תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק הראשון נגד ירושלים יתקיים ביום ראשון 17.5 בשעה 19:10
הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
dorz כתב:
Fez כתב:
ואני אופתע מאוד אם הסדרה הזאת לא תיגמר בסוויפ. כשאתה לא מסוגל לנצח משחק צמוד, והפועל ירושלים זאת לא קבוצה שאתה יכול להביס בשלב הזה של העונה, הסיכוי שלך לנצח משחק הוא נמוך מאוד.

ייגמר 3-1.

יהיה לנו מאוד קשה לקחת עכשיו 3 רצוף.

:LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 21:24 
אגב, על אף הבאסה אני חושב שצריך להתעודד בסך הכל מהמשחק.
אני לא חושב שהרבה האמינו לפני המשחק שנהיה בעמדת ניצחון בדקות האחרונות וכמו שבאתי בטענות לקטש במחצית הראשונה צריך להחמיא לו על ניהול המשחק בחצי השני.
בסך הכל על אף הנסיונות של ירושלים למנוע את הכדור מגייטס הוא היה במשחק ביג טיים והם לא ממש הצליחו להתמודד איתו.
חוץ מזה רביב סוף סוף נתן משחק טוב וגם מתן עשה עבודה נהדרת בהגנה.

אני חושב שאם נצליח למצוא פיתרון מספק למיס מאץ' של גפני על גייטס יש לנו סיכוי טוב לקחת את המשחק הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 21:38 
עם כל הביקורת לקטש ועוד הפסד במשחק צמוד היום השחקנים הם אלו שהפסידו את המשחק בחוסר ריכוז בכל המשחק (22 איבודים!)
וקבלת החלטות לא טובה בסוף (משהו שקורה כל העונה ).
במחצית השניה תוכנית המשחק היתה מצוינת והפעילו את גייטס נהדר עד שקצת נגמר לו הכח, היה חסר שחקן מהספסל שיבוא ויתן עוד קצת
פוש, איזה שלשה או שתיים של אובנון או יונתן היו חלשים היום וסה"כ שיחקנו די בלי ספסל היום (8 נק' בלבד).
נכון שהפסדנו שוב משחק צמוד אבל זה היה הפעם במשחק שלאורך כולו רדפנו וככה קשה לנצח.

בחמישי צריך לבוא מהתחלה חזק ולהיות מרוכזים, לתת פוש קדימה ולהוביל את המשחק לא לרדוף.

נ.ב. אין סיבה להחליף שום זר ברוטציה במיוחד מול קבוצה כמו ים שמשחק הפנים שלה כל כך חלש וגייטס
במשחק טוב אוכל אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המשחק הראשון נגד ירושלים יתקיים ביום ראשון 17.5 בשעה 19:10
הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
מומחה כדורסל אני בטוח לא, אבל זה פשוט נראה כאילו צריך ממש ממש להתאמץ כדי להפסיד להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
מעבר ליכולות מקצועיות, מהמעט שאני ראיתי העונה, הבעיה היא הרבה יותר פסיכולוגית.
יש כמה איבודי כדור שהם פשוט לא סבירים לרמות האלו, חלק מהשחקנים פשוט זורקים ז' בחלקים גדולים מהמשחק, וככה אי אפשר לנצח בשום ספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 21:56 
גייטס היה בלתי ניתן לעצירה, וזה עוד אחרי שהם התכוננו אליו כאילו זה סאבוניס.
נכון שלקחו לו כמה ריבאונדים מעל הראש, אבל זה תמיד לא היה הצד החזק שלו והוא גם השקיע הרבה מאמץ יחסית לעונה. אין לי טענות אליו, לא לרביב ששוב עשה לפעמים סל לבד מול ירושלים, ולא לסקוט שנתן את הנשמה ושיגע אותם בהגנה למרות שטויות בהתקפה. אם תומפסון או לארי היו נותנים חצי ממה שנתן גייטס בהתקפה - אנחנו מנצחים קל.
אובאנון חושך וכל כך אנמי ותומפסון זה פשוט לא ייאמן. אני כבר כמה משחקים אומר שהוא הורס אותנו. והיום הוא המשיך.
מוסר כדורים למזכירות, לא מאיים על הסל, וגם לא מביא איזה יתרון בהגנה כמו סקוט. פשוט מדהים. מבחינתי להעיף
אותו עד סוף העונה ולרשום את קלי. הוא לפחות לא ייראה כאילו הוא במשחק בספורטק. השפת גוף שלו ושל אובאנון במשחק פלייאוף היא הרבה יותר ממרתיחה. הזריקה האחרונה של לארי - זה הסיפור שלנו. לא שמעתי תפאת הטיים אאוט של עודד, אבל לא נראה לי שהוא אמר ללכת על זריקה כזו. כל המשחק הוא חושך, זורק כדור אחרון בקפיצת התאבדות לשלוש עם הלוח. הוא לא קולע זריקה אחת כזאת מ-10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 21:58 
גם לא היה צריך 3 בכלל.
דווקא אחר כך כשכבר כן היה רצוי מאד שלשה, הלכנו לסל. שוב מטיים אאוט.

הכל הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
דיז'ון תומפסון זה חתיכת סמרטוט והלוואי שלא יראה יותר דקה במדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:01 
לא רואה יותר מדי סיבות לאופטימיות. לא בקבוצה הזאת. זה רק מדגיש כמה אתה לא מסוגל לנצח משחק צמוד גם כשנותנים לך אינספור צ'אנסים (והיום ירושלים נתנו ונתנו).
זה נכון שהיינו במשחק עד הסוף אבל זו היתה אשליה (לא באמת היינו קרובים לנצח) וחוץ מהרבע השלישי היינו חלשים מאוד. כשאתה מגיע למשחק כזה בפלייאוף ועושה שיא עונתי באיבודים זה אומר הכל - וזה לא איבודים בגלל לחץ של ירושלים על כל המגרש או משהו כזה. פשוט איבודים של קבוצה שלא הגיעה למשחק. אפשר לקרוא לזה "חוסר ריכוז" עד מחר אבל זאת מילת קוד לרשלנות. האיבודים האלה שחוזרים על עצמם לאורך העונה בהוצאות חוץ פשוטות מתחת לסל (שבא שחקן יריב וחוטף לך מתחת לאף), הדריכות על הקו בפינה כל כך הרבה פעמים במהלך המשחק. זה לא דברים שאתה רואה ברמות האלה. לא יודע אם לקרוא לזה זלזול, או נרפות, או לא יודע מה. אבל הקבוצה הזאת זה לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך אפשר לצאת אופטימי מהמשחק הזה. הדבר הטוב היחיד זה שבמקום להראות כמו שנראינו בחודש וחצי האחרון (דהיינו זוועת אלוהים), נראינו כמו שנראינו לפני חודשיים (כלומר סתם רע). עדיין נראינו לא טוב, וי-ם ניצחה אותנו כשהיא בהילוך שני.

תומפסון ממשיך להראות עב"ם. גייטס ממשיך להיות מעבר חציה בהגנה וגורם לגפני להראות כמו שחקן נ.ב.א. הכדורסל ממשיך להיות פרימיטיבי. שולדי חזר ליכולת שמאפיינת אותו 80% מהזמן. איבודי הכדור שראויים לקט סל, ומאפיינים אותנו כל העונה. ועל קבלת ההחלטות בדקות האחרונות כבר אין מילים כמעט. הייתה מזעזעת בתחילת העונה, ואחרי 30 משחקים הצלחנו להפוך אותה לקטסטרופלית. ובכלל אני במקום קטש מתבייש כמאמן שזה מה ששחקנים שלי עושים בדקה אחרונה במשחק צמוד. מביך זאת מחמאה לדבר הזה.

אני אישית כבר ויתרתי על העונה הזאת. אולי נצליח לגנוב משחק אחד בבית. ברמה מסוימת אני מעדיף שלא, כי זה עלול לגרום לאנשים מסוימים להשלות את עצמם כאילו יכולנו להוציא יותר מהסדרה הזאת, ולספר סיפורים שהנה כמעט הגענו לחצי, ואם היינו יותר מרוכזים במשחק הראשון ואנערף מה. שזה יהיה שקר הכי גדול בעולם.
את הקבוצה הזאת צריך לקחת בקיץ, לפרק, ולבנות מחדש. וקטש צריך לשבת עם עצמו שבועיים לבד, ולחשוב איך הוא הגיע לנקודה הזאת בקריירה. לחשוב אם הוא רוצה להפוך למאמן כדורסל אמיתי, להתחיל להתייחס למקצוע שלו יותר ברצינות, להביא שחקנים שמכבדים את עצמם ואת המועדון, לא לבנות קבוצה על שחקן שזורק זין עם המסר הנוראי שזה משדר לשאר הסגל, ובאופן כללי להיות פחות חבר של השחקנים ולצפות מהם שהם יהיו מקצוענים מעצמם, ויהיה יותר הבוס שלהם שדוחף אותם וגוער בהם ומחזיק אותם קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:10 
הדבר האופטימי שהיחיד הוא שכל משחק כזה מקרב אותנו ליום שבו גייטס יעזוב את הפועל ולא נצטרך לראות את הביזיון הזה לובש את המדים של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:11 
הפועל כתב:
אני לא מבין איך אפשר לצאת אופטימי מהמשחק הזה. הדבר הטוב היחיד זה שבמקום להראות כמו שנראינו בחודש וחצי האחרון (דהיינו זוועת אלוהים), נראינו כמו שנראינו לפני חודשיים (כלומר סתם רע). עדיין נראינו לא טוב, וי-ם ניצחה אותנו כשהיא בהילוך שני.

תומפסון ממשיך להראות עב"ם. גייטס ממשיך להיות מעבר חציה בהגנה וגורם לגפני להראות כמו שחקן נ.ב.א. הכדורסל ממשיך להיות פרימיטיבי. שולדי חזר ליכולת שמאפיינת אותו 80% מהזמן. איבודי הכדור שראויים לקט סל, ומאפיינים אותנו כל העונה. ועל קבלת ההחלטות בדקות האחרונות כבר אין מילים כמעט. הייתה מזעזעת בתחילת העונה, ואחרי 30 משחקים הצלחנו להפוך אותה לקטסטרופלית. ובכלל אני במקום קטש מתבייש כמאמן שזה מה ששחקנים שלי עושים בדקה אחרונה במשחק צמוד. מביך זאת מחמאה לדבר הזה.

אני אישית כבר ויתרתי על העונה הזאת. אולי נצליח לגנוב משחק אחד בבית. ברמה מסוימת אני מעדיף שלא, כי זה עלול לגרום לאנשים מסוימים להשלות את עצמם כאילו יכולנו להוציא יותר מהסדרה הזאת, ולספר סיפורים שהנה כמעט הגענו לחצי, ואם היינו יותר מרוכזים במשחק הראשון ואנערף מה. שזה יהיה שקר הכי גדול בעולם.
את הקבוצה הזאת צריך לקחת בקיץ, לפרק, ולבנות מחדש. וקטש צריך לשבת עם עצמו שבועיים לבד, ולחשוב איך הוא הגיע לנקודה הזאת בקריירה. לחשוב אם הוא רוצה להפוך למאמן כדורסל אמיתי, להתחיל להתייחס למקצוע שלו יותר ברצינות, להביא שחקנים שמכבדים את עצמם ואת המועדון, לא לבנות קבוצה על שחקן שזורק זין עם המסר הנוראי שזה משדר לשאר הסגל, ובאופן כללי להיות פחות חבר של השחקנים ולצפות מהם שהם יהיו מקצוענים מעצמם, ויהיה יותר הבוס שלהם שדוחף אותם וגוער בהם ומחזיק אותם קצר.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:16 
Fez כתב:
הפועל כתב:

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
Fez כתב:
הפועל כתב:

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:25 
purvis short כתב:
הדבר האופטימי שהיחיד הוא שכל משחק כזה מקרב אותנו ליום שבו גייטס יעזוב את הפועל ולא נצטרך לראות את הביזיון הזה לובש את המדים של הקבוצה.

להעיף את גייטס זה סבבה, השאלה מאיפה נביא נקודות כי הוא הקלע המוביל שלנו. אפשר להשאיר אותו בתנאי שמביאים שחקן לידו שישלים אותו ויסתיר את החסרונות שלו. כי אם נביא במקומו נגרים כמו אוונס שאמנם נלחמים אבל לא עושים סל גם באימון, תהיה בעיה, כי רביב לא יוכל לקלוע 30 נק׳ למשחק. ולא הייתי בונה על להביא קרלון בראון 2.
ולהביא זרים יותר טובים כל עוד יש שני מרוויחים גדולים כמו מתן ויונתן - גם לא נראה לי אפשרי.
אובאנון ותומפסון צריכים לעוף.
קצת מספרים מהיום בשביל הנשמה: אובאנון - 22 דקות, 4 נקודות, 1 מ-7 מהשדה.
תומפסון - 28 דקות, 7 נקודות, 5 איבודים.
שחקני חילוש.
גייטס - 35 דקות, 21 נקודות, 8 מ-12 מהשדה, 9 ריבאונד.
הבעיה היום היתה יותר ההתקפה מאשר ההגנה, כי עם 67 נקודות לא נוכל לנצח אותם גם 10 משחקים רצוף.
ואם מוציאים את גייטס מהמשוואה, יש פה בעיה קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אין פה שום בעיה, כי כל הנקודות שהוא נותן לך הולכות בהגנה הלא קיימת שלו, ובעובדה שהוא משרה על כל הקבוצה אוירה של זריקת זין. זה לא שהולכות 20 נקודות בהתקפה וזהו, הולכות איתו גם ה20 נקודות בהגנה שהוא שווה ליריבה. גייטס זה משחק סכום אפס. במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:30 
זה נכון. ו עדיין אנחנו צריכים ויכולים לנצח ביום חמישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:30 
לפעמים כן, היום לא.
תומפסון ואובאנון נתנו לנו היום מינוס יפה. אז משחק סכום אפס לפעמים זה הפחות גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:33 
אפשר לחשוב שהאלטרנטיבה היא תמיד אוואנס.
אין אופייבו? דיימון סימפסון? ג׳קי קרמייקל? אדריאן יוטר? מיצ׳ל וואט?
אםשר לחשוב איזו מציאה זה יינסי גייטס. קח את הגבוה המוביל של כל שמונה הקבוצות שעלו לפלייאוף, וגייטס הגרוע מכולם. שחקן שלא לוקח ריבאונד. לא שומר (כמה שהוא קלע היום, קלעו על הראש שלו פי שניים) ועם גישה מרגיזה.
ורק אצלנו משוכנעים שהחרפה הזו היא גניבה.
תתעוררו, אתם במקום השביעי בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:36 
את קרמייקל או אופייבו תביא במקום תומפסון השודד בטרנינג. שמעתי שהוא לוקח כמה לירות.
מה הוא נתן היום? (או בכלל מאז שהגיע)
איזה ״גישה״? איזה ״מחויבות״? שחקן שיביא אותנו לאליפות עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
תומפסון זאת באמת תעלומה. עזבו עמדה לא מתאימה וכו'. הבנאדם פשוט זורק זין, ומעבר לזה עושה טעויות שמתאימות לשחקן מליגת הפיליפינים. פשוט בניגוד מוחלט לרקורד שלו. תעלומה מוחלטת מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המשחק הראשון נגד ירושלים יתקיים ביום ראשון 17.5 בשעה 19:10 מ
הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:41 
זה שתומפסון כישלון, ביזיון וכל מה שתגיד, לא אומר שגייטס שהוא לא חרפה של שחקן שמבזה את המדים של הפועל.
שניהם מבישים.
וכמו שכתבתי בעבר. גייטס זה ביזיון ידוע מראש. וזה שקטש הביא אותו זה משהו כמעט בלתי נסלח. כולנו ראינו במי מדובר בעונה שעברה. רבאק, הארפר שם לח על הראש 35 נקודות, ועדיין קטש הביא אותו. כאילו אנחנו גלבוע גליל.
היו זרים טובים שהפועל ורעים. אבל לא היה זר שלא יכולתי לראות כמו גייטס. הוא בושה של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:49 
יש הרבה שחקנים שלא שומרים
חלקם נחשבים הכי טובים באירופה או בנבא.
השאלה מה הם נותנים לך במקום ואם שאר השחקנים בקבוצה יכולים להחביא את העובדה שהם לא שומרים.
גייטס הוא לא הבעיה הכי גדולה שלנו העונה. אפילו לא השלישית הכי גדולה לדעתי.

נערך לאחרונה על ידי red pepper בתאריך 17 מאי 2015, 22:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:49 
אח אח הפועל כמה פעמים נאמר את זה
דבר שמאפיין אותנו יותר השנה ואמרתי את זה כמה פעמים זה סף שבירה נמוך מאוד מאוד, הפועל היא קבוצה שלא מסוגלת לבצע קאמבק, אין מספיק אנרגיות לקאמבק
כלומר, כמה פעמים יצא לנו לפגר בהפרש דו ספרתי, לצמק ל 5-6 ולדעת בוודאות שהסיכוי שננצח הוא אפסי
הקבוצה לא מסוגלת להיכנס למשחק אחרי פתיחה רעה, הביטחון שלנו נמוך מאוד שאנחנו בפיגור

אין נקודות קלות, אין מתפרצות, אין ניצול מיס מצ'ים למען השם מגיעים למצב של אובאנון מול גפני אבל לא, להחזיר לרביב
אני ראיתי היום למעלה מ 30 דק משחק חלש של קבוצה שמאבדת המון איבודים ולא מסוגלת לקלוע 3 סלים רצוף , מה שקרה ברבע השלישי מסתמן בחזרה אופטית בדיעבד

אין טעם לדבר פה על העונה הבאה, יש משחק יום ה' וכל משחק בפני עצמו
ירושלים שיקשקו היום, הם יגיעו לחמישי עם יותר ביטחון ואנחנו צריכים לעשות הכל כדי להחיות את הסדרה
הסיכויים מאוד קלושים לדעתי זה אבל מה שנשאר זה לקוות ולשמור על קור רוח, יום חמישי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:55 
מן הסתם גייטס לא ישאר. הרי גם אם היינו רוצים לא היינו יכולים להשאיר אותו (וטוב שכך). הוא כבר ימצא את הפראיירים שישלמו לו 150-200 אלף על הבלוף. זה דיון מיותר.

דיז׳ון תומפסון זאת נפילה אדירה, אין ספק בזה ואף אחד לא חושב אחרת. אני בחיים לא חשבתי שנקבל כזה בלוף, ואין לי הסבר לזה. גם לא התקופה שהוא לא שיחק. זאת אחת ההפתעות הגדולות מבחינתי בכדורסל. שחקן כזה ששיחק ב-2 מתוך 3 הליגות הטובות באירופה בהצטיינות עונה שעברה, ולא מסוגל לקנות ליי אפ מרוב שהוא מפחד ממגע. אבל לא הכל אפשר לצפות בחיים (בניגוד לגייטס שהיה סיפור ידוע מראש). גם זה דיון די מיותר, וברור שהוא לא ימשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
הסיבה היחידה שהיינו היום קרובים זה גיטס.

אובנון, שולדי ותופסון היו מתחת לכל ביקורת.

מתן לא פקטור התקפי (וגם אסא לא).
סקוט גם היה יחסית חלש ורביב היה רביב.

ואם כל האנטי והאדרה של גפני,
הוא קלע 15 נק, מתוכן 2 שלשות ועוד 4 מרבאונד התקפה על תומפסון ב 30 דקות. בנוסף לקח 4 רבאונד.
גיטס קלע 6 יותר ולקח יותר מכפול רבאונדים, אז להגיד שהוא חגג עליו זה לא ממש נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 23:06 
הפועל כתב:
תומפסון זאת באמת תעלומה. עזבו עמדה לא מתאימה וכו'. הבנאדם פשוט זורק זין, ומעבר לזה עושה טעויות שמתאימות לשחקן מליגת הפיליפינים. פשוט בניגוד מוחלט לרקורד שלו. תעלומה מוחלטת מבחינתי.

אם הוא היה סתם זורק זין הוא היה נראה כמו גייטס (כלומר נותן הבלחות מדי פעם והורג אותנו בשאר הזמן). זה נראה הרבה יותר גרוע - הוא פשוט נראה כמו השחקנים מספייס ג׳אם שלקחו להם את היכולות. זה באמת ההסבר הכי אלגנטי שאני יכול לספק לתעלומה הזאת. כנראה שילוב של הדרדרות פיזית, ביטחון ירוד, חוסר כימיה קבוצתית ואולי גם המוטיבציה לא בשמיים (למרות שזה המרכיב הכי פחות משמעותי לדעתי). ומשם סוג של כדור שלג.
כל הקריירה שלו לא היה לו משהו קרוב לכישלון כזה. והכי גרוע שבמקום להשתפר הוא רק נהיה יותר חלש ממשחק למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 23:08 
המודל לשנה הבאה צריך להיות ברור
2 גבוהים אתלטים שירוצו את המגרש (סטייל וואט וסימפסון לפני שנתיים בנס ציונה)
המשחק ריצה והאגרסיביות הזה כל כך חסר להפועל ולדי אן איי שלה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 23:18 
el dudernio כתב:
הסיבה היחידה שהיינו היום קרובים זה גיטס.

אובנון, שולדי ותופסון היו מתחת לכל ביקורת.

מתן לא פקטור התקפי (וגם אסא לא).
סקוט גם היה יחסית חלש ורביב היה רביב.

ואם כל האנטי והאדרה של גפני,
הוא קלע 15 נק, מתוכן 2 שלשות ועוד 4 מרבאונד התקפה על תומפסון ב 30 דקות. בנוסף לקח 4 רבאונד.
גיטס קלע 6 יותר ולקח יותר מכפול רבאונדים, אז להגיד שהוא חגג עליו זה לא ממש נכון.

גייטס היה טוב היום. בטח אם לוקחים בחשבון את ההתמקדות של ירושלים בו. אני כן נותן לו קרדיט על התפוקה ההתקפית בשני המשחקים האחרונים.
אבל הבעיה איתו היא לא רק הנקודות של גפני, אלא כל הנזק שהוא גורם בהתמודדות שלנו מול פיק אנד רול (ועולה בנקודות של הרבה שחקנים). תוסיף לזה את הכבדות שהוא כופה על כל סגנון המשחק שלנו. והבעיה הכי קשה זה שהוא הראי של הקבוצה הזאת. זאת קבוצה בצלמו ובדמותו של יינסי גייטס. קבוצה נרפית, רופסת, רשלנית, אדישה, לוזרית, חסרת אופי. קבוצה שלא כיף לאהוד, וקבוצה שהיא לא הפועל שהתרגלנו לאהוב.
גייטס לא האשם היחיד בזה. אבל פני הקבוצה כפני היינסי, והגישה שלו משליכה על כולם. כמו שטירוף מדבק, ככה גם אדישות. אין מקום לשחקן כזה בהפועל, ואני מקווה שלא לראות פה יותר שחקנים כמו גייטס (עם כל הכישרון שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
purvis short כתב:
Fez כתב:
הפועל כתב:

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: