תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 20:44 
אני משאיר את:
רביב, מתן, בלאט, וורקמן.
כל היתר הביתה. יהונתן שהוא בזבוז כסף. סקוט שהוא שחקן שלא מבין את המשחק. ראש בקיר ולדעתי משפיע לרעה על הקבוצה. לא מתאים לשחק ליד רביב.
הגיע הזמן להבין שהשחקן הכי חשוב בקבוצה הזו הוא לימונד. ושאר השחקנים צריכים להתאים לרביב.
מה הייתי מביא? במקום החוזים של סקוורר ויהונתן הייתי מנסה להביא את כדיר.
אבל אם זה לא הולך הייתי מנסה להביא את חנוכי. ואז עולה איתו ועם רביב ושלושה זרים. ומביא רכז זר ברמה שיעלה מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 20:46 
רק שיביאו גבוה זר חזק ולא רך חמאה כמו יונתן גייטס ותומפסון
לא יכול כבר לראות את זה ועוד שבעונה שעברה היה לנו גם את ג'אסטין הארפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
מתן לצערי הרב כבר לא תורם. לא בהגנה ולא בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא רוצה לראות את סקוורר נשאר, למרות שהוא לא זול. תרם לא מעט השנה ובקבוצת הפועל אמיתית ופייטרית, לא הגועל נפש הרכרוכי של השנה, הוא היה תורם אפילו יותר. מה שהיה חסר לקבוצה הזאת השנה זה בדיוק שחקנים עם אופי כמו שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 20:49 
אין לי טענה לסקוורר. רק שקבוצה שאין לה יותר מישראלי אחד בכיר, לא משקיעה כסף טוב בסקוורר.
קודם כל שיהיו להפועל שני ישראלים ברמה גבוהה ומפה נתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 20:51 
סקוורר לא הבעיה. הוא צריך להישאר. הוא שומר רכזים הכי טוב שלנו, יותר טוב מסקוט.
הבעיה היא מתן ויונתן.
גם שחשבו פה שמתן עדיין בהגנה מלך, מקי עבר אותו כמו מים. למזלנו (או שלא) הוא קלע סל אחרי הבאזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 20:53 
ranjef כתב:
סקוורר לא הבעיה. הוא צריך להישאר. הוא שומר רכזים הכי טוב שלנו, יותר טוב מסקוט.
הבעיה היא מתן ויונתן.
גם שחשבו פה שמתן עדיין בהגנה מלך, מקי עבר אותו כמו מים. למזלנו (או שלא) הוא קלע סל אחרי הבאזר.

ושכל האחריות בהגנה נופלת על גייטס להגיד שאתה בצרה זה מילה עדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 20:55 
בשביל החלטות מטומטמות כמו לא להשאיר את סקוט אני יכול להישאר עם קטש.
בכל מקרה אם יש צ'אנס להביא את כדיר אפשר ללכת על זה, אחרת אני נשאר עם יונתן. בליגה הזאת אתה חייב גבוה ישראלי נורמלי ולא ביר כץ כלשהו.
בהנחה שלא יהיה פה מאמן עם שיטת משחק מתוחכמת כמו של ארז, חייבים להביא רכז שיוציא את הכדור מהידיים של רביב.
בנוסף לזה שני גבוהים חדשים וכמובן לפחות אחד מהם אתלט עם איזשהו איום חסימה ואוריינטציה הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
בכל מקרה אם יש צ'אנס להביא את כדיר אפשר ללכת על זה, אחרת אני נשאר עם יונתן. בליגה הזאת אתה חייב גבוה ישראלי נורמלי ולא ביר כץ כלשהו.
בהנחה שלא יהיה פה מאמן עם שיטת משחק מתוחכמת כמו של ארז, חייבים להביא רכז שיוציא את הכדור מהידיים של רביב.
בנוסף לזה שני גבוהים חדשים וכמובן לפחות אחד מהם אתלט עם איזשהו איום חסימה ואוריינטציה הגנתית.

:ROSE:

מה עם מיצ'ל וואט?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:04 
וואט לצערי חתום בנס ציונה לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:05 
החלטה לא חכמה תהיה להשאיר את סקוט למרות שברור שהוא לא מתאים לשחק ליד לימונד. למרות שהבנת המשחק שלו היא בין מביכה לאיומה, ולמרות שהאיש הוא מכונת איבודי כדור. ו
סקוט שחקן טוב. סקוט לא מתאים לשחק ליד רביב. להשאיר אותו תהיה טעות גדולה מאוד. ב110 אלף דולר צריך להביא מישהו ברמה גבוהה שמתאים לשחק ליד רביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
זרים : רכז ושני גבוהים לחמישיה, עוד שחקן שיכול לשחק 2-3 לספסל.
ישראלים: רביב, 3 לחמישיה (חנוכי/שמחון/אחר), סקוורר, וורקמן, שולדי/גבוה ישראלי, בלאט, יונתן מור.
עם כל האהבה העצומה למתן, עדיף שיעבור למשרת המנהל המקצועי או עוזר מאמן או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
משולדברנד צריך להיפרד רק אם אפשר להביא את כדיר.
אחרת זאת טעות איומה ונוראה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:12 
למה רק לטובת כדיר? למה להיתקע עם ישראלי שמקבל המון כסף ולא נותן תפוקה? למה? למה לא להשקיע את הכסף הזה בגארד ישראלי טוב, ואת הכסף של סקוורר בישראלי גבוה שיתן גוף מהספסל?
למה הפועל צריכה להמשיך לעוד עונה עם שחקן שנתן עונה גרועה והיום נתן משחק מזעזע? למה?
זו קבוצה מקצוענית. ויהונתן, שאני מאוד מחבב, לא שווה את הכסף. אז שיביאו מישהו שכן שווה את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:13 
בשביל מה לשחרר את סקוורר?
נלחם, הרבה אנרגיות, קליעה טובה מבחוץ,יכול להוביל קצת כדור/לחדור ועוד יכול להשתפר
לדעתי בהגנה היה יותר טוב ממתן השנה
מהזרים אולי רק את סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:14 
בשביל מה? אם במגבלות התקציב של הפועל, שחרור של סקוורר ויהונתן יכול להביא את כדיר, אז זה מה שצריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:15 
ItaiH6 כתב:
משולדברנד צריך להיפרד רק אם אפשר להביא את כדיר.
אחרת זאת טעות איומה ונוראה.

בדיוק.
או אם אפשר להביא את רוזפלט או צ׳וברוביץ׳ ואז להתאים את הזרים בהתאם.

Adom Bdam כתב:
בשביל מה לשחרר את סקוורר?
נלחם, הרבה אנרגיות, קליעה טובה מבחוץ,יכול להוביל קצת כדור/לחדור ועוד יכול להשתפר
לדעתי בהגנה היה יותר טוב ממתן השנה
מהזרים אולי רק את סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

אם המשכורת של שולדבראנד זה ההבדל בין ה0 משחקים טובים בעונה של ביר כץ ל5 משחקים טובים בעונה של שולדי, אני כבר מעדיף לקחת את ביר כץ ולהשקיע בשאר השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:19 
מה עם רותברט ?
יש סיכוי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
צ'וברוביץ'? אני אשמח למה שכמה אנשים כאן מעשנים. סופר-נגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:25 
purvis short כתב:
החלטה לא חכמה תהיה להשאיר את סקוט למרות שברור שהוא לא מתאים לשחק ליד לימונד. למרות שהבנת המשחק שלו היא בין מביכה לאיומה, ולמרות שהאיש הוא מכונת איבודי כדור. ו
סקוט שחקן טוב. סקוט לא מתאים לשחק ליד רביב. להשאיר אותו תהיה טעות גדולה מאוד. ב110 אלף דולר צריך להביא מישהו ברמה גבוהה שמתאים לשחק ליד רביב.

הכל טוב ויפה. חבל שהמציאות מתנגשת עם מה שאתה אומר.
מכונת איבודי כדור? סקוט איבד 2 כדורים למשחק העונה. לשם השוואה:
רביב 3, גייטס 2.1, אובאנון 2.3, קלי 2.6.
היית מצפה שהבנת משחק כל כך נוראית תתבטא, אם לא באיבודי כדור, לפחות באחוזים מהשדה. סקוט מקום ראשון בקבוצה באחוזים מהשתיים ומקום רביעי באחוזים מהשלוש אחרי שולדברנד, אובאנון וסקוורר.
עכשיו אני מסכים שקבלת ההחלטות שלו לא טובה, אבל במקרה שלו התועלת עולה בהרבה על הנזק והמספרים לגמרי מראים את זה.
מה לא רואים במספרים? שהוא שחקן ההגנה הכי טוב בקבוצה והשחקן הכי מחויב.
אני גם לא קונה את כל השטויות האלה שהוא לא מתאים לשחק ליד רביב. קטש בנה שיטת משחק שלא מתאימה לאף שחקן בקבוצה הזאת, כולל רביב וסקוט, וכתוצאה מכך כל השחקנים בקבוצה לא הצליחו להוציא מעצמם את המקסימום.
אין לי ספק שאם הכדור היה נע יותר מהר ומשחק ההתקפה היה יותר שוטף היינו רואים את רביב וסקוט הרבה יותר אפקטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:27 
נעשה את זה לפי דרוג
נשארים בטוח
רביב,סקוט
מתנדנדים
גייטס,שולדי,אסא
לשחרר
אובנון,תומפסון,קלי

הכי חשוב זה להחליף את קטש, אין אמונה בו יותר קבוצה בצלמו ,רכרוכית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:27 
הפועל כתב:
הוקיץ' כתב:

אם המשכורת של שולדבראנד זה ההבדל בין ה0 משחקים טובים בעונה של ביר כץ ל5 משחקים טובים בעונה של שולדי, אני כבר מעדיף לקחת את ביר כץ ולהשקיע בשאר השחקנים

הנקודה היא לא כמה משחקים טובים בשנה יש ליונתן אלא הנזק ששחקן כמו ביר כץ עושה.
הכי קל להגיד "מקסימום ניתן עוד כמה דקות לבלאט/גוט/ביר כץ" אבל ראינו טוב מאוד כמה נזק עושים שחקנים שהם לא ברמה של שאר הקבוצה.
אתה לא יכול לתת לשחקן כזה עשרים דקות בנשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:32 
הוקיץ, זה סבבה שאתה אוהב את סקוט. רק שהוא לא מתאים לשחק ליד רביב. לא מתאים. הוא בלגניסט, הוא מקבל החלטות רעות מאוד, הקליעה שלו מבחוץ לא יציבה, בדקות הסיום האיש יעשה באופן עקבי שטויות. הוא כל מה שאתה לא צריך ליד רביב.
הוא שחקן טוב. סבבה. שחקן טוב שלא מתאים.
הפועל צריכה ליד רביב רכז ברמה גבוהה. וזה לא סקוט. הפועל צריכה ליד רביב עוד גארד ברמה גבוהה שלא דורש כל הזמן את הכדור. זה לא סקוט. לסקוט אין את התכונות שהפועל צריכה בקו האחורי. הוא פשוט לא מתאים. הפועל צריכה הבנת משחק. זה ממש לא סקוט.
בהנחה שקטש יישאר, וימשיכו לשחק פיק אנד רול, להשאיר את סקוט זו טעות גדולה.
ויודע מה? גם אם יהיה מאמן אחר. סביר מאוד שהפועל תשחק הרבה פיק אנד רול, וליד רביב סקוט לא מתאים.
זה שאוהבים שחקן לא אומר שצריך ללעקם את בניית הקבוצה בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
צריך להביא לפה רכז שמנהל משחק, כי אין לנו כזה כבר כמה שנים.
אי אפשר להמשיך לשחק עם לימונד/סקוט/קרלון בראון שהם כולם שחקנים טובים אבל לא רכזים בתור רכזים, הרכז היחיד שהיה פה היה קאנסיל והוא היה פח של שחקן. סטיט היה יותר דומה לרכז אבל גם הוא לא הפרוטוטייפ של השחקן שצריך להנחית פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:35 
אפשר להשאיר את קטש, יונתן וסקוט. וגם סקוורר. ואפשר לוותר מראש על העונה הבאה כי זה בדיוק מה שאתה עושה עם ההחלטה הזו. סקוט שחקן טיפש. סקוט שחקן שלא התקדם כשהיה בקולג', לא התקדם אחרי, לא התקדם אצלנו וגם לא יתקדם בעתיד. מי שרוצה למחוק את לימונד ולהשאיר שחקן טיפש שבחיים לא ינצח לך משחק ועוד לעשות את זה עבור 110 אלף דולר שילך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:37 
בשביל כדיר או יבזורי הייתי מוותר על שולדבראנד וסקוורר ביחד. לא יודע עד כמה זה פרקטי (גם להביא את כדיר/יבזורי וגם להפטר מהחוזים של יהונתן וסקוורר) אם בכלל. נשמע לי קצת כמו חלומות באספמיה אבל מי יודע איך דברים יתפתחו בפגרה.
אם אי אפשר להביא ישראלי כזה שהוא באמת בכיר, יהונתן וסקוורר צריכים להשאר. צ'וברוביץ' פחות טוב מיהונתן, רוזפלט חתום בחולון, ואני לא רואה יותר מדי אופציות של גבוהים ישראלים בשוק. להביא איזה ביר כץ במקום שולדבראנד זה התאבדות.

מתן חלש מאוד לצערי. הוא פחות טוב מוורקמן כרגע, והוא הולך אחורה כשוורקמן הולך קדימה. וגם בדברים שאתה מצפה ממנו (הגנה, ניסיון, חכמת משחק) הוא פישל בענק היום (מילא המעבר חציה בהתקפה האחרונה של הרבע הרביעי, אבל הפאול המטומטם על מקי בסוף ההארכה היה שערורייתי ברמות תומפסון). אני אוהב את מתן ומוקיר את תרומתו למועדון, אבל גם אנחנו וגם הוא צריכים לחשוב טוב על השכר והתפקיד שלו בהפועל בעונה הבאה, ואם זה בכלל ישרת את שני הצדדים.

זו טעות לא להשאיר את סקוט. אבל זה כבר ברור שהוא לא ישאר, ולמי שזה עוד לא ברור לו אחרי היום (כשאובנון ותומפסון עושים הכל כדי לחרב אותנו ועדיין מקבלים יותר קרדיט ממנו) אז שיפתח את העיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:38 
purvis short כתב:
הוקיץ, זה סבבה שאתה אוהב את סקוט. רק שהוא לא מתאים לשחק ליד רביב. לא מתאים. הוא בלגניסט, הוא מקבל החלטות רעות מאוד, הקליעה שלו מבחוץ לא יציבה, בדקות הסיום האיש יעשה באופן עקבי שטויות. הוא כל מה שאתה לא צריך ליד רביב.
הוא שחקן טוב. סבבה. שחקן טוב שלא מתאים.
הפועל צריכה ליד רביב רכז ברמה גבוהה. וזה לא סקוט. הפועל צריכה ליד רביב עוד גארד ברמה גבוהה שלא דורש כל הזמן את הכדור. זה לא סקוט. לסקוט אין את התכונות שהפועל צריכה בקו האחורי. הוא פשוט לא מתאים. הפועל צריכה הבנת משחק. זה ממש לא סקוט.
בהנחה שקטש יישאר, וימשיכו לשחק פיק אנד רול, להשאיר את סקוט זו טעות גדולה.
ויודע מה? גם אם יהיה מאמן אחר. סביר מאוד שהפועל תשחק הרבה פיק אנד רול, וליד רביב סקוט לא מתאים.
זה שאוהבים שחקן לא אומר שצריך ללעקם את בניית הקבוצה בשבילו.

שמע אני מסכים שרביב וסקוט לא יכולים ולא מתאימים להחזיק את הקו האחורי לבד.
אני בהחלט חושב שאפשר לשחק עם סקוט בתור 3 שמחכה בפינה בזמן שרביב ורכז נוסף מובילים כדור.
סקוט הוא ממש לא השחקן שרוצה את הכדור בידיים שלו כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שדגן מאוד רוצה להגיע להפועל, הבעיה שירושלים רוצים אותו ואנחנו לא בסכומים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 21:40 
רק שסקוט באופי שלו הוא לא השחקן שיחכה בפינה. הוא אוהב את הכדור ביד. ובתפקיד של השחקן שיחכה בפינה אתה יכול להביא מישהו הרבה יותר מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: