תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מתן נאור
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 23:42 
משחק סופר קריטי. משחק חשוב מאין כמותו.
והקפטן שלנו מעדיף לנסוע ברכב שלו ולא לבוא עם כל הקבוצה באוטובוס.
עזבו אותי יכולת מקצועית, השכר הרב שהוא מקבל לעומת התרומה הדלה
ותעצרו לשנייה את ההקמה של הפסל שלו.
זאת חתיכת שערורייה. שחקן לא יכול להתנהג ככה, על אחת כמה וכמה קפטן
עזבו את הפרצופים לקטש, במשחק כזה, בתור הקפטן והמנהיג של קבוצה במצב מנטלי לא פשוט
לדעתי היה חייב להיות מחוץ לסגל ובכלל, אני מאוד מאוכזב ומאוד מקווה שהוא יישב ביציע עד סוף השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מתן נאור
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 10:45 
לא הגזמת בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אתה חוצפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 12:13 
אני מבין שכולנו מתוסכלים מאתמול אבל לא צריך לחפש שעירים לעזאזל בכוח, בטח שלא מתן.
למתן היה אירוע פרטי לפני המשחק ובאזור המגרש ובאישור כמובן הוא ביקש להגיע משם ישירות לאולם.
ובלי קשר, אין דבר מכוער יותר מלטעון עכשיו כלפיו ש"השכר שהוא מקבל לא מצדיק" כשהוא בתקופה לא טובה, במיוחד כשלאורך כל הקריירה מתן ויתר על סכומי כסף והעדיף להיות בהפועל למרות שיכל להרוויח יותר במקומות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 15:11 
בלי קשר לסיפור הזה, משהו רע מאוד עובר על מתן וזה גם ברמה המנטלית. אתמול 4 דקות לתוך הרבע השני טיימאאוט הפועל בשיא המשבר. קטש מתכנן תרגיל של פיק אנד רול עם רביב ומתן, ואז הכנסת כדור לצבע לגייטס. ביציאה מהטיים אאוט, רק 4 שניות לתוך ההתקפה הזאת, מתן נאור (עם 0 נקודות ו-0-10 לשלוש בחמשת המשחקים האחרונים) לוקח שלשה מטר אחרי קו השלוש ב-catch and shoot בלי לייצב את הרגליים אפילו. שלשה שכמובן לא הולכת לשום מקום ומאפשרת אח"כ לנס ציונה לעלות ליתרון הכי גדול שלהם במשחק.
אני בטוח שזה נובע מהרצון של מתן להוכיח את עצמו ולצאת מהתקופה השחורה הזאת, ולא מתוך זלזול בקבוצה או במאמן. אבל זה פשוט לא לעניין. הוא מכריח זריקות, מנסה בכוח. עושה פרצופים לקטש וכנראה גם לעצמו כי הוא מאוכזב מעצמו. נראה שהוא שוקע רק יותר ויותר עמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 17:10 
כמובן מגנה את ההשתלחות במתן בכל הנוגע לשכר וכו' זה לא נכון וגם לא במקום.
עם זאת כן יש בי אכזבה מכך שאינו מנהיג את הקבוצה ברגעים קשים אלה לפחות במה שמתבטא בזמן המשחק.
אתמול מתן היה קפוא כל הזמן על הספסל וזה היה מאוד בולט אל מול מי שעומד מולו בצד השני מאיר טפירו. טפירו בזמן שהיה על הספסל עמד ולא ישב , הלהיב שחקנים ועודד כאשר יש כמה בנס ציונה שעושים זאת.
אצלנו כשאין אחד כזה והספסל נראה בהתאם בחודשים האחרונים היה מצופה ממתן שלמרות שאינו מצליח מקצועית כרגע כן ינסה להלהיב ולעודד ולדעתי זה גם היה מכניס אותו יותר למשחק.
במקום זה מתן קובר את פניו בידיו ואינו עושה זאת.
לצערי בהיבט הזה גם ההנהלה לא עושה את הדברים ולא קל לי להגיד אתת הדברים. אין נציג של הועד המנהל על המגרש וזה הכרחי בטח מאז האסון שעבר עלינו. אין לי מושג מדוע זה לא קורה. אין זמן מתאים לזה לגלות נוכחות גם של רמי בספסל. השחקנים והקבוצה צריכים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: