תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פסיכומטרי
הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שב2012 בערך נכנס החיבור שיש לו משקל ממש גדול על הציון שמאוד מקשה על הלמידה העצמית לפסיכומטרי. הדרישות שם הן לא חיבור איכותי אלא בערך טור דיעה של ידיעות אחרונות, כשחיבורים שהיו יכולים לקבל 100 בבגרות בחיבור יתנו איזה 3/24 בפסיכומטרי, מעבר לזה שאני לא בטוח כמה זה אפשרי ללמוד בעצמך איך לכתוב חיבור בחצי שעה, זה גם משהו שממש קשה לקבל אינדיקציה מה הרמה שלך בו ואיך להשתפר. בקורס שלי היו לי סה"כ איזה 15 חיבורים שהמורה בדקה ונתנה לי פידבאק לגביהם, וזה שיפר את הציון שלי בצורה משמעותית(בחיבורים הראשונים קיבלתי 6-8 מתוך 24, במבחן עצמו למרות שבזמן החיבור עוד הייתי בשוק מהלחץ קיבלתי בחלק המילולי 144).

למדתי בהייקיו כי הייתי צריך לשפר גם בגרות אחת ולהם היה את המחיר הכי משתלם בפער די גדול לשניהם ביחד. בהחלט יכול להמליץ על הפסיכומטרי.

ואם אתה צריך גם להשלים בגרות במתמטיקה/לשון/אנגלית ואת לא הולך לעשות אותם במקביל, עדיף קודם את הבגרות בגלל שהלימודים לבגרות מאוד יועילו ללימודים לפסיכומטרי כשההפך ממש לא נכון ואולי אף מזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 23:57 
אפרופו הכנה לחיבור, יש חברה שמתעסקת בזה (ג"נ, אני מכיר את הבעלים, הוא תותח והשירות שהוא מספק לא יקר ושווה כל שקל).
http://www.i-say.co.il/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2015, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
ממליץ בחום לפני שאתה נרשם לקורס לחשוב מה אתה רוצה ללמוד. אין שום היגיון בללכת ללמוד בחברות היקרות אם אתה צריך ציון של 600, נגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2015, 15:54 
מוות כתב:
ממליץ בחום לפני שאתה נרשם לקורס לחשוב מה אתה רוצה ללמוד. אין שום היגיון בללכת ללמוד בחברות היקרות אם אתה צריך ציון של 600, נגיד.

אין שום היגיון במה שרשמת.
יש בן אדם שלא יעשה קורס ויוציא 700+ ויש אחד שילמד ביואל גבע ויגרד את ה600 ואפילו את ה550.
לא כולם חכמים באותה מידה וזה בעיקר תלוי ביכולות של הבן אדם.
יש הרבה אנשים ש600 זה יעד גבוה בשבילהם ובלי קורס ברמה הכי גבוהה אין להם סיכוי להגיע לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2015, 16:04 
ofir כתב:
מוות כתב:

יש בן אדם שלא יעשה קורס ויוציא 700+ ויש אחד שילמד ביואל גבע ויגרד את ה600 ואפילו את ה550.
יש הרבה אנשים ש600 זה יעד גבוה בשבילהם ובלי קורס ברמה הכי גבוהה אין להם סיכוי להגיע לזה.

אולי השימוש במספר 600 היה לא במקום אבל אני מסכים עם מוות.
לדעת לאיזה כיוון אתה הולך ומה דרישות הסף זה חשוב מאוד.
נניח ובדקת מה ציון הסף לתחום שאתה רוצה ללמוד ואתה צריך ציון X.
קנה ערכת הרשמה ותעשה את המבחן לדוגמא. אם קיבלת X או X+, אולי שווה ללכת להיבחן בלי לעשות קורס.
אם קיבלת X מינוס אפשר להתחיל לשקול קורס, אבל לא לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2015, 17:25 
מושקוביץ כתב:
ofir כתב:
מוות כתב:

אולי השימוש במספר 600 היה לא במקום אבל אני מסכים עם מוות.
לדעת לאיזה כיוון אתה הולך ומה דרישות הסף זה חשוב מאוד.
נניח ובדקת מה ציון הסף לתחום שאתה רוצה ללמוד ואתה צריך ציון X.
קנה ערכת הרשמה ותעשה את המבחן לדוגמא. אם קיבלת X או X+, אולי שווה ללכת להיבחן בלי לעשות קורס.
אם קיבלת X מינוס אפשר להתחיל לשקול קורס, אבל לא לפני.

עם זה גם אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2015, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
או להחליט מה אתה רוצה ללמוד כדי לדעת אם בכלל צריך פסיכומטרי.
אני לומד עיצוב בבצלאל, ופסיכומטרי לא רלוונטי בכלל לתנאי הקבלה, אבל יש אצלנו המון שכן עשו פסיכומטרי, כי הם עשו את זה לפני שבכלל חשבו מה הם רוצים ללמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: