תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גם נגד נס ציונה סקוט לא נרשם
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אם ב2 זה רביב, ה3 זה סקוט ועוד יש לך גבוה טוב,
הרכז ממש לא חייב להיות סקורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 08:51 
מסכים מאוד עם מה שיובל כתב. וזה בעצם הכישלון הכי גדול של קטש. מאמן שמאמין במשחק פיק אנד רול בונה קבוצה בלי שחקן חוץ שהוא פיק אנד רולר טוב ובלי גבוה שהוא פיק אנד רולר.
ואגב, אם מדברים על העונה הבאה: אז גם בגזרת הישראלים צריך שדרוג רציני.
תסתכלו טוב טוב ותראו שהישראלים של הפועל הם מהחלשים בליגה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 09:12 
את מי היית מחליף מהישראלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 09:26 
העונה שניים מבין שלושת הבכירים, יהונתן ומתן, לא נותנים תפוקה של ישראלי בכיר.
בשורה התחתונה, עד כה, העונה, הישראלים של הפועל הם מהחלשים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 09:49 
לא ענית על השאלה :)
היית מוותר על מתן ויונתן?
בהנחה שניתן להשתחרר מהחוזה שלהם

נערך לאחרונה על ידי red pepper בתאריך 05 מאי 2015, 10:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 10:16 
יהונתן לא צריך להמשיך. לצערי גם איתו חתמו חוזה ארוך טווח, שעכשיו לך תשתחרר ממנו. אבל חייבים, הוא לא שווה שכר של ישראלי בכיר ואנחנו חייבים להביא 4 אמיתי - זר, אתלטי, שומר, אגרסיבי - כל מה שיהונתן לא עושה. מתן צריך לקצץ בדקות (ומן הסתם גם בשכר) ואופציה נוספת שצריך לשקול זה להציע לו לפרוש ולהפוך למנהל קבוצה/מנהל מקצועי. בכסף שמתפנה צריך להביא גבוה ישראלי שיהיה מחליף ל-4 ול-5 הזרים. אני אפילו יכול לחיות עם איזה סנטר ישראלי נגר שמגיע בכסף לא גדול (נסטרנקו, ביר כץ, אליאספור), אם את הכסף שייחסך ישקיעו בזרים ברמה יותר גבוהה. אם מתן פורש, אז נצטרך להביא גם פורוורד ישראלי או לקדם את וורקמן וגוט וכאמור להשקיע יותר בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 10:34 
יהונתן שחקן בעייתי מאוד ולא יציב שאי אפשר לסמוך עליו, אבל האמת שהוא מצוין בתקופה האחרונה. הכי טוב בהפועל בארבעת המשחקים האחרונים. לא חושב שאפשר לוותר עליו בהתחשב בשוק הישראלים. בלי קשר יגיעו שני גבוהים זרים מן הסתם.
מתן אם ישאר זה על תקן וורקמן של 10 דקות למשחק ועם שכר בהתאם. הוא צריך להיות מודע לזה. מקצועית, עם איך שהוא נראה העונה, לצערי אין לו מקום ועדיף להשאיר את וורקמן וגוט לדעתי. אני אשמח אם מתן ישאר במערכת כמנהל מקצועי.

צריך לנסות להביא ישראלי בכיר אחד (בכסף שמתפנה ממתן), לא יותר. ואולי להוסיף איזה ביר כץ או יוני ניר להרביץ קצת (תלוי איזה ישראלי בכיר מביאים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 11:07 
Fez כתב:
יהונתן שחקן בעייתי מאוד ולא יציב שאי אפשר לסמוך עליו, אבל האמת שהוא מצוין בתקופה האחרונה. הכי טוב בהפועל בארבעת המשחקים האחרונים. לא חושב שאפשר לוותר עליו בהתחשב בשוק הישראלים. בלי קשר יגיעו שני גבוהים זרים מן הסתם.
מתן אם ישאר זה על תקן וורקמן של 10 דקות למשחק ועם שכר בהתאם. הוא צריך להיות מודע לזה. מקצועית, עם איך שהוא נראה העונה, לצערי אין לו מקום ועדיף להשאיר את וורקמן וגוט לדעתי. אני אשמח אם מתן ישאר במערכת כמנהל מקצועי.

צריך לנסות להביא ישראלי בכיר אחד (בכסף שמתפנה ממתן), לא יותר. ואולי להוסיף איזה ביר כץ או יוני ניר להרביץ קצת (תלוי איזה ישראלי בכיר מביאים).

פז - אי אפשר להסתכל על המשחק או שניים האחרונים של יונתן ולהתעלם ממה שהוא נותן עונה שלמה. זו טעות שעשינו כבר ואסור לעשות אותה שוב. חייבים להסתכל על עונה שלמה וכשעושים את זה הוא פשוט לא שווה את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 11:10 
איכשהו לא נראה לי שאת מתן יעניין להשאר בצוות המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 11:10 
רדנקו, זה שהוא לא שווה זה ברור. אבל -
1. יש לו חוזה.
2. את מי תביא במקום? גבוה ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 11:14 
מחוזה אפשר להפטר. השאלה כמה זה יעלה לך. לטעמי המטרה צריכה להיות להפטר ממנו. אני בטוח שיהיו עליו קופצים שבטוחים שאצלם הוא ימצה את הפוטנציאל בכל משחק.
מי אביא במקום? גבוה נגר שרק ישים גוף. את ההפרש הייתי משקיע בזרים.
שוב - הכל שאלה של עלויות. אין לי מושג מה ההפרש בין העלות של יונתן לבין איזה בר-כץ למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 11:17 
פז, איך שלא תסתכל על זה הפועל חייבת ישראלי תורם נוסף. כזה שאפשר לסמוך עליו בנוסף ללימונד. אם יובא כזה, אין לי שום התנגדות שיהונתן יישאר. רק שאני לא רואה איך זה מסתדר תקציבית.
בשורה התחתונה, העונה, יהונתן לא מצדיק את המעמד שלו בקבוצה (ואני אומר את זה בצער רב כי אני אוהב אותו וחושב שהוא מאוד מוכשר).
אני גם חושב שיש להפועל בעיה בשנים האחרונות שהיא תלויה ביהונתן. וזה נובע מכך שבכל עונה לפחות אחד מהזרים הגבוהים שהפועל מביאה הוא כישלון. בעונה שעברה הארפר והעונה גייטס ומיימון ובינתיים גם תומפסון.
בוא נגיד ככה: אם להפועל היו שני גבוהים זרים באמת טובים (ולא גייטס הבלוף, ומיימון שהוא זר של ליגה שניה) אז פחות היינו נדרשים לסוגיית יהונתן.
ייתכן שצריך לחפש שחקן חוץ ישראלי, ושבחמישייה יעלו שני גבוהים זרים.
אבל הישראלים שיש כרגע בקבוצה הם העונה מהחלשים בליגה. זו האמת. וזה חלק מהכישלון העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 11:18 
יהונתן צריך להישאר בגלל שוק הישראלים
אין עוד ישראלי גבוה, ועוד עם קליעה מבחוץ, כדיר לא יגיע לדעתי, רותברט לא למחירים שלנו
מה גם שהוא חתום פה לעוד שנתיים מה שהופך את הדיון לטיפה לא רלוונטי
מה שצריך זה להביא לצידו זרים שיודעים להרביץ, ומפה זה כבר התפקיד של המאמן להחביא את החסרונות שלו ולהפיק ממנו את המיטב, שולדי הוא לא שחקן המפתח אז אנחנו לא תלויים בו הרבה ואם הוא נותן משחקים טובים מדי פעם אז בסדר גמור

Fez הזכיר את האפשרות שיגיע ישראלי על חשבון מתן לדעתי זה צריך להיות טוני יאנגר סטופר הגנתי טוב, נותן עונה טובה של כמעט דאבל פיגרס למשחק על אף גילו המתקדם מה גם שעודד אימן אותו וחסר מאוד ישראלים בעמדה 3

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 11:38 
רדנקו כתב:
מחוזה אפשר להפטר. השאלה כמה זה יעלה לך. לטעמי המטרה צריכה להיות להפטר ממנו. אני בטוח שיהיו עליו קופצים שבטוחים שאצלם הוא ימצה את הפוטנציאל בכל משחק.
מי אביא במקום? גבוה נגר שרק ישים גוף. את ההפרש הייתי משקיע בזרים.
שוב - הכל שאלה של עלויות. אין לי מושג מה ההפרש בין העלות של יונתן לבין איזה בר-כץ למשל.

אין דבר כזה. אין אף קבוצה שאין לה גבוה ישראלי סביר, בטח לא קבוצת צמרת. אי אפשר בלי, אתה לא יכול לשחק 20 דקות במשחק עם ביר כץ.
אם תפגע בזרים לא תרגיש את חוסר היציבות של יהונתן, כמו שאמרו פה. ובכל מקרה זו עובדה בשטח לדעתי שהוא נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 13:12 
אם כבר שמים כסף על פורוורד ישראלי, אז לשים אותו על עוז בלייזר או טוני יאנגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2015, 13:58 
בלייזר יותר פאוור פוורד מסמול פוורד
הוא אולי אופציה אבל אני מעדיף את יאנגר

אבל את האמת שחקן ששכחנו מקיומו כבר זהו בן רייס הוא סמול פוורד קלאסי עם קליעה לא רעה
אני מעדיף את יאנגר אבל הוא צעיר ממנו באיזה עשור, חושבים שהוא יכול להיות אופציה?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 09:01 
פרטים מעניינים בכתבה של אלי סהר בישראל היום:
דיכאון בדרריב-אין

http://www.israelhayom.co.il/article/279633

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 09:23 
מתי נדע מי לא נרשם מחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 09:24 
נו, אז כצפוי נס ציונה חגגו כשקטש לא הלביש את סקוט.
וכצפוי סקוט כבר לא בטוח שהוא רוצה להשאר.
ועכשיו אנחנו בסכנה לא להגיע לפלייאוף אפילו, ועל מקום 6 מזמן הפסקתי לחלום.

אבל העיקר שקטש יודע מה הוא עושה, השיקולים לגיטימיים וקטש מבין בכדורסל יותר מכולם.

החלטה נוראית, מזעזעת, לא סבירה בעליל שגרמה נזק עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 09:50 
Fez כתב:

אבל העיקר שקטש יודע מה הוא עושה, השיקולים לגיטימיים וקטש מבין בכדורסל יותר מכולם.

בחודשים האחרונים אנחנו הקבוצה הכי חלשה בליגה. להשתלב בפלייאוף?? לא מגיע לנו. מזל שלא ירדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 10:16 
מחר סקוט נרשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

שכחת את נגד ראשון זה "עבד" והרכב מנצח לא מחליפים, הפועל נראית יותר טוב בלי סקוט, רביב וסקוט לא מסתדרים ביחד.
הכי כואב זה הציטוט של נס ציונה, הם ידעו (כמו כל אחד עם קצת מושג וזיכרון מהמשחקים הקודמים) שרק אם קטש עושה להם טובה ולא רושם את סקוט יש להם סיכוי. ההתנהלות המקצועית שלנו הפכה לבדיחה של הליגה.

כמו שזה נראה גם הסיכויים הרבה יותר קטנים שסקוט וקטש ימשיכו ביחד בעונה הבאה. כל האמפתיה שלי הולכת לסקוט, השחקן כמעט היחידי שנותן את כל מה שיש לו על המגרש מקבל יחס כזה מביש מהמאמן שלו שמתייחס אליו בחוסר הערכה מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 10:44 
בתכלס, הטעות הכי גדולה העונה הייתה תומפסון. לא גייטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:

לא נכון. גייטס הטעות הכי גדולה כי בניסיונות לתקן אותה גם כל השאר נדפק. בעצם לא בטוח. מתחרה בטעות של מתן ב4 שנגררה 30 מחזורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 10:59 
יובל כתב:
Fez כתב:

שכחת את נגד ראשון זה "עבד" והרכב מנצח לא מחליפים, הפועל נראית יותר טוב בלי סקוט, רביב וסקוט לא מסתדרים ביחד.
הכי כואב זה הציטוט של נס ציונה, הם ידעו (כמו כל אחד עם קצת מושג וזיכרון מהמשחקים הקודמים) שרק אם קטש עושה להם טובה ולא רושם את סקוט יש להם סיכוי. ההתנהלות המקצועית שלנו הפכה לבדיחה של הליגה.

כמו שזה נראה גם הסיכויים הרבה יותר קטנים שסקוט וקטש ימשיכו ביחד בעונה הבאה. כל האמפתיה שלי הולכת לסקוט, השחקן כמעט היחידי שנותן את כל מה שיש לו על המגרש מקבל יחס כזה מביש מהמאמן שלו שמתייחס אליו בחוסר הערכה מוחלט.

זה טיעון ברמת המשה פרימו שלמה שרף.

כאילו שאם נגד ראשון היינו עולים בטעות לכמה התקפות עם 4 שחקנים, זה היה מהלך שהוכיח את עצמו, כי ניצחנו.

זה לא שווה דיון בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 11:22 
אגב, מישהו רואה עוד שחקן שהיה פורץ בבכי שלא רשמו אותו למשחק?
מישהו מדמיין את גייטס פורץ בבכי? את תומפסון? את אובנון?

פאקינג השחקן היחיד שאכפת לו בקבוצה הזאת.
אפשר להשתגע ממה שהמאמן הזה עושה לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 11:36 
red pepper כתב:

לגמרי. גייטס מעצבן בהתנהלות שלו ובאדישות, אבל לפחות נתן בלא מעט משחקים מספרים טובים, וגם היה הגורם העיקרי בלא מעט נצחונות. אי אפשר להגיד שלא
תרם העונה להפועל.
תומפסון זה חושך גמור, וכשמתחשבים בשכר שלו - זה עוד יותר מרתיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
פז, איך שלא תסתכל על זה הפועל חייבת ישראלי תורם נוסף. כזה שאפשר לסמוך עליו בנוסף ללימונד. אם יובא כזה, אין לי שום התנגדות שיהונתן יישאר. רק שאני לא רואה איך זה מסתדר תקציבית.
בשורה התחתונה, העונה, יהונתן לא מצדיק את המעמד שלו בקבוצה (ואני אומר את זה בצער רב כי אני אוהב אותו וחושב שהוא מאוד מוכשר).
אני גם חושב שיש להפועל בעיה בשנים האחרונות שהיא תלויה ביהונתן. וזה נובע מכך שבכל עונה לפחות אחד מהזרים הגבוהים שהפועל מביאה הוא כישלון. בעונה שעברה הארפר והעונה גייטס ומיימון ובינתיים גם תומפסון.
בוא נגיד ככה: אם להפועל היו שני גבוהים זרים באמת טובים (ולא גייטס הבלוף, ומיימון שהוא זר של ליגה שניה) אז פחות היינו נדרשים לסוגיית יהונתן.
ייתכן שצריך לחפש שחקן חוץ ישראלי, ושבחמישייה יעלו שני גבוהים זרים.
אבל הישראלים שיש כרגע בקבוצה הם העונה מהחלשים בליגה. זו האמת. וזה חלק מהכישלון העונה.

יהונתן לא תרם בהתאם למעמד שלו כי הוא לא שיחק בהתאם למעמד שלו עד החודש האחרון (כנראה בגלל איזו מחוייבות רגשית למתן נאור או משהו) והפלא ופלא בחודש האחרון הוא פורח.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 12:03 
לא נראה לי שזאת מחויבות רגשית של עודד למתן.
נראה לי שמתן שיחק כ"כ הרבה בגלל המעמד שלו בהפועל ומי שהוא, ועודד בתור אחד שהגיע "מבחוץ", כנראה פחד לשנות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2015, 12:28 
מתי נדע מי לא נרשם מחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: