תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל - גליל/גלבוע (חמישי, 19:50)
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 14:29 
לא נותנים להפסד לעצור אותנו, ביום חמישי, 19:50, גלבוע-גליל מגיעים אלינו הבייתה וכולנו יחד במלחמת עולם על הפלייאוף!
לא משאירים כסא פנוי!
כרטיסים: http://goo.gl/loKPHC

עריכה: עקב הביקוש הרב בשעות האחרונות נפתחה אפשרות ביטולי ההגעה.
https://docs.google.com/forms/d/1hBjRQOuVKB4GpRtZuDETiF4MVIzchsrbx6gZ1r7MX4I/viewform

שימו לב שהזיכוי הוא רק 10 ש"ח עקב המחיר הנמוך של הכרטיסים. עזרו לאוהדים אחרים לבוא ולדחוף את הקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי הפועל תל אביב כדורסל בתאריך 06 מאי 2015, 22:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל - גליל/גלבוע (חמישי, 19:50)
הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 16:33 
שופטים: עמית בלק, ניר מאירסון וידיד המחלקה כפיר מועלם.

במשחק כזה אסור שתיהיה כל משמעות למי שופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 15:05 
סקוט נרשם למחר. הזר שלא ישחק הוא תומפסון(לפי הפייסבוק של הפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 15:23 
טוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 16:39 
החלטה טובה ביחס להחלטה הקודמת
עדיין אני חושב שאובאנון צריך להיות בחוץ ולא דיז'ון תומפסון
זה ששחקן ששיחק 35-40 דק בשני המשחקים האחרונים ישר לא מתלבש רק מראה כמה עודד לא בטוח בעצמו בשום החלטה
העיקר שסקוט עולה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 17:27 
לינק לביטול הגעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 17:56 
אני הייתי מוותר על קלי למשחק הזה, לגליל יש גבוה אחד אמיתי (לואיס) ועוד אחד שהוא פורוורד די רך (ברוקס) שתומפסון יכול להסתדר איתו בלי בעיה, והם משחקים הרבה דקות עם מנקו ב-4 שזה מאצ'אפ מצוין בשביל דיז'ון. זה לא סוג המשחקים שקרטיס הגיע בשבילם. ואני חושב שתומפסון למרות האכזבה שחקן יותר טוב מקרטיס ויכול לתרום יותר. מקווה שלא נראה שוב דקות של מתן ב-4 בגלל ההעדרות של תומפסון.
אבל בין 4 הזרים שהם לא סקוט כל החלטה היא יחסית סבירה. הכי חשוב שסקוט חוזר, בתקווה שקטש עוד לא שבר אותו סופית.

בראיון עם גלדסטון סקוט משחק אותה שהכל בסדר:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 96&lang=he
מקווה שכך הדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 18:53 
למרות שגם אני הייתי רוצה שתומפסון יירשם מחר, אני מניח שעודד רוצה שקרטיס ייכנס לעניינים לקראת הפלייאוף ובגלל זה הוא לא יוצא מהסגל
מקווה שזה לא יעלה לנו ביוקר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 19:08 
חמישיה צריכה להיות רביב אובאנון סקוט יונתן גייטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
זה אומר שוב שמשחקים עם שלושה זרים ורבע, דקות משמעותיות למתן (ועוד בעמדה 4), בעיה קשה בריבאונד, ניסיונות מביכים לשחק עם גייטס וקלי ביחד.
נגד גלבוע זה אמור להספיק, הבעיה שגם אם זה "יעבוד" (כמו שההוצאה של סקוט "עבדה" נגד ראשון) אנחנו קלי יירשם גם למשחק נגד הרצליה ואנחנו נעלה למשחק נגדם עם סגל שכמעט אין לו סיכוי לעמוד בקצב צבירת הנקודות שלהם.

הזוי שיש דיבורים על "להכניס שחקנים לעניינים לקראת הפלייאוף" עם ההוצאה של תומפסון ולפני כן של סקוט, כשאנחנו בסכנה לא להיכנס בכלל לפלייאוף, סיכוי נמוך לסיים מקום שישי, ונראים זוועה (הכי גרועים בליגה אחרי גלבוע). בינתיים ההחתמה והרישום של קלי עלה לנו כבר בשני משחקים (עם סקוט בטוח היינו מנצחים את נס ציונה ולדעתי גם את אילת היינו מנצחים עם אובאנון), שהיו מציבים אותנו במקום השלישי. ההחתמה הזאת רק עשתה בלגאן ונזק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 19:40 
להבנתי (המוגבלת), קלי הגיע בעיקר כדי לשמש (במקום מיימון) כמחליף לגייטס. המשבצת הזו הפכה עוד יותר אקוטית עכשיו ששולדבראנד פותח בחמישיה ומקבל הרבה יותר קרדיט בעמדה 4. אם התיאוריה הזו מחזיקה מים, הרי שהרוטציה בזרים צפויה ליפול בעיקר על אובאנון וסקוט, וכנראה גם על תומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
להבנתי (המוגבלת), קלי הגיע בעיקר כדי לשמש (במקום מיימון) כמחליף לגייטס. המשבצת הזו הפכה עוד יותר אקוטית עכשיו ששולדבראנד פותח בחמישיה ומקבל הרבה יותר קרדיט בעמדה 4. אם התיאוריה הזו מחזיקה מים, הרי שהרוטציה בזרים צפויה ליפול בעיקר על אובאנון וסקוט, וכנראה גם על תומפסון.

זו אכן הקונספציה של קטש אבל היא פשוט גרועה ולא עובדת בכלל. אין שום דבר אקוטי בלשחק 40 עם סנטר. למעשה אף קבוצה בליגה לא מקפידה על כך.
ירושלים משחקת עם דיון תומפסון/ג'ונס 20-25 דקות במשחק. בשאר הזמן הם משחקים עם טוני גפני, שמסתדר יפה בעמדה הזאת אבל משחק דווקא על היתרונות היחסיים שלו לעומת סנטרים (במשחק האחרון נגדנו הוא כל הזמן הוציא את גייטס החוצה ולגייטס לא היה מה לעשות מולו). אפילו במשחק האחרון שהם רשמו את תומפסון וג'ונס ביחד, פרנקו שיחק איתם ביחד רק 26 דקות ובשאר הזמן שם את אליהו ב-5.
ראשל"צ כשקרמייקל לא על המגרש שמים את ג'רמיס סמית, שהוא שחקן של שני מטר בלחץ (וגם שחקן חלש). נסטרנקו הוא נון-פקטור התקפי אז זה לא משנה מי שמים מולו.
לאילת כשיוטר על הספסל יש את כדיר, אבל גם הוא לא סנטר במימדים שלו ואפשר להתמודד איתו. ביר-כץ לא מסוגל לשים סל אז זה לא משנה מי שמים מולו.
לחיפה וחולון יש שתי אופציות בצבע (צ'וברביץ'/אופווייבו ורוזפלט/אוונס).
לנס ציונה כשוואט על הספסל אין מישהו שאפילו דומה לסנטר, אין להם אפילו עוד שחקן שהעמדה הטבעית שלו היא 4, הכי קרוב זה טל דן. וביום ראשון הם עשו לנו ככה בית ספר.
בהרצליה יש רק את רייט שהוא בעצמו לא סנטר קלאסי, וכשהוא על הספסל יש להם את ג'ונסון הקציצה או זלמנסון שהוא גם נון-פקטור מהסוג של נסטרנקו וביר-כץ.
אפשר להמשיך עם קבוצות התחתית שזה אותו סיפור (אפילו יותר גרוע).
אפילו מכבי, שבונים סגל עמוק עם שני סנטרים לעוד שני גיבויים, משחקים כרגע בלי כלום בפנים.

בעיות הרבה יותר אקוטיות זה דקות משמעותיות של מתן ועוד בעמדה 4, העובדה שאין לנו ריבאונדר בעמדה 4 (וגם לא בעמדה 5), שכל פעם שאחד משני הגארדים הזרים צריך לרדת לספסל אנחנו נשארים עם שני זרים למרות שהתרומה מהישראלים שלנו נמוכה, הניסיונות המביכים לשחק עם גייטס וקלי ביחד, קו אחורי קצר שהוביל כבר לקרדיט מופרך והזוי לבלאט וגוט. ההתייחסות לכמה דקות במשחק שמשחקים בלי סנטר כאילו זה סוף העולם חסרת פרופורציות לחלוטין, והפיצוי על כך יוצר בעיות שגורמות נזקים הרבה יותר גדולים.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 07 מאי 2015, 06:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 22:07 
ranjef כתב:
לינק לביטול הגעה?

זה אותו לינק כל פעם. הטופס נסגר ונפתח בהתאם לביקוש.
בכל אופן זה הלינק

https://docs.google.com/forms/d/1hBjRQOuVKB4GpRtZuDETiF4MVIzchsrbx6gZ1r7MX4I/viewform

ניתן לגשת אליו גם דרך האתר של העמותה
http://www.hapoeluta.com/%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%AA-1415/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%A2%D7%94/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 15:00 
למי שעוד לא נפל האיסימון, המשחק הזה עלול להיות משחק הבית האחרון העונה !!

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 19:35 
שידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שידור אבל
45:34 לנו במחצית.
ו48:34 לחולון במחצית

אשדוד מובילה על אילת בנקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
אשדוד מובילה ב-9

וזה השידור
http://www.goalim4you.net/p/2_4.html#

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
אובאנון עם 21, סקוט עם 20 ו 11 ריבאונדים.
נראה לי שזה סוגר את הדיון המיותר לגבי הרישום של סקוט, הרוטציה עד הסוף צריכה להיות בין קלי לתומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 21:13 
גליל כל כך רעים. לא מבין איך ניצחו משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 21:16 
kobster כתב:
נראה לי שזה סוגר את הדיון המיותר לגבי הרישום של סקוט, הרוטציה עד הסוף צריכה להיות בין קלי לתומפסון.

קלי לא נותן לנו כלום, והיום מול קבוצה כל כך חלשה, ראו את זה בקלות.
קלי צריך לשבת ותומפסון צריך לשחק. ריבאונד ההגנה יהיה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
דניאל א כתב:
kobster כתב:

קלי לא נותן לנו כלום, והיום מול קבוצה כל כך חלשה, ראו את זה בקלות.
קלי צריך לשבת ותומפסון צריך לשחק. ריבאונד ההגנה יהיה יותר טוב.

קלי יכול לשחק 5 בניגוד לתומפסון. חשוב בימים שינסי לא מגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
קלי חלש מאוד (לא שזו הפתעה) ולא נותן כמעט כלום. בלי כוונה לפגוע, הוא טיפש מאוד. לקח פעמיים ריבאונד ומסר לשום מקום. אחת הטכניות המטומטמות שראיתי. לא פקטור בריבאונד, חורים בידיים (פעמיים ברח לו ריבאונד מהידיים). שומר גרוע, מה זה עוזר שהוא משחק כ-5 אם הוא שומר כל כך גרוע בעמדה הזאת. עבודת רגליים רעה וחוסר הבנה הגנתית הופך אותו לשומר גרוע גם בפיק אנד רול וגם בפוסט. עדיף כבר לשים את תומפסון או יהונתן 5-7 דקות בעמדה הזאת והם יעשו עבודה לא יותר גרועה. התקפית הוא לא יכול לתרום הרבה, מעבר לזה שהוא לא שוס גדול הוא גם שחקן שצריך שישחקו עליו והרבה בשביל להיות באיזושהי מידה שחקן תורם (כמו בקצנדציה הקודמת בהפועל או באשדוד) וזו פשוט לא הסיטואציה שיש לו בהפועל. הוא משחק מעט דקות וגם בדקות שהוא משחק הוא ושאר השחקנים לא יודעים איך לשחק אחד עם השני. זה גם גורם לקטש לנסות בכוח לשחק כמה דקות כל משחק עם גייטס ואיתו ביחד וזה מזעזע.
לא כל יום (למעשה באף יום) נשחק נגד בדיחה כמו גליל, ראינו את מתן גרוע כל העונה, ראינו את קלי לא נותן כלום במשחקים הקודמים.
תומפסון כישלון ואכזבה ענקית, והוא גם לא מתאים בעמדה אבל הוא עדיין יכול לתת תרומה יותר גדולה. צריך לשחק עם מה שיש לך, ומה שיש לך זה תומפסון שיכול לתת ריבאונד וקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
אם קלי כזה גרוע אז נשאלת השאלה בשביל מה בכלל הבאנו אותו ולמה משאירים אותו. הרי כל סיפור הרוטציה כבר פגע בנו לא פעם ולא פעמיים, אם לא צריך את קלי אז לא צריך רוטציה. תשחרר את קלי, תבהיר לארבעת האחרים שהם משחקים עד סוף העונה בכל מקרה ותחסוך את הבלאגן לפני כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

איך ניצחו את מכבי 20?! או מכירה, או סבוטאז. אין הסבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
רדנקו כתב:

איך ניצחו את מכבי 20?! או מכירה, או סבוטאז. אין הסבר

כמו שכתבתי כבר אז מכבי ראו הזדמנות להוריד אותנו ליגה ופעלו בנושא כמו שהם יודעים כל כך טוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 22:33 
מסכים שקלי צריך להיות בחוץ. התעקשות מיותרת של קטש. כתבתי את זה גם לפני המשחק. עם השיפור ביכולת ובאגרסיביות של יהונתן אנחנו יכולים לשחק בקלות 10 דקות שלו ושל דיז'ון ביחד, זה הופך את קרטיס למיותר.

מה שכן, לארי היה מצוין היום והוא כרגע צריך לפתוח לפני תומפסון ולקבל יותר דקות וביטחון. פשוט להעלות את תומפסון מהספסל ולתת לו תפקיד יותר מוגבל.
מאוד מקווה שזה מה שקטש יעשה כבר מול הרצליה. תומפסון עם כל האכזבה חשוב לנו מאוד לפלייאוף לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2015, 23:25 
kobster כתב:
אם קלי כזה גרוע אז נשאלת השאלה בשביל מה בכלל הבאנו אותו ולמה משאירים אותו. הרי כל סיפור הרוטציה כבר פגע בנו לא פעם ולא פעמיים, אם לא צריך את קלי אז לא צריך רוטציה. תשחרר את קלי, תבהיר לארבעת האחרים שהם משחקים עד סוף העונה בכל מקרה ותחסוך את הבלאגן לפני כל משחק.

אין טעם לשחרר. תחזיק אותו למקרה ש......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2015, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
ההחתמה של קלי הייתה מיותרת. אנשים כאן ניסו לשכנע את עצמם למה זה מה שאנחנו צריכים, וממש לא ברור לי למה. מילא אם זה היה סנטר שנותן משהו, אבל אין אפילו אלמנט אחד במשחק שלו שאני יכול להגיד שהוא מצטיין בו, ובטח לא שהוא ״בסדר״ בהכל. שחקן שהמחמאה הכי גדולה של התומכים בו היא ״הוא יודע מה זה הפועל ויתן את הכל על המגרש״ זה שחקן חלש. הוא היה חלש בקדנציה הראשונה שלו וממשיך למרבה הפלא להיות חלש עכשיו.

קטש מאכזב אותי מאוד. בגלל שקשה לו להודות שזו הייתה החתמה דבילית הוא ממשיך לרשום אותו ולטלטל את שאר הזרים כל שבוע מחדש. אני מקווה שהחודש שקלי כאן זה מספיק זמן כדי שהוא יצליח להניח לקטע הזה ולרשום את השחקנים הכי פחות גרועים. זה לא הזמן להגן על החלטות. למרות כל האכזבה עדיין אפשר וצריך להגיע לחצי גמר, למכור כרטיסים ולמקסם הכנסות, ומשם אלוהים גדול. רק שיעשו את המיטב כדי שזה יקרה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2015, 06:08 
סמל אישי של המשתמש
גם לי לא היה ברור למה.
הדבר הראשון שעבר לי בראש כשזה התפרסם בוואן היה "אוי, לא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2015, 11:19 
ההחתמה של קלי היתה כתחליף למיימון שלמעשה סיים את העונה, הזר החמישי בשלב זה נותן לנו סוג של ביטחון במידה שאחד הזרים ייפצע שנוכל לעלות עם ארבעה זרים.
השילוב שלו במשחקים האחרונים נועד אני מניח כדי לודא שאם הוא כבר פה שלפחות יהיה בעיניינים.
לצערי, כל זה לא יצא כל כך מרשים (בלשון המעטה) בפועל, אני מנסה לשכנע את עצמי שהפירות של המהלך הזה יתנו אותותן בפלייאוף, אבל קשה לי לראות את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: