תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פסיכומטרי
הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
אני מתחיל לבדוק את השוק של בתי הספר לפסיכומטרי, ומחפש לשמוע המלצות על בתי הספר השונים: קידום,EZ WAY, היי קיו, יואל גבע, לחמן, אנקורי וכו'...
אשמח לשמוע המלצות על בתי ספר וגם עצות באופן כללי בנושא הפסיכומטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פסיכומטרי
הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
ממליץ בחום על היי קיו.
לי אישית היה מדריך מעולה והבנתי שגם אחרים הם כאלה.
בנוסף אתה מקבל המון כלים כמו 10 סימולציות (בשלב דיי מוקדם, זה חשוב) וכולל אתר אינטרנט מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
או הייקיו או יואל גבע
הם הכי יקרים אבל הכי טובים בלי ספק

אני אישית עשיתי בהייקיו ואני ממליץ לך ללכת ליואל גבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 17:21 
יואל גבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 17:26 
אל תלך ליואל גבע. יקרים בצורה פסיכית ובסוף אתה מגיע לכיתה עם 40 אנשים.
אני עשיתי בקידום והיה אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
תקנה ספרים ותלמד בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
תקנה ספרים ותלמד בבית
זו גם דעתי.
אם אתה משקיען, אז קנה ספרים מכולם ועשה את כולם. זה יותר זול מקורס ויותר נוח (בבית, מתי שבא לך).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אל תלך ליואל גבע. יקרים בצורה פסיכית ובסוף אתה מגיע לכיתה עם 40 אנשים.
אני עשיתי בקידום והיה אחלה.

בקשר לכיתות של 40 איש
גם אותי "הפחידו" עם זה וזה לא משנה כלום
אני מכיר הרבה אנשים שעשו שם וכולם קיבלו ציונים מעולים (כל אחד ביחד לעצמו כמובן)

כנראה שהם יודעים מה הם עושים שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 20:06 
אני במקרה מכיר מקרוב את יואל גבע ואני אומר לך שזה לא שווה את הכסף.
סתם לדוגמה בקידום הייתי בכיתה עם 20 איש, המורה מתאים לך תכנית אישית וגם יש לך המון מפגשים אישיים איתו.
אני לא מכיר מספיק מקומות אחרים אבל אני בטוח שיש לא פחות טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
באופן כללי המורים הכי מנוסים ואיכותיים נמצאים ביואל גבע. אבל הם גנבים גדולים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
על EZ-WAY מישהו שמע?
הם יחסית זולים ולפחות על הנייר הכי משתלמים מבחינת מה שהם מציעים.
אבל אני מחפש לשמוע ממישהו שלמד שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 22:02 
איזה ספרים כדאי לקנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 22:03 
בשביל להוציא 580 אין טעם לעשות קורס נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 22:06 
100%anti beitar כתב:
בשביל להוציא 580 אין טעם לעשות קורס נכון?

לא ממש. תנסה קודם לבד ואם לא תצליח לך על קורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 22:41 
הדבר הראשון שאתם צריכים לעשות זה לברר מה אתם רוצים ללמוד ואיפה, ולבדוק את דרישות הקבלה.
הדבר השני הוא להוריד מבחן מהאתר של המרכז הארצי ולראות כמה אתם מקבלים.
אין סיבה לקחת קורס, לשלם אלפי שקלים ולבזבז חודשים מהחיים אם אתם צריכים עוד 25 נקודות כדי להתקבל למקצוע שאתם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 22:46 
Noam כתב:
הדבר הראשון שאתם צריכים לעשות זה לברר מה אתם רוצים ללמוד ואיפה, ולבדוק את דרישות הקבלה.
הדבר השני הוא להוריד מבחן מהאתר של המרכז הארצי ולראות כמה אתם מקבלים.
אין סיבה לקחת קורס, לשלם אלפי שקלים ולבזבז חודשים מהחיים אם אתם צריכים עוד 25 נקודות כדי להתקבל למקצוע שאתם רוצים.

25 נקודות? אם זה מבחן ראשון עוד לפני שהתכוננתם לבד, גם פער של 50 נקודות זה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 22:50 
כמובן.
בכל מקרה, העקרון הוא קודם לבדוק את ציון היעד והציון הראשוני.
מי שרוצה ללמוד מדמ"ח או הנדסת תוכנה בטכניון, מן הסתם יצטרך קורס.
אבל יש הרבה מקצועות עם רף יותר נמוך ואז אפשר לחסוך במשאבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
על EZ-WAY מישהו שמע?
הם יחסית זולים ולפחות על הנייר הכי משתלמים מבחינת מה שהם מציעים.
אבל אני מחפש לשמוע ממישהו שלמד שם.

המדריך שלי ב היי קיו לא אהב את יואל גבע- לפי מה שהוא אמר, כל מה שיואל גבע עושה עובר דרך פרסומאים ואנשי שיווק וכל מה שמעניין אותם זה מכירות
דווקא את EZ-WAY הוא אהב, לא זוכר למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 10:39 
מנסיונכם, קורס באמת שווה את זה?

חוץ ממתן מסגרת ומוטיבציה, אני מתחיל לחשוב שהוא בכלל לא שווה. כמה אלפי שקלים ובלי תוצאות מוכחות.

כתבה שפרסמו בנושא -
http://www.themarker.com/consumer/1.2180455

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 11:24 
מי שלא צריך מסגרת ולחץ סביבתי בשביל לשבת על התחת וללמוד כמה שעות כל יום בבית- לא צריך את זה, בלי ספק בכלל. הדבר היחיד שהם באמת נותנים זה סימולציות, אתה צריך לבוא לכיתה שאתה לא מכיר, עם בוחן שאתה לא מכיר שמודד לך זמן. אבל אני מניח שאם מנסים אפשר להירשם לזה בנפרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
לא עשיתי קורס אז אני לא יכול להגיד לך.
למען האמת גם לא קניתי ספרים.

הדבר היחיד שאתה צריך לקנות זה ערכת הרשמה, בערכה יש מבחן לדוגמא ותבצע אותו לפי כל התנאים הנדרשים.
תבדוק כמה קיבלת והאם זה קרוב למה שאתה צריך.

אם כן
תעזר בחברים שלמדו / לומדים, תקח מהם חומר ותתחיל ללמוד בבית לבד.
כל אגורה מעבר לזה במידה ואתה יודע מה אתה צריך זה מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 20:52 
למי שאין משמעת עצמית אני ממליץ לקחת קורס. ומבחינתי ההבדל למשל בין קידום לבין יואל גבע הוא 90 נקודות לטובת יואל גבע. הטענה של כיתות עמוסות קצת מצחיקה בעיני. זה נכון אם אתם לומדים מתמטיקה לבגרות, אבל בקורס פסיכומטרי הדבר היחידי שמלמדים זה איך לענות על כמה שיותר שאלות, כמה שיותר מהר וכמה שיותר נכון. זה בעיקרון אוסף של טריקים, לא איזשהו חומר שרק אם אתה יושב עם 15 איש בכיתה במקום עם 25 אתה תבין. לא שאני יודע כמה אנשים יש בכיתה בכל קורס אבל נגיד. עוד דבר שאני יכול להמליץ זה לא לשלם מהכיס. מענק השחרור מהצבא זה מעולה לדברים האלה, אולי גם יש מלגות, לא בדקתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
מושקו השאלה מה הציון שהוא צריך ומה יש לו ביד (סימולציה ראשונה)
קשה להגיד שיש לי משמעת לימודים. ועדין במבחן שעשיתי לעצמי לפני שהחלטתי מה לעשות קיבלתי 620. מאחר והייתי צריך לקבל 650 לקבלה אוטומטית למה שרציתי 5000+ שקל על קורס נראה לי בזבוז כסף (החלטה שהתבררה נכונה).
לכן כל הנושא הזה הוא תלות של מה אתה רוצה ללמוד וכמה אתה מקבל בסימולציה ראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 15:55 
אפשר לבקש ואצ'ר מהצבא למי שעדיין חייל. זה תקף לאנקורי ולחמן ומוריד את העלות מ4 אלף ל1500.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 16:22 
קח את מה שהכי זול.זו סך הכל מסגרת,סביבת לימודים וסימולציות..אני בזמנו עשיתי בלחמן(היתה לי שם הנחה מהצבא)ובדיעבד זה די בזבוז(והם נחשבו הכי זולים אז..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 17:57 
מושקוביץ כתב:
למי שאין משמעת עצמית אני ממליץ לקחת קורס. ומבחינתי ההבדל למשל בין קידום לבין יואל גבע הוא 90 נקודות לטובת יואל גבע. הטענה של כיתות עמוסות קצת מצחיקה בעיני. זה נכון אם אתם לומדים מתמטיקה לבגרות, אבל בקורס פסיכומטרי הדבר היחידי שמלמדים זה איך לענות על כמה שיותר שאלות, כמה שיותר מהר וכמה שיותר נכון. זה בעיקרון אוסף של טריקים, לא איזשהו חומר שרק אם אתה יושב עם 15 איש בכיתה במקום עם 25 אתה תבין. לא שאני יודע כמה אנשים יש בכיתה בכל קורס אבל נגיד. עוד דבר שאני יכול להמליץ זה לא לשלם מהכיס. מענק השחרור מהצבא זה מעולה לדברים האלה, אולי גם יש מלגות, לא בדקתי.

אין לי מושג מה משמעות המשפט "מבחינתי ההבדל בין קידום ליואל גבע הוא 90 נקודות", אבל אתה טועה ומטעה.
דבר ראשון אתה מציג את הפסיכומטרי כאילו מדובר באוסף שאלות קלות והטריק הוא לפתור אותן מהר. עבור רוב האנשים זה ממש לא נכון. עבור חלק גדול מהאנשים השאלות האלו לא פשוטות בכלל ובמקרה כזה העומס בכיתה מאוד רלוונטי.
דבר שני, עבור כל בן אדם הקושי נמצא בפרק שונה. בקידום (ואני נותן דוגמאות משם כי זה מה שאני מכיר, אני מאמין שבעוד מקומות זה ככה) נותנים לך שיעורים ושמים איתך דגש לפי הצרכים שלך. ביואל גבע זה לא ככה.
ודבר שלישי ואחרון (והכי מכעיס בעיני), ביואל גבע עושים לך בחינה בתחילת הקורס ואם אתה לא מספיק טוב אומרים לך לעשות מכינה שכמובן עולה כסף גם כן. ככה הם שומרים על ממוצעים גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 20:44 
el dudernio כתב:
מושקו השאלה מה הציון שהוא צריך ומה יש לו ביד (סימולציה ראשונה)
קשה להגיד שיש לי משמעת לימודים. ועדין במבחן שעשיתי לעצמי לפני שהחלטתי מה לעשות קיבלתי 620. מאחר והייתי צריך לקבל 650 לקבלה אוטומטית למה שרציתי 5000+ שקל על קורס נראה לי בזבוז כסף (החלטה שהתבררה נכונה).
לכן כל הנושא הזה הוא תלות של מה אתה רוצה ללמוד וכמה אתה מקבל בסימולציה ראשונה

אם לא היה ברור, כמובן שאני מסכים, אם מישהו צריך ציון שהוא כנראה יכול להשיג לבד בלי לשפוך כסף על קורס אז אני האחרון שאגיד לקחת קורס.
אבל, וזה אבל גדול, רוב האנשים מחפשים להתברג בתחומים היוקרתיים יותר, איפה שגם צריך ציון גבוה מראש ואז צריך ציון עוד קצת יותר גבוה כדי להתחרות בכל מי שקיבל את הציון הגבוה הקודם... לכך התייחסתי כשהמלצתי על קורס.
בכל אופן, כמו שכתבתי בשורה הראשונה, אני מסכים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 20:58 
הוקיץ' כתב:
מושקוביץ כתב:

אין לי מושג מה משמעות המשפט "מבחינתי ההבדל בין קידום ליואל גבע הוא 90 נקודות", אבל אתה טועה ומטעה.
דבר ראשון אתה מציג את הפסיכומטרי כאילו מדובר באוסף שאלות קלות והטריק הוא לפתור אותן מהר. עבור רוב האנשים זה ממש לא נכון. עבור חלק גדול מהאנשים השאלות האלו לא פשוטות בכלל ובמקרה כזה העומס בכיתה מאוד רלוונטי.
דבר שני, עבור כל בן אדם הקושי נמצא בפרק שונה. בקידום (ואני נותן דוגמאות משם כי זה מה שאני מכיר, אני מאמין שבעוד מקומות זה ככה) נותנים לך שיעורים ושמים איתך דגש לפי הצרכים שלך. ביואל גבע זה לא ככה.
ודבר שלישי ואחרון (והכי מכעיס בעיני), ביואל גבע עושים לך בחינה בתחילת הקורס ואם אתה לא מספיק טוב אומרים לך לעשות מכינה שכמובן עולה כסף גם כן. ככה הם שומרים על ממוצעים גבוהים.

אני רק אסביר את העניין עם 90 הנקודות, הציון שקיבלתי אחרי הקורס ביואל גבע גבוה ב-90 נקודות מהציון שקיבלתי אחרי הקורס בקידום. שכל אחד ייקח את זה לאיזה כיוון שהוא רוצה אבל זאת עובדה.
ואם אתייחס למה שכבר כתבתי, קשה לי להראות איך אני טועה ומטעה לגבי העניין עם הטריקים כשיש מאחורי שני קורסים משני בתי ספר לפסיכומטרי שונים ובשניהם המהות בקורס הייתה טריקים חד וחלק.
שלישית, עם כל הכבוד, אם מישהו מגיע לקורס פסיכומטרי במטרה ללמוד לראשונה משפט פיתגורס, משולשי זהב ושאר הדברים שלומדים במתמטיקה שלוש יחידות בכיתה י' אז לצערי קורס פסיכומטרי לא יעזור לו, וזה לא משנה אם יש איתו בכיתה 15 איש או 50 איש. עדיף לעשות מכינה ואחרי זה לשקול קורס פסיכומטרי או ללמוד במכללה שלא דורשת פסיכומטרי.
רביעית, שוב, מנסיוני, הדבר ששמו עליו דגש גדול (מאוד) בשני הקורסים שלקחתי זה טריקים: איך לענות הרבה, מהר וכמה שיותר נכון. עוד דבר שאפשר ללמוד זה אוצר מילים בעברית ובאנגלית אבל את זה אפשר גם לעשות לבד עם מילונים. גם הסימולציות שעושים בסוף הקורס טובות אבל גם את זה אפשר לדמות בבית היום.
חמישית, לך זה אולי נראה שהמטרה שלהם זה לשמור על ממוצעים גבוהים או לספק שירותי מכינה בתשלום, וזה גם באמת יכול להיות המצב. אני רואה את זה קצת אחרת. אם אתה עושה סימולציה ראשונית ואתה מקבל ציון נמוך ומאתרים שהבעיות שלך הן ברמת הבסיס ולכן שולחים אותך למכינה כדי להתיישר על איזשהו רף, לדעתי זה רק יכול לעזור לך בהמשך. מה האלטרנטיבה ? לתת לך ללמוד עם אנשים שלא ברמתך ולעכב את כולם רק כי לא הקשבת בתיכון או כי יש לך הפרעת קשב וריכוז או כי למדת רק עשר כיתות כי היית צריך לצאת לעבודה ולפרנס את ההורים ? ואני לא מזלזל, אבל איך זה בדיוק יעזור למישהו ? עם כל הכבוד, זה מבחן כניסה לאוניברסיטה פה, לא פרוייקט להשלמת בגרויות. יכול להיות שזה מבחן מעפן שכל מה שהוא בוחן זה את היכולת שלך לשבת על התחת שלוש שעות ועשרים בלי להתפרק לחתיכות, אבל זה המצב.
ולסיכום, אני כותב כאן את דעתי המבוססת על נסיוני, גם באשכול הזה וגם בשאר האשכולות שאני מגיב בהם. כשאני לא בטוח במשהו או כאשר אני לא מדבר על עובדות אני מציין זאת ומסייג אם צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 21:38 
באופן טבעי כל פסיכומטרי שתעשה אתה אמור לשפר את הציון הקודם.
90 נקודות זה באמת הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 23:08 
חשוב לציין לפותח האשכול שזה מבחן סתמי שלא מעיד על שום דבר!!
אני אישית הלכתי ליואל גבע ובסימולציה עמדתי על 580-620 וביום של המבחן פשוט התרסקתי עם ציון 510 מזעזע, התחושה במבחן היה שכלום לא הולך וכל מה שאני מסמן לא נכון.
אז מה קרה? הלכתי למכללה ללמוד חשבונאות{ראיית חשבון} , הוצאתי בשנה הראשונה מצטיין דיקן עם ציון 97!!! כשאני "משאיר אבק" בהרבה לכאלו שהוציאו 650.
בסמסטר א' של השנה השנייה הוצאתי כרגע 91..

קיצר אל תתרגש מהמבחן המיותר הזה, כשתתחיל ללמוד זה לא יעניין איש ואז הכל כבר תלוי בך. בהצלחה :)

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: