פלויד "מאני" מייוות'ר מול מני פאקיו.
מייות'ר, בן 38 מארה"ב, 0-(26)47. מתאגרף סופר טכני ולעתים קרובות דפנסיבי, יכולת ההגנה שלו היא מהטובות בהיסטוריה. יש לו גם נטייה מסויימת לפצמר נשים שהוא היה מזיין, והוא גם ישב על זה בכלא.
פאקיו, בן 36 מהפיליפינים, 2-(3)5-(38)57. המתאגרף שהחזיק באליפויות בהכי הרבה קבוצות משקל בהיסטוריה, מתאגרף מאד התקפי, מוערץ ברמות בלתי נתפסות בפיליפינים, סיפור חייו מתואר כאגדה מחממת לב על ילד עני מהפיליפינים שבעזרת השם (של הגויים ימ"ש) יצא מעוני לתהילה. כרגיל בסיפורים כאלו, זה טיפה מוגזם, אבל לפחות הוא לא הרביץ לחברות שלו.
הקרב הזה היה צריך להיות לפני חמש שנים, ולמרות הכל, זה עדיין קרב המאה. לפאקיו היו הפסדים די קשים ב 2012 והוא היה נראה גמור, הקאמבק שלו ברדלי ואגליירי היה ככה ככה (תלוי את מי שואלים, לדעתי יותר ככה מככה). פלויד היה נראה קצת פגיע לפרקים לאחרונה, בעיקר בסיבובים הראשונים, והמהירות שלו קצת ירדה.
התחזית שלי, מייות'ר לוקח בהחלטת קונצנזוס, ככה 117-111, קרב די משעמם, לא נראה לי שפאקיו יצליח לחדור את ההגנה שלו יותר מדי, אולי טיפה בהתחלה, הסיכוי היחיד של מני זה נוקאאוט מוקדם ואני לא רואה את זה קורה, פלויד יותר מדי טכני, יש לו יכולת ספיגה טובה והוא יחבק אותו כל שניה אם צריך, וכל שיעבור הזמן הוא ימצא יותר ויותר דרכים לתת קאונטרים ואת הסיבובים המאחורים הוא ינצח לדעתי די בקלות. להפיל את מני הוא לא יפיל - פלויד לא ניצח בנוקאאוט מאז 2007 (אלא אם אתה סופר את הקרב מול אורטיז, אבל באמת לא סביר שיקרה
משהו כזה) והוא ילך על ניצחון בנקודות.
אבל איגרוף זה איגרוף, הכל יכול להיות.