תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירות לעמותת האדומים-האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
כפי שכולכם יודעים או לא יודעים ב16-18 ליוני יערכו הבחירות לוועד המנהל של עמותת האדומים.
לדעתי הפורום הוא מקום חשוב שהרבה אוהדים חשופים אליו וחשוב שתיהיה פה במה למתמודדים להציג את עמדותיהם ולנו לשאול שאלות.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות לעמותת האדומים-האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה להמליץ על אדם שאני מאוד מעריך, חבר ואדם שראוי בעיני להיות חלק מהוועד המנהל שהוא קולם הרשמי של האוהדים מול ההנהלה.

תמונה

פיצ'י דובינר
בן 53, יליד ארגנטינה. עלה לארץ ב-1982.
אוהד הפועל עוד מארגנטינה, היה חניך בתנועת נוער ושם למד על הפועל כגורם הפועל למען הספורט אצל מעמד הפועלים.
תפקידים ציבוריים שמילא : יו"ר ועד עובדים מועצה מקומית קציר – חריש, יו''ר אגודה שיתופית קציר, יו''ר ועד הורים מרכזי קציר, חבר בוועד ההורים הארצי.
ב:2004 היה איש השנה של HOT על שהנהגתי את מאבק עובדי הרשויות.
כיום עובד כמזכיר חטיבה ארצי בחדר מצב בהסתדרות ובזמנו הפנוי פעיל חברתי העושה למען האוכלוסיות המוחלשות, למען מיגור האלימות והגזענות ולמען הצדק החברתי בכלל.

העמוד הרשמי של פיצ'י בפייסבוק:
https://www.facebook.com/pages/%D7%91%D ... 8925286999

פיצ'י ביקש ממני להעביר לו שאלות אם יעלו פה באשכול כי פשוט אין לו משתמש בפורום, אז אם מישהו מעוניין תכתבו פה ואני אעביר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 17:01 
העמותה דיי "פשטה את הרגל" , היא לא מעניינת אף אחד חוץ מאת עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 18:37 
אני ממליץ לא להצביע, מאסנו בשקרנים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

היא כנראה מעניינת אותך מספיק בשביל להיכנס לאשכול שעוסק בבחירות ולהגיד את דעתך עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 06:37 
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:

היא כנראה מעניינת אותך מספיק בשביל להיכנס לאשכול שעוסק בבחירות ולהגיד את דעתך עליה.

אתה בטח מהמצחיקים של החברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה להמליץ על איש יקר מאוד שיכול לעשות לנו שינוי גדול במועדון בכלל ובעמותה בפרט:

תמונה

דווקא מהמחסן של כאילו.
בן 46, יליד ישראל, עלה למחסן בשנת 1992.
עד שנת 1997 הוא שימש כדמות המרכזית במחסן של כאילו והשפיל פעם אחר פעם את כמוני (המקבילה של זהבי) וכמובן את כאילו (ג'ורדי).
למרות הצבע הירוק המטעה, דווקא אוהד הפועל שרוף, והוא מתכוון לבצע כמה מהלכים רציניים לקראת העונה הבאה:
1. הוצאת הסעות מסודרות לילדים מטבריה, והוא יעשה את זה דווקא מהצד השני של הכביש איפה שאין תחנה.
2. מכירת כרטיסים לשער 8 ו-13 לאוהדי הפועל בלבד, והוא דווקא לא יכניס לשם אוהדים שלבושים בצהוב, פרט לאנשים שבאו בשחור.
3. העלאת מחירי המנויים כדי להחתים בחזרה את "אפילו", סמל אדום מובהק, שנזרק בזמנו מהמועדון לטובת החתמה של כמוני.

דווקא ביקש למסור את הדברים הבאים:
"המועדון הזה יקר לליבי, ודווקא במצב הנוכחי צריך מישהו חזק שינהל את הוועד המנהל של העמותה.
ביחד נצליח לשבור את ההגמוניה של כאילו וכמוני, וכל זה בתקציב נמוך וניהול נכון. כדי להצליח בליגה לאו דווקא צריך תקציב של 140 מיליון שקל.
לפי השיטה שלי, עם כמה מסמרים וקרשי עץ, יהיה אפשר לשפץ את המועדון הזה ולבנות פה משהו שיחזיק שנים ארוכות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:

אתה בטח מהמצחיקים של החברה?

דווקא לא.
וברצינות, זה אשכול שעוסק בבחירות. הוא בבירור נפתח ע״י מישהו שזה מעניין אותו, בשביל אנשים שזה מעניין אותם.
ו-וואלה, אותי זה מעניין.
אתה נכנסת לאשכול שמיועד למי שהעמותה מעניינת אותו, וטרחת לנסות לשכנע את דעתם. אולי אתה לא מסכים עם העמותה, אבל היא בהחלט מעניינת אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
היא בהחלט מעניינת.
העמותה היא זו שחתמה יחד עם חיים רמון על ההסכמים הכי גרועים בתולדות ההיסטוריה של קהל בעולם.
היא העבירה לרמון (עבריין מורשע) כסף כדי שישלם לטביב, העבירה לרמון כסף כדי שישקיע בנוער, העבירה לרמון כסף כדי להעביר תקציבים והכי גרוע פגעה בכל קהל האוהדים עם העלאה של מחירי המנויים כדי להחתים שחקן גמור.
ומה היא קיבלה בתמורה לכסף שהיא לקחה לאוהדים? 20% במועדון ואת היכולת להחליט על סמל וצבע הקבוצה. בזמן שאנשים כמו חג'ג', מני ויצמן ורמון, לא שמו שקל מהכיס שלהם וקיבלו את כל ההחלטות החשובות במועדון.

חוץ מזה היא ארגנה הסעות וקייטנות כיף, הוציאה אינספור הודעות מטומטמות לתקשורת שהחתימו את כלל האוהדים,
ואולי הדבר החיובי היחידי שיצא מהעמותה הזו זה בארי בן זאב.

שיהיה בהצלחה בבחירות ותתקשרו אלינו שהפסקתם לשחק בהפועל. הצעצוע הזה הוא פשוט לא רק שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
העמותה מבחינתי זה מאות שקלים ששילמתי בשביל להיפטר מטביב.
השאלה היא: האם אכן נפטרנו מטביב?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 10:01 
דווקא הטענות לגבי החלטות או פעולות שהעמותה עשתה או לא עשתה, הן לא שיקול בשאלה אם להצביע או לא.

הרי ההצבעה היא לא פרס לעמותה או למנהלים שלה. השאלה היא מאד פשוטה - האם העמותה הזו רלוונטית ואם יש לה השפעה משמעותית. אם התשובה היא חיובית, אז מן הסתם זה גם מעלה את חשיבות ההצבעה והחברות.

אני אגב לא חבר עמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רוצה להיכנס לויכוח עם אף אחד על חשיבות העמותה, יש כאלה שלא מסכימים עם הדרך הזאת אבל יש גם דרכים להתבטא בנושא הזה ויש כאן כמה משתמשים שמזמן עברו את הגבול.

אני רק אגיד שבארי בן זאב אמר בפירוש שהדבר היחיד שמאפשר לו לעשות את השינויים שהוא עושה היום בהפועל זה העובדה שהעמותה עומדת מאחוריו, יתרה מזאת כשבאסיפה האחרונה אישרנו באופן חריג שבארי יהיה בעל תפקיד במועדון וחבר הוועד המנהל והיו מספר אנשים שהתנגדו, בארי אמר שאם הוא לא חבר הוועד המנהל הוא לא יכול להיות יו"ר הקבוצה ובל נשכח שהוא היה בעמותה עוד הרבה לפני שהוא היה במועדון.

הבחירות הפעם מאוד חשובות, חבל לי שאוהדים שאני מכבד את דעתם פה בפורום בחרו לא להיות חברי עמותה ולא להשפיע.

ולאלה שכן בוחרים אני מציע לקחת מאוד ברצינות את הבחירה שלהם, כוחה של העמותה הוא גדול מאוד היום והאנשים שינהלו אותה חייבים להיות ראויים לכוח כזה.

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 27 מאי 2015, 10:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 10:24 
its-sick כתב:

התשובה: לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שבהתחשב בזה שמתוך 7 חברי העמותה שנבחרו 2 נשארו עד היום, ומתוכם רק אחת מתמודדת מחדש, ושעל 7 התפקידים בעמותה מתמודדים 11 אנשים, אפשר להגיד שגם העמותה עצמה כבר לא באמת מביעה מביעה בעצמה אמון.
בהתחשב בזה שתפקיד יו"ר העמותה לאורך כמעט כל קיומה אוייש ע"י אנשים שבכלל לא התמודדו, ושהיחיד שלפחות מבחוץ נראה שהצליח להשפיע, בארי בן זאב, לא נבחר בבחירות הקודמות, לא נראה שלבחירות האלה יש יותר מדי משמעות בכל מקרה. עד כמה שבכלל ניתן לקרוא לבחירה של 7 מתוך 11 "בחירות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
גם אני חבר עמותה אחרי שנתיים שלא הייתי.
מכאן ועד אשכול רשמי הדרך ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אני רוצה להמליץ על איש יקר מאוד שיכול לעשות לנו שינוי גדול במועדון בכלל ובעמותה בפרט:

תמונה

דווקא מהמחסן של כאילו.
בן 46, יליד ישראל, עלה למחסן בשנת 1992.
עד שנת 1997 הוא שימש כדמות המרכזית במחסן של כאילו והשפיל פעם אחר פעם את כמוני (המקבילה של זהבי) וכמובן את כאילו (ג'ורדי).
למרות הצבע הירוק המטעה, דווקא אוהד הפועל שרוף, והוא מתכוון לבצע כמה מהלכים רציניים לקראת העונה הבאה:
1. הוצאת הסעות מסודרות לילדים מטבריה, והוא יעשה את זה דווקא מהצד השני של הכביש איפה שאין תחנה.
2. מכירת כרטיסים לשער 8 ו-13 לאוהדי הפועל בלבד, והוא דווקא לא יכניס לשם אוהדים שלבושים בצהוב, פרט לאנשים שבאו בשחור.
3. העלאת מחירי המנויים כדי להחתים בחזרה את "אפילו", סמל אדום מובהק, שנזרק בזמנו מהמועדון לטובת החתמה של כמוני.

דווקא ביקש למסור את הדברים הבאים:
"המועדון הזה יקר לליבי, ודווקא במצב הנוכחי צריך מישהו חזק שינהל את הוועד המנהל של העמותה.
ביחד נצליח לשבור את ההגמוניה של כאילו וכמוני, וכל זה בתקציב נמוך וניהול נכון. כדי להצליח בליגה לאו דווקא צריך תקציב של 140 מיליון שקל.
לפי השיטה שלי, עם כמה מסמרים וקרשי עץ, יהיה אפשר לשפץ את המועדון הזה ולבנות פה משהו שיחזיק שנים ארוכות"

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
its-sick כתב:

התשובה: לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 07:37 
החתול של שרדינגר כתב:
אני חושב שבהתחשב בזה שמתוך 7 חברי העמותה שנבחרו 2 נשארו עד היום, ומתוכם רק אחת מתמודדת מחדש, ושעל 7 התפקידים בעמותה מתמודדים 11 אנשים, אפשר להגיד שגם העמותה עצמה כבר לא באמת מביעה מביעה בעצמה אמון.
בהתחשב בזה שתפקיד יו"ר העמותה לאורך כמעט כל קיומה אוייש ע"י אנשים שבכלל לא התמודדו, ושהיחיד שלפחות מבחוץ נראה שהצליח להשפיע, בארי בן זאב, לא נבחר בבחירות הקודמות, לא נראה שלבחירות האלה יש יותר מדי משמעות בכל מקרה. עד כמה שבכלל ניתן לקרוא לבחירה של 7 מתוך 11 "בחירות".

וגם עולה הניחוח שהעמותה קצת השקיטה את הבחירות האלה כדי להגיע למצב הנפלא הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 08:27 
אני בטוח שבשביל הארבעה שמפסידים זה אחושילינג בחירות, החתול של שרדינגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 10:01 
לכל החברים שהגיבו כאן והעלו את הנושא בפורום!

כמישהו שמתמודד בבחירות (יובל לידור) ומשמש בשנה האחרונה כדובר העמותה בהתנדבות מלאה ראיתי את השיח כאן וחשבתי שהוא קצת חוטא לאמת ולמציאות.

אני בדעה שהעמותה דווקא הפכה להיות דומיננטית מאוד במהלך העונה האחרונה ולמעשה הוכיחה את נחיצותה ככלב השמירה על עתידו של המועדון שאנו אוהבים.
אני מודע לכך שיש אוהדים שחושבים שהעמותה היתה משת"פית של רמון (ועוד כמה) בתחילת דרכה ולכן היא לא ראויה. אבל, האמת היא שערב תחילת העונה הוחלף מרבית הוועד המנהל וכן בעלי התפקידים בעמותה.
האנשים הללו, שמסתבר שההערכה כלפיהם באשכול הזה לא כ"כ גבוהה, הם אלה שכפו את מינויו של בארי בן זאב לתפקיד היו"ר, הם אלו שגרמו לעזיבתו של חיים רמון והם אלו שחוללו שינוי כיוון במועדון. מאחר שהאופק והכיוון אליו הולך המועדון עדיין לא ברור אזי שהעמותה חייבת להמשיך ולהיות דומיננטית ולכן ההשתתפות בבחירות והלגיטימציה שהעמותה מקבלת מהאוהדים כ"כ קריטיים.

מקווה שכל מי שחבר בעמותה אכן ינצל את זכאותו לבחור.

אני מאוד אשמח להשיב לשאלות ולפרט את האני מאמין שלי כאן ובכל צורה אחרת.

רק הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 10:01 
לכל החברים שהגיבו כאן והעלו את הנושא בפורום!

כמישהו שמתמודד בבחירות (יובל לידור) ומשמש בשנה האחרונה כדובר העמותה בהתנדבות מלאה ראיתי את השיח כאן וחשבתי שהוא קצת חוטא לאמת ולמציאות.

אני בדעה שהעמותה דווקא הפכה להיות דומיננטית מאוד במהלך העונה האחרונה ולמעשה הוכיחה את נחיצותה ככלב השמירה על עתידו של המועדון שאנו אוהבים.
אני מודע לכך שיש אוהדים שחושבים שהעמותה היתה משת"פית של רמון (ועוד כמה) בתחילת דרכה ולכן היא לא ראויה. אבל, האמת היא שערב תחילת העונה הוחלף מרבית הוועד המנהל וכן בעלי התפקידים בעמותה.
האנשים הללו, שמסתבר שההערכה כלפיהם באשכול הזה לא כ"כ גבוהה, הם אלה שכפו את מינויו של בארי בן זאב לתפקיד היו"ר, הם אלו שגרמו לעזיבתו של חיים רמון והם אלו שחוללו שינוי כיוון במועדון. מאחר שהאופק והכיוון אליו הולך המועדון עדיין לא ברור אזי שהעמותה חייבת להמשיך ולהיות דומיננטית ולכן ההשתתפות בבחירות והלגיטימציה שהעמותה מקבלת מהאוהדים כ"כ קריטיים.

מקווה שכל מי שחבר בעמותה אכן ינצל את זכאותו לבחור.

אני מאוד אשמח להשיב לשאלות ולפרט את האני מאמין שלי כאן ובכל צורה אחרת.

רק הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
חיים רמון עוד לא הלך וטביב עוד לא הלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
צריך להזכיר גם שכל אלה שהתחלפו הם כאלה שהתנגדו למדיניות העוזריהם ובגלל זה פינו את מקומם, ושאחרים שהיו קרובים יותר לדעתם והחליטו להישאר לא יתמודדו בבחירות הקרובות.
אם כבר מדברים על חטאים לאמת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
צריך להזכיר גם שכל אלה שהתחלפו הם כאלה שהתנגדו למדיניות העוזריהם ובגלל זה פינו את מקומם, ושאחרים שהיו קרובים יותר לדעתם והחליטו להישאר לא יתמודדו בבחירות הקרובות.

אתה כאילו אומר שהם אנשי רמון?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ItaiH6 כתב:

אם אני מבין את הכוונה שלך נכון אז אני מתכוון בדיוק להפך.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
teknoboy כתב:
ItaiH6 כתב:

עכשיו אני כבר בטוח שלא הבנתי כלום.
יש מצב שתכתוב בפשט ולא בדרש?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות לעמותת האדומים-האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
ראשי הועד המנהל הקודם הלכו ראש בראש עם רמון (ואף הגיעו למצב של שליחת מכתב תביעה לרמון על הפרת הסכם שיתוף הפעולה) לעומת אלו שהחליפו אותם והיו בתחושה שהם עובדים בשיתוף פעולה עם רמון.
תמיד טוב לגלות שוב שאחרי מהלך כמו שרמון עשה עם גילי, חברי הועד המנהל הקיים עדיין חיים בסרט שרמון ספר אותם באיזושהי צורה או שבגללם הוא עזב.
האמת היא שהוא עזב אחרי שמימש את אחד המהלכים השפלים והבזויים בהיסטוריה של המועדון של מכירת השחקן הכי טוב שלנו למחלה יום אחרי הדרבי וביום האחרון לחלון ההעברות, והוא עשה את זה אחרי שידע כבר את תוצאות הבוררות בינו לבין טביב והבין שזו ההזדמנות האחרונה שלו לברוח. לועד המנהל של העמותה לא היה דבר וחצי דבר עם העזיבה שלו, אם כבר הם רק היו כר דשא נוח לבצע את המהלך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ItaiH6 כתב:
teknoboy כתב:
ItaiH6 כתב:

עכשיו אני כבר בטוח שלא הבנתי כלום.
יש מצב שתכתוב בפשט ולא בדרש?

בוא נגיד את זה ככה.
חברי ועד מנהל שהצביעו נגד העלאת מחירי המנוי בעסקת שכטר עוד ניסו אחר כך לשכנע אנשים לחדש חברות בטענה שזה היה חד פעמי. כשהם גילו שהם טעו והרמוניזם של העמותה לא היה עניין חד פעמי הם קמו, התפטרו מהועד המנהל, התנצלו בפני האנשים ששוכנעו על ידיהם לחדש חברות ולפחות אחד מהם עשה סיבוב יותר חד ממני ביחס לעמותה.
כשהמגמה הרמוניסטית נמשכה עזבו עוד שניים את הועד המנהל, לפחות אחד מהם מאותה סיבה, לגבי השני (שהחליף את אחד העוזבים הקודמים) אני לא יודע.

גם בועדת הביקורת אני מכיר כמה שהתמרמרו בפומבי על מה שקורה בהנהלה ובעמותה עצמה, אבל אין לי מושג אם הם ינסו להיבחר אליה שוב כי פשוט לא ראיתי שום אזכור לרשימת מועמדים או לקיום בחירות לועדת הביקורת, אבל אני מודה שלא העמקתי חקור אז יכול להיות שאני טועה ומטעה כאן.

דרך אגב, לא הבנתי אם בסוף אלי פסטמן התפטר או שחזר בו.
בכל מקרה למי שרואה בזה שהוא לא ברשימת המועמדים סימן למשהו עדיף שלא יראה. ממה שהבנתי אם הוא ירצה בזה מקומו בועד המנהל מובטח מתוקף היותו חבר זהב או כסף או מתכת אחרת שיותר יקרה מברזל או עופרת ויותר כבדה מליתיום.
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה בין אם הוא עוזב ובין אם הוא נשאר.

קובסטר, מה הקשר בין העמותה לפרשת ורמוט ומי ניסה לייצר קשק כזה?

נערך לאחרונה על ידי ItaiH6 בתאריך 01 יוני 2015, 19:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2015, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
כמה חברי עמותה שיכולים להצביע יש בכלל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 12:51 
teknoboy כתב:
כמה חברי עמותה שיכולים להצביע יש בכלל?

להבנתי, יש בסביבות 2,400 חברי עמותה (שזה מכובד),
אבל לא ראיתי שום פרסום בעניין, אז יכול להיות שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: