.
אני לא רואה עליונות שלו על עוד מנג'ר שידע להביא את השחקנים הכי טובים וזרים שמסתובבים אצל סוכנים שמטפטפים לארץ. זה לפחות בכל מה שקשור לסגל.
לגבי השאר, הוא טוב והכל בסדר ועובד ודופק. עניין הכושר והפיזיות זה יפה ומתקדם.
דרכיו המקקיסטיות שהוא מלכלך על קבוצות כדי לטרפד עיסקאות ומדבר עם שחקנים שכבר חתמו בהפועל ומנסה להניע אותם, זה מקובל עליך? אם הוא עושה משהו כזה אז לגיטימי ביותר ללכלך עליו בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:19 
מוגרבי לא יחתום בסכנין
והוא כנראה הולך להפועל חיפה
אני לא יודע למה לא מביאים אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:20 
dino כתב:
redrony כתב:

כן הוא די טוב. יותר נכון נראה שעושה את העבודה. זאת ההגדרה בשבילו. הוא לא איזה יוצא מן הכלל שמצליח נניח לאתר כישרונות ולהפוך אותם לגדולים. הוא עושה את העבודה. מביא את השחקנים הישראלים הכי טובים, וזרים שגם הפועל ב"ש גילתה ויכלה לשלם להם... די כמו שמצופה ממנו אבל ללא שום אקסטרות שהוא מוסיף.
אני לא רואה עליונות שלו על עוד מנג'ר שידע להביא את השחקנים הכי טובים וזרים שמסתובבים אצל סוכנים שמטפטפים לארץ. זה לפחות בכל מה שקשור לסגל.
לגבי השאר, הוא טוב והכל בסדר ועובד ודופק. עניין הכושר והפיזיות זה יפה ומתקדם.
דרכיו המקקיסטיות שהוא מלכלך על קבוצות כדי לטרפד עיסקאות ומדבר עם שחקנים שכבר חתמו בהפועל ומנסה להניע אותם, זה מקובל עליך? אם הוא עושה משהו כזה אז לגיטימי ביותר ללכלך עליו בתקשורת.

העבודה שלו היא לא מגלה כשרונות ולא סקאוטר. הוא צריך להביא השגים. בליגה פה הוא שולט ביד רמה. בנה מערכת מקצועית מצוינת. עוד לא ממש השאיר חותם באירופה, למרות שהעונה שלהם באופ"א בעונה הקודמת היתה טובה פלוס.
מלוכלך או לא זה כבר משהו אחר. הוא עושה הכל בשביל הקבוצה שלו. אין לי בעיה מוסרית עם זה שמלכלכים עליו בתקשורת, אני פשוט חושב שזה עושה לנו נזק להיגרר למלחמות האלה. זה שוב מוציא אותנו בכיינים וקטנים. אם הוא מטרפד עסקאות שלנו זה גועל נפש. ועדיין, מעדיף אחד כזה אצלי על חסר מושג כמו ברקוביץ לדוגמא או אנשי מקצוע כמו אסי דומב.
עם כסף אפשר להיכשל, אפילו בליגה פה.הוא, לא נכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:29 
עידן ורד כנ"ל חופשי וחייבים לנסות להביא אותו
גם מוגרבי בטח ובטח

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שהעניין עם אלטמן סגור. מעבר לזה, מניח שמחכים לראות מה נסגר עם זגורי - אם יצליחו למצוא לו קבוצה אז יתפנה שכר למוגרבי/ורד/נסאר.
מה שדחוף כרגע זה מרכז המגרש וחלוץ. הייתי מביא את תום מונד ועוד זר (שמסתמן שבאמת מחפשים), וחייבים עוד חלוץ רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
נראה כאילו סגורים על זה שבכנפיים יהיו ספורי/יחזקאל/אלטמן/זר ואולי אסולין/זגורי ככה ששומרים את הכסף לעמדות אחרות.
יותר חשוב שיחתימו חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כנראה לא בעניין של מוגרבי , אחרת זה כבר היה סגור ממזמן. הוא יעדיף את הפועל בכל יום, וגם בהפועל חיפה לא מציעים לו שכר כזה גבוה.
ורד אני לא סגור על מה הוא שווה, בכל מקרה הוא שיפור לעומת זגורי שהלוואי וימצא פראייר שיקח אותו.
אלטמן זה אחלה ואני מקווה שזה סגור.
ואני לא מבין מה כולם פה כל היום רושמים גיא אסולין : מישהו פה ראה אותו משחק דקה בחיים שלו?! הוא הצליח באיזשהו מקום אי פעם? הוא מימש את הפוטנציאל שלו איפשהו? לא מבין אותכם לפעמים.

בקשר למוגרבי : ממה שאני מבין רוצים את אנטל - שהוא די בעמדה של מוגרבי. בנוסף לאנטל שיוחתם אם וכאשר בשכר גבוה , יש לך את זגורי בשכר מופרז, לשלם גם למוגרבי על העמדה הזאת , כשמסתמן שתחתים גם את אלטמן , זה מיותר ואני יכול להבין את זה. אם מצליחים להיפטר מזגורי זאת אופרה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
ואני שוב מזכיר שאלעד גבאי חופשי.
מטורף שנפל עלינו קיץ של המון שחקנים חופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
ואני לא מבין מה כולם פה כל היום רושמים גיא אסולין : מישהו פה ראה אותו משחק דקה בחיים שלו?! הוא הצליח באיזשהו מקום אי פעם? הוא מימש את הפוטנציאל שלו איפשהו? לא מבין אותכם לפעמים.

רושמים אסולין כי הוא מועמד לקבוצה והשם שלו עלה כמה פעמים באתרים השונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:

הוא לא חופשי, יש לו חוזה לעוד עונה בחיפה, הוא פשוט כרגע לא רצוי שם.

מי שכן חופשי זה עמאשה, אני מקווה שהפועל מתאבדים עליו לפני ששרצקי יחזיר אותו לכלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אדום שרוף100 כתב:

התבלבלתי..
מי שכן חופשי זה עמאשה, אני מקווה שהפועל מתאבדים עליו לפני ששרצקי יחזיר אותו לכלוב.

שוב, נראה שיש תכניות אחרות והולכים על סליחי, ועל עוד חלוץ זר לפי מה שאני מבין. למרות שיש מצב שנצטער על לא להביא את עמאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2015, 11:10 
עומרי קנדה כתב:
אדום שרוף100 כתב:

ממש לא צריך להתאבד עליו.
רצינו אותו מספיק פעמים והוא העדיף את היציע בחיפה
צריך לתת לו הצעה נורמלית, לא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: