תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול מידע מאי
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 11:15 
one
צעירי בדרך להפועל, גם שחקני אשדוד סומנו
האדומים כבר שכחו את ה-2:0 לסכנין ולוטשים עיניים לסירושטיין, מונד, קינדה וגם לקשר הפועל פ"ת. הערכה: הפערים מול הרוש וסאשה יגושרו.

http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=250724

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
הפועל פנתה למוגרבי ותציע לו חוזה ארוך טווח.
המטרה להיפגש בקרוב ולסגור.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.189682.html
בהפועל ממשיכים בתהליך הבניה לעונה הבאה ופנו לקשר סכנין פיראס מוגרבי.
פגישה בין האדומים למוגרבי אמורה להתקיים בקרוב, במטרה להגיע להבנות בהקדם האפשרי. מוגרבי ייחשב לשחקן חופשי החל מהקיץ, ועל כן תצטרך הפועל תל אביב לממן אך ורק את שכרו, ולא יהיה צורך בתשלום דמי העברה. למוגרבי יוצע חוזה ארוך טווח, זאת על פי המדיניות החדשה של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
הצטרף לרשימה האינסופית:
נס זמיר מבוקש ע"י הפועל ת"א

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/134072

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 15:02 
סאשה בחוץ. הודעת מועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הודעת מועדון: ״לצערינו המשא ומתן שהתקיים בשבועות האחרונים עם לוקאס סאשה לא צלח והוא לא ימשיך בעונה הבאה לאחר שדחה הצעה משופרת, התואמת את ההערכה הרבה שיש למועדון כלפיי השחקן ואת הרצון להמשיך עימו את ההתקשרות לתקופה ארוכה.
הפועל תל אביב רוצה להודות ללוקאס על השנתיים בקבוצה ועל התרומה שלו למועדון. לוקאס נכנס ללב של כולנו ובכל משחק בו עלה לשחק נתן את כולו למען הקבוצה. הפועל תל אביב מאחלת ללוקאס הצלחה בקבוצתו הבאה״

מהפייסבוק של הפועל
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2015, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הפועל ת"א: סאשה יעזוב
קשרה הברזילאי של הפועל ת"א, לוקאס סאשה, יעזוב את הקבוצה בתום העונה לאחר שעל פי ההודעה הרשמית של המועדון, "דחה הצעה משופרת, התואמת את ההערכה הרבה שיש כלפיו ואת הרצון להמשיך עימו את ההתקשרות לתקופה ארוכה." כבר בשבוע שעבר סיכם סאשה על הארכת חוזהו בשלוש שנים, אלא שלמחרת הצדדים שינו גירסאות והאשימו זה את זה. הברזילאי טען כי האדומים חזרו בהם מהצעתם וכי הוא קיבל חוזה לעונה אחת בלבד, ובהפועל טענו כי הגישו לו הצעה לשלוש עונות והוא זה שרצה חוזה לעונה.
"אני עוזב בתחושה לא טובה כי מאוד רציתי להישאר," אמר סאשה למקורביו, "ברור שיציגו אותי כאילו אני אשם שאני לא ממשיך, אבל אני יודע את האמת. אני לא רוצה להילחם בהפועל, אני מאוד אוהב את המועדון."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2015, 16:33 
הקבוצה הוציאה הודעה רשמית שאופיר חיים לא ממשיך.
לא מופיע בפייסבוק, כן בכל האתרים.

קצת אוף דה רקורד, חלק מההודעה הוא המשפט "הצעה המשקפת את ההערכה הגדולה שרוכשת הפועל ת"א למאמן" (בדקתי ב2 אתרים וכך הציטוט המדויק).
הייתי מעדיף שבמעט כסף שכן יש לנו ירכשו שחקנים, ולא הערכה. אלא אם במקרה הערכה יכולה לשחק מגן שמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2015, 06:58 
צנציפח:

אבוטבול עשוי לפרוש אם הפועל לא תרצה שימשיך. הפועל תצטרך לשלם לו את מלוא החוזה במקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2015, 10:35 
joshsoos כתב:
צנציפח:

אבוטבול עשוי לפרוש אם הפועל לא תרצה שימשיך. הפועל תצטרך לשלם לו את מלוא החוזה במקרה כזה.

עוד כתוב בידיעה שלפני האימון התחוללה "מיני דרמה" (במילים אלו) כשהשחקנים רצו להשבית את האימון עקב חוסר הוודאות במועדון, לאחר שאחד מהשחקנים הבכירים הבין מההנהלה שהם כולם ישוחררו (לא מובן אם הכוונה לכל השחקנים או לכל הבכירים). השחקנים נרגעו מכיוון שהובטח להם שהם יקבלו הודעה לאחר המשחק נגד אשדוד (אני עדיין לא הבנתי מה הקטע פה. זה לא שהיו משאירים אותם ללא תשובה האם הם משוחררים או נשארים עד המחזור ה-5 של העונה הבאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2015, 10:37 
ישראל היום:

הפועל ת"א נגד ההדלפות
בהנהלת האדומים שוקלים להחתים את העובדים על הסכם סודיות • גורמים בקבוצה: "המהלך לא יצליח" • בשבת ייערך טקס פרידה לצוות המקצועי

http://www.israelhayom.co.il/article/281717

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2015, 10:47 
ידיעות חיפה (במכבי הכוונה למכבי חיפה, תמיד צץ פה היצור התורן שלא מצליח להבין את זה).

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2015, 10:56 
מקומון צפון 1 (בית"ר נהריה ירדה :cry: )

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2015, 12:16 
הפועל ת"א: מו"מ מתקדם עם שוער ספורטינג חיחון

המשא ומתן עם אריאל הרוש על סף פיצוץ, האדומים כבר סימנו לו מחליף - איבן ("פיצ'ו") קייאר, השוער בן ה-30 שעמד בעבר בין הקורות של הנבחרת הצעירה של ספרד

YNET

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2015, 12:16 
הפועל ת"א: מו"מ מתקדם עם שוער ספורטינג חיחון
המשא ומתן עם אריאל הרוש על סף פיצוץ, האדומים כבר סימנו לו מחליף - איבן ("פיצ'ו") קייאר, השוער בן ה-30 שעמד בעבר בין הקורות של הנבחרת הצעירה של ספרד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4656859,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 13:03 
פרסום ראשון: הפועל ת"א פנתה רשמית לגיא חיימוב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4657383,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 17:01 
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 89999.html

בלעדי. בשעה זו: אריאל הרוש סוגר בהפועל ת"א

שוער מכבי נתניה, לשעבר קפטן בית"ר ירושלים, נפגש כעת עם אמיר כבירי והמנכ"ל ניר ענבר על מנת לסגור את כל הקצוות. הרוש צפוי לחתום על חוזה ארוך טווח אצל האדומים

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 17:43 
אריאל הרוש חתם בהפועל ת"א לארבע עונות

פרסום ראשון: שוער מכבי נתניה בעונה החולפת יעמוד בין הקורות של האדומים וירוויח בכל עונה 160 אלף דולר. מנדיונדו בראיון ברדיו הספרדי: "אני עדיין מחכה שתיגמר הליגה בישראל כדי להתחיל לעבוד"

YNET

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2015, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
באדיר עשוי לשוב להפועל ת"א בתפקיד ניהולי
פרסום ראשון: כחלק מהמהפכה האדומה, כבירי וקריספין מעוניינים להחזיר את בלם העבר ולתת לו תפקיד במועדון. השלושה אמורים להיפגש בשבוע הבא
עדי קריספין ואמיר כבירי ממשיכים במהפכה שהם מחוללים בהפועל תל אביב, ולאחר שכבר סיכמו עם מספר שחקנים בקבוצה הבוגרת, הבעלים החדשים מחפשים גם לאייש מספר תפקידים שימולאו על ידי שחקני עבר במחלקות הנוער.
ל-ONE נודע שהפועל תל אביב מתכננת לפנות ללא אחר מאשר הקפטן לשעבר ובלם הנבחרת, וואליד באדיר, שישוב למועדון, כשאחת האופציות היא אימון קבוצת הנוער של הקבוצה בעונה הבאה.
כחלק מהמדיניות החדשה, בקבוצה רוצים להחזיר סמלים של המועדון לקבוצה ולאחר שבעונה שעברה חזרו למחלקת הנוער פיני בלילי ויגאל אנטבי, השם של וואליד באדיר עלה, כמו גם שמו של שלום תקווה.
עדיין לא ברור אילו תפקידים יוצעו לשניים אם וכאשר, אבל ללא ספק מדובר במהלך מבורך שיחזיר את הסמלים הגדולים של המועדון שישתלבו בטיפוח מחלקות הנוער.

http://www.one.co.il/Article/14-15/1,1, ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
אופירע , מישהו התחלק על השכל

הפועל תנסה להשאיר את רייכרט בעזרת סרט הקפטן?
האדומים מנסים לגרום לקשר המושאל ממכבי ת"א להישאר, ושוקלים להציע לו כי אם ימשיך ימונה לקפטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2015, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=190063&lang=HE

פוצצה העברת סאן מנחם להפועל בשל דרישות מוגזמות של רמה"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הראשון

ד"ר ג'ורג' קנדה משמש הרופא של הפועל תל אביב כבר 50 שנה ¬ הוא טיפל בכל הגדולים - מקלדרון ועד ורמוט, ועכשיו יקבל את פרס אומ"ץ על תרומתו לספורט ¬ בגיל ,86 משאלתו היחידה: "להמשיך כל עוד יקראו לי"
עדי רובינשטיין
בגיל 86 ד"ר ג'ורג' קנדה הוא רופא הספורט המבוגר ביותר בישראל; הרופא הכי מבוגר שהשתתף עם קבוצת כדורגל במפעלים האירופיים הבכירים; והרופא הכי ותיק, שמלווה את הפועל תל אביב בכדורגל כמעט 50 שנה. לפני שאתם עוברים עמוד, אל תיבהלו, לא מדובר בכתבה העוסקת בספורט או לחלופין ברפואה.
מדובר בראיון עם אדם שמפרספקטיבת החיים שלו אפשר ללמוד הרבה על מה שהשתנה כאן לאורך השנים. בשבוע הבא הוא יקבל את פרס עמותת אומ"ץ על תרומתו לספורט בישראל, וחשבנו שזה זמן טוב לפגוש אותו לשיחה.
הוא נולד באורשוצה, בדרום הונגריה: "כמו רוב היהודים גם אני נולדתי בחור, זה היה כפר קטן שהקומוניסטים החליטו שבעצם מדובר בעיר. אבא שלי היה דמות מוכרת ומאמן קבוצת הכדורגל ששיחקה בליגה השלישית. היתה לו עין טובה לשחקנים צעירים ומבלי שהיתה לי ברירה נולדתי עם הספורט והתאהבתי בו מייד."
זיכרונות הילדות של קנדה קשורים, איך לא, למלחמה, אבל גם לא בתקופות מלחמה החיים כיהודי בהונגריה זכורים לו כחוויה לא נעימה: "אם היית זוכה במשהו בתור יהודי, היו חוגגים לאלו שזכו במקום השני והשלישי. היו אומרים לך בפירוש שלא משנה כמה אתה טוב, אתה לא תשחק כי הגוי ישחק לפני היהודי. כשאני מסתכל היום בכדורגל שלנו ורואה שעושים את זה לשחקנים הערבים, אני לא מבין, ולא הבנתי את זה אף פעם: אם אתה טוב, אתה צריך לשחק."
הוא עבר עם משפחתו ממחנה עבודה אחד למשנהו ובשנת 1949 עלה לישראל. מייד התקבל ללימודי רפואה אבל אולץ לשרת שנתיים בצבא. אחר כך חזר ללימודים באוניברסיטה העברית
")הייתי שחקן כדורגל לא רע והמאמן שלנו
בקבוצת האוניברסיטה היה חיים יבין.("
1956-ב סיים את לימודיו כרופא ילדים,
והיכרות עם עובדת בבית החולים תל השומר שהיתה קרובה להפועל תל אביב חיברה
אותו אל קבוצת הכדורגל של המועדון: "התחברתי להפועל תל אביב כי בירושלים לא היו קבוצות שהתחברתי אליהן, למשל את בית"ר ירושלים כקבוצה דווקא אהבתי אבל הקהל שלהם לא מצא חן בעיניי."
"כסף לא עניין אותי"
בלומפילד היה אז עוד איצטדיון באסה, וקנדה, עדיין כאוהד, נהג להתפלח למשחקים. "העונה הראשונה שלי כרופא היתה עונת האליפות, אני לא אשכח את הגול במשחק האליפות של קיקו רחמינוביץ. מאז הבנתי שאני עם הפועל, ולא רק הפועל אלא הפועל כדורגל, כי כשהעבירו אותי לכדורסל ניסיתי, אבל לא אהבתי את זה והלכתי.
"להיות רופא ספורט בארץ ובכלל, אתה צריך לעשות את זה מאהבה. אף אחד לא הכריח אותי, זו לא היתה הפרנסה העיקרית שלי ולא עשיתי את זה כי זו היתה חובה או חיכיתי שמישהו ייתן לי פרס. אני אוהב את המשחק ואוהב את הרפואה. אבל האמת, את הכדורגל אני הכי אוהב."
קנדה ראה בשנותיו הרבות בספורט את כל הגדולים משחקים, ולכן מעניין לשמוע אותו מספר כי "רוני קלדרון היה השחקן הישראלי הכי גדול שלבש את המדים של הפועל. מה שהוא עשה עם הכדור, אף אחד לא עשה. אבל כדורגל זה אחד המקצועות האכזריים ביותר שיש בעולם, ורוני לא מיצה את מה שהוא יכול היה למצות."
בקרב הכדורגלנים הזרים שבהם הוא טיפל הוא מספר ש"אישטוון פישונט היה הזר הכי גדול שיצא לי לראות משחק בהפועל." הוא מפליג בסיפורים, הזיכרון שלו מדויק אחד לאחד.
הוא זוכר איך תפר שחקן בחדר ההלבשה באשדוד - "היום מי היה נותן לי לעשות כזה דבר? היום היו מעלים לאמבולנס וישר לאיכילוב. אבל פעם השחקנים היו יותר קשוחים ויותר אתלטיים. זה גם קשור לזה שהתמקצענו ושומרים יותר על הכדורגלנים. את מה שקורה בקבוצות הגדולות באירופה אני לא אוהב, נותנים לשחקנים טיפול יתר."
ואיך פעם אחת זרקו עליו בננה והוא תפס אותה ולקח ביס: "אבל אז כמה שהקהל היה משוגע היו זמנים אחרים במדינה. היית מגיע לבלומפילד ורואה ביציע הכבוד את חיים הרצוג, יצחק רבין. היום כשאתה מסתכל הרבה פעמים ביציעים הללו, אתה רואה הרבה אנשים, שנקרא להם לא ממוסדים. אתה יודע מה, אולי הם יותר מדי ממוסדים," הוא אומר וצוחק בקול גדול.
בעוד חודש יארוז את התיק שלו וייצא עם הפועל תל אביב למחנה אימון בגרמניה: "אני מקווה שתהיה השנה קבוצה נחמדה. חשבתי על זה שבכל השנים שהייתי הרופא של הפועל ראיתי בנסיעות באוטובוס רק שני שחקנים שקראו ספרים, שלום תקווה ואסי דומב. אולי בבית הם קוראים יותר, אבל ממה שאני ראיתי זה היה רק שניהם.
"אבל ככה זה, הכל השתנה. פעם היו משחקים בשביל הסמל והיום בשביל הכסף. ואתה יודע מה, אני לא מאשים אף אחד. אצלנו במועדון לא אוהבים את שמעון גרשון וגילי ורמוט שהלכו לשחק בשביל קבוצות אחרות. גם אני לא סולח לדוביד שוויצר שהעביר את הבן שלו מושיק למכבי רק בשביל כסף.
"אבל מצד שני, מה אתה רוצה, שהם יסיימו את הקריירה שלהם עניים? שלא יהיה להם מה לאכול בבית? אותי אישית אף פעם לא עניין כסף, ניסיתי לאכול עם שתי כפיות ואף פעם לא הצלחתי, אבל פרנץ פושקש אמר פעם: 'הרבה כסף - הרבה כדורגל, מעט כסף - מעט כדורגל.'
ד"ר קנדה אומר כי "שום שחקן לא אשם שהקבוצה שהוא משחק בה ענייה," ומבהיר: "לכדורגלן יש קריירה קצרה והוא צריך להתפרנס. אבל העניין הזה בכסף הוא תוצאה של חברה שהשתנתה. יכול להיות שיש היום לאנשים הרבה יותר כסף ממה שהיה להם פעם, אבל יש להם הרבה דברים פחות טובים ממה שהיה כאן פעם, כמו חום ומחויבות אחד לשני."
במשחקים עצמם מדובר בחוויה בפני עצמה לשבת ליד קנדה. הוא מקלל את השופטים, את השחקנים וחי את המשחק. ואם זקוקים לעזרתו, הוא זונח את הכל: "ואז הכדורגל לא מעניין אותי אלא רק לטפל בשחקן. אתה צריך להבין, אני חייב ללכת לעבודה בכל יום, אחרת ברגע שיצאתי לפנסיה הייתי מת כבר מזמן. כל מי שלמד איתי רפואה כבר לא איתנו. אבל אני? כל עוד הפועל יקראו לי אני אגיע."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2015, 11:52 
ראיון עם רב"ש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001036470

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
שקיעה בנמל

לפני שריקת הפתיחה של המשחק ירד המגן הניגרי של אשדוד, ג'ואן אושינאווה, על ברכיו והתפלל, אפשר לנחש כי היה זה בעבור ניצחון של קבוצתו והפסד של הפועל חיפה.
במהלך המחצית הראשונה האורחים שלטו במשחק ונראה היה שלפחות אחת משתי המשאלות שלהם תתגשם, אך אז הגיעה הדקה .44-ה ממש לפני הירידה למחצית, מיקי סירושטיין נגע בידו ברחבה וספג את הכרטיס האדום. שי אבוטבול נעץ את הפנדל ברשת של מרציאנו וקירב את האשדודים ללאומית.
במחצית השנייה היתה תחושה שרק קלינגר עדיין לא איבד את התקווה. בדקה 69-ה פנדל לטובת האורחים הצליח לעורר את השחקנים מעיר הנמל, שהתווכחו מי יבעט. אלכס דוידוב לקח את האחריות, אך תום אלמדון הדף את הכדור ואת הסיכוי של אשדוד להינצל מירידה.
שריקת הסיום של אלון יפת סיכמה עבור אשדוד 15 משחקים ללא ניצחון ושלחה אותה לליגה השנייה. במקום שפוי היינו מקבלים תמונות קורעות לב של אוהדים, שבוכים על ירידת ליגה, אבל אצלנו סיומת כזאת היתה נחשבת למשעממת.
מלבד אוהדי הפועל ת"א, ששמחו על הניצחון, נכחו בבלומפילד גם אוהדי בני יהודה ואוהדי עירוני אשדוד, ששמחו לאידם של היורדים, שישחקו בליגה הלאומית בפעם הראשונה מאז האיחוד בין עירוני להפועל אשדוד.

ידיעות אחרונות

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
אופירע

משה אוחיון: כאב לראות את החברים באשדוד בוכים
קשר הפועל ת"א, שגדל בעיר הנמל, אחרי ה-0:1 שהוריד את מועדון הבית שלו ליגה: "היו לי שנים יפות שם". צ'קול, אבו מנה ולזמי ישוחררו.

מעבר לעובדה שהפועל תל אביב סיימה במקום השמיני ותזכה למענק של 300 אלף שקלים, החשיבות של הניצחון אמש (שבת) 0:1 על מ.ס אשדוד היא הרבה יותר גדולה, בעיקר עבור כל מי שהקבוצה הזו חשובה לו.

המאמן אלי כהן הודה שהיה מאוד לחוץ לפני המשחק, למרות שהוא הראשון שקיבל הודעה שלא ימשיך בעונה הבאה: "הייתי לחוץ כאילו מדובר בגמר גביע", אמר המאמן, "אסור שאנשים ידברו על זה שמועדון כמו הפועל תל אביב הוא לא ספורטיבי, אוי ואבוי אם היינו מפסידים כאן, ישר היו מעלים אותנו על הגרדום, כי זו הפועל תל אביב. אני שמח שהצלחנו לנצח".

כהן יפנה את מקומו לסזאר מנדיונדו הספרדי, שמגיע עם מאמן כושר ועוזר מאמן, אשר יחליפו את אנשי הצוות המקצועי, כשגם מאמן השוערים גבי בורשטיין יצטרף. שחקני הקבוצה פנו בימים האחרונים לבארי בן זאב ודרשו לקבל הבהרות לגבי עתידם בהקדם האפשרי ולא לדחות את הנושא. בן זאב הבטיח להם שהעבודה בנושא הזה תהיה מהירה.

בהפועל תל אביב לא מתכוונים בכל מקרה למשוך את הנושא יותר מדי, והיום או מחר יקבלו הודעה על שחרורם המגן אברהם צ'קול, הקשר פיליפ אבו מנה והקשר אריאל לזמי. בקבוצה החליטו ללכת "מהקל אל הכבד" בכל הנוגע לשחרורים, כשאפילו המזכירה של המועדון, רחל, צפויה לעזוב את תפקידה.

בגזרת הרכש, בהפועל עוקבים באדיקות אחרי שחקני מ.ס אשדוד, ולאחר שיבררו מה העלויות הכרוכות בהבאתם, מיקי סירושטיין ותום מונד עשויים לעבור לקבוצה.

משה אוחיון, ששיחק מול האקסית המיתולוגית שלו, אמר: "עברו לי סרטים בראש לפני המשחק שאם ננצח זה יהיה עצוב. גדלתי שם, מגיל 8. היו לי שנים יפות שם וכאב לי לראות את החברים שלי שדמעה זולגת להם, זה הפריע לי אבל הייתי מחוייב לקהל ולקבוצה שאיתי".

"עברתי כבר עונות קשות יותר", אמר אוחיון כשנשאל האם זו העונה הקשה בקריירה שלו: "אבל ללא ספק הייתה עונה קשה, אישית, קבוצתית, כל מיני תהפוכות, אבל בסופו של דבר השגנו את המטרה כדי שלא ניכנס למאבקים, עכשיו אנחנו שמחים, נקווה לטוב בעונה הבאה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

הצוות של הפועל לא קיבל שכר: "זו בושה''
השכר לא נכנס לכל עובדי המועדון. אוחיון: עונה מאכזבת

אחרי עונה לא פשוטה שעברה על הפועל ת"א שכללה בין היתר חילופי מאמנים ועזיבה של המנהל המקצועי אייל ברקוביץ', העברת הניהול לידי עמותת
"האדומים" ועזיבתו של חיים רמון, הדחה מוקדמת מהגביע ומאבקי תחתית, במועדון האדום סיימו את העונה בחיוך עם ניצחון.

בעקבות התוצאה, האדומים סיימו במקום השמיני שכולל מענק מיקום בסכום לא מבוטל, 300,000 ש"ח. סכום שבהחלט יכול לתרום לקופת המועדון הדלילה

שחקני הקבוצה אמנם יצאו באופן ספונטני לבלות לאחר המשחק, אך לא מעט מהם מדברים על חוסר וודאות ועל תקופה לא פשוטה שעוברת עליהם. היו"ר בארי בן זאב הודיע לשחקנים כי רק עם הגעתו של המאמן החדש ססאר לופז מנדיאונדו, תתקבלנה החלטות לגבי הסגל הנוכחי. הדברים הללו כמובן לא הרגיעו את השחקנים, שמבינים כי רק חלק מהם ימשיכו בעונה הבאה.

מה שהעיב על התחושות הטובות היא העובדה שעובדי המועדון ואנשי הצוות המקצועי טרם קיבלו את משכורות חודש אפריל. כזכור, כפי שפורסם לראשונה כאן באתר, המשכורות לשחקנים הוקדמו ל-5 בחודש, אולם עובדי המועדון עדיין מחכים לשכרם, כשלא ברור מתי תסתיים תקופת ההמתנה שלהם.

על פי החוזים, המשכורות היו אמורות להיכנס ב-15 בחודש. "לא ברור מתי המשכורת תיכנס ואנחנו מחכים. בושה שבמועדון כמו הפועל דבר כזה קורה", אמר עובד במועדון. מהפועל ת"א נמסר בתגובה כי "המשכורות תכנסנה תוך 24 שעות". במועדון טוענים כי נערכה ישיבה של בן זאב בה הצוותים קיבלו את המידע לגבי המצב ואף היו"ר התנצל שזה בשל המצב כי רמון לא עידכן לגבי הקנס מאופ"א ועוד הפתעות כלכיות נוספות שנחתו על המועדון.

''זה ניצחון טיפה עצוב, בכל זאת אשדוד היא קבוצה שגדלתי בה'', אמר משה אוחיון שזכה לתשואות מהקהל, ''כואב לי על השחקנים והצוות, אבל אנחנו ספורטיבים עד הסוף, ניצחנו ורצינו לעשות זאת מול כל קבוצה שהייתה באה. אני לא חושב שאשדוד ירדה היום, היא לא ניצחה הרבה משחקים לפני כן''.

''חשבתי שאצבור יותר דקות בהפועל, בהתחלה זה גם היה נראה כך. אני מאוכזב מהעונה, אבל אני שמח שהגעתי למועדון הגדול הזה והקהל שתומך בי בכל משחק, היה לי לעונג להיות פה. היו החלטות של מאמן, לפעמים קיבלתי אותן ולפעמים הייתי מאוכזב, כל שחקן חושב שמגיע לו לשחק, במיוחד אחרי משחקים טובים. בגדול אני מאוכזב כי לא שיחקתי הרבה, אבל אני שמח שהקבוצה נשארה בליגה וסיימנו במקום שמיני, שזה טיפה מעודד''.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
התכניות של הפועל ת"א לקיץ הקרוב: סיבוב הופעות בגרמניה

הקבוצה תצא למחנה אימון מורחב בברלין, תערוך סדרת משחקים ותפגוש את רד-בול לייפציג של עומר דמארי. שי אבוטבול צפוי לקבל ביומיים הקרובים הודעה מהמאמן החדש, סזאר מנדיונדו, כי הוא לא בתכניות לעונה הבאה. במקביל: אנשי הצוות המקצועי עדיין לא קיבלו את שכרם.

ביומיים הקרובים אמורים שחקני הפועל ת"א המחזיקים בחוזים לעונה הבאה להתייצב במתחם האימונים לשיחות בנוגע לעתידם. בין היתר יגיע גם הקפטן שי אבוטבול, שעשוי להתבשר כי המאמן הספרדי החדש, מנדיונדו, לא מכליל אותו בתוכניות לעונה הבאה.
שחקנים נוספים שלא נמצאים בתוכניות הם ישראל זגורי ואחרים. עדיין לא ברור מה מעמדם של מתן אוחיון, שלומי אזולאי ודודו ביטון, כשבכל מקרה רק אחד מהם יישאר. ליאור לוי צפוי לקבל עדכון עד לסוף החודש האם הקבוצה מעוניינת בשירותיו. אף שחקן זר לא ימשיך.
עד כה סיכמו בקבוצה סופית רק חמישה שחקנים: השוער אריאל הרוש, שמואל שיימן ועומר שקל, שעל ההישארות של שלושתם פורסם בלעדית ב"ידיעות אחרונות".
ישנו גם סיכום עקרוני עם גיא אסולין, ובהמשך ינסו להחתים את איאד אבו-עביד ודור חוגי מהפועל פ"ת. ואליד באדיר, שפרש לפני מספר עונות, עשוי לקבל תפקיד במחלקת הנוער

במקביל אנשי הצוות המקצועי והעובדים לא קיבלו את שכרם, זאת בשל הקנס שהמועדון נדרש לשלם לאופ"א בסך מיליון שקלים. בקבוצה יגייסו עתה את הכסף על מנת להסדיר את העניין. בנוסף הפועל סיכמה עם רד בול לייפציג על שיתוף פעולה, שיכלול בין היתר העברת שחקנים מהקבוצה האוסטרית להפועל ושת"פים מקצועיים נוספים. המתווך היה עומר דמארי.

הקבוצה תצא בקיץ למחנה אימונים בן 15 ימים בברלין, שיהיה סגור לתקשורת. המאמן סזאר מנדיונדו ונציגי המועדון הגיעו כבר בחודש שעבר למקום כדי להתרשם מהמתקנים ומהתנאים בבית המלון בו ישהו השחקנים. מנדיונדו, יחד עם עוזרו חאבייר לופס ומאמן הכושר אלחנדרו אסטבה, הגישו להנהלת הקבוצה תכנית המפרטת את האימונים המתוכננים בכל אחד מהימים במחנה, שיהיה ארוך מהנהוג.

במהלכו יתקיימו בין ארבעה לחמישה משחקי אימון. אחד מהם ייערך נגד באבלסברג – קבוצה מהליגה השלישית בגרמניה. המשחק יתקיים במגרשה של באבלסברג, כאשר בסיומו ייערך אירוע פתיחת העונה של הקבוצה המקומית. במסגרתו יתקיים גם טקס לציון 50 שנה ליחסים הדיפלומטים בין ישראל לגרמניה בהשתתפות דיפלומטים משתי המדינות ואנשי מפתח בקהילה היהודית בגרמניה ובהתאחדות הכדורגל הגרמנית.
משחק נוסף יתקיים נגד אוניון ברלין מהליגה הגרמנית השנייה ונגד רדבול לייפציג - קבוצתו של עומר דמארי מצמרת הליגה הגרמנית השנייה. מדובר במשחק האימון האחרון לפני פתיחת העונה בגרמניה, ובלייפציג מתכננים אירוע חגיגי לעשרות אלפי האוהדים שיגיעו לאצטדיון הביתי המפואר שבעיר. במועדון בודקים את האפשרות להעביר את משחקי האימון בשידור ישיר ולאפשר לאוהדי הקבוצה בישראל לצפות בקבוצה המתגבשת.

צנציפר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4658185,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2015, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/14-15/1,1,4,0/ ... tml?ref=hp

חיפה לשיימן: תשהה את החתימה בהפועל ת"אהירוקים חוששים ממעבר של טוואטחה ודרשו מהמגן להמתין, אחרי שסיכם את תנאיו אצל האדומים

אחרי שסיכם את תנאיו בהפועל תל אביב, במכבי חיפה פנו היום (ראשון) לשמואל שיימן וביקשו ממנו להשהות את החתימה בשורות האדומים. במועדון מהכרמל פנו למגן בשל העובדה כי עדיין לא ברור מה יעלה בעתידו של טאלב טוואטחה. האחרון עשוי לעזוב לאירופה ובמקביל במכבי חיפה לא מעוניינים להישאר ללא מגן שמאלי בסגל לקראת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2015, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום
הפועל מעוניינים במגן אשדוד, עופר ורטה.
במועדון מעריכים כי קולין, משה ומתן אוחיון ואבוטבול לא ימשיכו למרות שלחלקם יש חוזה/אופציה להארכת חוזה.
אזולאי ופלאח צפויים להמשיך ואילו זגורי וליאור לוי מתנדנדים והמאמן החדש יכריע בשאלת עתידם בקבוצה.

ONE
הפועל תל אביב החלה באופן רשמי את ההכנות לקראת עונת 15/16, כשמספר שחקנים קיבלו זיכרון דברים וילבשו את החולצה האדומה בעונה הבאה, ביניהם השוער אריאל הרוש, הבלם אדי גוטליב, המגן שמואל שיימן והקשר עומרי שקל, כשמנגד ישוחררו בשבוע הקרוב לא מעט משחקני הסגל הקיים.

בקבוצה עדיין חושבים כיצד לנהוג עם השחקנים שמחזיקים בחוזה לעונה הבאה, וממשיכים לטעון כי המאמן סזאר מנדיונדו, אשר יגיע ארצה עם הצוות המקצועי שלו לקראת סוף החודש, יהיה המחליט הבלעדי בכל הנוגע לשחקנים הללו. תום אלמדון, מוחמד אבו אל איג'א, רמזי ספורי, שגיב יחזקאל, מתן אוחיון ושלומי אזולאי צפויים להישאר, וכרגע לא ברור מה יעלה בגורלו של הקפטן שי אבוטבול, המחזיק בחוזה לשנתיים נוספות.
בנוסף, השיפוץ שעליו דיברו בקבוצה במתחם וולפסון החל. השיפוץ יכלול בניית חדר כושר, חדרי הדרכה למאמנים והשינוי העיקרי יהיה בכך שמשרדי ההנהלה יועתקו ויופרדו באופן מוחלט ממתחם האימונים, מה שלא קרה עד כה.

בהפועל ת"א שכרו משרדים חדשים שימוקמו במתחם שמול קניון איילון. עלותו הכללית של השיפוץ תהיה למעלה משני מליון שקלים. גורם בקבוצה התייחס לכך: "מה שהיה עד כה לא יהיה יותר בהפועל, במתחם האימונים יאכלו וינשמו כדורגל בלבד, אין להנהלה מה לחפש שם".
בגזרת הרכש, בקבוצה ממתינים למאמן שיגיע ואמור להצביע על הזרים אותם הוא רוצה לראות בקבוצה, כשכרגע השחקן היחיד שתופס משבצת של זר הוא קשרה של הפועל רמת גן, איסואנילה לינגנה, ושאר הזרים בקבוצה ישוחררו. לקבוצה הוצעו מספר בלמים זרים, אך אין התקדמות עם אף אחד מהם. הרצון הוא לסגור כמה שיותר מהר את העברתו של עומרי אלטמן, אותו מאוד רוצים בקבוצה.

בנוסף, כחלק מהמדיניות של המועדון והרצון לצרף שחקנים צעירים שיוליכו את הקבוצה להישגים בשנים הבאות, בהפועל מתכוונים לצרך לשורות הקבוצה את חלוצה הצעיר של בית"ר טוברוק, אייל דנין בן ה-20, שכבש העונה 19 שערים בכל המסגרות וסיים במקום הרביעי בטבלת הכובשים בליגה עם 17 כיבושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2015, 10:42 
הפועל תעבור לכבירי רק לאחר שטביב יקבל כסף
שבועיים לפגישה בוועדה להעברת זכויות, הסכסוך בין טביב לרמון לא נפתר

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 90223.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2015, 11:03 
המהפכה בהפועל ת"א החלה: סחלי ודדון פוטרו

פרסום ראשון: המנהל הוותיק והמנכ"ל קיבלו הודעה על סיום דרכם

SPORT5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: