תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חוף הנכים בראשל"צ- מנוע מותנע- 5:00 לפנות בוקר. קנס 1000
הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 05:35 
אני ועוד שני חברים היינו בחמש לפנות בוקר בחניית חוף הנכים שבראשל"צ ברכב שלי עם מנוע מותנע כשמסביבנו יש 35 חניות נכים פנויות. לידנו היה עוד רכב דומה עם זוג באוטו.
לפתע בא פקח ונתן לנו דו"ח של 1,000 ש"ח.
לא התווכחתי איתו אך ביקשתי ממנו את השם שלו והוא סרב (יש הקלטה).
כשהוא עזב, הזוג שחנה לידנו אמר לנו שהם ביקשו ממנו תג שוטר אך הוא אמר שאין עליו כרגע והוא לא יכול להראות להם.
כמובן שצילמתי את החנייה מיד אח"כ.

אשמח לשמוע את עצתכם.
האם יש לי סיכוי לבטל את הקנס או לפחות להוריד את השווי שלו בערעור ?

אף פעם לא הייתי בבית דין אז לא יודע אם זה שייך, אבל שנה שעברה התנדבתי בארגון 'שמחה לילד' כשבמסגרת ההתנדבות נפגשתי עם חניך נכה כל שבוע-שבועיים, אולי זה יכול לעזור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חוף הנכים בראשל"צ- מנוע מותנע- 5:00 לפנות בוקר. קנס 1000
הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 10:35 
סיכוי לבטל דו"ח תמיד יש. תכתוב מכתב ותשלח אותו בדואר רשום לכתובת שמופיעה על הדו"ח, זה בדרך כלל "אגף החניה בעיריית *****". תוודא שאתה עושה את זה תוך לא יותר מ-30 יום מקבלת הדו"ח, ותשמור את האישור מהדואר ששלחת את המכתב.
המכתב צריך להיראות בערך כך:

לכבוד
המחלקה לחניה ואכיפה
עיריית ראשון לציון

שלום רב,
הנדון: הודעת קנס מספר *******

בתאריך ****** בשעה 5:00 בבוקר עצרתי את רכבי לכ-5 דקות בחניית נכים בחוף הנכים. יודגש כי לא החניתי את רכבי בחניה זו אלא רק עצרתי אותו שם (כלומר: המנוע פעל) על מנת לקיים שיחת טלפון. כמו-כן יודגש כי באותה העת כל החניות בחוף היו ריקות, כולל 35 חניות נכים שהיו פנויות.
לפתע הגיע פקח חניה אשר נתן לי את טופס הודעת הקנס שבנדון. כל ההסברים לאותו פקח נפלו על אוזן ערלה, וכאשר ביקשתי את פרטיו הוא סירב לתת אותם {כאן אתה יכול אפילו לצרף איזה דיסק און קי עם הקובץ של ההקלטה, בשביל 1,000 שקל זה שווה}.

אבקש להדגיש בפניכם כי אני נוהג להתנדב בארגון "שמחה לילד" ובמסגרת התנדבותי אני מסייע לנכים {תצרף איזה מכתב מהם שמאשר את זה}, ומעולם לא השתמשתי לרעה באפשרות לחנות בחניית נכים תוך הפרעה לנכים.

לנוחותכם, מצ"ב צילום מגרש החניה באותם רגעים {ואם צירפת דיסק און קי - וגם הקלטת השיחה עם פקח החניה}. חבריי אשר שהו עמי במכונית {תכתוב את השמות שלהם} ישמחו לאשר מעל כל במה את פני הדברים.
לאור כל זאת, אבקשכם להתחשב בנסיבות המיוחדות של המקרה ולהורות על ביטול הודעת הקנס.

בברכה

{השם שלך}

בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חוף הנכים בראשל"צ- מנוע מותנע- 5:00 לפנות בוקר. קנס 1000
הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 13:11 
תודה רבה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: