סימרוטיץ כתב:
אך מזכיר לי נשכחות מתקופת טביב עד שאנשים הבינו מי הוא ומה הוא
אבל בוא נלקה את עצמנו , כשתבין שהדבר הזה עם רייכרט הוא רק הסיפטום של תופעה יותר רחבה שפוגעת בהפועל בתקופה האחרונה כמעט כמו שהפועל פגעה בעצמה בשנתיים האחרונות
הרמן עושה הכל כדי לפגוע בהפועל כמו דון שמעון וכמוהו בדיוק אחרי זה מסתתר מאחורי כסות של שה תמים
אני פשוט מקווה שבזמן הקרוב יהיה לנו את היכולת לפגוע בו וכן זה יעשה לי טוב מאוד על הלב , מי שמתעמר על חלשים שלא יצפה שאחרי זה ינהגו בו אחרת
הבן אדם הזה עובר על כל האתיקה והמוסר ולא לדבר על החוק ואחרי זה מתבכיין שעושים לו דברים דומים
מכבי ת"א מתחילים להתעצבן ולהילחץ, מהסיבה הפשוטה שהם היו בטוחים שבשלב הזה הם כבר יהיו במצב שדומה לכדורסל.
כלומר- כל שחקן ישראלי באשר הוא, יחכה לטלפון מהם כדי להצטרף וכל קבוצות הליגה ייאבקו ביניהן על הזכות להשביח עבורם שחקנים.
בפועל זה לא המצב, שחקנים שנמצאים שם רוצים לעזוב, שחקנים אחרים לא ממהרים לבוא ועל ליגיונרים בכלל קשה לדבר.
אז אני לא אתפלא אם הם אכן מנסים להרוס לנו ולקבוצות אחרות מתוך טקטיקה ורצון להמשיך לשלוט.
אבל דווקא בגלל זה, אנחנו צריכים לנצל את המצב כדי למשוך אלינו את השחקנים הצעירים שכן אפשר להביא (גוטליב, אלטמן, אבו אביד וכו') ולא להתעסק במכבי, זו אחלה דרך גם להתמודד איתם וגם לעצבן אותם מבלי לצאת פתטיים.
אני יודע רק על שני שחקנים ישראלים שקיבלו מהם הצעה ולא מיהרו לבוא.
אחד מהם קיבל הצעה הרבה יותר מפתה מרד בול.
השני בסוף הפך לכוכב (ואולי כבר לסמל) שלהם אחרי שהקבוצה שהוא היה מוכן להגיע אליה תמורת הרבה פחות כסף החליטה, בשינוי כיוון פתאומי של 180 מעלות ולא משנה מאיזו סיבה (למרות שלא מקצועית ולא כספית), שהיא לא רוצה אותו.