תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יינסי גייטס
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 20:56 
יאללה, הביתה. לך. ביזיון של שחקן. לך לירושלים, לך ליורוליג(בדיחת המאה). רק תלך.
היו בהפועל תל אביב זרים טובים וגרועים. מוכשרים והזויים.
דבר כזה לא היה מעולם. ביזיון של שחקן. ביזיון של גישה. בושה וכלימה שהביאו אותו. בושה וכלימה שלא העיפו אותו בתחילת העונה. שחקן שההתנהלות שלו במגרש מקרינה לטעמי על כל הקבוצה.
פוזשן אחרון, הוא אפילו לא מנסה להגיע לריבאונד מההחטאה של יהונתן. לא מסוגל לתפוס עמדה על פאקינג גיל אמיתי.
לא מעניין אותי פלייאוף. לא מזיז לי לסיים מקום תשיעי.
אני רוצה שמחר הוא יהיה על המטוס. ולכל הפחות שהוא ישב ביציע במשחק נגד גלבוע
בושה. בושה שזה זר בהפועל תל אביב. וזה מסכם את כל הכישלון של קטש. מי שמביא את יינסי גייטס להפועל תל אביב חושב שהפועל תל אביב זה גלבוע.
אז אדון מאמן, אתה מוזמן להעיף את גייטס ליציע כבר במשחק הקרוב.
ומצדי גם את אדון דיז׳ון תומפסון.
יש גבול לכמה אפשר לעשות צחוק מהפועל תל אביב.
גייטס הבייתה. הביתה. הביתה.
נמאס. לא יכול לראות אותו יותר.
למועדון צריך שיהיה קצת כבוד. וקצת כבוד זה להעיף את יינסי גייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יינסי גייטס
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
מטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 20:58 
לא זוכר צעקה כמו בריבאונד ההוא שלקחו עליו
לא מחויב בכלל ואדיש בערך כמו המאמן
שיילך הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:07 
סתם תגובה מוגזמת.
הוא היה טוב בלא מעט משחקים העונה ולפעמים ניצח לנו משחקים לבד.
כבר כשהוא בא לפה כולם ידעו שהוא אדיש ושהוא ריבאונדר גרוע אז איך זה בדיוק מפתיע אנשים פה.
אם הוא היה שחקן שנלחם כל שנייה שהוא על הפרקט הוא היה משחק בקבוצה בהרבה יותר טובה מהפועל תל אביב כי שחקן בגודל שלו עם יכולת קליעה כמו שלו אין הרבה. בטח שלא במחיר שאנחנו משלמים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:12 
הוא היה טוב בדיוק בארבעה משחקים. הוא בושה. הוא לא שומר ולא לוקח ריבאונד. והוא שחקן התקפה מביך. לא מסוגל לתפוס עמדה על אף אחד. והגישה שלו מרתיחה.
זה ביזיון שיש שחקן כזה בהפועל תל אביב. לא זוכר בהיסטוריה של הפועל זר ביזיוני כזה. לא זוכר. היו שחקנים בדיחה. היו זרים הזויים. דבר כזה לא היה.
להעיף הביתה היום. בושה וכלימה של שחקן. שילך. לא רוצה לראות אותו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:13 
זה מה שקנינו ואם תסתכל על תגובות שאנשים רשמו פה כשהביאו אותו תראה שזה אחד לאחד.
אנחנו לא מנצלים אותו כמו שצריך ולא לוקחים ממנו את כל היתרונות שכן יש בו וזה חבל.
אבל הוא ממש לא אשם בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
הוא השחקן הכי "אשם" בתולדות הפועל.
כמה בן אדם חלאה אתה צריך להיות בשביל לזרוק כל כך הרבה זין על כל כך הרבה דברים?

תתאבד כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:15 
אני מאשים את מי שלא מעיף אותו מהקבוצה עוד היום.
ועוד לא מאוחר. יש גבול לכמה אפשר לעשות צחוק מעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:16 
אם הוא לא היה "זורק זין" הוא היה מקבל 400 אלף דולר בעונה.
אתה משלם לו רבע מזה בדיוק בגלל שהוא "זורק זין" ומי שבחר להביא אותו ובכל זאת להשקיע בו אשם בזה.
הוא מקבל כסף בדיוק כמו מה שהיכולת שלו שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יכול לשמוע את הקלישאה הזאת יותר,
לא יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:22 
די נו.
זה השחקן. אנחנו לא נשנה אותו, למרות הכוונה (הלדעתי טובה) של קטש, שהקהל של הפועל ייצור בו מחויבות.
ישנם משחקים בהם הוא מחויב, עד מאוד מחויב, וגם הוא טוב בהם.
בשאר המשחקים, הוא פשוט שחקן טוב מאוד (לליגה שלנו) התקפית, וחלש הגנתית. לא משהו שלא ידענו מקודם.
המאמן הוא זה שצריך לדעת לווסת, לנהל סגל ולנהל משחק. וקטש נכשל בזה בינתיים.

עדיין, אני מאמין מאוד בקטש. הוא מבין מה קורה, אבל הוא לא אוהד - ולא מגיב כמו אוהד. אני מאמין שבעונה הבאה יהיה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
אדיש, מרתיח, היום חוץ מהריבאונד השערורייתי הזה הוא באמת ניסה (וגם לא מעט הצליח).
צריך לזכור שאף אחד אחר לא סגר לריבאונד (חוץ משולדברנד ומלימונד לפרקים).

בלי קשר לא היה צריך ועדיין לא צריך להיות שחקן בהפועל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
מגיע לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:24 
זה היה סיפור ידוע מראש, עזבו כן זורק זין לא זורק זין. מבחינת תפוקה נטו, יינסי גייטס הוא הגבוה הזר הכי חלש מבין כל היריבות שלנו (חוץ מחולון). איפה הוא ואיפה וואט, ג'וליאן רייט, יוטר, אופייבו, קארמייקל. אפילו בחולון אוואנס הבינוני חגג עליו 3 פעמים העונה. אנחנו רואים את זה כל שבוע.
פשוט רכש גרוע. כל הסיפורים על כישרון ובעיית אופי לא באמת מעניינים, בשורה התחתונה כמעט כל שבוע הגבוה היריב חוגג עליו. בארבעת המשחקים האחרונים הוא היה 2-3 רמות מתחת לגבוה ששיחק מולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:24 
דניאל א כתב:
די נו.
זה השחקן. אנחנו לא נשנה אותו, למרות הכוונה (הלדעתי טובה) של קטש, שהקהל של הפועל ייצור בו מחויבות.
בשאר המשחקים, הוא פשוט שחקן טוב מאוד (לליגה שלנו) התקפית, וחלש הגנתית. לא משהו שלא ידענו מקודם.

עדיין, אני מאמין מאוד בקטש. הוא מבין מה קורה, אבל הוא לא אוהד - ולא מגיב כמו אוהד. אני מאמין שבעונה הבאה יהיה בסדר גמור.

מה עונה הבאה? איך לעזאזל בן אדם יכול להיות במאני טיים של עונה ולהגיד "עונה הבאה יהיה בסדר"?
אוי ואבוי אם הוא פה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:26 
הוקיץ' כתב:
דניאל א כתב:
די נו.

מה עונה הבאה? איך לעזאזל בן אדם יכול להיות במאני טיים של עונה ולהגיד "עונה הבאה יהיה בסדר"?

למען הסר ספק, התכוונתי לקטש. לא מאמין שיינסי יישאר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:28 
דניאל א כתב:
הוקיץ' כתב:
דניאל א כתב:
די נו.

למען הסר ספק, התכוונתי לקטש. לא מאמין שיינסי יישאר בעונה הבאה.

גם אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 22:20 
הוא לא שחקן של 400 אלף דולר. ומי שישים עליו את הסכום הזה חי בסרט.
הוא שחקן בינוני. שחקן גב לסל עלוב ביחס למימדים שלו. פינישר בינוני. פיק אנד רולר חלש. ריבאונדר גרוע.
אוברייטד. הוא היה כזה גם באילת. בלוף שקטש הביא להפועל.
מחוייבות, מה מחוייבות. האיש לא מסוגל לקחת את טל דן וגיל אמיתי עם הגב לסל. זה קשור למחויבות?
פשוט שחקן בינוני, שכל מיני קשקושים הפכו אותו לאיזה פוטנציאל. ועוד מקשקשים על איך אילת ויתרו עליו.
ויתרו עליו וקיבלו את יוטר שהוא מאה דרגות מעל הביזיון הזה שנקרא יינסי גייטס.
וזה שהוא עדיין פה ולא מעיפים אותו זה ביזיון למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 22:34 
אתה חייב קצת להירגע, בשבילך...
הוא לא הסנטר הטוב בליגה, נכון. אבל הוא שחקן טוב בשביל הליגה שלנו. הוא לא מתאים להפועל, אבל הוא כן מתאים לליגה.
לא יעיפו אותו עכשיו מן הסתם, ואני בטוח שאתה מבין את זה. זה לא בזיון למועדון שלא מעיפים אותו. אם הוא ימשיך לעוד עונה - מסכים, בזיון למועדון. אבל אל תתרגש לפני שבאמת צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
שחקן חלש וזה היה ידוע עוד לפני שהוא חתם. בלוף התקפי מהגדולים שיש. עושה 16 נקודות למשחק רק כי כל הקבוצה עובדת בשבילו כל העונה. כשהיא לא עובדת, כמו בתקופה האחרונה, רואים שהוא לא מסוגל להביא מעצמו כלום. חודש טוב אחד היה לו כל העונה, בינואר. ב-14 משחקים מאז, רק בשלושה הוא קולע מהשדה ב-60% ומעלה. סה"כ ב-50% עלובים בתקופה הזאת, כמו שהוא עשה בתקופה שלו באילת. היום וואט משחק כל הרבע הרביעי עם ארבע עבירות, כמעט כל גבוה בליגה היה חוגג בזכות זה, רק הוא לא עשה כלום. נס ציונה עלו על הבלוף היום מאוד בקלות, עשו חילופים בכיף כי הבינו כמה הוא שחקן פוסט חלש. הניסיונות להכניס לו כדור בפוסט הובילו ליותר חטיפות של נס ציונה מאשר סלים.
מכל בחינה אחרת התרומה שלו היא בתחתית של התחתית, מה שהופך אותו פשוט לשחקן חלש שנותן תפוקה גרועה מאוד.

אבל בגלל שהכל היה ידוע מראש לא הבנתי מה מחדש הנושא הזה. די, הגענו למאי, זה מה יש, עם זה צריך לסיים את העונה ולעשות את המקסימום עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 22:42 
דניאל א כתב:
אתה חייב קצת להירגע, בשבילך...
הוא לא הסנטר הטוב בליגה, נכון. אבל הוא שחקן טוב בשביל הליגה שלנו. הוא לא מתאים להפועל, אבל הוא כן מתאים לליגה.
לא יעיפו אותו עכשיו מן הסתם, ואני בטוח שאתה מבין את זה. זה לא בזיון למועדון שלא מעיפים אותו. אם הוא ימשיך לעוד עונה - מסכים, בזיון למועדון. אבל אל תתרגש לפני שבאמת צריך.

אופייבו, יוטר, וואט, ג׳וליאן רייט, קרמייקל. לכל היריבות של הפועל יש גבוהים זרים יותר טובים ממנו.
יודע מה? אפילו לאשדוד יש את אסקה שיותר טוב מגייטס.
אוברייטד. לא שווה את הכסף. גישה מקוממת למשחק.
הביתה. עוד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 23:01 
סוף יולי 2014, שעה 12 בבוקר, קמתי והסתכלתי בפלאפון
היה כתוב יינסי גייטס חתם בהפועל ת"א
לא עלה לי חיוך על הפנים, להפך
מאוד צפוי וחבל על העונה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 23:03 
בתחילת העונה אמרתי שאני לא מחזיק מגייטס, אבל נותן לקטש את הקרדיט שאם הוא הביא אותו ובנה סביבו את הקבוצה בתור הזר היקר ביותר אחרי שאימן אותו במשך שנה, הוא יודע מה הוא עושה.
היום אני כבר לא נותן לקטש את הקרדיט, ואני לא חושב שהוא ידע או יודע מה הוא עושה. הוא לא ידע מה הוא עושה כשהוא החתים את גייטס, והוא לא יודע מה הוא עושה כשהוא משאיר את סקוט בחוץ. כל הסיפורים על מה הוא חשב ומה הוא רצה ומה הוא קיווה זה לא יותר מסיפורים. מאמן שלא רואה דברים פשוטים וברורים בכדורסל, וזה בא לידי ביטוי בתוצאות.

יכול להיות שקטש ישתפר בעונה הבאה, כבר היו לו הצלחות בקריירה. אולי דברים יתחברו לו יותר טוב. זה קורה שמאמן נכשל. שנה שעברה דיברנו על איך הוא מביא את הקבוצות שלו לשיא במאני טיים והשנה קרה ההפך. אי אפשר לאפיין או לשפוט מאמן לפי עונה אחת. ויש גם מאמנים טובים אחרים שנכשלו העונה בגדול, כמו דן שמיר. אבל הסיפורים האלה פה כאילו קטש תמיד יודע מה הוא עושה ותמיד השיקולים שלו לגיטימיים ונובעים מהבנה עמוקה בכדורסל - את זה אני לא קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 23:21 
Fez כתב:
בתחילת העונה אמרתי שאני לא מחזיק מגייטס, אבל נותן לקטש את הקרדיט שאם הוא הביא אותו ובנה סביבו את הקבוצה בתור הזר היקר ביותר אחרי שאימן אותו במשך שנה, הוא יודע מה הוא עושה.
היום אני כבר לא נותן לקטש את הקרדיט, ואני לא חושב שהוא ידע או יודע מה הוא עושה. הוא לא ידע מה הוא עושה כשהוא החתים את גייטס, והוא לא יודע מה הוא עושה כשהוא משאיר את סקוט בחוץ. כל הסיפורים על מה הוא חשב ומה הוא רצה ומה הוא קיווה זה לא יותר מסיפורים. מאמן שלא רואה דברים פשוטים וברורים בכדורסל, וזה בא לידי ביטוי בתוצאות.

יכול להיות שקטש ישתפר בעונה הבאה, כבר היו לו הצלחות בקריירה. אולי דברים יתחברו לו יותר טוב. זה קורה שמאמן נכשל. שנה שעברה דיברנו על איך הוא מביא את הקבוצות שלו לשיא במאני טיים והשנה קרה ההפך. אי אפשר לאפיין או לשפוט מאמן לפי עונה אחת. ויש גם מאמנים טובים אחרים שנכשלו העונה בגדול, כמו דן שמיר. אבל הסיפורים האלה פה כאילו קטש תמיד יודע מה הוא עושה ותמיד השיקולים שלו לגיטימיים ונובעים מהבנה עמוקה בכדורסל - את זה אני לא קונה.

מסכים. גם אם איכשהו ננצח סדרת פלייאוף, העונה הזו כישלון כי אין פה בסיס לכלום. הקבוצה הזו לא תוכל להשיג כלום, לא העונה ולא בשינויים קוסמטיים כמו שחשבתי בתחילה לקראת העונה הבאה. צריך להחליף את כל הזרים וגם לגבי יונתן אני חושב שהוא לא מצדיק אשראי כישראלי השני שלך. לא באמת צריך סטרץ' 4 בליגה הזו. בקבוצה כמו הפועל שצריכה לטרוף את הפרקט כל שבוע ואין מנהל מקצועי ואין יכולת ליפול בזרים יקרים ולהחליפם כמו באילת ומכבי חיפה, צריך שחקנים כמו אוונס, קארמייקל. וצריך עוד קומבו יוצר ליד רביב שלמרות הנסיגה הגדולה הוא הבאנקר שלך לשנים הבאות. ואם זה לא מסתדר יחד עם סקוט, אז צריך לוותר עליו עם כל הצער שבדבר ולהביא את הקומבו שכן יתאים לידו או להחליט שדוראנד הוא יותר 3 ולהביא שני זרים גבוהים, יותר אתלטיים שמשחקים מעל הטבעת ומביאים את האינטנסיביות כל שבוע (לא גייטס).
קורה שמאמן לא מצליח וקורה שגם הוא נכנס לתקופה רעה ולופ של ניהול משחקים רע. קטש לא מאמן רע והוא יהיה המאמן גם בעונה הבאה. אפשר רק להתפלל שהוא אדם מספיק אינטליגנט ומוכשר כמו הרושם שהוא יוצר כדי ללמוד מהטעויות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 10:06 
החתמה שהרסה לנו את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 10:13 
סנטר. השחקן הכי יקר בקבוצה. לוקח 6.2 ריבאונדים עלובים במשחק. לימונד לוקח 4.2 ריבאונד למשחק. אובנון 5.0 ריבאונדים. למעשה, הגארדים שלנו עוזרים יפה בריבאונד, אבל מה הם יכולים לעשות כשיש טיפוס כמו יינסי גייטס מתחת לסל, שלא קופץ לריבאונד. שלפעמים נמצא בריצה להתקפה כשיש זריקה לסל.
שחקן שנותן לוואט להטביע לו על הראש בלי הפרעה. שרץ ריצה קלה להגנה. ששפיק אנד רול שמשחקים עליו בהגנה זה 80 אחוז סל.
בושה וכלימה השחקן הזה. כסף שנזרק לפח.
איפה הוא ואיפה קרמייקל, או רייט.
רבאק, אפילו ג'סטין הארפר המביך הזה, את המשחק הכי טוב שלו בעונה שעברה נתן על הראש של גייטס (ולא שחלילה אני מעדיף את הארפר על מישהו)
יאללה, הביתה. עוד היום. לכל הפחות שנגד גלבוע ישב באזרחי על הספסל. יש גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 10:52 
הסיפור זה לא 6.2 ריבאונדים אלא 3.8 בהגנה. אתמול למשל 5 ריב׳ בהתקפה אבל רק אחד בהגנה.
זה לעומת 4.2 ריב׳ הגנה של אובנון, 6.4 של תומפסון, אפילו 2.8 של רביב וסקוט.
כלומר אובנון לוקח יותר ריבאונד הגנה מגייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 11:18 
הייתה לי הרגשה רעה בקשר לעונה ברגע שחתם
שחקן חלש, עלוב,בעל כל התכונות הרעות שיכול להיות לשחקן
שומר מהגרועים שהיו פה, חולמנות שמובילה לאפס תרומה בריבאונד שחקן התקפה לא טוב, פשוט לא טוב
והכי מצחיק שהתקשורת ואוהדים עם אפס ידע בכדורסל הפכו את הספחת הזאת לקרים עבדול ג'אבר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 20:52 
אני רואה את יוטר באילת. כמה עצוב ומביך שפעם היה פה יוטר. שחקן נהדר, אדם נפלא ומחוייב, והיום בהפועל תל אביב משוטט על המגרש יינסי גייטס.
עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מאי 2015, 20:58 
יוטר הפספוס הכי גדול שלנו מאז ההקמה מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: