סימרוטיץ כתב:
הוקיץ' כתב:
סימרוטיץ כתב:
אני עדיין לא רואה את השדרוג הגדול מהעונה שעברה
בדיחה זה בטח לא אבל זו המציאות , מי שחושב שלפי ההחתמות האחרונות והסיכומים משהו השתדרג בקבוצה אז הוא טועה ומטעה
אני לא יודע איך אפשר להשוות לעונה שעברה כשכרגע יש פחות מחצי קבוצה.
מה שכן, כל החתמה שעשינו בינתיים הייתה טובה ונכונה אז אני לא מבין על מה הקיטורים.
אסביר
1. זה לא קיטורים זו דעה
2. הרוש יותר טוב ממה שהיה בעונה שעברה זה בטוח אבל גם הוא בשנים האחרונות לא בכושר
3. גוטליב/קלמן לא נראה לי חיזוק כזה רציני בהגנה בטח לא מול מתן אוחיון נקווה לפחות שהם יהיו יותר טובים מקולין שהיה השחקן הכי טוב שלנו העונה (וזה אומר הכל על העונה הזו)
4. לינגאנה באמת שלא מכיר אבל לפי הרקורד אני לא מאמין שהוא יהיה טוב כמו סאשה או יותר טוב
ולכן כרגע אני לא רואה שדרוג בניגוד לדעה הרווחת בפורום בימים האחרונים
אז ככה, הרוש זה שדרוג אתה הסכמת על זה בעצמך. שיימן זה שדרוג על הכלום שהיה לנו שם במשך שנים.
גוטליב בלם ישראלי צעיר עם פוטנציאל ששיחק בכל הנבחרות הצעירות, לא יודע כמה הוא נופל מהעילוי מתן אוחיון.
הבלם הזר שהחתימו בעל רקורד לא טוב ואני מסכים שהוא לא נשמע כמו בלם שיכול לשדרג אותנו. מצד שני אין לדעת, מדובר בשחקן צעיר עם נתונים פיזים טובים וקולין זה לא איזה שוס גדול.
לינגאנה לא ממש בא על חשבון סאשה כי הוא קשר 50/50 בעל יכולות ניהול משחק, הוא אמור להחליף את שי. מחליף את שי = שדרוג.
בהתקפה ובקישור ההתקפי לא היה לנו כלום שנה שעברה כל שחקן טוב שיגיע לשם יהווה שיפור. אני מסכים ש-3 הזרים הבאים שנביא (ככל הנראה קשר אחורי, קשר התקפי וחלוץ) הם חשובים מאוד והרמה שלהם יכולה להכריע אם תהיה קבוצה טובה או לא.
בסך הכל רוב האנשים פה מרוצים יותר מהתהליך שכולל את ניקוי האורוות, שיפוץ המתחם, צוות זר וההתנהלות שממבט ראשון עושה רושם טוב. נותר לנו לחכות להעברת הזכויות ולהחתמות הבאות ולקוות שהכל יעבור חלק, לא רואה סיבה לשחוט אף אחד בינתיים אנחנו רק בתחילת יוני.