תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 21:15 
כן. אובאנון באמת היה מחריד. 10 ריבאונדים וחמישה אסיסטים יחד עם 11 נקודות. נורא ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גם נגד נס ציונה סקוט לא נרשם
הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 21:16 
האדום הצורר כתב:
למה אין פה עניין של צודק או טועה לפני? הרי הקללות השחצניות האלה לקטש נובעות מזה שהוא לא עושה מה שאנשים מסוימים פה חושבים שנכון, למרות שהתברר בשלישי שהם טעו. אז אולי כדי שיורידו קצת את הטונים, זה הכל.

שיחק אותה בשלישי, יצא לו במקרה
במיוחד שבשלישי עוד היה הגיוני לשחק עם סגל גבוה כי לראשון יש גבוהים( בניגוד לנ"צ שמשחקים עם גבוה וחצי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 21:17 
הביטויים שאנשים משמיעים פה הם כאילו מחר אנחנו יורדים ליגה. תנשמו עמוק.

גודס הוא לא גאנר. והמצ'אפ שלנו איתם סביר. חכו למחר לפני שאתם חותכים את קטש וכל העולם. לא נראינו כל כך גרוע נגד ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
סתם תהייה שעלתה לי לראש.
הרי הסיכוי לעשות משהו השנה הוא רק עם 4 זרים + מתפקדים. האם ייתכן שלכן קטש מריץ כמב שאפשר את לארי, תומפסון וקלי כדי להיות מסוגל לרשום 5 זרים בטופס לבמידה וניגע בצלחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
ה"סיבה" שבגינה סקוט לא משחק היא אותה "סיבה" שבגינה סקוט יובש בחלקים קריטיים בהפסדים לנהריה, ראשל"צ לאילת למרות שבדקות שלו הוא היה הכי טוב על המגרש, לטובת שחקנים ששיחקו גרוע באותם משחקים. ה"סיבה" הזאת היא לא מקצועית אלא כי הוא השעיר לעזאזל של קטש שמעדיף, במיוחד ברגעי לחץ ופאניקה (שלו), את השחקנים שלו כמו סקוורר ואובאנון גם אם הם הרבה פחות טובים.

במסקנה שסקוט לא שיחק וניצחנו את ראשון אז ההחלטה הוכיחה את עצמה או שהיא נכונה, כשאין שום דבר אחר שמעיד על כך, יש כשל לוגי כל כך בסיסי, שאני בהלם שאנשים בוגרים משתמשים בה. להגיד שאם התקבלה החלטה X ובסופו של דבר ניצחנו אז החלטה X הייתה נכונה זה טיעון ממש טיפשי. לפי זה במקרה של ניצחון כל החלטה הייתה נכונה וההפך. ברור שזה לא נכון וזו דמגוגיה לשמה.

וכן, יש סיכוי לנצח את נס ציונה בלי סקוט ואפילו סיכוי גדול כי הם קבוצה חלשה. זה לא הופך את הסיכוי הזה להרבה יותר נמוך מאשר אם היינו משחקים עם סקוט, שבמפגשים הקודמים נגדם (ברוב המשחקים העונה אבל נגדם במיוחד) היה הכי טוב על המגרש. אי אפשר להגיד שיש לנו מצ'אפ טוב נגדם כשסקוט עם הפיזיות והאגרסיביות שהוא מביא מהקו האחורי נגד הקו האחורי הרך של נס ציונה היה הסיבה העיקרית לכך והוא לא משחק.

קטש ממשיך להמאיס עם החלטות שנעות בין מקובעות להזויות (בלי שום דבר באמצע) וזה נהיה כבר בלתי נסבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 22:41 
מכבי קטעו את רצף ההפסדים והביסו את הרצליה בלי טיוס ורנדל, לא שמעת שזה אומר שצריך להשאיר אותם בחוץ עד סוף העונה? הוכחה ניצחת שהקבוצה נראית יותר טוב בלעדיהם?
יש פה כמה טרולים שאני אפילו לא מתייחס אליהם, אבל מה שמפתיע זה שאני רואה את ההיגיון העקום הזה גם אצל אנשים עם ראש על הכתפיים. ומה שמטריד במיוחד זה שכנראה גם אצל המאמן שלנו.

אני לא יודע ממה נובע האנטי של קטש לסקוט, אבל הוא באמת מרתיח. מכל חמשת הזרים שלנו יש רק זר אחד שהוכיח את עצמו לאורך כל העונה, שהוא גם במקרה האחד שאמור להשאר פה בעונה הבאה ולהיות השחקן המוביל של הקבוצה, ואיכשהו הוא הופך להיות השעיר לעזאזל של המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 22:57 
אני מאוד אוהב את סקוט
אבל בכל החודשיים האחרונים כשמסתכלים על הספסל שלנו בזמן המשחק רואים שהוא לא מתקשר עם הרבה שחקנים, בעיקר הישראלים. בעיקר עם רביב. והיה גם הרבה תסכול על המגרש כשהוא לא מוסר ונכנס עם הראש בקיר. לא יודע מה עומד מאחורי זה אבל ככה זה נראה. דווקא בדקות הראשונות של המשחק עם אילת זה היה נראה אחרת אבל חזר שוב במחצית השניה.
במשחק נגד ראשון הוא נראה גמור מזה שהוא לא משחק. עוד יותר לא תקשר עם הסביבה.
זה יהיה מבאס מאוד אם נפסיד אותוגם לעונה הזאת וגם לעונה הבאה.
הלוואי שנופתע והניעור הזה יעזור והוא יחזור לתרום במשחקים שנשארו ובפלייאוף.
ואגב אני לא מאמין שקטש יקח סיכון ויחבל בסיכויים של הקבוצה לנצח רק כי סקוט לא בא לו טוב בעין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:00 
לא אומר להשאיר עד הסוף, וגם אני לא במאה אחוז מבין. אבל מכאן ועד זעקות השמד שיש כאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גם נגד נס ציונה סקוט לא נרשם
הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:00 
סקוט שחקן מצוין, סקוט אולי הזר הכי טוב שלנו ואני לא חושב שיש ספק בזה, ועדיין - סקוט ורביב ביחד לא תמיד מסתדרים והנזק שזה מייצר לקבוצה גדול. בגלל החוק הרוסי רביב הוא השחקן הכי חשוב שלנו והשיקול הזה הוא הגיוני.
אז נכון שתפקיד של מאמן זה לייצר את ההתאמות והשינויים כדי שהדברים האלה כן יעבדו אבל זו מחשבה הגיונית (שגם עבדה משחק קודם למרות כל הטענות). אני מאוד מקווה שסקוט יחזור לשחק בלי קשר למה שיקרה מחר (ובתקווה כמובן שננצח). אפשר לבקר את ההחלטה של עודד ולחשוב שהיא מוטעית ובאמת זו החלטה לא פשוטה, אבל הביטויים וההאשמות שיש פה לא מכבדות את מי שכתב אותם וסתם הופכות את הדיון למכוער ולא ענייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:25 
ראצו כתב:
סקוט שחקן מצוין, סקוט אולי הזר הכי טוב שלנו ואני חושב שיש ספק בזה, ועדיין - סקוט ורביב ביחד לא תמיד מסתדרים והנזק שזה מייצר לקבוצה גדול. בגלל החוק הרוסי רביב הוא השחקן הכי חשוב שלנו והשיקול הזה הוא הגיוני.
אז נכון שתפקיד של מאמן זה לייצר את ההתאמות והשינויים כדי שהדברים האלה כן יעבדו אבל זו מחשבה הגיונית (שגם עבדה משחק קודם למרות כל הטענות). אני מאוד מקווה שסקוט יחזור לשחק בלי קשר למה שיקרה מחר (ובתקווה כמובן שננצח). אפשר לבקר את ההחלטה של עודד ולחשוב שהיא מוטעית ובאמת זו החלטה לא פשוטה, אבל הביטויים וההאשמות שיש פה לא מכבדות את מי שכתב אותם וסתם הופכות את הדיון למכוער ולא ענייני.

מסכים עם הרוב למעט המילה 'אולי' בהתחלה
אבל אנשים מנפחים את החוסר התאמה הכל כך דל הזה בין רביב לסקוט למחוץ לפרקט בגלל כל ידיעה של כתב דביל
חוסר התאמה זה משהו שיש בכל קבוצה, איפה נשמע על הקפאת שחקן בגלל חוסר התאמה, זה כל כך שטויות
אולי שינסה לעבוד במקום להושיב את הזר הכי טוב ויעיל שלו השנה ביי פאר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:28 
אז רביב זה האבוטבול של הכדורסל? :)
ועכשיו ברצינות, סקוט שחקן טוב וגם לדעתי מגיע לו להרשם(על חשבון קלי) אבל התגובות כאן מוגזמות, מאמין שאם קטש רושם את קלי לפניו בשביל לתת לו 5-10 דקות(כמו שהיה עד עכשיו) אז יש לזה סיבה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:32 
לא מסכים שזה שיקול הגיוני. הרי אם לא היו לנו 5 זרים זה בכלל לא היה אישו.
עכשיו סתם מגזימים את הסיפורים על חוסר התאמה בינו לבין רביב וזה רק עושה יותר גרוע בעיני.

שיהיה לנו בהצלחה למצוא שחקן יותר טוב מסקוט בשנה הבאה, בטוח שזאת תתברר כמשימה קלה ופשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:33 
הקללות אולי לא מוצדקות, אבל אני בהחלט יכול להבין את הכעס.
כשהמאמן שלך מקבל החלטות שבמקרה הטוב מעידות על חוסר הבנה בכדורסל ובמקרה הרע על חוסר מקצועיות, זה מאוד מתסכל.
הניסיון כאן לסתום פיות ולחסום ביקורות מקצועיות לגיטימיות רק כי לא נוח לכם ששוברים את האוטופיה של הפועל, הוא לא פחות ממביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:36 
אני אשכרה מתבאס שהחתמנו את קרטיס. זה לא שווה את הנזק שנגרם עם סקוט עכשיו.
מי חשב שזה מה שקטש יעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני אשכרה מתבאס שהחתמנו את קרטיס. זה לא שווה את הנזק שנגרם עם סקוט עכשיו.
מי חשב שזה מה שקטש יעשה.

זה לא קשור לקלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:50 
זה לא היה קורה אם לא היו לנו 5 זרים (או אם מיימון היה במקום קלי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
אז הוא היה נותן לו לשחק פחות ופחות,
או מכניס ומוציא אותו אחרי רגע וגורם לסקוט להתפוצץ עליו שוב.

הוא מחפש אותו וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2015, 23:54 
הוקיץ' כתב:
כשהמאמן שלך מקבל החלטות שבמקרה הטוב מעידות על חוסר הבנה בכדורסל ובמקרה הרע על חוסר מקצועיות, זה מאוד מתסכל.
הניסיון כאן לסתום פיות ולחסום ביקורות מקצועיות לגיטימיות רק כי לא נוח לכם ששוברים את האוטופיה של הפועל, הוא לא פחות ממביך.

איזו סתימת פיות?
תבקרו כמה שאתם רוצים, כתבתי גם שיכול להיות שהביקורת מוצדקת (זה לא שחור לבן לדעתי). אבל להגיד שהמאמן ״אפס מאופס, בן זונה ועושה סבוטאז׳״ לא מקדם שום דיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
שום אוטופיהושוםבטיח. יש כבוד למאמן,בובעונהעוד לא נגמרה זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 00:24 
ראצ'ו כתב:
הוקיץ' כתב:

איזו סתימת פיות?
תבקרו כמה שאתם רוצים, כתבתי גם שיכול להיות שהביקורת מוצדקת (זה לא שחור לבן לדעתי). אבל להגיד שהמאמן ״אפס מאופס, בן זונה ועושה סבוטאז׳״ לא מקדם שום דיון

לא דיברתי עליך, אני לא חושב שאתה מתנגד לביקורת.
יש פה אנשים שלא מסוגלים להכיל ביקורת חריפה גם כשהיא מוצדקת.
ההחלטות של קטש מדיפות ריח רע והאופציה השניה (שהוא פשוט לא מבין כדורסל) לא טובה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
בין סקוט לאביב היו כמה תאקלים על המגרש לפני חודש וחצי-חודשיים ובמשחקים האחרונים לא היה שום דבר, להציף את זה עכשיו מחדש כתירוץ להחלטה של קטש זה לא רציני.
ברור שאם סקוט לא משחק זה ישפר את התפוקה של רביב באופן טבעי כי יהיו לו יותר דקות ויותר זריקות. אין לזה קשר לכמה הם מסתדרים או לא. בדיוק כמו שבתחילת העונה כשמסקוט לא קיבלנו תפוקה והיה את ריון בראון אז רביב הציג מספרים מופרכים ומנופחים רק כי לא היה אף אחד אחר לידו. זה עזר לנו להיראות יותר טוב? ברור שלא, להפך. אבל וואלה, טוב לדעת שאנחנו משחקים בשביל שרביב יהיה טוב ולא בשביל שהקבוצה תהיה טובה.

אבל לא יעזור כלום, יש אוהדים (לא כל מי שמסכים או מנסה למצוא לזה צידוקים אבל רבים מהם) שפועלים לפי אקסיומה תמוהה (ואוטופית כמו שהוקיץ' אמר) שבהפועל לעולם לא טועים, ומשם ממשיכים הלאה. וכל פעם שהאקסיומה הזאת מתנגשת עם המציאות מוסיפים עוד הנחה ועוד תירוץ רק כדי ליישב את הסתירות. הרי גם אם קטש יחליט לעלות עם בלאט וגוט בחמישייה יהיו פה כאלה שינסו לתרץ, להצדיק, למצוא סיבות והיגיון. בדיוק כמו שבעונה שעברה, במשך העונה כולה הצורך בחיזוק זעק לשמיים וכל פעם קפצו הסנגורים הקבועים עם תירוצים קלושים שהופרכו פעם אחר פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
וגם רביב בעצמו לא נראה כזה מדהים משחק קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 01:04 
הוקיץ' כתב:
ראצ'ו כתב:
הוקיץ' כתב:

איזו סתימת פיות?

ההחלטות של קטש מדיפות ריח רע והאופציה השניה (שהוא פשוט לא מבין כדורסל) לא טובה בהרבה.

תראה אני לא מבין בכדורסל כמוך וכמו פז (בלי ציניות) ואני גם נהנה לקרוא את הדברים שאתם כותבים מקצועית וללמוד מהם גם כשאני לא מסכים איתם. אבל איך שלא תהפכו את זה יש מאמן שמקבל החלטות על בסיס מקצועי, על סמך מה שקורה במשחקים ובאימונים וגם נותן הסברים להנהלה על כל החלטה (כשלא נפגעת כמובן העצמאות המקצועית שלו). עכשיו, יכול להיות שהוא טועה, יכול להיות שמה שאתם כותבים נכון יותר, בסופו של דבר הוא מקבל את ההחלטות והאחריות גם עליו, העובדה היא שמשחק קודם הוא קיבל החלטה קשה והצליח לנצח איתה. אין פה אמת אחת - יכול להיות שגם עם סקוט היינו מנצחים ויכול להיות שלא, יכול להיות שאם סקוט ישחק מחר ננצח ובלעדיו לא. זה בסדר להעביר ביקורת ולחשוב שזו טעות, הבעיה היא שהלך הרוח פה מייצר אווירה רעה לפני המשחק, כאילו כבר הפסדנו, כאילו התקבלה פה איזו החלטה שערורייתית יוצאת דופן כשהמציאות היא לא שחור לבן ואני מניח שלעודד יש שיקולים נוספים. באופן אישי אני חושב שסקוט הוא שחקן מאוד חשוב ואם אנחנו רוצים להגיע רחוק השנה אנחנו צריכים אותו, אני מקווה שעודד ימצא את הדרך להחזיר אותו כבר במשחק הבא, אבל מחר הכי חשוב זה לנצח ולא לבוא עם הרגשה ש״אין חשק למשחק״ ושהוויתור על סקוט יגרום לנו להפסיד אלא לבוא עם האנרגיות הנכונות ולתמוך בקבוצה כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 01:05 
הוקיץ' כתב:
ראצ'ו כתב:
הוקיץ' כתב:

איזו סתימת פיות?

תראה אני לא מבין בכדורסל כמוך וכמו פז (בלי ציניות) ואני גם נהנה לקרוא את הדברים שאתם כותבים מקצועית וללמוד מהם גם כשאני לא מסכים איתם. אבל איך שלא תהפכו את זה יש מאמן שמקבל החלטות על בסיס מקצועי, על סמך מה שקורה במשחקים ובאימונים וגם נותן הסברים להנהלה על כל החלטה (כשלא נפגעת כמובן העצמאות המקצועית שלו). עכשיו, יכול להיות שהוא טועה, יכול להיות שמה שאתם כותבים נכון יותר, בסופו של דבר הוא מקבל את ההחלטות והאחריות גם עליו, העובדה היא שמשחק קודם הוא קיבל החלטה קשה והצליח לנצח איתה. אין פה אמת אחת - יכול להיות שגם עם סקוט היינו מנצחים ויכול להיות שלא, יכול להיות שאם סקוט ישחק מחר ננצח ובלעדיו לא. זה בסדר להעביר ביקורת ולחשוב שזו טעות, הבעיה היא שהלך הרוח פה מייצר אווירה רעה לפני המשחק, כאילו כבר הפסדנו, כאילו התקבלה פה איזו החלטה שערורייתית יוצאת דופן כשהמציאות היא לא שחור לבן ואני מניח שלעודד יש שיקולים נוספים. באופן אישי אני חושב שסקוט הוא שחקן מאוד חשוב ואם אנחנו רוצים להגיע רחוק השנה אנחנו צריכים אותו, אני מקווה שעודד ימצא את הדרך להחזיר אותו כבר במשחק הבא, אבל מחר הכי חשוב זה לנצח ולא לבוא עם הרגשה ש״אין חשק למשחק״ ושהוויתור על סקוט יגרום לנו להפסיד אלא לבוא עם האנרגיות הנכונות ולתמוך בקבוצה כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
פציעה בקרסול זה דבר טריקי ויכול להיות שהוא צריך את המנוחה הזאת גם אם באופן רשמי הוא יכול לשחק.
חוץ מזה מול קבוצה עם גבוה אחד זה בדיוק הזמן להכניס את קלי ותומפסון לעניינים במטרה לטחון את נס ציונה מבפנים, ואם גם אפשר לתת לו לנוח באותה הזדמנות מה טוב.
זה גם יפיל יותר אחריות על אובאנון ככה שאולי גם את היד שלו (ועם כל הכבוד לפוסקים כאן גם חדירה טובה יש לו ואולי גם היא תחזור בסיטואציה כזאת) נקבל חזרה.

לסקוט אני לא דואג.
הוא לא נראה בעל אגו גדול או פגיע במיוחד וכשהוא יחזור הוא יהיה רענן יותר, בריא יותר ורעב יותר.

ואולי לא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 08:09 
יובל כתב:
ה"סיבה" שבגינה סקוט לא משחק היא אותה "סיבה" שבגינה סקוט יובש בחלקים קריטיים בהפסדים לנהריה, ראשל"צ לאילת למרות שבדקות שלו הוא היה הכי טוב על המגרש, לטובת שחקנים ששיחקו גרוע באותם משחקים. ה"סיבה" הזאת היא לא מקצועית אלא כי הוא השעיר לעזאזל של קטש שמעדיף, במיוחד ברגעי לחץ ופאניקה (שלו), את השחקנים שלו כמו סקוורר ואובאנון גם אם הם הרבה פחות טובים.

במסקנה שסקוט לא שיחק וניצחנו את ראשון אז ההחלטה הוכיחה את עצמה או שהיא נכונה, כשאין שום דבר אחר שמעיד על כך, יש כשל לוגי כל כך בסיסי, שאני בהלם שאנשים בוגרים משתמשים בה. להגיד שאם התקבלה החלטה X ובסופו של דבר ניצחנו אז החלטה X הייתה נכונה זה טיעון ממש טיפשי. לפי זה במקרה של ניצחון כל החלטה הייתה נכונה וההפך. ברור שזה לא נכון וזו דמגוגיה לשמה.

וכן, יש סיכוי לנצח את נס ציונה בלי סקוט ואפילו סיכוי גדול כי הם קבוצה חלשה. זה לא הופך את הסיכוי הזה להרבה יותר נמוך מאשר אם היינו משחקים עם סקוט, שבמפגשים הקודמים נגדם (ברוב המשחקים העונה אבל נגדם במיוחד) היה הכי טוב על המגרש. אי אפשר להגיד שיש לנו מצ'אפ טוב נגדם כשסקוט עם הפיזיות והאגרסיביות שהוא מביא מהקו האחורי נגד הקו האחורי הרך של נס ציונה היה הסיבה העיקרית לכך והוא לא משחק.

קטש ממשיך להמאיס עם החלטות שנעות בין מקובעות להזויות (בלי שום דבר באמצע) וזה נהיה כבר בלתי נסבל.

הלוגיקה הזו אכן כושלת.
גם הלוגיקה השניה של סקוט יותר טוב מאובנון ולסקוט יש מספרים טובים מאובנון ולכן סקוט צריך גם היא די מופרכת.
יש שאלה אחת בלבד: האם הפועל + סקוט טובה מהפועל + אובנון.
יש שיקולים לכאן ולכאן. ההחלטה של קטש לא קלה אבל לגיטימית.
בניגוד לפיק אנ רול המאוס שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 09:23 
20 כתב:
יובל כתב:

יש שאלה אחת בלבד: האם הפועל + סקוט טובה מהפועל + אובנון

כן. כן. חד משמעית.בפער
ההבדל בין שניהם לא קטן מההבדל בין קרטיס לגייטס

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 10:28 
שמע ראצ'ו בגדול אני מאוד מסכים איתך ורשמתי גם שהקללות לא מוצדקות.
אני כן יכול להבין את התסכול של חלק מהאוהדים כמו שיכולתי להבין את התסכול מדומב ואלי כהן עם ההחלטות ההזויות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 11:23 
בוריס כתב:
20 כתב:
יובל כתב:

כן. כן. חד משמעית.בפער

זה שטויות במיץ.
עובדתית, בכמה משחקים ששיחקנו בלי סקוט (מלבד הדרבי) שיחקנו יותר טוב ונראינו יותר טוב.
אני ממש לא מסיק מזה מסקנות שככה אנחנו צריכים לשחק ושעדיף לשחק עם אובאנון ולהשאיר את סקוט בחוץ (אני ממש לא חושב ככה) אבל לומר שבגלל שבגלל שסקוט יותר טוב מאובאנון אז עדיף לקבוצה לשחק עם אחד ולא עם השני זו שטות מוחלטת.
אני חייב לומר שלמשחק הספציפי הזה אני דווקא לא הייתי רושם את תומפסון. אני חושב שלשחק עם גייטס מול וואט זו התאבדות (ואני לא לוקח את יונתן בחשבון כי מה לעשות - הוא לא משחק כל משחק כמו בזה האחרון) ואני מעדיף את קלי כגיבוי לגייטס מאשר את תומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 11:43 
רדנקו כתב:
בוריס כתב:
20 כתב:
יובל כתב:

כן. כן. חד משמעית.בפער

זה שטויות במיץ.
עובדתית, בכמה משחקים ששיחקנו בלי סקוט (מלבד הדרבי) שיחקנו יותר טוב ונראינו יותר טוב.
אני ממש לא מסיק מזה מסקנות שככה אנחנו צריכים לשחק ושעדיף לשחק עם אובאנון ולהשאיר את סקוט בחוץ (אני ממש לא חושב ככה) אבל לומר שבגלל שבגלל שסקוט יותר טוב מאובאנון אז עדיף לקבוצה לשחק עם אחד ולא עם השני זו שטות מוחלטת.
אני חייב לומר שלמשחק הספציפי הזה אני דווקא לא הייתי רושם את תומפסון. אני חושב שלשחק עם גייטס מול וואט זו התאבדות (ואני לא לוקח את יונתן בחשבון כי מה לעשות - הוא לא משחק כל משחק כמו בזה האחרון) ואני מעדיף את קלי כגיבוי לגייטס מאשר את תומפסון.

די די זה מביך
מול אשדוד שסקוט נעדר נראינו טוב כי אובאנון תפס משחק מעולה,רק שהוא תופס משחק טוב פעם בשישה - שמונה משחקים
מול ראשון עם סקוט היינו גומרים את המשחק רבע 2, לא יודע איך הסקת ששיחקנו טוב שם חלקים נרחבים מהמשחק נראינו רע וחסרי אונים
יובל כבר כתב שזה דמגוגיה מצחיקה שאתם מסיקים שסקוט צריך להיות בחוץ בגלל שניצחנו משחק שהוא לא שיחק בו, משחק שבקלות גם יכלנו להפסיד ואם הכוכב של היריבה היה קולע 40% ממה ממה שהחטיא בפרקי המשחק יכולנו להפסיד גם
אין פה מה להתווכח, לחלוק, לגבות או להגן - סקוט הוא הזר הכי טוב שלנו ולא לרשום אותו זה החלטה הזוייה שגובלת בחוסר ידע בסיסי בכדורסל נקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: