חזוקה כתב:
מכב* פאקינג עם טל בן חיים בהגנה ביחד עם טיבי.
שום אלטמן שבעולם לא יצליח לגרוף תיקו בדרבי.
ובכלל. מרוב החוסר ספורטיביות הזאת והזבל הקיים בליגה הזאת כבר זה ממש לא משנה עם אלטמן או סבע או מוגרבי יחתמו.
אין שום סיכוי לקחת תואר או להתמודד עם ב"ש שתהיה עם התקפה של מליקסון נוואקמה בוזגלו ברדה נסאר.. או קש או חיפה ההולכת ומתחזקת במיוחד עם רוני לוי שיוציא מהם 200%.
גם אם חושבים על זה ונתמודד על אירופה אפילו לביתר יש פי 3 סיכוי מאיתנו עם הקבוצה שבנו והתמיכה של טביב.
במידה וכל הכתבות והכל נכון (השיפוץ בחודורוב, חסות ההלבשה לנייק, ניקוי האורוות, הצוות המקצועי וההחתמות) הכל מבורך ומוריד את הכובע ואומר תודה למי שגרם לזה כל עוד אין לי אינטרס בזה. אבל אין שום סיכוי שהעונה הבאה לא תראה כמו האחרונה.
הלוואי וטועה.
1. ב"ש לוזרים, בית"ר חרא קהל ולא כזאת קבוצה גדולה, ק"ש אין קהל ולא קבוצה גדולה - אין סיכוי שעם עבודה טובה הקיץ לא נעבור לפחות שתיים מהן.
2. חיפה באמת בנתה קבוצה טובה והלוואי ותוכל לתת פייט למכבי, לגבי מכבי אין ספק והשנים האחרונות מוכיחות את זה שהיא מעל הליגה ועם זה אי אפשר להתווכח.
3. עם כל הכבוד למכבי, בן חיים וטיבי זה לא פויול ופיקה והם רחוקים מלהיות קבוצה גדולה, אז נכון הם עדיפים על פני הזבל המקומי, אבל כולנו ראינו איך הכוכב שלהם נראה מול שחקנים אירופאים טובים (אני חושב שגם הוא הבין שהוא לא לרמות האלה).
4. החזרה למעלה לא חייבת להיות במכה אחת, נוצר הרבה חרא אצלנו וצריl לתקן אותו, אנחנו רוצים לחזור להיאבק על תארים זה לא חייב להגיע בשנה אחת.
5. תסתכל על קבוצת הכדורסל ותראה כמה הנאה יש מחיבור ולחימה, לי זה מאוד חסר בכדורגל בשנים האחרונות, אם זה יגיע לפחות תחזור הנאה מהקבוצה הזאת. גם אם נפסיד דרבי שנילחמנו בו וגם אם לא ניקח תארים - קודם כל שנראה לחימה ודרך.
**אגב, לגבי מכבי, אני דיי בטוח שאם בשנתיים הקרובות הם ימשיכו לדרוס את הליגה מישהו יתעורר וישנה את השיטה כדי להוסיף עניין. בין אם זה לחתוך נקודות, לאפס נקודות או כל אלתור מוזר אחר.