תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל נגד רישון
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 12:45 
אם הצלחתי לקרוא את מה שהיה שם נכון אחרי העבירה התחיל מין וויכוח בין מתן לשופט שהזהיר אותו שפעם הבאה זה יהיה טכני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
red pepper כתב:
למה מדברים עם גלדסטון על דברים כאלה? ובכלל

גלדסטון צריך להיות מורחק מאיינשטיין ביחד עם פרנקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
מיק ג'ונס כתב:
צור ש. כתב:
השירה בזמן הטקס למצרפלס הייתה מבישה.
במקום למחוא כפיים ולכבד את הספונסר הראשי של הקבוצה בשנים האחרונות, ספונסר שלמרות התדמית הבעייתית של הקהל שלנו ממשיך עם המועדון מתוך אמונה בדרכו,
חלק בקהל מתעסק באדם שפל ועלוב.
למי אכפת ממנו עכשיו?
אי אפשר לחכות עם זה?

אני לא מבין מה הבעיה הגדולה כשהשירה לשימון מתחילה באופן קבוע בהפסקות בין הרבעים, במקום הריטואל המגוחך הזה עם הכרוז שמנסה להשתיק את השירה ובמקום זה היא מתגברת לצד שריקות בוז מחלק אחר של הקהל, פשוט קצת להגביר את המוזיקה כי גם ככה הרקדניות רוקדות, ואז הווליום של השירה תתעמעם קצת. חלאס זה נהיה פארסה כבר.

מה הבעיה? אולי שההנהלה מבינה שהיא לא אמורה לצנזר את האוהדים שלה?

אה כי כרוז שמתחיל לצעוק במיקרופון תוך כדי השירה זה לא סוג של צנזורה? חלאס להתמם. למען הסר ספק אין לי שום בעיה עם השיר הזה ושמי שרוצה שישיר אותו כל המשחק גם, הטקס שנהיה מזה הוא פשוט פארסה מאוסה בעיניי זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 13:09 
אני חושב שזו חוצפה גדולה מצד מתן לעשות פרצופים, ואני מאוד מאוכזב ממנו. מאוד.
עם איך שהוא נראה העונה, ובמחזורים האחרונים בפרט, לא מגיע לו לקבל דקות. ואחת הסיבות שניצחנו זה כי הוא לא שיחק.
משחקן כמו מתן בשלב הזה של הקריירה אני מצפה שישים את האגו בצד לטובת הקבוצה, בטח עם איך שהוא משחק לאחרונה.

ואני מת על מתן. אבל זה לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 13:12 
מותר לו לכעוס על זה שהוא לא משחק...
כל שחקן צריך לרצות לשחק כמה שיותר וזה בסדר.
זה לא צריך לצאת החוצה ובטח לא לגלדסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 13:17 
purvis short כתב:
dorz כתב:
די נו בחיאת. החלטה לגמרי לגיטימית של קטש, גם אם קצת חסרת רגישות. אני שמח מאוד שסוף סוף הוא מתבסס יותר על יונתן ולא על מתן, שלא נותן לנו שום דבר בהתקפה וגם בהגנה כבר לא מספיק מהיר כדי לשמור על שחקנים כמו ג'ונסון. מת עליו ומעריץ את אינטליגנציית המשחק שלו, אבל די. מקווה שיפרוש בסוף השנה ויהפוך למנהל המקצועי.

ההחלטה להכניס את מתן ל-10 שניות בסיום לדעתי לא הייתה לגיטימית. ויותר מכך - הייתה מוטעית מבחינה מקצועית. היה צריך להכניס את וורקמן שיותר בנוי לשמור את השחקנים של רישון.
לגבי מספר הדקות? אני מת על מתן. הוא סמל אדיר ואדם נהדר וכל מה שאכתוב לא יתאר את התרומה שלו להפועל, אבל לא הייתה סיבה אתמול שישחק יותר. אם כבר, אז יהונתן שיחק פחות מדיי.

אני דוקא חושב שבהחלט היה מקום להכניס אותו. או את וורקמן. אחד מהם. לא היתה סיבה שאובאנון ישחק 40 דקות ושתומפסון ישחק 38 דקות. קצת מנוחה היתה עוזרת לנו לגמור את המשחק הזה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 13:18 
אם הוחלט שמתן משחק רק בעמדה 4 אז באמת אין מה לתת לו דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 13:58 
רדנקו כתב:
purvis short כתב:
dorz כתב:
די נו בחיאת. החלטה לגמרי לגיטימית של קטש, גם אם קצת חסרת רגישות. אני שמח מאוד שסוף סוף הוא מתבסס יותר על יונתן ולא על מתן, שלא נותן לנו שום דבר בהתקפה וגם בהגנה כבר לא מספיק מהיר כדי לשמור על שחקנים כמו ג'ונסון. מת עליו ומעריץ את אינטליגנציית המשחק שלו, אבל די. מקווה שיפרוש בסוף השנה ויהפוך למנהל המקצועי.

ההחלטה להכניס את מתן ל-10 שניות בסיום לדעתי לא הייתה לגיטימית. ויותר מכך - הייתה מוטעית מבחינה מקצועית. היה צריך להכניס את וורקמן שיותר בנוי לשמור את השחקנים של רישון.
לגבי מספר הדקות? אני מת על מתן. הוא סמל אדיר ואדם נהדר וכל מה שאכתוב לא יתאר את התרומה שלו להפועל, אבל לא הייתה סיבה אתמול שישחק יותר. אם כבר, אז יהונתן שיחק פחות מדיי.

אני דוקא חושב שבהחלט היה מקום להכניס אותו. או את וורקמן. אחד מהם. לא היתה סיבה שאובאנון ישחק 40 דקות ושתומפסון ישחק 38 דקות. קצת מנוחה היתה עוזרת לנו לגמור את המשחק הזה לדעתי.

התכוונתי להכנסה הספציפית שלו 40 שניות לסוף כדי שיהיה מי שייתן פאולים. היה צריך להכניס את וורקמן. את מתן אתה לא מכניס ל10 שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
רדנקו כתב:
purvis short כתב:
dorz כתב:

התכוונתי להכנסה הספציפית שלו 40 שניות לסוף כדי שיהיה מי שייתן פאולים. היה צריך להכניס את וורקמן. את מתן אתה לא מכניס ל10 שניות.

אני מניח שקטש פשוט רצה לגמור את זה הגנתית. לא מהלך מאוד רגיש, אבל וואלה, החלטה לגיטימית של מאמן. ההתבכיינות של מתן לא במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 15:51 
עזוב פרוויס, אני מבין מה שאתה אומר אבל אין מקום למשחקי הכבוד האלה. אם מתן רוצה להשאר בהפועל תל אביב בשנים הבאות הוא צריך להפנים שזה יהיה התפקיד שלו - שחקן שנכנס בשביל חילופי הגנה/התקפה או כדי לתת עבירות.
אין בעיה עם זה שהוא רוצה לשחק, זה מצוין. אבל הפרצופים האלה זה לא לעניין, וגם לא היציאה לתקשורת וכל הסימפוזיון הזה.

ואני מקווה שקטש לא יקבל החלטות מקצועיות על סמך ה-"רגשי" הזה. ההחלטה להוציא את מתן מהחמישייה לטובת יהונתן היא החלטה נכונה ומתבקשת, כמו גם ההחלטה לקצץ בדקות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 16:01 
א. מתן ירד לספסל קצת מבואס אבל לא עשה עניין, דווקא בשידור ניסו לעשות מזה סיפור אבל לא היה משהו חריג.
ב. כששחקן זר יורד לספסל ומשתולל (סקוט) אנחנו דווקא מבינים ומקבלים ולא עושים מזה עניין.
ג. לא חושב שמתן יצא לתקשורת, אני מכיר אותו מספיק טוב לדעת שגם אם זה הפריע לו הוא לא אחד שילך למישהו כמו גלדסטון ויתלונן בפניו. אין פה ממש סיפור ולא צריך להפוך את זה לכזה, דברים כאלה קורים כל משחק ונסגרים אח"כ בתוך הקבוצה ועם המאמן.
ד. זכותו של מאמן לעשות מה שהוא חושב לנכון, אבל אני מסכים שזו הייתה חוסר רגישות להכניס שחקן כמו מתן ל-10 שניות ואז להוציא אותו. כמו שעודד אמר - דווקא בגלל שמדובר במתן הוא לא חשב על ההיבט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 16:21 
צריך גם לזכור שמתן עבר בערך תוך שבועיים משחקן שפותח קבוע בחמישייה (ולא משנה אם בצדק או לא), לשחקן ספסל שבקושי מקבל דקות, ושחלק מהקהל חושב שהוא צריך לפרוש בסוף העונה.
זה מעבר דרסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 16:37 
לא חושב שמתן צריך לפרוש בסוף העונה. יש לו עוד מה לתת בליגה שלנו, אבל לא כשחקן חמישייה, ולא כ-"ישראלי בכיר",
אלא כשחקן של 10 דקות למשחק בערך עם חריגות לפה ולפה.
אני מסכים שזה נושא רגיש כי המשכורת שלו היא בערך כמו של לימונד (בניחוש), או גבוהה מאוד לישראלי בליגה, ומצד שני
התרומה שלו מקצועית היא דלה.
צריך לעשות את ההתאמה הזאת, גם מבחינתו וגם מבחינת הקבוצה, ואין ספק שזה לא קל, ואפילו קצת עצוב, אבל אלו החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 16:45 
Kyahs כתב:
צריך גם לזכור שמתן עבר בערך תוך שבועיים משחקן שפותח קבוע בחמישייה (ולא משנה אם בצדק או לא), לשחקן ספסל שבקושי מקבל דקות, ושחלק מהקהל חושב שהוא צריך לפרוש בסוף העונה.
זה מעבר דרסטי.

זה נכון, אבל בינינו, מתן היה צריך לראות את זה בא. הוא מאוד חלש העונה והוא יודע את זה. ואם בתחילת העונה עוד אפשר היה להאשים את קטש שהציב אותו בעמדה 4, דוקא מאז ההגעה של תומפסון שהעבירה אותו לעמדה 3 הוא אפילו יותר גרוע. ובשלושת ההפסדים האחרונים שלנו הוא סיים עם אפס נקודות ו-0/8 ל-3.
אני לא יודע אם מתן "גמר את הסוס". יכול להיות שבסיטואציה אחרת, עם מאמן אחר, הוא היה בא לידי ביטוי יותר. אבל זה ברור שבסיטואציה הקיימת ובכושר הנוכחי שלו מול הכושר של יהונתן, לא מגיע לו יותר מ-10 דקות במשחק. זה צריך להיות ברור גם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
מתן בירידה כבר כמה שנים ואני טוען את זה כבר שנה שניה.
מתן ענק ואני חולה עליו. הבן אדם מעבר להיותו שחקן עצום היא אישיות וסמל.

אני מאוד אשמח אם הוא יסכים להמשיך לשחק במשכורת נמוכה יותר בעונה הבאה ויכנס להיות חלק מהצוות המקצועי (מחליף של אורי? או משהו אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
dorz כתב:
zink כתב:
dorz כתב:
red pepper כתב:
אה, ולשיר שירים לשמעון מזרחי בזמן שמתקיים טקס לכבוד הספונסר הראשי שלנו ואורחים שהגיעו למשחק מטעמו זה היה אחד הדברים הכי מטומטמים שהקהל שלנו עשה אי פעם

היה אפס כזה? ג'יזס.

אחד? היו מלא.

טעות בציטוט כמובן. התכוונתי להוא שצילם אוהדים שקיללו את מזרחי. לא שאלה ששרו בזמן הטקס מבריקים במיוחד.

מה שכן, היה רגע חשוב במשחק לקראת סוף הרבע השני. זה היה רבע קלאסי לרדת בו בפיגור - מומנטום נגדנו, ידיים רועדות, זכרונות עגומים מהמשחקים האחרונים וכו'. ובכל זאת ירדנו ביתרון. ממקום מושבי לקהל כן היתה השפעה על זה, ואולי גם ההיעדרות של סקוט כן גרמה לשאר השחקנים להיות יותר מחויבים ולקחת יותר אחריות (הקפיצה של אובאנון לריבאונד ההתקפה ב-42:39 היא דוגמה מצוינת לזה).

גם בדקות הטובות ברבע השלישי הקהל היה חזק בעניינים.

כל הרבע השלישי
לא זוכר עידוד כזה ומעורבות כזאת במשחק כמו הרבע הזה
היה פשוט מטורף
גם שריקות בוז בכל התקפה של ראשון
גם לחץ על השופטים
גם בחירת שירים מצויינת שהכניסה את הקהל לטירוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2015, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
Noam כתב:
מיק ג'ונס כתב:
צור ש. כתב:
השירה בזמן הטקס למצרפלס הייתה מבישה.
במקום למחוא כפיים ולכבד את הספונסר הראשי של הקבוצה בשנים האחרונות, ספונסר שלמרות התדמית הבעייתית של הקהל שלנו ממשיך עם המועדון מתוך אמונה בדרכו,
חלק בקהל מתעסק באדם שפל ועלוב.
למי אכפת ממנו עכשיו?
אי אפשר לחכות עם זה?

אני לא מבין מה הבעיה הגדולה כשהשירה לשימון מתחילה באופן קבוע בהפסקות בין הרבעים, במקום הריטואל המגוחך הזה עם הכרוז שמנסה להשתיק את השירה ובמקום זה היא מתגברת לצד שריקות בוז מחלק אחר של הקהל, פשוט קצת להגביר את המוזיקה כי גם ככה הרקדניות רוקדות, ואז הווליום של השירה תתעמעם קצת. חלאס זה נהיה פארסה כבר.

מה הבעיה? אולי שההנהלה מבינה שהיא לא אמורה לצנזר את האוהדים שלה?

אה כי כרוז שמתחיל לצעוק במיקרופון תוך כדי השירה זה לא סוג של צנזורה? חלאס להתמם. למען הסר ספק אין לי שום בעיה עם השיר הזה ושמי שרוצה שישיר אותו כל המשחק גם, הטקס שנהיה מזה הוא פשוט פארסה מאוסה בעיניי זה הכל.

מכייוון שברור שהקהל לא מבין באילו קריאות מדובר (זה בכלל שיר ולא קריאות אז יכול להיות שמזה נובע הבלבול) אני חושב שנוסח ההודעה של הכרוז צריך להיות משהו בסגנון:

הנהלת הפועל תל אביב מבקשת לא להשתמש בקריאות שעלולות לגרום נזק למועדון ובפרט, ואני מדגיש, (בהדגשה) "שמעון מזרחי, תתאבד כבר. אני שונא מכבי תל אביב".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2015, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
מכייוון שברור שהקהל לא מבין באילו קריאות מדובר (זה בכלל שיר ולא קריאות אז יכול להיות שמזה נובע הבלבול) אני חושב שנוסח ההודעה של הכרוז צריך להיות משהו בסגנון:

הנהלת הפועל תל אביב מבקשת לא להשתמש בקריאות שעלולות לגרום נזק למועדון ובפרט, ואני מדגיש, (בהדגשה) "שמעון מזרחי, תתאבד כבר. אני שונא מכבי תל אביב".
:BOW:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2015, 19:30 
Fez כתב:
Kyahs כתב:
זה מעבר דרסטי.

זה נכון, אבל בינינו, מתן היה צריך לראות את זה בא. הוא מאוד חלש העונה והוא יודע את זה. ואם בתחילת העונה עוד אפשר היה להאשים את קטש שהציב אותו בעמדה 4, דוקא מאז ההגעה של תומפסון שהעבירה אותו לעמדה 3 הוא אפילו יותר גרוע. ובשלושת ההפסדים האחרונים שלנו הוא סיים עם אפס נקודות ו-0/8 ל-3.
אני לא יודע אם מתן "גמר את הסוס". יכול להיות שבסיטואציה אחרת, עם מאמן אחר, הוא היה בא לידי ביטוי יותר. אבל זה ברור שבסיטואציה הקיימת ובכושר הנוכחי שלו מול הכושר של יהונתן, לא מגיע לו יותר מ-10 דקות במשחק. זה צריך להיות ברור גם לו.

אני דוקא חושב שהוא דוקא חזר לעצמו מבחינה הגנתית והיה מצוין בנצחונות האחרונים שלנו. לא חושב שיש מקום לפתוח איתו בעמדה 4 אבל בהחלט יש לו מקום לדקות משמעותיות על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: