תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 64  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 09 מאי 2015, 19:54 
עד כמה שאני יודע הוא שחקן חופשי בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 09 מאי 2015, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
במידה וזה נכון חייבים להחתים אותו. חייבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2015, 20:10 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
תום מונד שחקן מצוין, הזכרתי אותו כאן לפני שבוע שבועיים. משחק בוגר מאוד ביחס לגילו הצעיר. הוא מזכיר את ניר ביטון.
בכל מקרה, נראה לי שיהיה קשה מאוד להוציא אותו מג׳קי. אולי אם הם ירדו ליגה יהיה פשוט יותר. מה שבטוח זה שתוך שנה הוא כבר יעלה הרבה כסף.

וראיוס = ברונו קוטיניו = מדוניאנין = חרא

שחקן מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2015, 23:16 
מוגרבי מוגרבי מוגרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 00:05 
תום מונד - שחקן חופשי אם אשדוד יורדת.
רייכרט - הפועל מנסים להוריד את המחיר שלו, מכבי כנראה מוכנה למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שגם מכבי וגם רייכרט מבינים שאין לו מקום בין אלברמן, ראדי, נוסא, אייבינדר וורמוט.

הלוואי שנרכוש אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 01:02 
אין לי מושג מי זה תום מונד ואת מוגרבי ראיתי פה ושם.
השמות האלה חייבים להגיע למנדיונדו. שיעשה איתם מה שהוא רוצה, אבל לפחות שיגיעו אליו.
לא חושב שיש סיכוי לרכוש את רייכרט, אבל אם באמת יהיה סיכוי כזה - הלוואי!

נערך לאחרונה על ידי עד המ!!ת הפועל בתאריך 10 מאי 2015, 04:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 02:01 
סמל אישי של המשתמש
רק אני לא תופס מרייכרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 04:49 
קרה משהו שאני לא יודע שהתחלתם לדבר על רייכרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
חלאס עם השכונה באשכול מידע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 07:14 
מה רייכרט הראה בדיוק שצריך להשקיע עליו כסף כלשהו? הרי כרגע ההגנה נראית ישראלית לחלוטין ונגיד שיביאו עוד בלם זר, יש מספיק מקום לזרים בקישור. אם זה לסגל, על זה לא משקיעים כסף בשחקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
לגבי רייכרט .. שחקן טוב עם תנועות גוף מרגיזות ושחצניות , עדיין צעיר כדי לדעת האם שחקן או פלופ
לגבי אשדוד : זריהן קינדה דוידוב אינברום ומיכאל אוחנה
שחקנים נהדרים לא ברור איך הגיעו למצב הזה ..אולי המאמן שלהם לא רואה טוב או משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 07:26 
רייכרט היה טוב לשני משחקים בערך, ומאז ירד מאד, רק שזה לא עניין אף אחד בסאגת הבוז מחיאות כפיים.

הוא קשר האמצע הכי טוב בסגל, אבל לא הראה שום דבר מטורף במיוחד. אולי עם שחקני כדורגל לידו הוא ייראה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
רייכרט היה טוב לשני משחקים בערך, ומאז ירד מאד, רק שזה לא עניין אף אחד בסאגת הבוז מחיאות כפיים.

הוא קשר האמצע הכי טוב בסגל, אבל לא הראה שום דבר מטורף במיוחד. אולי עם שחקני כדורגל לידו הוא ייראה טוב יותר.

אני דווקא חושב שזה הפוך.
בגלל השחקנים שמשחקים לידו שחקן אחד שיודע לבעוט למסגרת ויש לו טיפה כושר משחק אז הוא נראה שחקן :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 07:46 
מיכאל אוחנה של אשדוד עושה רושם של יופי של שחקן.
במידה והרוש אכן יחתום זאת החתמה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 07:57 
חזוקה כתב:
19 כתב:

אני דווקא חושב שזה הפוך.
בגלל השחקנים שמשחקים לידו שחקן אחד שיודע לבעוט למסגרת ויש לו טיפה כושר משחק אז הוא נראה שחקן :WHOME:

הדבר שהוא עושה הכי טוב חוץ מלקבל צהובים זה למסור למקומות נכונים, שהנכים שנמצאים עכשיו בהפועל לא רצים אליהם. עם שחקנים נורמלים הוא יהיה שווה קצת יותר בישולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 08:08 
הוא רק בן 21, כל הסאגה איתו קצת השכיחה את הקטע הזה.
מן הסתם אם יש אופציה לרכוש אותו מבלי לשבור את הקופה צריך ללכת על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
חזוקה כתב:
19 כתב:

אני דווקא חושב שזה הפוך.

הדבר שהוא עושה הכי טוב חוץ מלקבל צהובים זה למסור למקומות נכונים, שהנכים שנמצאים עכשיו בהפועל לא רצים אליהם. עם שחקנים נורמלים הוא יהיה שווה קצת יותר בישולים.

הוא גם מרבה לשחק בנגיעה. אני מסכים עם הקביעה שלא הראה יכולת מרשימה בתקופה הקצרה שלו כאן. אבל אין לי ספק שמדובר בשחקן עם יכולות שאמור להיות טוב בליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
כמועדון שסבל בעבר ממכירת משחקים הפועל צריכה לעלות בהרכב החזק ביותר האפשרי למשחק נגד אשדוד. ואם זה כולל ת רייכרד אז הוא צריך לעלות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
חזוקה כתב:
19 כתב:

אני דווקא חושב שזה הפוך.

הוא גם מרבה לשחק בנגיעה. אני מסכים עם הקביעה שלא הראה יכולת מרשימה בתקופה הקצרה שלו כאן. אבל אין לי ספק שמדובר בשחקן עם יכולות שאמור להיות טוב בליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 08:43 
אדום אופטימי כתב:
כמועדון שסבל בעבר ממכירת משחקים הפועל צריכה לעלות בהרכב החזק ביותר האפשרי למשחק נגד אשדוד. ואם זה כולל ת רייכרד אז הוא צריך לעלות למשחק.

גם אני בעד. כי אנחנו קבוצה ספורטיבית ויש מאבק הישרדות. ויש סתם רצון שהפועל תשחק במיטבה.
מבין את השנאה והרגשות, ועדין המשחק הבודד נגד אשדוד אינו גמר האלופות ולא אמור לשדרג אותו, מה גם שאלי כהן מאמן בינוני ולא רואה את מי שדרג כל כך.

חוץ מזה, מהרגע הראשון הריח שיש סעיף סודי (באמת) בהסכם ההשאלה עליו. כדי שלא להרוס את האפשרות שישאר במכבי.
הסברים מה מחשיד חופרים ולא יעזרו.
אם לבסוף יעבור אלינו, ואפילו בפורום האפשרות הוזכרה, המצב יהיה יותר ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 08:44 
לירון האדום כתב:

מיכאל אוחנה כישרון אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
מיכאל אוחנה יימכר לאחת מ-3 העשירות, גם אם יושאל מיד אחרי. זה אחד הנכסים שיש לג'קי והוא ירצה לממש אותו במקסימום רווח = לא להפועל לצערי, כי הוא שחקן מאד מוכשר. מסוג השחקנים שאפילו איזי יהיה מוכן להכניס יד לכיס ולהביא. חבל שלנו את היכולת הכלכלית לעשות כן.
יש עוד כמה שחקנים באשדוד (ובהפועל פ"ת, מלבד אלטמן שהוא כבר קשור אלינו איכשהו הודות לעסקת ורמוט) ששווה לשקול להביא, אם הם חופשיים ועלותם לא גבוהה. אני בטוח שהצוות שינהל את הפועל שנה הבאה כבר סימן לעצמו את מי כדאי להביא שם, אם נצטרך או אם יישאר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 08:58 
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:

מיכאל אוחנה כישרון אדיר

אכן כישרון גדול. הוא גם שחקן טיפש ובעיקר אנוכי ברמות שטרם יצא לי להיתקל בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
אני חושד שגם אם הפועל תציע למכבי 2 מליון על רייכהרט, תציע לו שכר יותר גבוה מזה שהוא מקבל במכבי, ג'ורדי יסרב להצעה של הפועל, רייכהרט ישחק נגדנו בדרבי, יבקיע וירוץ לשער 5 ויעשה תנועת אקדחים, יבקיע שער נוסף יתפצל ל2 וירוץ במקביל ל7 ול2 ויעשה תנועת אקדחים, יבקיע את השלישי וירוץ עם אקדחים אמיתיים ויתחיל לירות באוהדי הפועל-עדיין יהיו פה אנשים שיגידו שאסור לקלל אותו או לשרוק לו בוז כי הוא אוהד הפועל ויש אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
מיכאל אוחנה חי בסרט שהוא איסקו. יש לו הרבה כשרון אבל זה נראה לי כמו מקרה שגם קבוצה גדולה לא תעזור בו. הוא פשוט משחק עם הראש באדמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אני חושד שגם אם הפועל תציע למכבי 2 מליון על רייכהרט, תציע לו שכר יותר גבוה מזה שהוא מקבל במכבי, ג'ורדי יסרב להצעה של הפועל, רייכהרט ישחק נגדנו בדרבי, יבקיע וירוץ לשער 5 ויעשה תנועת אקדחים, יבקיע שער נוסף יתפצל ל2 וירוץ במקביל ל7 ול2 ויעשה תנועת אקדחים, יבקיע את השלישי וירוץ עם אקדחים אמיתיים ויתחיל לירות באוהדי הפועל-עדיין יהיו פה אנשים שיגידו שאסור לקלל אותו או לשרוק לו בוז כי הוא אוהד הפועל ויש אופציה.

אם רייכרט ישחק נגדנו בדרבי חובה לקלל אותו.
אם רייכרט ישחק נגדנו במדי כ"ס זאת גם אפשרות.
כאשר הוא משחק במדי הפועל אסור.

מעבר לזה שהלוואי ונקנה אותו כי הוא ללא ספק שחקן ליגת על לגיטימי + וזה יותר ממה שניתן להגיד על מרבית הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 09:16 
בכל מקרה נראה שעושים עבודה שלא זכור לי כבר שנים, בדרך כלל מחנה אימון צוות ושחקנים היו מנחיתים שניה לפני מכירת מנויים, אם בזה השתפרנו, אז כל המחמאות למי שאחראי. מקווה רק שניפטר סמלית ופורמלית מחיימקה, מתאומים לעולם לא ניפרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי רייכרט לא שווה את המשכורת שלו ואת מה שמכבי ידרשו עליו (למרות שחשבתי שבכלל לא יסכימו למכור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2015, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אם רייכרט ישחק נגדנו בדרבי חובה לקלל אותו.
אם רייכרט ישחק נגדנו במדי כ"ס זאת גם אפשרות.
כאשר הוא משחק במדי הפועל אסור.

מעבר לזה שהלוואי ונקנה אותו כי הוא ללא ספק שחקן ליגת על לגיטימי + וזה יותר ממה שניתן להגיד על מרבית הסגל.

בדיוק ההפך-אם הוא יהיה שחקן של הפועל אסור יהיה לקלל אותו, כשהוא יהיה במכבי או כל קבוצה אחרת אין באמת טעם לקלל גווקא אותו, אבל כל עוד הוא מבזה את הפועל תל אביב ולובש את החולצה של הפועל בזמן שיש לו חוזה חתום במכבי-חובה לעשות לו את המוות.

לגבי היכולת-הוא סוג של רועי גורדנה או חנן ממן רק עם קצת יותר כושר גופני, ואני חושד שהפערים בכושר הגופני נובעים יותר מהקבוצה בה פתח את העונה מאשר משהו בשחקנים עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 64  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: