תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה עשינו בתכל'ס מאז שעלינו
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר פותחים פה כל כך הרבה אשכולות שמסתכלים על העונה, הגיע הזמן להתסכל על כל התקופה בליגה.
עונה ראשונה - סיבוב ראשון - סוויפ.
עונה שניה - סיבוב ראשון - 3-1 עם יתרון ביתיות.
עונה שלישית - סיבוב ראשון - סוויפ.

בקיצור, כל עונה, כשנגמר שלב המיזמוזים ואשכרה הגיע הזמן לשחק כדורסל, קיבלנו בראש.
הגיע הזמן לחשוב מעבר לקטש כן לא, אסטרטגית, מה לא עובד ומה צריך לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה עשינו בתכל'ס מאז שעלינו
הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 08:46 
אם לא היינו מקבלים את ירושלים יש סיכוי של 50-50 שהיינו עוברים סיבוב.

סיום העונה החלש דפק אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2015, 23:24 
אם ואם. עובדתית אלפקה צודק בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 14:08 
עונה ראשונה - נשארנו בליגה בעונה עם פציעות לרוב ו משחקים בראשלצ. אה, וניצחנו דרבי.
עונה שניה - התבססנו במקום של הפועל כאחת הקבוצות הגדולות ושיחקנו אחלה כדורסל. אה, והבסנו בדרבי. הפלייאוף היה כישלון
עונה שלישית - כישלון, גם ביכולת, גם בתוצאות, גם הפלייאוף, ו למרות שאה, הבסנו בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
עונה ראשונה - נשארנו בליגה בעונה עם פציעות לרוב ו משחקים בראשלצ. אה, וניצחנו דרבי.
עונה שניה - התבססנו במקום של הפועל כאחת הקבוצות הגדולות ושיחקנו אחלה כדורסל. אה, והבסנו בדרבי. הפלייאוף היה כישלון
עונה שלישית - כישלון, גם ביכולת, גם בתוצאות, גם הפלייאוף, ו למרות שאה, הבסנו בדרבי

זה יפה שניצחנו דרבים . אבל כמעט כל קבוצה בליגה ניצחה את ההם פעם בעונה . ברור שזה דרבי הוא שונה ומיוחד אבל לא נראה לי שצריך לשים לזה כזה דגש בסיכום עונה .
אני מזכיר לך שהפסדנו להם במשחק השני באינשטיין כשהם היו בסגל חסר מאד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
20 כתב:

זה יפה שניצחנו דרבים . אבל כמעט כל קבוצה בליגה ניצחה את ההם פעם בעונה . ברור שזה דרבי הוא שונה ומיוחד אבל לא נראה לי שצריך לשים לזה כזה דגש בסיכום עונה .
אני מזכיר לך שהפסדנו להם במשחק השני באינשטיין כשהם היו בסגל חסר מאד .

20 הפרש בהיכל הרשע זה בהחלט הישג ראוי לציון.
אפילו בנק יהב נעצרו שם ב16.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 15:13 
תכלס, אני רואה קבוצה בבנייה בליגת העל,כמאמר השיר אני נופל וקם נופל וקם, ולמרות האכזבה הספורטיבית מהעונה הזו, אני דווקא על פי הניהול הקיים, מאמין שיפיקו לקחים . אני לא רואה בזה שואה או אסון ספורטיבי. אפילו להבדיל במכבירגל עם תקציב ענק בשנים הראשונות לא היו להיט עד שמצאו את הדרך( ימח שמם), לכן אני רואה כאן תהליך שעושים טעויות, מתקנים,מקווה ששנה הבאה ניראה טוב יותר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 15:18 
אני מסכים עם זה שלא עשינו אף הישג יוצא דופן עד עכשיו ואישית מרגיש סוג של כישלון שלא העפלנו לחצי גמר הפלייאוף עדיין, אבל הניהול טוב, הדרך טובה, זו רק שאלה של זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
להעמיד קבוצה תחרותית בליגת העל כל שנה בלי תמיכה של עירייה, בלי אולם ביתי, עם מאמנים וישראלים מהבכירים בליגה - זה הישג אדיר. לא צריך להמעיט בערכנו. בסוף נגיע גם לדובדבן של הצלחה בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
להעמיד קבוצה תחרותית בליגת העל כל שנה בלי תמיכה של עירייה, בלי אולם ביתי, עם מאמנים וישראלים מהבכירים בליגה - זה הישג אדיר. לא צריך להמעיט בערכנו. בסוף נגיע גם לדובדבן של הצלחה בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 16:31 
20 כתב:

הכי גרוע זה להסתכל על ניצחונות בדרבי גארבג' טיים בתור כזה הישג גדול.
מה שחשוב זה הפלייאוף, ובשלוש העונות האחרונות אנחנו עם מאזן 9-1 די מביש בפלייאוף. אפילו לא נתנו פייט באף סדרה עד עכשיו, אז מן הסתם על חצי גמר אפילו אין מה לדבר.

אני מסכים שאנחנו בדרך הנכונה מבחינת התנהלות, וגם אני מאמין שבסוף יהיה בסדר. מקווה שכבר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
עונה ראשונה היתה קבוצה לא טובה. וכן, קיבלנו בראש ממכבי בפליאוף (למרות שאני זוכר פייט מעולה)

לא מבין מה ציפיתם מהפועל בעונה השניה מהרגע שרביב נפצע.
והעונה, כשאהיה לא חזק לעצמו אבל עדיין הישראלי הבכיר, יש בעיה.

תמיד אפשר לעשות יותר, זה מובן מאליו, אבל בואו לא מצא מפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 18:13 
מבחינת תוצאות מול ציפיות השנה הזאת בהחלט הכי מאכזבת ו צריך גם לזכור שהגענו לסוף העונה בלי אף פציעה משמעותית וזו הפעם הראשונה שזה קרה בחמש השנים האחרונות אני חושב.
לכאורה בשנה הבאה אנחנו סוף סוף מתחילים עונה כשאפשר להתעסק רק בכדורסל ורק בליגה. יש אולם, יש תנאים, אין ליגה אירופאית קיקיונית או לא קיקיונית. ואני רוצה להאמין שנעשה את קפיצת המדרגה גם בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2015, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
בעונה הראשונה ניצלנו בשניים מהיריד והשתחלנו לפליאוף מהמקום האחרון לסוויפ מול מכבי.
שנה שעברה הצלחנו להשתחל למקום 4 בגלל קרלון בראון אחד אבל לא היינו מוכנים להמר ולעשות את הצד מעבר ולהחליף את קאונסיל והארפר ולכן אמרנו שלום מול אילת למרות ייתרון הביתיות.
השנה היינו רוב הזמן בתמונת 4 הראשונות ונלחמנו עד הסוף להכנס לשם ולקבל את ייתרון הביתיות. נכשלנו בזה ועפנו בסוויפ אחרי כדורסל נוראי בחודשים האחרונים שכללו נסיון לקפיצת המדרגה עם הבאתו של החרדל.

מבחינת השגיות דווקא השנה הזאת היא הכי מוצלחת כי לא רק שנתפסנו ע"י פרשני הכדורסל לפרקים כאיום ממשי אלא גם ניסנו להיות כזה ע"י החלפת הזרים. זה המקום אליו אנחנו צריכים לשאוף ולכן למרות כישלון מקצועי השנה הזאת היא חלק משמעותי בגרף ההתקדמות של המועדון והחזרתו למקומו הטבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: