תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 12:15 
הוקיץ' כתב:
פרוויס לדעתי אתה חי באשליות אם אתה חושב שהזר הרביעי שלך יהיה שחקן יותר טוב מג'ף אלן. זה פשוט לא קיים בליגה.
הלוואי ונצליח להביא את ג'ף במחירים האלה, לא בטוח עד כמה זה ריאלי.

ג'ף משחק בליטא בקבוצה די שולית בכסף קטן והוא לא התאקלם שם. הוא היה שחקן ספסל שולי, הקבוצה נכשלה וכבר סיימה את העונה בתחילת החודש. המניה שלו ברצפה אחרי העונה הזאת.
אין לי כמעט ספק שב-80 אלף דולר אפשר להחתים אותו מחר, ובשביל הפועל יכול להיות שהוא גם יתפשר על פחות. לא סתם הוא הגיע למשחק שלנו יום לפני שעזב את הארץ וכל הקהל עמד והריע לו - זה מקום שהוא מכיר ואוהב. הוא מת לשחק פה ואחרי העונה הקשה שהיתה לו אפשר לעשות איתו שיחוק גדול לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 12:39 
גייטס במכבי זה חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 13:53 
אנשים פה עשו מגייטס איזה נגר, לא מעט משחקים העונה הוא סחב אותנו לבד ולפליאוף הוא היחידי שהגיע כמו שצריך והביא 3 משחקים מעולים.
הוא יכול להיות גניבה למכבי במחיר של 100-150 אלף דולר, אם הם יתנו לו לשחק 20-25 דקות במשחק ולא ישחקו אותו(כמו שאנחנו עשינו רוב העונה) הוא יתן תפוקה בהרבה יותר גדולה גם הגנתית וגם התקפית.
אני לא הייתי פוסל להשאיר אותו ואם אני לא טועה יש לו חוזה לעוד עונה במשכורת שהיא גניבה לשחקן כזה.
אז נכון שהוא אדיש ונכון שיש בעיה בריבאונד אבל אפשר להביא 4 שיסתיר את הבעיות שלו. אני מחזיק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 14:24 
איזה גבוה בכסף כזה לוקח פחות מארבע ריבאונד הגנה במשחק? איזה גבוה בכסף כזה לא יכול להגן בפיק אנד רול? איזה גבוה לא מסוגל לקחת פוסט אפ על שום שחקן בליגה? ו אנשים פה רוצים להשאיר אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 14:33 
לכמה גבוהים בליגה יש קליעה מחצי מרחק כמו שלו? לכמה גבוהים בליגה קבוצות מתכוננות באופן מיוחד? לכמה גבוהים בליגה נותנים שמירה כפולה כי לא מצליחים להתמודד איתם?
הוא לוקח הרבה תשומת לב, בהתקפה הוא שחקן מאוד מאוד יעיל גם אם זה לא מתבטא במספרים(מפנה שטח לשחקנים אחרים).
הבעיה העיקרית שלו זה בהגנה ועוד פעם עם 4 שעושה הגנה חזק ולוקח ריבאונד אפשר להסתיר את החסרונות של גייטס.
אם אדלשטיין בנה קבוצת הגנה טובה עם גסטין הארפר שהוא לא פחות רך מגייטס, אז אין סיבה שלא יהיה אפשר לבנות עם גייטס משהו חזק וטוב גם הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 15:03 
ofir כתב:
לכמה גבוהים בליגה יש קליעה מחצי מרחק כמו שלו? לכמה גבוהים בליגה קבוצות מתכוננות באופן מיוחד? לכמה גבוהים בליגה נותנים שמירה כפולה כי לא מצליחים להתמודד איתם?
הוא לוקח הרבה תשומת לב, בהתקפה הוא שחקן מאוד מאוד יעיל גם אם זה לא מתבטא במספרים(מפנה שטח לשחקנים אחרים).
הבעיה העיקרית שלו זה בהגנה ועוד פעם עם 4 שעושה הגנה חזק ולוקח ריבאונד אפשר להסתיר את החסרונות של גייטס.
אם אדלשטיין בנה קבוצת הגנה טובה עם גסטין הארפר שהוא לא פחות רך מגייטס, אז אין סיבה שלא יהיה אפשר לבנות עם גייטס משהו חזק וטוב גם הגנתית.

להארפר היה את אוונס מאחוריו, שהוא גם לא מגדולי השומרים והריבאונדרים שדרכו פה (תיזכר איך כל הליגה חגגה עלינו בצבע+אופנס ריבאונד בעונה שעברה). וואו, מתכוננים אליו, מרשים. התקפית הוא סביר פלוס, אין ספק, מצד שני הוא ממש לא כזה גדול כמו שעושים ממנו. הוא מפנה אמנם שטח לשחקנים אחרים אבל לא יודע להוציא כדור מהיד בזמן, אז מה זה משנה אם יש עליו שמירה כפולה?

למה להשאיר שחקן שאתה יודע מראש שהחסרונות שלו עולים על היתרונות שלו, רק כדי להביא שחקן אחר שיסתיר אותם? ורק כדי לסבר את האוזן, מכל שמונה הקבוצות שעלו לפלייאוף, גייטס הוא הגבוה המוביל הכי חלש. אז בהנחה שאתה לא רוצה להתמודד שנה הבאה בתחתית, ובהנחה שייבנה סגל יותר טוב מהעונה, גייטס חייב ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 15:19 
לגבי העונה שעברה- אף אחד לא חגג עלינו בצבע ולא באופנס ריבאונד, אלו היו נקודות חלשות שלנו אין ספק אבל לחגוג עלינו? קבוצות גירדו את ה 60 במשחק, על מה אתה מדבר?
לגבי גייטס- מה הנתונים של גייטס בפליאוף לעומת שאר הגבוהים בפליאוף? לא בדקתי אבל אני מנחש שהסטטיסטיקה שלו הכי טובה.
בשלושת המשחקים בפליאוף אתה חושב שהחסרונות שלו עלו על היתרונות? הוא היחיד שהצליח ליצור לעצמו מצבים ולעשות סלים קלים, בלעדיו לא היה לנו בכלל מה למכור בשלושת המשחקים.
וגם במשך העונה היו משחקים שהוא הגיע חד מאוד והחזיק אותנו לבד.
לדעתי הסגל צריך להבנות סביב לימונד, סקוט, וגייטס כשהדגש הוא על להביא רכז איכותי שיעזור ללימונד ו 4 איכותי ליד גייטס שישלים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 15:30 
לא מסכים עם גבוה שצריך להחביא את החסרונות של גבוה מוגבל הגנתית
ראינו שנה שעברה הרבה דוגמאות של גבוהים שלא שומרים טוב והיה ליידו שומר טוב ועדיין המגבלה באה לידי ביטוי כמו ארטי גווין ומרכוס דאב המעולה, או דשון סימס שהוא רך וריק ג'קסון אפילו השנה ראינו שג'וליאן רייט שומר אדיר ועדיין הרצליה נחשבת קבוצת הגנה רעה
מה גם שג'וש היה שומר מעולה ועדיין לאורך כל העונה שחקנים כמו סימס,דאב,ראשון פרימן,רוזפלט חגגו בצבע, כי את הרכות של הארפר ואת המגבלה שלו בריבאונד קשה להסתיר

מצד שני הייתי סולח לגייטס על זה שהוא לא שומר בכיף, רק אם הוא יפיק לי תרומה התקפית גדולה וקבועה כמו קרייג סמית, שחקן שקולע 20-25 ויותר וטוחן הגנות באופן קבע והוא שומר לא יותר טוב מגייטס בכלל, מה גם שהוא ריבאונדר יותר טוב, המשחק פוסט של יינסי חלש, הוא לא מנצל מיס מאצ'ים, לא מוציא כדורים עקשן, מושך שעון ומה גם שקל מדי לעצור אותו עם קבוצה תתכונן אליו טוב ולא תיפול לבלוף שלו הם יעצרו אותו באכבר קלות, כמו שחולון עשו 3 פעמים, כמו שאילת עשו 3 פעמים וכמו שנצ עשתה במשחק האחרון.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 15:38 
גירדו את ה-60? ענק אתה. בארבעה משחקים הצליחה הפועל להוריד את היריבה שלה מתחת ל-70.

סטטיסטיקה של גייטס? אחלה, מול ירושלים כל העונה הוא נתן את המשחקים הכי טובים שלו בעונה, התקפית, בעיקר כי אין מי שישמור עליו שם. כדאי שתבדוק כמה נקודות עשו עליו ישירות, או כמה נקודות עשו עליו בעקיפין כי הוא לא יוצא להלפ-ריקבר. אגלה לך סוד, גם מטווח השלשות החופשיות של ירושלים במשחק השני הוא חלקית באשמתו.

יחסית לגייטס, הגבוה האימתני, אנחנו קבוצת הריבאונד השמינית בטיבה העונה בליגה. יש דברים מאחורי המספרים, והאמרה "עושה דברים שלא נספרים בסטטיסטיקה" הם מאוד נכונים לגבי גייטס, אבל במקרה הזה - מדובר בנזק. הרבה נזק.

גייטס איטי, כבד, לא שומר, לא ריבאונדר, לא שוט בלוקר, בכדורסל של 30 שניות הוא היה אליל, תגיד עליו מה שאתה רוצה. הוא נזק מתמשך, וזה מבלי להתייחס לאופי האדיש שלו.

אם נעזוב את ירושלים ומכבי בצד, אני לוקח לפניו את אופווייבו, יוטר, רוזפלט (עזוב שהוא ישראלי), וואט וג'קי קרמייקל. קל.בלי לחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 15:45 
ברגר כתב:
גירדו את ה-60? ענק אתה. בארבעה משחקים הצליחה הפועל להוריד את היריבה שלה מתחת ל-70.

סטטיסטיקה של גייטס? אחלה, מול ירושלים כל העונה הוא נתן את המשחקים הכי טובים שלו בעונה, התקפית, בעיקר כי אין מי שישמור עליו שם. כדאי שתבדוק כמה נקודות עשו עליו ישירות, או כמה נקודות עשו עליו בעקיפין כי הוא לא יוצא להלפ-ריקבר. אגלה לך סוד, גם מטווח השלשות החופשיות של ירושלים במשחק השני הוא חלקית באשמתו.

יחסית לגייטס, הגבוה האימתני, אנחנו קבוצת הריבאונד השמינית בטיבה העונה בליגה. יש דברים מאחורי המספרים, והאמרה "עושה דברים שלא נספרים בסטטיסטיקה" הם מאוד נכונים לגבי גייטס, אבל במקרה הזה - מדובר בנזק. הרבה נזק.

גייטס איטי, כבד, לא שומר, לא ריבאונדר, לא שוט בלוקר, בכדורסל של 30 שניות הוא היה אליל, תגיד עליו מה שאתה רוצה. הוא נזק מתמשך, וזה מבלי להתייחס לאופי האדיש שלו.

אם נעזוב את ירושלים ומכבי בצד, אני לוקח לפניו את אופווייבו, יוטר, רוזפלט (עזוב שהוא ישראלי), וואט וג'קי קרמייקל. קל.בלי לחשוב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 16:39 
כדיר לא יגיע, יקר מדי. האופציה הכי ריאלית בשוק הפורוורד וחייבים ללכת עליו - עוז בלייזר על חשבונו של שולדברנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
כדיר לא יגיע, יקר מדי. האופציה הכי ריאלית בשוק הפורוורד וחייבים ללכת עליו - עוז בלייזר על חשבונו של שולדברנד.

עוז כישראלי מוביל זה הימור רציני. עם הולכים על עוז הייתי מנסה להשאיר את שולדי. או מביא ישראלי נוסף בדרך הביניים כמו ברקוביץ / בן שימול אחרת אין לך מה למכור

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 26 מאי 2015, 18:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
כל הליונסים למיניהם שהשמות שלהם נזרקים כאן, הם כאלה טובים גם כשמולם לא נמצאות ה"הגנה" וה"התקפה" של הפועל של העונה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 07:53 
גלדסטון כותב שלמתן יוצע חוזה לעונה נוספת, וגם:
"בתוך כך עודד קטש שמחזיק בחוזה לעונה נוספת ימשיך, כמו גם יונתן שולדברנד, רביב לימונד, דוראנד סקוט, גולן גוט ותמיר בלאט שמחזיקים בחוזה לעונה נוספת"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
כל הליונסים למיניהם שהשמות שלהם נזרקים כאן, הם כאלה טובים גם כשמולם לא נמצאות ה"הגנה" וה"התקפה" של הפועל של העונה?

ליונס מוביל את הליגה בנק' עם 32% לשלוש ו 47% ל 2.
נונאלי מקום 3 בליגה בנק' עם 38% לשלוש ו 47% ל 2. לא ירד מ10 נק' למשחק ומוסיף 8 ריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
גלדסטון כותב שלמתן יוצע חוזה לעונה נוספת, וגם:
"בתוך כך עודד קטש שמחזיק בחוזה לעונה נוספת ימשיך, כמו גם יונתן שולדברנד, רביב לימונד, דוראנד סקוט, גולן גוט ותמיר בלאט שמחזיקים בחוזה לעונה נוספת"

בוואלה ובוואן כתבו אתמול אותם דברים. זה לא יותר מהשערות מבוססות היגיון, אף כתב לא יודע מה יקרה אצלנו יום אחרי שהעונה נגמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 08:44 
ולכל חובבי גייטס ואלה שחושבים שהוא צריך להיות חלק מהשלד שנשאר, ריבאונד הגנה אחד, בודד, גלמוד, ב-40 דקות משחק ביום שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
המוגבלות המחשבתית של אנשים פה מזעזעת!!!
זה לא עודד או ארז יש המון אופציות אחרות לאפשר להמר גם על נתי כהנים ורמי הדרים למינהל.
כנל בגזרת הזרים זה לא רק השחקנים ששיחקו בארץ אלא אני משער שפז יכול להביא אינספור דוגמאות טובות.
רמי אמר נכון שהכל מתחיל בצוות האימון ו השנה היה לנו מאמן שכנראה נתן יותר מידי סמכויות לעזור המאמן שיכול להיות במקרה הטוב עורך וידאו.
אני מקווה שהצליח להפטר מהחוזה של יונתן שהוא (החוזה)הבעיה הכי גדולה שלנו.
להשאיר את רביב למתן(חוזה זול) ו לראות איך מביאים ביגמן שקודם כל נותן ריבאונד ועוד רכז זר אמיתי!!!.
אגב אני לא את נגד לראות את זליקוביץ שוב אצלנו(אם המחיר לא פסיכי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
ולכל חובבי גייטס ואלה שחושבים שהוא צריך להיות חלק מהשלד שנשאר, ריבאונד הגנה אחד, בודד, גלמוד, ב-40 דקות משחק ביום שני

אבל כל ריבאונד מלמיליאן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

וגם 6 ריבאונד התקפה.
ובוצעו עליו 9 עברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 10:20 
el dudernio כתב:
ברגר כתב:

וגם 6 ריבאונד התקפה.
ובוצעו עליו 9 עברות.

אל תתחיל אפילו, אם נלך פוזשן פוזשן במהלך הסדרה והעונה כולה הוא גרם הרבה יותר נזק מתועלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
גייטס ממש לא היה הבעיה שלנו בסדרה, וכשהוא קולע למעלה מ-22 נקודות למשחק ב-63% והולך 9 פעמים לקו (וגם קולע משם) אפשר בהחלט לחיות עם כל החסרונות שלו, כל עוד יש לידו פורוורד אתלט וריבאונדר שמשלים אותו כמו ג'וליאן רייט (מה שכידוע לא היה לנו וכל כך היה חסר לנו העונה). רק שאת המספרים האלה הוא הביא רק נגד ירושלים, ולאורך העונה ראינו שהתרומה שלו בהתקפה היא לא הרבה מעבר לסבירה ולא מתקרבת לנזק שהוא גורם בשאר האספקטים של המשחק. בכל מקרה לאשכול הזה הוא לא רלוונטי, כי תהיה לפחות קבוצה אחת שתעשה את הטעות ותשלם לו יותר ממה שאנחנו מסוגלים. אפשר רק לקוות שזו תהיה ירושלים או מכבי, שגם יהרסו לעצמן את העונה איתו וגם יצטרכו לשלם לנו דמי השבחה (20% מהפרש החוזים בברוטו) שיעזרו לנו לבנות קבוצה חזקה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il//misc/iphone-a ... -1.2645851
רמי כהן: "אני מסכים שבניית הקבוצה לא היתה טובה"
יו"ר הפועל תל אביב מודה כי העונה האחרונה היתה כישלון, לא חושש להצביע על הסיבות לכך ("לא היה מי שייקח מנהיגות"), נותן גב לעודד קטש ("הכי גרוע יהיה להחליף מאמן") וכבר מתכנן את השנה הבאה ("הגיע הזמן לשנות סדרי עדיפויות")

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 11:45 
לצערי הוא חי בסרט לגבי קטש.
מקווה להתבדות אבל בעיני הרומנטיזציה שאנחנו עושים לגבי הפועל תפגע בנו בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
רמי כהן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
רמי :HEART2:
עודד :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 14:43 
ציטוט:
אם לא שואפים להגיע רחוק והכי למעלה שאפשר, עדיף שנפרוש. בדיעבד לא הצלחנו, אבל זה לא אומר שלא נעשה זאת פעם הבאה.

:HEART2:

כרגיל, ראיון מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 15:04 
ציטוט:
מי שמייצג את הכישלון הכי טוב זה דיז'ון תומפסון, שנראה כי הוא בא להעביר את הזמן. השאלה היא למה שחקן כזה נמצא כל כך הרבה דקות על הפארקט, ועוד במאני-טיים, ועוד עם הכדור ביד.
קודם כל, האיש שמייצג את הכישלון בצורה הכי טובה זה אני, כי אני מקבל את ההחלטות ואחראי על מי שמקבל את ההחלטות.

כמה מנהלים יאמרו דבר כזה על עצמם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 15:08 
צריך שוב ושוב להגיד תודה שיש אדם כזה שקוראים לו רמי כהן ושהתמזל מזלנו והוא היו"ר של הקבוצה שאנחנו אוהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 15:45 
אי אפשר שלא לאהוב ולהעריך את רמי כהן, אבל הסוג של ראיון שאלי סרוסי עשה איתו הבוקר די דיכא אותי. הפועל חייבת סמכות מקצועית מעל מאמן, וזה לא יכול להיות רמי מכל הסיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: