תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קטש
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 10:33 
אני רואה ש-״היינו רחוקים איבוד אחד ממקום שלישי״ זו גניבת הדעת החדשה. ועוד ראיתי עכשיו שגם מתן אמר משהו דומה. עזבו עובדות מה זה כבר חשוב.
למשל העובדות שאם היינו מנצחים בנס ציונה להרצליה היה על מה לשחק מחזור אחרון והיו נותנים לנו בראש. או אלף דברים אחרים שהיו נראים אחרת.

לא היינו קרובים למקום שלישי ולא נעליים. מי שחושב שמצב שאם היינו מנצחים 3 משחקים ברצף בסוף העונה (לקבוצה שלא ניצחה 3 ברצף ב-2015), שניים מהם בחוץ, היה אולי מביא אותנו למקום 3, נקרא ״להיות קרובים למקום 3״ הוא חי בסרט. לא היה ולא נברא. עונה חלשה מאוד וסיימנו 7 שאולי יכל להיות 5-6 כתלות בתוצאות אחרות ולא יותר מזה. לא מבין את הסיפורים שאנשים מספרים לעצמם. סיימנו עם מאזן של 50-50, מישהו חושב שזה נקרא להיות קרוב למקום שלישי? היינו במאזן פנימי שלילי מול כל היריבות שלנו, מישהו חושב שזה נקרא להיות קרוב למקום שלישי? אפשר להפסיק את גניבת הדעת?

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 26 מאי 2015, 10:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 10:36 
red_o כתב:
zink כתב:
דה רוסי כתב:
Adom Bdam כתב:
שימו את ארז במקום קטש ואנחנו מושכים את הסדרה ל5 משחקים.

שים את ארז במקום קטש ואתה לא מסיים מקום 7 אחרי שהיית מקום 3-4 כל העונה.
אבל, הי, הג'ינג'י לא נחמד אז בואו נביא את המאמן הדגול מאילת

אתם זוכרים מה הלך פה בעונה שעברה כן?

אני זוכר טוב מאוד
איך חטפתי על הראש מהמשתמש ברגאמפ המהולל ששונא את ארז ויצא עליי שאני "סוגד" לו
איך כולם שמחו שארז עזב
איך היו בטוחים שקטש זה הדבר הבא

אבל אנשים טועים, ויכול להיות שהם שינו דעתם, אין פסול בזה

המהולל היחיד פה זה אתה - סמרטוט מהולל. כל כך סמרטוט שאתה ממשיך לסגוד למר כדורסל גם אחרי שהשתין וחרבן עליך, לכלך עליך בכל כלי התקשורת ושלח את פיני גרשון לסגור חשבון עם הפועל בערוץ של מכבי (!!!). וגם אחרי שהוא עשה ברוגז עם רמי כהן שניסה הכל דרך אפשרית לשמור על כבודו, לא הגיע לטקס הפתיחה של האולם החדש למרות שהוזמן ושכל בן אדם במערכת כבר יודע לספר היום כמה לעבוד איתו היה בלתי נסבל ועד כמה מדובר באיש מופרע (מה שטענתי כל הזמן) - אתה עדיין תבוא ותהלל אותו.
ורק תזכורת: עודד קטש, אכזבת העונה ללא ספק, השפיל את מר כדורסל בחצי גמר גביע ובסדרת פלייאוף כשהוא בלי ביתיות. ואת התירוצים של "לא היה כסף להחליף זרים" תשמור למישהו שמאמין שקאונסיל היה הכרחי למרקם הקבוצתי ולכן הוא סיים עונה שלמה ושזר של 120 אלף דולר כמו ג'סטין "פוסי" הארפר היה חייב להישאר כי מר כדורסל חייב שני 4 שכל מה שהם יודעים בכדורסל זה לזרוק שלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
פז אתה צודק,
אני זה היה רק על מנת להציג את מבחן התוצאה באור שלישי.
שיחקנו זוועה בחלק האחרון של העונה הסיבה לכך היא קודם כל תומפסון ולארי, והסיבה היותר עמוקה היה שלא היה לנו גארד זר שמחייב את הקבוצה היריבה להתמקד בו,
בידיעה שאם היא לא עושה את זה היא תענש, לא סלבי, לא נאנאלי, לא ליונס ובטח לא בראון.
קבוצה שאין לה זר שמסוגל בכל קרגע נתון לקחת את הכדור לסל ולנצח משחק היא קבוצה מוגבלת שלא תגיע לשום דבר בליגה הזאת.
זאת הייתה הבעיה המרכזית שלנו ולא גייטס, שיטת המשחק והשד יודע מה אנחנו ממציאים פה.
עם שחקן כזה במקום אובנון/תומפסון אתה עדין חזק בתמונת האליפות, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 10:41 
Fez כתב:
אני רואה ש-״היינו רחוקים איבוד אחד ממקום שלישי״ זו גניבת הדעת החדשה. ועוד ראיתי עכשיו שגם רמי אמר משהו דומה. עזבו עובדות מה זה כבר חשוב.
למשל העובדות שאם היינו מנצחים בנס ציונה להרצליה היה על מה לשחק מחזור אחרון והיו נותנים לנו בראש. או אלף דברים אחרים שהיו נראים אחרת.

לא היינו קרובים למקום שלישי ולא נעליים. מי שחושב שמצב שאם היינו מנצחים 3 משחקים ברצף בסוף העונה (לקבוצה שלא ניצחה 3 ברצף ב-2015), שניים מהם בחוץ, היה אולי מביא אותנו למקום 3, נקרא ״להיות קרובים למקום 3״ הוא חי בסרט. לא היה ולא נברא. עונה חלשה מאוד וסיימנו 7 שאולי יכל להיות 5-6 כתלות בתוצאות אחרות ולא יותר מזה. לא מבין את הסיפורים שאנשים מספרים לעצמם. סיימנו עם מאזן של 50-50, מישהו חושב שזה נקרא להיות קרוב למקום שלישי? היינו במאזן פנימי שלילי מול כל היריבות שלנו, מישהו חושב שזה נקרא להיות קרוב למקום שלישי? אפשר להפסיק את גניבת הדעת?

:ROSE:
ובוא נגיד ככה: אשדוד והרצליה שנשארו מחוץ לפלייאוף קבוצות יותר טובות מהפועל. הן פשוט פתחו את העונה בצורה מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 10:53 
סורי רק תיקון קטן - מתן זה שאמר על עוד ניצחון אחד ומקום שלישי ולא רמי, פשוט חיברו את הדברים שלהם בוואלה. בכל מקרה כבר ראיתי את הסיפור הזה של ״ניצחון אחד ממקום שלישי״ רץ פה יותר מדי פעמים וכדאי שאנשים לא יתחילו להאמין בזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
red_o כתב:
zink כתב:
דה רוסי כתב:
Adom Bdam כתב:
שימו את ארז במקום קטש ואנחנו מושכים את הסדרה ל5 משחקים.

שים את ארז במקום קטש ואתה לא מסיים מקום 7 אחרי שהיית מקום 3-4 כל העונה.
אבל, הי, הג'ינג'י לא נחמד אז בואו נביא את המאמן הדגול מאילת

אתם זוכרים מה הלך פה בעונה שעברה כן?

אני זוכר טוב מאוד
איך חטפתי על הראש מהמשתמש ברגאמפ המהולל ששונא את ארז ויצא עליי שאני "סוגד" לו
איך כולם שמחו שארז עזב
איך היו בטוחים שקטש זה הדבר הבא

אבל אנשים טועים, ויכול להיות שהם שינו דעתם, אין פסול בזה

המהולל היחיד פה זה אתה - סמרטוט מהולל. כל כך סמרטוט שאתה ממשיך לסגוד למר כדורסל גם אחרי שהשתין וחרבן עליך, לכלך עליך בכל כלי התקשורת ושלח את פיני גרשון לסגור חשבון עם הפועל בערוץ של מכבי (!!!). וגם אחרי שהוא עשה ברוגז עם רמי כהן שניסה הכל דרך אפשרית לשמור על כבודו, לא הגיע לטקס הפתיחה של האולם החדש למרות שהוזמן ושכל בן אדם במערכת כבר יודע לספר היום כמה לעבוד איתו היה בלתי נסבל ועד כמה מדובר באיש מופרע (מה שטענתי כל הזמן) - אתה עדיין תבוא ותהלל אותו.
ורק תזכורת: עודד קטש, אכזבת העונה ללא ספק, השפיל את מר כדורסל בחצי גמר גביע ובסדרת פלייאוף כשהוא בלי ביתיות. ואת התירוצים של "לא היה כסף להחליף זרים" תשמור למישהו שמאמין שקאונסיל היה הכרחי למרקם הקבוצתי ולכן הוא סיים עונה שלמה ושזר של 120 אלף דולר כמו ג'סטין "פוסי" הארפר היה חייב להישאר כי מר כדורסל חייב שני 4 שכל מה שהם יודעים בכדורסל זה לזרוק שלשות.

אגב מר כדורסל הקפיד לציין לאורך השידור כמה שהוא "התנגד" להבאת תומפסון (שכח שהוא מזמן לא חלק מהפועל ת"א) וכמובן שהוסיף ש"המערכת קיבלה עיניים גדולות" ושהוא לא היה מביא תומפסון. זו הרמה של האיש הזה- עונה שלמה רעדו לו הביצים להביא חיזוק, אז עכשיו כדי לצאת גבר הוא מלכלך על ההנהלה שהעיזה ברוב חוצפתה לנסות לחזק את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 11:31 
אם יש משהו שגורם לקטש לצאת טוב אחרי העונה הזו, זה לשמוע את האפס מאופס הזה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
וכמובן שהמציא עובדות, כאילו ההפסדים התחילו רק אחרי שהביאו את דיזון, ולא להפך שהוא בא בניסיון לעצור את ההדרדרות. אני אפילו לא מתעצבן ממנו כבר, הוא באמת חי בעולם משלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 12:53 
19 כתב:
אם יש משהו שגורם לקטש לצאת טוב אחרי העונה הזו, זה לשמוע את האפס מאופס הזה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 13:25 
גם אילו היינו מסיימים במקום השלישי, גם אילו היינו עוברים את ירושלים ואפילו זוכים באליפות, העונה הזו הינה כישלון מהדהד מתחילתה ועד סופה - משחק איטי, שבלוני, מכוער, לא זורם, מלא כדרורים מיותרים, חסר חוכמה, חסר מעוף, שום צעיר לא התקדם, חדר הלבשה מסוכסך, היה ממש לא כיף להגיע לדרייב-אין שאינו הדר יוסף ובטח אינו אוסישקין.
אני לא מחזיק מעצמי "מלומד כדורסל" יש פה כמה וכמה מלומדים ממני, אבל הגעתי למסקנה ששיטת קטש, ככל שזו באמת "שיטה", וגם בזה אני מטיל ספק, מתאימה לקבוצות שבשורותיהן משחקים שחקנים בעלי יכולת אישית גבוהה והיא אינה מתאימה לקבוצה כמו שלנו אשר מתבססת על כוח, על "רוח" ועל "נפש".
נכשלנו בגדול ואני מקווה שנדע לצאת, ללא נזקים משמעותיים, מהבור העמוק אליו נדחפנו על ידי המאמן הנחמד והלא מוצלח הזה.
אני גם חושב שההנהלה צריכה לקבוע מדיניות על, למשל, קידום צעירים, למשל, שלא יהיו בסגל הקבוצה יותר מ- 4 זרים, למשל, להצמיד למאמן עוזר דומיננטי ודעתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 17:10 
עונה מחורבנת, קטש נכשל, אבל הייתי רוצה שהוא ימשיך.
הדבר הכי גרוע זה אם ניכנס ללופ שאחרי כל עונה מאכזבת נחליף מאמן.

הרי לפי הפורום ארז היה אסון, קטש אסון, ואם נביא את דן שמיר ותהיה לו עונה חלשה כמו שהיתה לו השנה באילת אז גם הוא יהיה אסון.

מה שכן, הייתי נותן לו פחות יד חופשית בבניית הקבוצה. אני יודע שזה חלק מהאני מאמין של ההנהלה, אבל אם המאמן נכשל במשהו מסוים באופן חרוץ הייתי ממשיך איתו עם הגבלה על אותו תחום שבו הוא נכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
80 אחוז מהכישלון של קטש הוא בבניית הקבוצה. פשוט בנה את הקבוצה הכי לא אינטיליגנטית בתולדות הפועל. עם סקוט ותומפסון וגייטס ויהונתן, אנשים שהם מאבדים כרוניים ומקבלים באופן עקבי את ההחלטות הרעות ביותר כמעט בכל סיטואציה, לא תנצח משחקים צמודים.
בנה קבוצה בלי רכז זר. עם קו אחורי שכולל את רביב שהוא לא רכז, סקוט שהוא בלגניסט עם כדרור איום ומאבד כרוני, ואובנון שהוא לא מספיק טוב ולא מתאים.
בנוסף בנה קו קדמי עצל, לא אתלטי ובלי ריבאונדר. וגבלי שום גבוה אתלטי.
כשאתה מוסיף לזה את עבודת האימון הנוראית התוצאה היא המבוכה של היום.

אתה כל הזמן כותב "מאבד כרוני" בהקשר של סקוט.
אני לא בטוח שאתה מבין מה זה אומר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 18:24 
ItaiH6 כתב:
purvis short כתב:
80 אחוז מהכישלון של קטש הוא בבניית הקבוצה. פשוט בנה את הקבוצה הכי לא אינטיליגנטית בתולדות הפועל. עם סקוט ותומפסון וגייטס ויהונתן, אנשים שהם מאבדים כרוניים ומקבלים באופן עקבי את ההחלטות הרעות ביותר כמעט בכל סיטואציה, לא תנצח משחקים צמודים.
בנה קבוצה בלי רכז זר. עם קו אחורי שכולל את רביב שהוא לא רכז, סקוט שהוא בלגניסט עם כדרור איום ומאבד כרוני, ואובנון שהוא לא מספיק טוב ולא מתאים.

למען הסדר הטוב:
רביב - 3 איבודים, אובאנון - 2.3 איבודים, גייטס - 2.1 איבודים, מתן - 1.5 איבודים (2.2 מתוקנן לדקות של סקוט).

סקוט 2.0 איבודים כרוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
דברים מעניינים של דובי פיק בוואן:

"בהמשך הפור נפל על הפספוס עם הגעתו של קרטיס
קלי שהועדף על פני ג'אריד פיימוס שסיפק ממוצעים של 18.1 נקודות, 14.4 ריבאונדים ו-1.3 חסימות בליגת הפיתוח האמריקאית. "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 21:37 
ממוצעים של ליגת הפיתוח זה תחת אבל אין ספק שקלי לא היה שידרוג על מימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 23:59 
מי שמסלף ככה את דוראנד הוא שיכור
איזה איבודים כרוניים לעזאזל?! יש מספרים ברורים דוראנד מאבד 2 למשחק, שזה מינימום מסויים לגארד
שחקן כזה יעיל עם האחוזים הכי טובים ל2 בליגה מהגארדים הזרים, שומר אדיר, משחק חדירות יוצא מן הכלל, קליעה טובה מבחוץ (34%, שזה מעבר למה שציפיתי שיקלע שחתם, הרי לא מדובר באיזה גאנר)
שחקן שיודע לעשות סל מכלום, אופי מושלם לקבוצה כמו הפועל
אז יש לו קבלת החלטות רעה קצת וואי, זה משהו שקרלון גם היה עושה מדי פעם חוץ מזה אם לא היה לו חסרונות הוא לא היה פה, החסרונות שלו מתגמדות,מתאדות, נכחדות ומתנדפות לעומת היתרונות ויעילות שלו, בניגוד לחבר יינסי שאצלו זה בדיוק ההפך

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 00:03 
ועוד סתם בשביל השוואה
פרסטון נואלס, ברייסי רייט,קאליף וויאט,ליונס, אייזייה סואן, אלכס יאנג, אובאנון
כולם מאבדים יותר מדורנאנד, וזה עוד רק גארדים זרים, הרשימה שם מגוונת ויפה מוזמנים לראות
אבל סקוט כרוני

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 04:18 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
ItaiH6 כתב:
purvis short כתב:

למען הסדר הטוב:
רביב - 3 איבודים, אובאנון - 2.3 איבודים, גייטס - 2.1 איבודים, מתן - 1.5 איבודים (2.2 מתוקנן לדקות של סקוט).

סקוט 2.0 איבודים כרוניים.

זה קצת נתון חסר הקשר, לאיבודים תמיד צריך להצמיד את האסיסטים, ולרביב יש 6 למשחק, כלומר יחס טוב מאד של 2:1. לסקוט לעומת זאת בתור גארד יש יחס בערך 1:1 שהוא בין הגרועים בליגה, בטח לגארד שאמור להוביל כדור.
לא אומר שהוא שחקן לא טוב או שלא צריך להשאיר אותו. אבל צריך הקשר ופרופורציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 04:45 
סמל אישי של המשתמש
סקוט הוא הרבה דברים, מוביל כדור הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2015, 05:37 
סמל אישי של המשתמש
והוא גם לא שחקן שעושה סל מכלום. הוא שחקן שמדי פעם משתולל וקולע סל משוגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: