תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אבי כתב:
יובל כתב:
אמיר כתב:
ואגב, מספיק לחץ מדיני ואתה מפנה את אריאל כמו כלום, לא שאני חושב שיש סיכוי קרוב שלחץ כזה יקרה, אבל כמה זמן נראה לך אנשים יהיו מוכנים לאכול סנקציות כמו אירן לפני שהם אומרים תודה ושלום לכל ההתחלויות?

לי דווקא נראה שהלחץ על הישראל והנידוי רק ילכו ויגברו בשנים הקרובות, לא רק ברמה הממשלתית אלא גם ברמה הכלכלית והתרבותית, אבל אני מתקשה לראות את זה מזיז את העם מילימטר שמאלה או מהרצון להמשיך לכבוש ולדכא עם אחר. ראית מה היו התגובות הציבוריות לאיום ההשעיה מפיפ"א או לשאר יוזמות החרם שעלו לכותרות בימים האחרונים?

זה עדיין לא חרם שפוגע בכיס
כשיתחילו סנקציות כלכליות והשקל יהיה שווה לזבל יהיו מוכנים להחזיר גם את כל י-ם

אני לא בטוח בכלל שההערכה הזו נכונה, נראה שהמדינה הזו והמציאות לא חיים בכפיפה אחת מזה זמן מה.
לא בטוח שאנשים לא יבחרו פה באופציית מצדה.

איזו מציאות? באמת תסביר לי. איראן תפסיק את מירוץ ההתחמשות שלה אם נצא מהשטחים? חמאס וחיזבאללה יתפרקו מנשקם? אני מבין עד כמה זה קל להאשים את הצד הישראלי, שלאורך ההיסטוריה הביע נכונות לוויתורים מרחיקי לכת. הרי אם הציבור הפלשתינאי היה ציבור ליברלי-מערבי לא אלים, היה ברצינות אפשר לדבר על הסכם שלום בר קיימא. אתה יכול להבטיח לי שחמאס\דעא"ש וארגונים סלפים אחרים לא ישתלטו על יו"ש וימשיכו בפעולות טרור נגדנו?
הסכם שלום(על הנייר) יפתור את הבעיות המדיניות והאיומים הכלכליים מצד העולם המערבי- זה לא יפתור את הבעיה האמיתית והיא הבעיה הביטחונית.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
ברגע שמדינה פועלת נגדך באלימות, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 15:32 
אז אתה אומר שהמצב יהיה בדיוק אותו דבר רק שמהערב יקבל אותנו ולא יהיה איום כלכלי משם?
גם אם זורמים עם הניבוי שלך, למה זה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 15:58 
Officer Barbrady כתב:
zink כתב:
אבי כתב:
יובל כתב:
אמיר כתב:
ואגב, מספיק לחץ מדיני ואתה מפנה את אריאל כמו כלום, לא שאני חושב שיש סיכוי קרוב שלחץ כזה יקרה, אבל כמה זמן נראה לך אנשים יהיו מוכנים לאכול סנקציות כמו אירן לפני שהם אומרים תודה ושלום לכל ההתחלויות?

לי דווקא נראה שהלחץ על הישראל והנידוי רק ילכו ויגברו בשנים הקרובות, לא רק ברמה הממשלתית אלא גם ברמה הכלכלית והתרבותית, אבל אני מתקשה לראות את זה מזיז את העם מילימטר שמאלה או מהרצון להמשיך לכבוש ולדכא עם אחר. ראית מה היו התגובות הציבוריות לאיום ההשעיה מפיפ"א או לשאר יוזמות החרם שעלו לכותרות בימים האחרונים?

זה עדיין לא חרם שפוגע בכיס
כשיתחילו סנקציות כלכליות והשקל יהיה שווה לזבל יהיו מוכנים להחזיר גם את כל י-ם

אני לא בטוח בכלל שההערכה הזו נכונה, נראה שהמדינה הזו והמציאות לא חיים בכפיפה אחת מזה זמן מה.
לא בטוח שאנשים לא יבחרו פה באופציית מצדה.

איזו מציאות? באמת תסביר לי. איראן תפסיק את מירוץ ההתחמשות שלה אם נצא מהשטחים? חמאס וחיזבאללה יתפרקו מנשקם? אני מבין עד כמה זה קל להאשים את הצד הישראלי, שלאורך ההיסטוריה הביע נכונות לוויתורים מרחיקי לכת. הרי אם הציבור הפלשתינאי היה ציבור ליברלי-מערבי לא אלים, היה ברצינות אפשר לדבר על הסכם שלום בר קיימא. אתה יכול להבטיח לי שחמאס\דעא"ש וארגונים סלפים אחרים לא ישתלטו על יו"ש וימשיכו בפעולות טרור נגדנו?
הסכם שלום(על הנייר) יפתור את הבעיות המדיניות והאיומים הכלכליים מצד העולם המערבי- זה לא יפתור את הבעיה האמיתית והיא הבעיה הביטחונית.

אם הציבור הפלסטינאי היה ציבור מערבי לא אלים היית ממשיך לשים עליו זין ולהתעלם מקיומו כמו שעשית עד האינתיפאדה הראשונה.

זהו טיעון עתיק יומין:
הם שקטים - אין שום בעיה, למה להתייחס אליהם
הם אלימים - חוצפנים. קודם שיהיו שקטים ואז אפשר יהיה לדבר
הם שקטים - אין שום בעיה, למה להתייחס אליהם
וחוזר חלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
בני, יש עמים לא אלימים שהשתמשו באלימות כדי להשיג מטרה לגיטימית. ברגע שהם השיגו את המטרה, האלימות נפסקה. צפון אירלנד וצ'כוסלובקיה כדוגמא.

NARKOTIKA כתב:
אז אתה אומר שהמצב יהיה בדיוק אותו דבר רק שמהערב יקבל אותנו ולא יהיה איום כלכלי משם?
גם אם זורמים עם הניבוי שלך, למה זה רע?

כי אתה מסתכן בהפיכת הגדה המערבית לעזה(או גרוע מכך- סוריה).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 16:40 
ועכשיו אתה לא מסתכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 16:47 
לא יודע, לי נשמע הרבה יותר מסוכן לשלוט שם בשטחים ואז פעם בכמה זמן, ולעולם לא תדע מתי זה יבוא עליך, פלשתינאי שנמאס לו מהמצב ויש לו אישור עבודה יתפוצץ באוטובוס, או אפילו סתם נמצא בשטח שלו ויתהפך על החייל שעושה אצלו סיורים וידפוק לו סכין בלב, מאשר שתהיה שם מדינה עם גבול מסודר וחוצץ בינינו לבינם שאולי תירה רקטות, ואז אתה וכל העולם יודעים למי להפנות אצבע. וזה עוד אחרי שלפי המון דיווחים מההיסטוריה הם הסכימו למדינה מפורזת, עם כוחות נאט"ו בגבולות, ככה שרק החימוש זאת הפרת הסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד שמח שעל הנייר זה נכון, כמו החלטה 1701(?) של האו"ם בעניין התחמשות חיזבאללה וכמו כוחות האו"ם בסוריה שאנחנו נאלצים להציל חדשות לבקרים.
הקלות הזאת שבה אתה מתייחס לאפשרות ש"אולי תירה רקטות" מדהימה אותי. המרחק בין יו"ש למקומות מרכזיים במדינה הוא כלום. לא צריך רקטות ארוכות טווח מתקדמות כדי להגיע לשם ולשתק את המדינה. מי מבטיח לך שלא ישלוט שם כאוס כמו בסוריה? מי מבטיח שלא ישלוט שם ארגון טרור כמו בעזה? מי מבטיח שלא יציפו לך את השטח הזה 4 מיליון פליטים? האיום הבטחוני ממסירת יו"ש הוא הרבה יותר גדול מסנקציות וחרמות מהמערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 17:09 
מי מבטיח לך את זה היום?
אם לא התיאום הביטחוני עם אבו מאזן, אתה יודע בכלל מה הולך פה? רוצה לשאול את ראשי מערכת הביטחון?

על מי נראה לך שאתה סומך היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
צה״ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
צה״ל.

מעניין, כי קציני צה"ל ושב"כ מספרים שהתיאום עם הפלסטינים קריטי עבורם, ושבלעדיו יהיה קשה לשמור על השקט והבטחון היחסיים שיש בשנים האחרונות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
צה״ל.

מעניין, כי קציני צה"ל ושב"כ מספרים שהתיאום עם הפלסטינים קריטי עבורם, ושבלעדיו יהיה קשה לשמור על השקט והבטחון היחסיים שיש בשנים האחרונות.

חלילה לא מזלזל ברשות ובתיאום הבטחוני איתה. הסיבה שהרשות ומנגנוני הבטחון שלה יציבים היא צה״ל, שלטון הרשות הוא אינטרס בטחוני מובהק של ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
צה״ל.

חלילה לא מזלזל ברשות ובתיאום הבטחוני איתה. הסיבה שהרשות ומנגנוני הבטחון שלה יציבים היא צה״ל, שלטון הרשות הוא אינטרס בטחוני מובהק של ישראל.

נראה לי שפספסת את העובדה ששיתוף הפעולה שלהם הוא חלק חיוני מהתמונה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 19:26 
בקיצור, אתה מודה שגם עכשיו, וגם אחרי הסכם, אתה צריך שיתוף פעולה מ"השלטון" שם כדי לייצר פה שקט. שזה קטע, כי זה בדיוק המצב בסוריה, לבנון, ואפילו מצרים וירדן. אם מתהפכים עליך, אז זה כבר לא משנה. מה שמשנה זאת הלגיטימציה. היום זה ברור שבין ירדן לישראל יש גבול ויהיה מאוד קל לזהות מי מתחיל אם אחת מהמדינות האלה תתהפך. ומעל הכל- אנחנו מדברים פה על פאקינג מדינה מפורזת באחריות של מדינות מועצת הביטחון. אתה סומך על צה"ל? סמוך עליו שהוא ידע לזהות מדינה מתחמשת שנמצאת 15 קילומטר ממנו. אם הוא מזהה בטהרן, הוא יזהה גם ברמאללה.
ההתנחלויות המבודדות האלה לא נותנות לך כלום חוץ מלהרחיק את ההסכם. הנימוק היחיד להצדקה שלהם הוא דתי. כלומר אין נימוק.
ואינתיפאדה היא הרבה יותר גרועה מרקטות.

אפשר לדבר על האופציה השנייה, והיא שהיחסים עם המדינה הפלשתינית יהיו דומים ליחסים עם ירדן, שהקרבה לישראל תמנע את שטיפת המוח האנטי מערבית שעוברים ילדים שגדלים אצל דעאש. שיש בה אנשים שיש להם ילדים עבודה ומשפחה, והנטייה הטבעית היא להאמין שהם רוצים לחיות בשקט ולא להעיף טילים לצד השני כדי לקבל פצצות על הראש. אתה יודע, חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 20:11 
Officer Barbrady כתב:
אני מאוד שמח שעל הנייר זה נכון, כמו החלטה 1701(?) של האו"ם בעניין התחמשות חיזבאללה וכמו כוחות האו"ם בסוריה שאנחנו נאלצים להציל חדשות לבקרים.
הקלות הזאת שבה אתה מתייחס לאפשרות ש"אולי תירה רקטות" מדהימה אותי. המרחק בין יו"ש למקומות מרכזיים במדינה הוא כלום. לא צריך רקטות ארוכות טווח מתקדמות כדי להגיע לשם ולשתק את המדינה. מי מבטיח לך שלא ישלוט שם כאוס כמו בסוריה? מי מבטיח שלא ישלוט שם ארגון טרור כמו בעזה? מי מבטיח שלא יציפו לך את השטח הזה 4 מיליון פליטים? האיום הבטחוני ממסירת יו"ש הוא הרבה יותר גדול מסנקציות וחרמות מהמערב.

אופיסר - אתה פחדן.
כשסבא וסבתא שלי עלו מפולין לבנות את המדינה אף אחד לא הבטיח להם כלום, בטח לא שהם יחיו בשלווה ובבטחון לנצח.
כשההורים של אשתי עלו לארץ מפרס אף אחד לא הבטיח להם כלום, מקסימום קצת לחם ומים במעברה, בטח לא שהם יחיו בשלווה ובבטחון לנצח.
פחדנים כמוך עסוקים כל הזמן בלרעוד מהערבים, במקום לדאוג ליהודים.
אם לא בטוח לך פה מספיק, אם רועד לך הקורקבן כי אתה מוקף במיליוני ערבים, אם אתה לא סומך על צה"ל שלנו, אז אתה מוזמן לעוף מפה חזרה לאירופה או לאיזה מקום שהמשפחה שלך באה ממנו.
הציונות לא צריכה פה רכיכות כמוך.
עם הנצח לא מפחד. ואתה ידידי, פחדן בן פחדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 20:27 
יאיר היה חותם על הטקסט הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2015, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
Officer Barbrady כתב:

אופיסר - אתה פחדן.
כשסבא וסבתא שלי עלו מפולין לבנות את המדינה אף אחד לא הבטיח להם כלום, בטח לא שהם יחיו בשלווה ובבטחון לנצח.
כשההורים של אשתי עלו לארץ מפרס אף אחד לא הבטיח להם כלום, מקסימום קצת לחם ומים במעברה, בטח לא שהם יחיו בשלווה ובבטחון לנצח.
פחדנים כמוך עסוקים כל הזמן בלרעוד מהערבים, במקום לדאוג ליהודים.
אם לא בטוח לך פה מספיק, אם רועד לך הקורקבן כי אתה מוקף במיליוני ערבים, אם אתה לא סומך על צה"ל שלנו, אז אתה מוזמן לעוף מפה חזרה לאירופה או לאיזה מקום שהמשפחה שלך באה ממנו.
הציונות לא צריכה פה רכיכות כמוך.
עם הנצח לא מפחד. ואתה ידידי, פחדן בן פחדן

אני לא מזלזל במה שאתה אומר. אני באמת פחדן, אני יהודי גלותי ואני לא מתבייש. אני מפחד ממי שסביבי, מפחד משינויים גדולים ומפחד להפחיד את הערבים והמערב. אני בעד להחזיר שטחים כי אני מפחד, אני נגד הפרובוקציות בהר הבית כי אני מפחד. התיאולוגיה היהודית מבוססת הרבה על פחד, כמו גם ההיסטוריה היהודית. דווקא בגלל זה אני בעד הסכמי שלום, הרי יש יהודים דתיים שהדבר האחרון שהם רוצים זה שלום כי הם לא מפחדים. תעשה שלום, אני בכיף נותן לך את הקול שלי. רק תהיה אחראי מספיק ותבטיח לי שמרכז הארץ לא יהפוך להיות עוטף עזה החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 16:35 
הרצוג הכלומניק חדל אישיות הזה הסכים לקיצוץ עם חזן "בגלל הנסיבות"

איזה נסיבות? מה הוא צריך לשבת שבעה? הוא חולה? נדרס?
נסיבות של חוסר מוסר זה בדיוק הנסיבות שעליהם הקואליציה הזאת צריכה להזיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
איך אמר עודה השבוע
"עם שמאל כזה, מי צריך ימין"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
אופוזיציה לוחמת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
מת כבר לקרוא את הפוסט האפולוגטי של קובסטר על המהלך של בוז'י, כולל הסבר על איך זה בעצם מוכיח שבוז'י רוצה להיות אופוזיציונר ולא מתכוון להיכנס לממשלה בחיים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
מהלך נבון של הרצוג .
גם תרנגול עיוור תופס לפעמים גרגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מת כבר לקרוא את הפוסט האפולוגטי של קובסטר על המהלך של בוז'י, כולל הסבר על איך זה בעצם מוכיח שבוז'י רוצה להיות אופוזיציונר ולא מתכוון להיכנס לממשלה בחיים.

רק עכשיו חזרתי הביתה והתעדכנתי בהחלטה האומללה הזו, אתה יכול לראות לבד מה רשמתי לו בפוסט.
עזוב אומללה, מבישה ויריקה בפרצוף של כל המחנה שהוא מתיימר להוביל. זה לא מטעמים של שריפת גשרים פוטנציאלים לכניסה לממשלה אלא מצדקנות וממלכתיות יתר. אם המצב היה הפוך ביבי היה נכנס באמאמא שלנו וזו בדיוק הסיטואציה להיכנס באמאמא של ממשלת אורן חזן. פאקינג סגן יו"ר הכנסת וחבר בועדת חוץ וביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:41 
שוב הוכיחו שהם המפלגה הכי דוחה ומיותרת ביקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי מה כתבת.
:ROSE:

תכלס, על פניו, בפועל מה שיש כרגע זה ממשלת אחדות רק שהעבודה שכחה לבקש תיקים תמורת זה שהיא חלק מהקואליציה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
האמת שחשבתי על זה, ואני מבין את המהלך.
כל עוד לא ברור (משפטית) מה באמת קרה, זה יהיה לא הגון לנצל את המצב למחטפים פוליטיים.

זה שהימין היה קופץ על המציאה לא אומר שגם הרצוג צריך.

ואין חי טיפת סימפטיה למפלגה המאוסה הזו, או לעונש בראשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 20:45 
סוף סוף מקבלים שם החלטה לא של תאבי שלטון וכסאות בכל מחיר.

העם לא רוצה אותם, אמר את זה רק לפני חודשיים. שיישבו באופוזיציה ולא יתעסקו בפעלולי חשבון וגרירת המדינה לעוד בחירות בזבזניות שהם יפסידו בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

העם לא רוצה אותם, אמר את זה רק לפני חודשיים. שיישבו באופוזיציה ולא יתעסקו בפעלולי חשבון וגרירת המדינה לעוד בחירות בזבזניות שהם יפסידו בהן.

לא מסכים איתך. הרי נתניהו לא בחל באמצעים להפיל ממשלות קודמות. אפשר לחשוב כמה זה פגע בו...
הדימוי של הרצוג כחנון חסר קילר אינסטינקט שמפחד מנתניהו רק מתקבע ממהלך שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
זה לא קשור בכלל לכסאות ובחירות והממשלה הזו לא תיפול בגלל אורן חזן.
אדלשטיין, יו"ר הכנסת וחלק מהקואליציה, פנה להרצוג והעלה חשש שחזן יצביע נגד הקואליציה אז הוא מבקש שיהיה ח"כ מהאופוזיציה שיתקזז עם חזן.
1. מדוע אדלשטיין פנה לבוז'י ולא צחי הנגבי ?
2. מה לסיבה הזו ולביזוי הכנסת ?
3. אם בליכוד לא מצליחים להשתלט על ח"כ מהמקום ה 30 , איך זה קשור למחנה הציוני ? מעבר להתרפסות ולצדקנות, יוצרים כאן תקדים בצורה חסרת אחריות.
4. מאכזב, מאוד מאכזב. טוב לדעת אבל שלא כולם במפלגה מסכימים עם הצעד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אני מבין למה אתה אומר את זה בקונסטלציה הנוכחית, אבל יש עם הטיעון הזה כמה בעיות.
1. מה שאתה מציע זה ביטול (חלקי?) של הדמוקרטיה הפרלמנטרית כמו שהיא נהוגה בשאר המדינות שמשתמשות בה, כי מרגע שיש ממשלה לשיטתך אסור לאופוזיציה לנסות להפיל אותה.
2. מי שאמור לשאת בקלון של הבחירות שיהיו (אם יהיו) עקב פרשת חזן זה אורן חזן והמפלגה שבחרה בו לייצג אותה (דגש על המילה אמור, כולנו יודעים שזה לא מה שיקרה).
3. סבבה, החליט להיות ממלכתי, יופי לו. למה להתחיל לחפור על זה בפייסבוק וכו'? לא היה יכול פשוט להימנע מלהציע הצעות אי אמון ונסיונות להפיל את הממשלה? למה זה כל כך חשוב ליו"ר האופוזיציה להבהיר מעבר לכל ספק שהחלפת השלטון לא חשובה לא כל כך?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: