תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק מספר 2 מול ירושלים. דיז׳ון לא נרשם
הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 21:11 
קטש ״אשם״ בשיטת המשחק הזאת, מצד שני הוא הצליח איתה בקבוצות אחרות. זאת הפילוסופיה שלו וזה בסדר.
עם השיטה הזאת הוא בעט אותנו שנה שעברה עם אילת.
הוא לא אשם ששחקנים לא שומרים ומשאירים לבד את הלפרין לזריקות של אימון. הוא לא אשם באיבודים הזויים
של אובאנון. היחידים שנראים מחויבים ובגישה של פלייאוף הם רביב, אסה, סקוט, וורקמן (תרומה טובה ביחס לדקות).
למרות שהעונה לא נגמרה, הם חייבים להישאר לדעתי.
מתן מנסה אבל לא תורם לצערי. כל השאר מאכזבים ומרתיחים.
אם לא מחליפים את עודד (מה שקשה לי להאמין שיקרה כי הוא חתום וזה בסדר לתת לו עוד צ׳אנס), צריך להחליף
את רוב הקבוצה ולהביא שחקנים שמתאימים לשיטה. שחקנים שקופצים, שיכולים לרוץ למתפרצת.
ירושלים גם משחקת הרבה פיק אנד רול. אבל איזה יופי של תנועה ללא כדור. ההתקפה מרווחת ואפשר לחדור ולהוציא.
אצלנו אין שום דבר מזה. רק פיק אנד רול בנאלי וצפוי שהשאר מסתכלים.
מאכזב מאוד, למרות שגם אם נעוף השנה, זה יהיה באותו שלב כמו שנה שעברה עם ארז, רק שירושלים הרבה הרבה יותר
טובה מאילת של שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 21:23 
אנחנו קבוצה עלובה, אפס חיבור, אפס התאמה, אפס אנרגיות
קבוצה שהציגה לאורך כל העונה כדורסל עומד, איטי וקשה לעין, גם בניצחונות
קבוצה שמפשלת כל הזמן במאי טיים ולא מסוגלת לקחת משחק צמוד
קבוצה עם מאמן שלוקח לעונה שנייה את אחד הביזיונות שדרכו פה, יינסי גייטס = בדיחת הליגה
קבוצה רכה, נמוכה, בלי הטבעות בלי חסימות, ועם בית שלא נתן לנו השנה כלום, אלא בית מלון חמישה כוכבים בוטיק ליריבה
יש כמה נקודות אור לעונה ואני לא רוצה להתחיל לערוף ראשים
אבל לא הייתי זוכר את עונת 14/15 לטובה, נתראה באוקטובר בית
78-58

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 21:34 
ranjef כתב:
קטש ״אשם״ בשיטת המשחק הזאת, מצד שני הוא הצליח איתה בקבוצות אחרות. זאת הפילוסופיה שלו וזה בסדר.
הוא לא אשם ששחקנים לא שומרים ומשאירים לבד את הלפרין לזריקות של אימון. הוא לא אשם באיבודים הזויים
של אובאנון. היחידים שנראים מחויבים ובגישה של פלייאוף הם רביב, אסה, סקוט, וורקמן (תרומה טובה ביחס לדקות).
אם לא מחליפים את עודד (מה שקשה לי להאמין שיקרה כי הוא חתום וזה בסדר לתת לו עוד צ׳אנס), צריך להחליף
את רוב הקבוצה ולהביא שחקנים שמתאימים לשיטה. שחקנים שקופצים, שיכולים לרוץ למתפרצת.
ירושלים גם משחקת הרבה פיק אנד רול. אבל איזה יופי של תנועה ללא כדור. ההתקפה מרווחת ואפשר לחדור ולהוציא.
מאכזב מאוד, למרות שגם אם נעוף השנה, זה יהיה באותו שלב כמו שנה שעברה עם ארז, רק שירושלים הרבה הרבה יותר
טובה מאילת של שנה שעברה.

הצליח בקבוצות אחרות לא עוזר לנו. הוא זה שבחר את השחקנים והוא זה שמאמן אותם.
זה שאין תנועה בהתקפה זאת אחריותו וזה שאין מלחמה בהגנה זאת אחריותו. אלה דברים שהיה צריך לעבוד עליהם במהלך העונה ומי שלא מתאים לזה ולא עומד בציפיות היה צריך להיות מוחלף. לא חכמה לבוא בדיעבד עכשיו ולהאשים את השחקנים. אם הם לא מתאימים הם לא היו צריכים להיות פה.
אי אפשר להשוות בין הקבוצה הזאת לזאת של ארז. בייחוד מבחינת תקציב. ולחשוב ששנה שעברה באנו עם ביתיות עם תקציב נמוך יותר. לפחות שם שחקנים ידעו מה הם עושים בכל מצב ולאן ההתקפה הולכת ועל מי כל אחד שומר ומתי.
הבעיה היא שלא היינו צריכים לשחק מול ירושלים אלא ממקום 3/4 עם ביתיות נגד אילת/ראשון. למרות שגם ככה אני חושב שלא היינו עוברים אותם כי אנחנו פשוט מאוד קבוצת כדורסל חלשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 21:40 
זאת לא אשמתו של קטש ששחקנים לא שומרים? נכון זאת אשמתי.
בעיני מי שחושב שצריך להשאיר את קטש הוא לא שפוי.
רק בקבוצה נאיבית כמו הפועל יכולים להשאיר מאמן שנכשל כישלון כל כך חרוץ בכל אספקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 21:43 
ranjef כתב:
טובה מאילת של שנה שעברה.

לפי האידאולוגיה הזאת שלך אף מאמן לא אשם באף כישלון
עודד נכשל לא בשיטה, אלא ביחס השיטה לבניית הקבוצה
במשך שנתיים באילת הוא אהב את השחקנים האתלטים שמבצעים פיק אנד רול בצורה קצת יותר מוצלחת ממה שקיים לנו. אם זה אפיק ניסים לאיליי הולמן, והופסון מרחף במגרש וטילמן שורף שטחים
ובין אם זה טריקו וויט שהוא אתלט עם אלישי, הוצאה החוצה לשלושה לחנוכי/פאלמר
ובכל זאת הוא בחר להביא לקבוצה שמתבססת על פיק אנד רול 2 ביגמנים, כבדים,גדולים ולא ניידים שלאחר יש מוגבלות בהתקפה, ולשני בהגנה, ולהביא את ריון בראון שהוא הימור, לא בהכרח לא בסדר, אבל הימור וכל זה לסגל הישראלי הכל כך לא אתלטי שלנו ובטח שיש לך את שולדי שהוא לא אגרסיבי בכלל ואת מתן שלא יכול להתמודד עם שחקנים אתלטים נוצרת התקפה תקועה
השיטה הזאת יכולה להצליח והצליחה אבל צריך קודם כל רכז/קומבו שיעשה לך הצגה בפיק אנד רול, ו 2 גבוהים אתלטים שירוצו את המגרש, זה מה הולך היום וזה הכי מאפיין את הפועל

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ראשון מובילה 2-0 על חולון, לא נראה לי שהיינו עוברים אותם. מצד שני מקומות 3-7 סיימו עם אותו מספר נקודות.
עוד לפני שהתחילה העונה, בהתחשב בהישגים של שנה שעברה (מקום רביעי, חצי גמר גביע), אמרתי שלא נצליח לשחזר את אותם הישגים עם עודד, והלוואי ואני טועה. לא טעיתי. כי ארז הוציא 200% מכל שחקן, והתפרע על כל סל שחטפנו.
החליטו לא להמשיך איתו, לגיטימי. לא נראה לי שזאת אופציה שארז יחזור, ולכן עודד כן צריך להמשיך כי אין מישהו יותר טוב ממנו זמין.
ליפול עם זרים בתקציב שלנו זה יותר קל. בתקציבים שלנו לפגוע בזר כמו בראון או אפילו סקוט זה פוקס.
הבעיה זה שלא נשאר כסף אחרי המשכורות של הישראלים, שחוץ מרביב ואסה לא תורמים ביחס למשכורת.
קבוצות כמו מכבי או ירושלים נופלות בזרים של חצי מיליון דולר שמן הסתם לא לקחו בלי לראות אותם, אז ליפול עם רוקי ב-70 אלף דולר זה סיכוי גבוה פי כמה.
הבעיה זה שהישראלים שלנו עולים יחסית הרבה ונותנים הרבה פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הוקיץ' כתב:
רק בקבוצה נאיבית כמו הפועל יכולים להשאיר מאמן שנכשל כישלון כל כך חרוץ בכל אספקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 22:14 
הוקיץ' כתב:

כמעט מסכים לחלוטין
עודד היה הפייבוריט שלי בקיץ והוא קקיבל את התנאים הכי טובים מההנהלה
ולסיים במקום 7 עם סגל שחקנים עשיר בכישרון זה כישלון גדול

אבל וזה אבל גדול
הכי קל לפטר ולשבור את כל הכלים, קשה זה לעבוד זה להבין מה לא בסדר
עודד מאמן טוב והוא טיטא אותנו מפלייאוף אשתקד
יש לו חוזה והוא יישאר כמעט בוודאות, הוא מספיק חכם כדי לא לחזור על הטעויות בבניית הקבוצה
אבל אולי זה רק אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחק מספר 2 מול ירושלים. דיז׳ון לא נרשם
הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 22:50 
לא חושב שיש ספק שהעונה הזו היא כישלון. גם כל הדברים שקרו בדרך לא יכולים להוות תירוץ. מעבר לתוצאה הסופית גם הדרך לא הובילה לשום מקום למרות שעם עוד ניצחון הכל יכל להראות אחרת אבל זה דיי לשקר לעצמנו.
גם לארז לקח זמן עד שהקבוצה הצליחה להתחבר וגם עם ארז בשנה הראשונה עלינו בקושי מהלאומית וחצי עונה בליגת העל היינו זוועה. הסיום היה הרבה יותר טוב אבל היה שם תהליך של שיפור.
אני מקווה שעודד יפיק את הלקחים, בעיקר בנוגע לכך שיש דברים ושחקנים שלא מתאימים לקבוצה כמו הפועל ושנה הבאה תהיה קבוצה הרבה יותר מחויבת וטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לא חושב שיש ספק שהעונה הזו היא כישלון. גם כל הדברים שקרו בדרך לא יכולים להוות תירוץ. מעבר לתוצאה הסופית גם הדרך לא הובילה לשום מקום למרות שעם עוד ניצחון הכל יכל להראות אחרת אבל זה דיי לשקר לעצמנו.
גם לארז לקח זמן עד שהקבוצה הצליחה להתחבר וגם עם ארז בשנה הראשונה עלינו בקושי מהלאומית וחצי עונה בליגת העל היינו זוועה. הסיום היה הרבה יותר טוב אבל היה שם תהליך של שיפור.
אני מקווה שעודד יפיק את הלקחים, בעיקר בנוגע לכך שיש דברים ושחקנים שלא מתאימים לקבוצה כמו הפועל ושנה הבאה תהיה קבוצה הרבה יותר מחויבת וטובה.

ארז חרא של בנאדם ו הקבוצות שלו נכשלות ברגעי השיא אבל....הוא לא זורק זין,לעודד פשוט לא איכפת,איך תמיר בלאט רואה פרקט במשחק פלייאוף או דרבי,איך כל הקבוצות יודעות לעשות דאבל אפ על גייטס בצבע ולנו אין פתרון לזה? השמועות מדברות על זה שגיא קפלן בחר את הזרים( עוזר מאמן עונה ראשונה!!!)במילים אחרות עודד אולי מאמן טוב אבל עצלן,שיחזור לשחק סנוקר ויפסיק לגזול את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 23:31 
זה קשקוש כל כך גדול לחשוב שעודד "יפיק לקחים". רק מי שלא מבין כלום בכדורסל יכול לחשוב ככה. איך הוא יפיק לקחים בדיוק? יחליט פתאום לעבוד עם שחקנים על הגנה? ילמד פתאום לעשות התאמות ממשחק למשחק (דבר שלא עשה בין המשחק הקודם למשחק היום).? הוא יתאים את הכדורסל או השיטה שאין לו לשחקנים שאפשר להביא? תמיד אפשר לומר "יהיה בסדר" כמו שעשינו באלף דברים אחרים בשנים האחרונות וגילינו שנדפקנו שוב ושוב. אז מה זה כבר תקציב של עונה שילך לפח? שילכו איתו גם ליורוקאפ. אם כבר אז לפחות לזרוק לפח תקציב גדול. אולי עם תקציב ענק שאין לו כיסוי הוא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 23:39 
ראצ'ו כתב:

תשמע אתה יודע טוב מאוד שבתשעים אחוז מהמקרים אני תמכתי בהחלטות של ההנהלה וחשבתי שמתנהלים בצורה הכי נכונה.
לצערי במקרה הרצון שלנו להתנהל לכאורה "כמו שצריך" יעלה לנו ביוקר.
לצפות שעודד פתאום יהפוך למאמן שמכניס מחויבות וטירוף בקבוצה שלו זה כמו לצפות מגייטס אחרי שנה שאימנת אותו שפתאום יהפוך ללוחם דגול. נדון לכישלון.

קטש הוא מאמן שהשחקנים אוהבים ולרוב אם יש הרבה כישרון הוא יבוא בקבוצות שלו לידי ביטוי. מצד שני, הקבוצות שלו תלויות לחלוטין בכמות הכישרון שלהן.
אני באופן אישי לא מאמין בכדורסל כזה ובעיקר לא מאמין בכדורסל כזה בקבוצה גדולה. הפועל היא קבוצה גדולה עם קהל גדול, אי אפשר להרשות אדישות ונירפות כזאת אצלנו.
אולי באילת וגליל זה עובר. לא אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2015, 23:54 
לא נכנס לדיונים על ארז כי זה לא רלוונטי בשיט
מה שאני כן יכול להגיד זה שארז הביא להפועל כל מה שה DNA שלה דורש
לא, לא קאונסיל
אלא הגנה חזקה ואגרסיבית, שחקנים הרביצו אין סלים קלים
משחק מהיר, רץ, תרגילים אלי הופים
שנה שעברה היה חומר שחקנים עם מעט כישרון (הארפר,אריאלי,קאונסיל,שירן) אבל כולם רצו, ושחקו ונלחמו
ועשו ריצה יפה של ניצחונות, והגיעו לחצי הגמר בגביע ורבע גמר פלייאוף, אבל לא יותר מזה ופה שילמנו על אותו סגל דל כי שהגענו לסדרה מול אילת ביטלנו שחקנים כמו אריאלי ושירן ונאלצנו להסתפק עם רוסטר של 6 שחקנים וקאונסיל מול קבוצה שהגיעה מחוברת ומותאמת עם סגל רחב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

לא היה מיליגרם של שיפור אצל ארז, להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 00:42 
אני מבין שקטש ממשיך בשנה הבא וזה די סגור, אלא אם זה יבוא ממנו, ואני לא רואה סיבה למה שיותר על חוזה וגו'ב כזה מיוזמתו.

לכן, כדאי לנסות ל"חזק" אותו באיש מקצוע נוסף. או כמנהל מקצועי בסגנון של עופר ברקוביץ בנס-ציונה, או עוזר מאמן ותיק בסגנון של פיני, אולי אפי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 09:58 
הוקיץ' כתב:
ראצ'ו כתב:

תשמע אתה יודע טוב מאוד שבתשעים אחוז מהמקרים אני תמכתי בהחלטות של ההנהלה וחשבתי שמתנהלים בצורה הכי נכונה.
לצערי במקרה הרצון שלנו להתנהל לכאורה "כמו שצריך" יעלה לנו ביוקר.
לצפות שעודד פתאום יהפוך למאמן שמכניס מחויבות וטירוף בקבוצה שלו זה כמו לצפות מגייטס אחרי שנה שאימנת אותו שפתאום יהפוך ללוחם דגול. נדון לכישלון.

קטש הוא מאמן שהשחקנים אוהבים ולרוב אם יש הרבה כישרון הוא יבוא בקבוצות שלו לידי ביטוי. מצד שני, הקבוצות שלו תלויות לחלוטין בכמות הכישרון שלהן.
אני באופן אישי לא מאמין בכדורסל כזה ובעיקר לא מאמין בכדורסל כזה בקבוצה גדולה. הפועל היא קבוצה גדולה עם קהל גדול, אי אפשר להרשות אדישות ונירפות כזאת אצלנו.
אולי באילת וגליל זה עובר. לא אצלנו.

קודם כל אני כותב פה על דעת עצמי ואני לא יודע מה בדיוק החליטה ההנהלה אם החליטה בכלל.
אבל כשבאים לעשות כזו החלטה צריך להסתכל על מכלול השיקולים:
דבר ראשון מבחינה כלכלית - לעודד יש חוזה לעוד עונה ולשלם לשני מאמנים זה משהו שהפועל לא תוכל לעשות. לצורך העניין זה אומר שאם מחתימים מאמן טוב בשכר של 80-100 אלף דולר לעונה, עם המס וכו' אתה מגיע לסכום של כ-150 אלף דולר. תחלק את זה על 4 זרים - במקום להביא 4 זרים ב-100 אלף דולר כ"א אתה מביא 4 זרים ב-60-70 וזה הבדל סופר משמעותי.
מבחינה מקצועית - נעשו טעויות בבחירת הסגל, יכול להיות שגם מבחינת הצוות היה צריך עוד מישהו ושיהיה באופי שונה. אחד כמו עופר רון לצורך העניין שידע להיות גם הרבה יותר רע עם השחקנים כשצריך ולהתעקש איתם על דברים נקודתיים. חוץ מזה שהקבוצה נבנתה לא מעט על יינסי גייטס וזה שחקן (כמו שאמרו פה מההתחלה) שלא מתאים למה שצריך להיות בקבוצה כמו הפועל וגם זה משהו שצריך להשתנות בשנה הבאה.
דובראש אתה מדבר פה על בסיס שמועות וזורק שטויות לאוויר - לעודד "אכפת" וזה רחוק מלהיות זריקת זין ועצלנות. זה שהוא נכשל העונה זה היה בעיקר מבחינה מקצועית ולא מבחינת הרצון שלו והמחויבות שלו להצליח. גיא קפלן לא בוחר את הזרים אלא יש צוות שלם שמקבל החלטות על כל זר (הסקאוט נותן המלצות ויחד עם עודד וקפלן והצגת הנתונים והמחשבה מאחורי כל שחקן בפני ההנהלה מחליטים על מי ללכת).
אלפקה, אתה לא חייב לכתוב הפוך כל דבר בכוח. בשנה הראשונה עם ארז בקושי עלינו מהלאומית, בחצי העונה הראשונה בליגת העל היינו בדרך לירידת ליגה. בחצי העונה השניה היינו טובים מאוד ובעונה השלישית עשינו עונה יפה מאוד וסיימנו במקום ה-4 למרות הכישלון בסיום העונה. אני לא חושב שיש על זה בכלל מחלוקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
בעונה השלישית התחלנו עם סגל עם פוטנציאל ענק, וארז התעקש לא לשפר את הקבוצה וזה הוביל לסיום עונה נוראי. אפילו יותר מהשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 13:21 
אני דווקא התרשמתי במשך העונה, סביב ובזמן המשחקים, שלקטש מאד אכפת מאיך שהקבוצה נראית. אני גם רוצה להזכיר את החששות הראשוניות מהחיבור בין ה"מכביסט" לשעבר ל "רוח הפועל", מה שלי לפחות התברר כחשש שווא, ההפך הוא הנכון. עם הכשלון ב"מבחן התוצאה" של המיקום והרקורד אי אפשר להתווכח, כמו גם עם הרפיון שכולנו חשים בתצי השני של העונה. יחד עם זאת, אני מתרשם מקטש כמאמן עם ביקורת עצמית מפוכחת, שלא חדל לחפש פתרונות, מרמת הסגל ועד רמת החמישיה הנכונה ברגע נתון במשחק. ייתכן ואתבדה, אבל יש לי את מלוא הציפיות שמסקנות יוסקו והתמונה תשתפר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
לא.
פשוט לא.
ג'יזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 13:55 
אין ספק שעודד ימשיך. זה דיון מיותר. אני חושב שגם אין ספק שיהונתן ימשיך וגם זה דיון מיותר. לשניהם יש חוזה (וואחד חוזה) ושניהם יקבלו פה עוד צ'אנס. כמו שראצ'ו כתב, עדיף להשקיע את הכסף בשחקנים טובים ולא בפיצויים.
אני לא מאמין שעודד "יפיק לקחים" בדברים משמעותיים - הוא אותו מאמן עם אותו כדורסל שהיה בשנים האחרונות. הוא לא ישתנה פתאום. הוא כן צריך לבנות סגל שיתאים יותר לסגנון שלו ושל המועדון, ולא יזיק גם קצת מזל (שזה דבר שלא היה לנו העונה, ובליגה כל כך צמודה הוא משמעותי).

עודד קודם כל צריך להבין שאם הוא רוצה לשחק פיק אנד רול אז הוא צריך להביא רכז לפיק אנד רול וגבוה אתלטי לפיק אנד רול, דברים שלא קיימים בהפועל. פיק אנד רול של רביב וגייטס הוא אחד הפחות יעילים בליגה, וזה לכפות על שחקנים סגנון משחק שלא מתאים להם. עודד גם צריך להבין שקבוצה שמתבססת על יינסי גייטס ולארי אובנון לצד הישראלים שלנו היא קבוצה סטטית עם סגנון משחק כבד, שלא מסוגלת לנצל טעויות של היריבה ולהעניש במשחק ריצה, וזו אחת הסיבות לקושי שלנו להכריע משחקים צמודים (מעבר לנושא קבלת ההחלטות). הוא צריך להבין שליד יהונתן הוא חייב שני זרים גבוהים שיכולים להתמודד עם פיק אנד רול בהגנה, ולא שחקן כמו גייטס שהוא ושולדבראנד זה טרף קל ליריבה בפיק אנד רול.

צריך לזכור שבהפועל, בניגוד לאילת למשל, יש סגל ישראלי כבד מלכתחילה. שחקנים כמו מתן בשלב הזה של הקריירה, שולדבראנד ואפילו רביב זה לא שחקנים של מגרש פתוח כמו אפיק ניסים (הכי זריז בליגה) ואלישי כדיר (אחד הגבוהים הישראלים האתלטיים בארץ). להוסיף על זה את אחד הזרים הכבדים בליגה שמאט את כל הקבוצה, ועוד אוסף זרים שחוץ מסקוט הם שחקני משחק עומד נטו, זה מתאים אולי לסגנון של קבוצות במזרח אירופה אבל לא לסגנון האמריקאי בארץ ובטח שלא לשיטה של קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
אני דווקא התרשמתי במשך העונה, סביב ובזמן המשחקים, שלקטש מאד אכפת מאיך שהקבוצה נראית. אני גם רוצה להזכיר את החששות הראשוניות מהחיבור בין ה"מכביסט" לשעבר ל "רוח הפועל", מה שלי לפחות התברר כחשש שווא, ההפך הוא הנכון. עם הכשלון ב"מבחן התוצאה" של המיקום והרקורד אי אפשר להתווכח, כמו גם עם הרפיון שכולנו חשים בתצי השני של העונה. יחד עם זאת, אני מתרשם מקטש כמאמן עם ביקורת עצמית מפוכחת, שלא חדל לחפש פתרונות, מרמת הסגל ועד רמת החמישיה הנכונה ברגע נתון במשחק. ייתכן ואתבדה, אבל יש לי את מלוא הציפיות שמסקנות יוסקו והתמונה תשתפר בעונה הבאה.

מסכים מאוד במיוחד לגבי החלק השני של ההודעה. קטש מאמן טוב שנכשל העונה ובכל זאת אני רוצה שימשיך. אני מאמין שהואנילמד מהטעויות ונראה קבוצה אחרת מהיסוד עונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחק מספר 2 מול ירושלים. דיז׳ון לא נרשם
הודעהפורסם: 22 מאי 2015, 16:43 
אפרופו איכפתיות של עודד מהקבוצה, קל לראות את הפרצופים אחרי הפסדים במהלך העונה. שני האנשים היחידים שראית שכואבים את ההפסד ואיכפת להם זה עודד ומתן. אצל שאר האנשים (במיוחד גייטס) אם הייתי מצלם את הפרצוף, אי אפשר לדעת אם זה הפסד או ניצחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2015, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם פז...
כמו כן למרות כל המגבלות והבעיות שיש אם רביב לארי ודיזון היו קולעים משלוש את הזריקות הפניויות שיש להם היינו במצב שונה לחלוטין.
לא צריך לקלוע ב 70 אחוז כמו ירושלים במשחק השני 35 אחוז והיינו במצב שונה לחלוטין גם בסדרה וגם בעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2015, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל הוא שבניגוד להגנה שלנו קבוצות אחרות לא נותנות שני מטר פלוס לשחקנים שעומדים מאחורי הקשת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 08:41 
פז, הדיון של יהונתן לא רק שאינו מיותר, אלא הוא אחד הדיונים הראשונים שצריכים להתרחש.
שחקן, שאני מאוד אוהב, אבל שמקבל משכורת גבוהה מאוד ונותן תפוקה חלשה מאוד. זה לא ישראלי בכיר, לצערי. וזה לא ישראלי שאפשר להגיע איתו לאנשהו. ועם כל האהבה לשולדבראנד, אני מתיר איתו את החוזה ומנסה להביא ישראלים שיתנו תפוקה.
כן, אני אפילו מוכן לוותר על יהונתן פלוס סקוורר כדי להביא במשכורת הזו את כדיר.כי זה מה שצריך לעשות. וכי הגיע הזמן שנפסיק להשלות את עצמנו. שחקנים שלא נותנים תפוקה, צריכים להיות מוחלפים כאלה שכן נותנים תפוקה.
למעט יחידי סגולה כמו מתן, שהוא בקטגוריה אחרת לגמרי. וגם הוא לטעמי צריך להיות במעמד אחר לגמרי בעונה הבאה.
אז זה צריך להיות דיון. וקטש צריך להיות דיון (כי גם אם הוא ימשיך, העונה הזסו לא צריכה להיות משהו שמדפדפים הלאה. קטש צריך להבין שהוא נכשל בגדול, ושלא רק התוצאות לא מקובלות עלינו, אלא גם סגל השחקנים הנרפה, העצל, הכל כך לא הפועל)
והזרים צריכים להיות דיון - שבסיומו סימן קריאה - את העונה הבאה לא מתחילים עם מיימונים וריון בראונים בגרוש וחצי, אלא עם ארבעה זרים שאף אחד מהם לא עולה פחות ממאה אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 10:12 
דיון זה בסדר
הבעיה שליישם את כל מה שאמרת דורש עוד מיליון שקל בתקציב לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 10:24 
לא נכון. זה דורש חלוקה אחרת של תקציב השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 12:25 
איך?
אתה מציע להקטין את תקציב השחקנים והמאמן הישראלי כדי לאפשר תוספת תקציב לזרים אבל אתה שוכח שלהתיר חוזים יעלה כסף ושהישראלים שאתה רוצה להביא עולים אותו דבר כמו מה שיש.
אבל האמת שזה בכלל דיון דבילי לנהל פה כשלא יודעים בדיוק מה ההתחייבויות ומה התקציב המתוכנן לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 12:31 
אני לא בהכרח מציע להתיר את החוזה של קטש. אבל אני מציע שקטש יבין היטב שהעונה הזו לא מקובלת. לא בניית הסגל, לא אופי השחקנים, לא היכולת ולא התוצאות ואם ימשיך זה לא משהו שהוא מובן מאליו.
לגבי שחקנים, מבלי להיכנס למספרים, אני חושב למשל שמבחינה מקצועית עדיף אלישי כדיר אחד על פני סקוורר פלוס שולדבראנד. ועדיף, נניח, שבמקרה כזה, ובהנחה שמתן יהיה בסטטוס אחר, שמהספסל יעלה גל איתן, נניח.
ובאופן עקרוני, אני מתקשה להבין את הגישה ששחקן כמו יהונתן, ששוב - אני מאוד אוהב אותו - עומד על משבצת של ישראלי בכיר ותורם כמו ישראלי שולי - ועוברים על זה לסדר היום.
אני רוצה שהישראלים הבכירים שלי יתרמו כמו ישראלים בכירים. ואם הם לא תורמים כמו ישראלים בכירים אז אני רוצה שיביאו ישראלים בכירים בכסף הזה שיתרמו כמו ישראלים בכירים.
ולגבי הזרים? נו, אם גם אחרי העונה עדיין אין הכרה בחשיבות של ארבעה זרים שעולים כמו שזרים בליגה הזו צריכים לעלות - אז אני קצת עצוב
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
שולדי תורם לפרקים כמו ישראלי בכיר, אבל הוא לא יציב.
אין בעיה אמיתית שהוא יהיה ישראלי בכיר עם יש לך מספיק כוח אש בלעדיו, ואין לו תפקיד של גוף בצבע וזה המציאות העכשוית.
בשביל שזה יקרה אבל צריכים 3 מאוד מסיבי וחזק מהסוג שקטש אוהב וסנטר זר דומיננטי בשני צדי המגרש, ונכון לעונה אין לנו לא את זה ולא את זה.
תומפסון היה אמור להיות ה3 הגדול ובאמת בדקות היחידות בהן נראינו קבוצה מפחידה לאחורנה היו הדקות בתחילת משחקים בהם שיחקנו בהרכב הזה:
רביב + סקוט/אובנון
תומפסון שולדי וגייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: