תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל נגד רישון
הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 22:42 
אוהד הפועל שמצלם פרצופים של אוהדים ששרים נגד שימון זה עוד יותר מטומטם בעיניי, כמו כן שריקות בוז לשיר ויותר גרוע בוז לשמעון מזרחי בן זונה זה בכלל שיא הטמטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
אוהד הפועל שמצלם פרצופים של אוהדים ששרים נגד שימון זה עוד יותר מטומטם בעיניי, כמו כן שריקות בוז לשיר ויותר גרוע בוז לשמעון מזרחי בן זונה זה בכלל שיא הטמטום

נכון.
*לאמקורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
הרבע השלישי הוא ההוכחה שאפשר לשיר בהתקפה שלנו ולשרוק בוז בהתקפת היריב
ואפשר לשרוק בוז לשופטים ואפשר לבחור גם שירים שהקהל מכיר ולהכניס את כןלם לטירןף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:

מה? על מה מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
לפי הראיון של עודד בסוף זה נראה שדווקא תומפסון יהיה זה שלא יתלבש נגד נס ציונה.
לא יודע איך לאכול את השחקן הזה, יש לו פוטנציאל להיות רמה אחת מעל הקבוצה אבל או שלא יודעים איך להשתמש בו או שהוא לא ממש רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
אוהד הפועל שמצלם פרצופים של אוהדים ששרים נגד שימון זה עוד יותר מטומטם בעיני

היה אפס כזה? ג'יזס.

נערך לאחרונה על ידי dorz בתאריך 29 אפריל 2015, 10:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 23:26 
לא מבין למה דיז'ון צריך לשחק 38 דק' ויהונתן רק 24.
זה בלט בעיקר ברבע השני בו שולדי כמעט ולא שותף.
עם כל הדיבורים על זה שהוא לא שומר ודיז'ון נכס הגנתי,
הפועל בפלוס 19 עם יהונתן ובפלוס 7 עם דיז'ון.

מעבר לזה, למה אם יש חמישיה שמשחקת טוב ביחד (החמישיה שפתחה את המשחק) הפעם היחידה בה היא שיחקה שוב הייתה בסוף הרבע השני או תחילת השלישי. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 23:33 
Fez כתב:
העיקר שלקחנו את המשחק הזה, כי אם לא זה היה באמת הסוף שלנו העונה.
טעות מאוד מאוד קשה של קטש עם סקוט, פשוט הזוי להשאיר אותו בחוץ וזה יכל לעלות לנו במשחק. שוב אני אומר שלארי שחקן מוכשר אבל הוא שחקן שמפסיד לנו משחקים כבר תקופה ארוכה מאוד. לא פוגע, לא שומר, גורם נזק עצום כמעט בכל משחק והוא הסיבה שהמשחק הזה לא היה גמור במחצית. משחק התקפה מזעזע שלו ובהגנה הגארדים של ראשון חגגו עליו כאילו הוא אויר, נתן תרומה בריבאונד וזה יפה אבל זה לא שווה את החור שהוא מהווה בהגנה ובהתקפה. לרשום אותו לפני סקוט זה פשוט מעיד על חוסר קשר לענף ואני עוד חושש שקטש ימשיך עם הטעות הנוראית הזאת.
יש גם את עניין קרטיס שלא בכושר, ולא מתאים לתפקיד הזה של שחקן ל-10 דקות במשחק. הוא שחקן שצריך שהמשחק יעבור דרכו בהתקפה וזה מאוד קשה להכנס לשטף התקפי כשאתה משחק 2 דקות בסוף רבע. מצד שני זה בעייתי וקשה להכניס אותו עכשיו לרוטציה, במיוחד עם השיפור ביכולת של יהונתן שצריך עכשיו להיות על הפרקט כמה שיותר. ההחלטה לגבי הזר שלא נרשם צריכה להיות כרגע בין קרטיס לאובנון.

חוץ מזה קטש ניהל את המשחק יחסית לא רע, וכשאני אומר לא רע אז זה ביחס למה שהתרגלנו במשחקים האחרונים (שזה גולן גוט, תמיר בלאט, מתן נאור עם סקוורר על הפרקט וכו'). סוף סוף הפיק קצת לקחים מבחינת רוטציית הישראלים כמו שאני מתחנן כבר חודש, צמצם אותה באופן משמעותי, הוציא את מתן מהרוטציה (עם כל האהבה למתן זאת אחת הסיבות המרכזיות שניצחנו היום) והפסיק עם הניסויים המעצבנים שלו להרחיב את הרוטציה עם שחקנים 9-10 כשיש לנו בקושי ישראלי וחצי שמתפקדים העונה. כמו שקובסטר כתב זה הזמן לצמצם רוטציות ולא להרחיב רוטציות, חבל שקטש הבין את זה באיחור אבל טוב מאוחר מאשר לעולם לא.

לא מסכים עם אף מילה.
בלי אובאנון אתה מפסיד היום את המשחק ללא ספק. היה היחיד שמתפקד בהתקפה בחצי השני, עזר בניהול המשחק, מסר מצוין פנימה וגם עזר בריבאונד ונתן דקות לא מעטות של הגנה מצויינת.
הרוטציה הקצרה היום כמעט הפסידה לנו את המשחק. קרטיס היה חייב לקבל דקות על חשבון גייטס שכבר לא היה יכול לעמוד על הרגליים. האיש לא זכר אפילו לקום מהטיימאוט למגרש מרוב עייפות. זה גרם לו לשמור אפילו פחות ולא להבין מה קורה איתו בהתקפה. המזל הגדול שלנו היה שרביב קיבל עבירה רביעית ונאלץ לרדת לספסל וככה היה לנו שחקן אחד שהחמצן הגיע לו עדיין למוח בדקות האחרונות כך שהצליח לעשות סלים. הספסול של יונתן בדקות האחרונות כשגייטס הגוסס עדין על המגרש היה נוראי.
בתחילת המשחק כשסוף סוף שיחקנו תרגילים עם תנועה ולא פיק אנד רול בלי סוף עשינו סלים בקלות. מי שעשה לנו את ההתקפה היה אובאנון יחד עם יונתן. משום מה במשחקים בלי סקוט אנחנו מצליחים לשחק כדורסל פחות מבולגן. אולי קטש הבין שאפשר לשחק גם כדורסל קצת יותר חכם מאשר סתם פיק אנד רול

נערך לאחרונה על ידי רדנקו בתאריך 29 אפריל 2015, 00:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 00:03 
רדנקו לא יודע איזה משחק ראית. אובנון היה חלש מאוד בשני צדי המגרש כרגיל בתקופה האחרונה, אין פה מקום לפרשנות אפילו. הוא איבד ביטחון לחלוטין גם בקליעה וגם בכדרור (גם בחדירות קיבל מתנות מראשון ומהשופטים, פעם אחת החליק ושרקו עליו פאול של סוואן שלא היה ופעמיים ראשון עשו עליו פאול מיותר שאם לא היו עושים הוא היה מאבד). קלע 5 נק׳ ב-20 דקות מחצית שניה, על איזה תפקוד בה אתה מדבר? 3/12 מהשדה ואחראי מרכזי להצגה של ג׳ונסון בצד השני ולחזרה של ראשון ברבע השני. הוא הכניס כמה כדורים טובים אבל לניהול המשחק הוא ממש לא עוזר (כמו שתומפסון מכניס כדורים טובים ואין לזה קשר לניהול משחק) מהסיבה הפשוטה שהוא לא ניהל כמעט אף התקפה ולא התחיל אף תרגיל. חלק גדול מהמשחק (ברבע הרביעי בעיקר) הוא בכלל שיחק כ-3, ולמרות בעיית העבירות של רביב לא שיחק דקה כרכז - קטש בכלל לא סומך עליו כמוביל כדור. כשהוא לא פוגע מבחוץ (כמו בתקופה האחרונה) אין לו מה למכור והוא liability. להגיד שהוא שמר טוב זה בכלל בדיחה, תראה שידור חוזר הבן אדם לא עושה הגנה (וזה כל העונה).
כל משחק מתפתח בצורה שונה ואי אפשר להגיד ״איתו כן/לא היינו מנצחים״ אבל אין ספק שסקוט היה נותן לנו יתרון ענק על פני אובנון. שוב, כמו כל העונה.
נושא הרוטציה התייחס לאי השיתוף של מתן-גוט-בלאט ולא של קלי. לגבי קלי, הוא פשוט לא היה מספיק טוב היום והתקשה להכנס למשחק. דוקא בסוף הרבע השלישי ותחילת הרבע הרביעי היו הדקות הכי טובות של גייטס, ואם קטש היה מוריד אותו לנוח זה היה פוגע בנו. לא יכל להוריד אותו בדקות האלה כך שאין מקום לטענה שלך בנושא הזה לדעתי.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 29 אפריל 2015, 00:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא יודע איך לאכול את השחקן הזה, יש לו פוטנציאל להיות רמה אחת מעל הקבוצה אבל או שלא יודעים איך להשתמש בו או שהוא לא ממש רוצה.

הוא ממש לא הרשים גם היום על פניו, אבל המדד שלו היום היה הכי גבוה בקבוצה (21). 13 נק', 6 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 2 חטיפות, 5 עבירות נעשו עליו ואפס איבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 00:12 
אובאנון לא התחיל שום התקפה? מציע לך להסתכל שוב על המחצית השניה. הזיכרון שלך קצת קצר. התחיל התקפות ולקח כדורים מהחצי שלנו. אין לי ספק שעם סקוט זה היה נראה פחות טוב. אני רק להזכיר לך כמה שלשות אנחנו חוטפים כי סקוט עוזב את השחקן שלו? תחזור אחורה למשחקים הקודמים ותזכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 00:19 
אני אסתכל שוב אבל מאוד בלט לי שהוא לא התחיל התקפות כמעט בכלל, גם ליד סקוורר כשרביב על הספסל. לא יודע אם זאת הוראה מקטש. ושוב חלק גדול מהמחצית השניה בכלל שיחק כשלוש ליד רביב וסקוורר. הבחור לקח 9 ריבאונד הגנה ולא מתחיל התקפות אלא מחכה לתת לסקוורר. אתמול ראיתי את קיצ׳ן שולט בריבאונד הגנה ואחרי כל ריבאונד רץ את כל המגרש, איזה יתרון עצום זה שיש לך גארד מוביל כדור שלוקח ריבאונד וישר מריץ מתפרצת (אצלנו סקוט עושה את זה לפעמים). אובנון לא עשה את זה פעם אחת לדעתי. מת מפחד אפילו לעבור את החצי ואני לא מבין למה (ראשון לא לחצו אפילו). הבחור היה רכז בקבוצות בליגה הזאת בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 07:25 
ציטוט:
red pepper כתב:<br /> אה, ולשיר שירים לשמעון מזרחי בזמן שמתקיים טקס לכבוד הספונסר הראשי שלנו ואורחים שהגיעו למשחק מטעמו זה היה אחד הדברים הכי מטומטמים שהקהל שלנו עשה אי פעם
<br /><br />היה אפס כזה? ג'יזס.<br/>

לא רק שהיה, ישי הכרוז ביקש כמה פעמים די תוך כדי הקראת הטקסט של הטקס, ואפילו נפלט לו "לא עכשיו". מיותר לציין שזה לא עזר.
ואני לא שורק בוז ולא אשרוק בוז לתתאבד כבר. אני כן מבין את אלה שכן שורקים.
אבל האמת, מבחינתי, בשלב הזה של העונה, כל עוד אנחנו לא משחקים נגד מכבי, הם על הזין שלי ושמעון על הזין שלי ואין שום צורך להתייחס או להזכיר אותם. הפועל הרבה יותר חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 07:52 
red pepper כתב:
ציטוט:
red pepper כתב:<br /> אה, ולשיר שירים לשמעון מזרחי בזמן שמתקיים טקס לכבוד הספונסר הראשי שלנו ואורחים שהגיעו למשחק מטעמו זה היה אחד הדברים הכי מטומטמים שהקהל שלנו עשה אי פעם
<br /><br />היה אפס כזה? ג'יזס.<br/>

לא רק שהיה, ישי הכרוז ביקש כמה פעמים די תוך כדי הקראת הטקסט של הטקס, ואפילו נפלט לו "לא עכשיו". מיותר לציין שזה לא עזר.
ואני לא שורק בוז ולא אשרוק בוז לתתאבד כבר. אני כן מבין את אלה שכן שורקים.
אבל האמת, מבחינתי, בשלב הזה של העונה, כל עוד אנחנו לא משחקים נגד מכבי, הם על הזין שלי ושמעון על הזין שלי ואין שום צורך להתייחס או להזכיר אותם. הפועל הרבה יותר חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 08:32 
השירה בזמן הטקס למצרפלס הייתה מבישה.
במקום למחוא כפיים ולכבד את הספונסר הראשי של הקבוצה בשנים האחרונות, ספונסר שלמרות התדמית הבעייתית של הקהל שלנו ממשיך עם המועדון מתוך אמונה בדרכו,
חלק בקהל מתעסק באדם שפל ועלוב.
למי אכפת ממנו עכשיו?
אי אפשר לחכות עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 09:26 
dorz כתב:
red pepper כתב:
אה, ולשיר שירים לשמעון מזרחי בזמן שמתקיים טקס לכבוד הספונסר הראשי שלנו ואורחים שהגיעו למשחק מטעמו זה היה אחד הדברים הכי מטומטמים שהקהל שלנו עשה אי פעם

היה אפס כזה? ג'יזס.

אחד? היו מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 10:15 
אני רוצה להתייחס קצת לאובאנון
קודם כל רוצה טיפה לפרגן, ראיתי אותו מול אילת למרות שלא נרשם על הספסל, אקטיבי תומך
עלה לחימום גם עודד קצת, שזה יותר טוב מלשבת בצד עם פרצוף
עשה אתמול כמה מהלכים יפים, כמו put back חשוב שעצר מומנטום, סל חשוב עם סיום השעון

אבל שוב, מסכים עם Fez אובאנון לא מביא תועלת כמעט בכלל
משחק הריצה שלו לא קיים, הוא לא חודר והנשק היחיד שלו זה קליעה מבחוץ והוא לא מראה את זה ברמה גבוהה כבר חודשיים למעט מול אשדוד
ההגנה שלו בכלל לא קיימת, ג'ונסון עשה ממנו צחוק ושיגע אותו, לא משהו שגם אורלנד לא עשה לו
טעות היה לרשום אותו במקום סקוט, סקוט הוא נכס ואסור לוותר עליו

עוד שחקן שאני מאוד רוצה לציין זה אסא
כל משחק 100% מעצמו בהגנה, גם ייתן איזה שלשה או שניים לא מפחד לזרוק, המון ביצים
ואם לא כופים עליו הרכבים גרועים הוא גם יעשה מינימום שטויות בהתקפה
שמח יהיה לי לראות אותו עוד שנה, מאוד אוהב את הילד הזה, שנות אור מתמיר אריאלי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
dorz כתב:
red pepper כתב:
אה, ולשיר שירים לשמעון מזרחי בזמן שמתקיים טקס לכבוד הספונסר הראשי שלנו ואורחים שהגיעו למשחק מטעמו זה היה אחד הדברים הכי מטומטמים שהקהל שלנו עשה אי פעם

היה אפס כזה? ג'יזס.

אחד? היו מלא.

טעות בציטוט כמובן. התכוונתי להוא שצילם אוהדים שקיללו את מזרחי. לא שאלה ששרו בזמן הטקס מבריקים במיוחד.

מה שכן, היה רגע חשוב במשחק לקראת סוף הרבע השני. זה היה רבע קלאסי לרדת בו בפיגור - מומנטום נגדנו, ידיים רועדות, זכרונות עגומים מהמשחקים האחרונים וכו'. ובכל זאת ירדנו ביתרון. ממקום מושבי לקהל כן היתה השפעה על זה, ואולי גם ההיעדרות של סקוט כן גרמה לשאר השחקנים להיות יותר מחויבים ולקחת יותר אחריות (הקפיצה של אובאנון לריבאונד ההתקפה ב-42:39 היא דוגמה מצוינת לזה).

נערך לאחרונה על ידי dorz בתאריך 29 אפריל 2015, 10:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני מבין גדול בכדורסל, אבל ממה שראיתי אתמול, חובה להביא שנה הבאה את ג'ונסון ליד רביב. תקנו אותי אם אני טועה, בכל מקרה - שחקן מצוין. מזכיר לי טיפה את קרלון בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 11:17 
dorz כתב:
zink כתב:
dorz כתב:
red pepper כתב:

היה אפס כזה? ג'יזס.

אחד? היו מלא.

טעות בציטוט כמובן. התכוונתי להוא שצילם אוהדים שקיללו את מזרחי. לא שאלה ששרו בזמן הטקס מבריקים במיוחד.

מה שכן, היה רגע חשוב במשחק לקראת סוף הרבע השני. זה היה רבע קלאסי לרדת בו בפיגור - מומנטום נגדנו, ידיים רועדות, זכרונות עגומים מהמשחקים האחרונים וכו'. ובכל זאת ירדנו ביתרון. ממקום מושבי לקהל כן היתה השפעה על זה, ואולי גם ההיעדרות של סקוט כן גרמה לשאר השחקנים להיות יותר מחויבים ולקחת יותר אחריות (הקפיצה של אובאנון לריבאונד ההתקפה ב-42:39 היא דוגמה מצוינת לזה).

גם בדקות הטובות ברבע השלישי הקהל היה חזק בעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
ברבע השלישי אלעד כובע חזר למקומו ביציע, קרי המאסטרו. האיש מבין כדורסל ויודע לנצח על המקהלה. המחליפים שלו אולי טובים לכדורגל, אבל לא כדורסל

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 11:47 
kobster כתב:

לא רואה סיבה שלא... מאז שתומפסון הגיע הוא התלבש כל משחק ופה ושם הראה ניצוצות
זה נכון שרוב הזמן לא משחקים בשבילו אבל אני חושב שלא יקרה כלום אם משחק אחד נשאיר אותו בחוץ.
מה גם שאחרי שהקרנף נפצע אין לנס ציונה יותר מידי בצבע, לא צריך יותר מ3 גבוהים בסגל.. עדיף סגל זריז ומהיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
במקום למחוא כפיים ולכבד את הספונסר הראשי של הקבוצה בשנים האחרונות, ספונסר שלמרות התדמית הבעייתית של הקהל שלנו ממשיך עם המועדון מתוך אמונה בדרכו,
למי אכפת ממנו עכשיו?
אי אפשר לחכות עם זה?

אני לא מבין מה הבעיה הגדולה כשהשירה לשימון מתחילה באופן קבוע בהפסקות בין הרבעים, במקום הריטואל המגוחך הזה עם הכרוז שמנסה להשתיק את השירה ובמקום זה היא מתגברת לצד שריקות בוז מחלק אחר של הקהל, פשוט קצת להגביר את המוזיקה כי גם ככה הרקדניות רוקדות, ואז הווליום של השירה תתעמעם קצת. חלאס זה נהיה פארסה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 11:54 
מיק ג'ונס כתב:
צור ש. כתב:
למי אכפת ממנו עכשיו?
אי אפשר לחכות עם זה?

אני לא מבין מה הבעיה הגדולה כשהשירה לשימון מתחילה באופן קבוע בהפסקות בין הרבעים, במקום הריטואל המגוחך הזה עם הכרוז שמנסה להשתיק את השירה ובמקום זה היא מתגברת לצד שריקות בוז מחלק אחר של הקהל, פשוט קצת להגביר את המוזיקה כי גם ככה הרקדניות רוקדות, ואז הווליום של השירה תתעמעם קצת. חלאס זה נהיה פארסה כבר.

מה הבעיה? אולי שההנהלה מבינה שהיא לא אמורה לצנזר את האוהדים שלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
עוד בלאגן - הפעם קטש ומתן. כאילו זה מה שהיה חסר לנו. כתבה ראשית בספורט 5.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 89085.html
לאחרונה חל פיחות במעמדו של קפטן הפועל ת"א, מתן נאור, וזה ניכר גם בניצחון אמש (שלישי) על מכבי ראשל"צ 69:80, כאשר זכה לשש דקות בלבד על הפרקט. השיא הגיע כאשר הסמל האדום נכנס למספר שניות ברבע הרביעי ומיד הוחלף על ידי המאמן עודד קטש בגולן גוט הצעיר, תקרית שלא עברה ללא תגובה מצידו.
נאור הביע את מורת רוחו מהחילוף, חש מושפל ובסיום ציינו בקבוצה כי ניכר שהוא פגוע מאוד ואף סינן לסובבים אותו: "אני לא מבין מה היה פה היום". גורם בקבוצה סיפר: "הוא היה נסער מאוד בסיום. תנועות הגוף שלו אמרו הכל". אגב, קטש הסביר כי הוריד אותו בגלל טעות בהגנה שעלתה בסל של דומיניק ג'ונסון.
קטש הבין כי עשה טעות ואמר בתגובה לאתר ערוץ הספורט: "פעלתי קצת בחוסר רגישות, לא הייתי צריך לעשות את זה, הצטערתי והכאתי על חטא אחרי המשחק. אני אמצא את הדרך גם להגיד לו את זה. לא ניסיתי חלילה לפגוע בו או ברגשותיו. אני חושב שדווקא בגלל שזה מתן, כל שחקן פחות מחויב אולי הייתי חושב פעמיים, אבל מתן הוא 100% לטובת הקבוצה ולכן אולי איתו זה קרה. אין לי ספק שהוא שמח על הניצחון שלנו ושהוא יודע שאנחנו צריכים אותו מאוד. זה היה חילוף מקצועי לגמרי, ועשיתי טעות. זה היה חסר רגישות ואני חושב שהוא יודע שלא ניסיתי לפגוע בו".

מדובר בתקופה לא פשוטה עבור הקפטן, שנמצא בנסיגה. נאור בן ה-34, גומר השנה חוזה (ההערכות הן שעלות חוזהו מתקרבת ל-100 אלף דולר) והשאלות לגבי עתידו רבות. ב-19.8 דקות בממוצע עד כה העונה הוא קולע 3.6 נקודות ומוסר 1.2 אסיסטים. אתמול יונתן שולדבראנד שיחק 25 דקות וקלע 13 נקודות. ב-17.3 דקות בממוצע בליגה קולע שולדבראנד 7.6 נק' ומוסר גם הוא 1.2 אסיסטים ונראה שלאחרונה קטש החליט ללכת עליו כישראלי הבכיר אחרי רביב לימונד מבחינת דקות משחק, על חשבונו של נאור.

גם יחזקאל סקוורר, שנותן עונה טובה, עבר את נאור בתפוקה שלו, ואמש קיבל 24 דקות על הפרקט בהן השיב עם 6 נקודות ו-4 אסיסטים. הוא משחק העונה 17.1 דקות בממוצע, קולע 5.1 נק' ומוסר 2.5 אסיסטים יחד עם הגנה מצויינת ואגרסיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
די נו בחיאת. החלטה לגמרי לגיטימית של קטש, גם אם קצת חסרת רגישות. אני שמח מאוד שסוף סוף הוא מתבסס יותר על יונתן ולא על מתן, שלא נותן לנו שום דבר בהתקפה וגם בהגנה כבר לא מספיק מהיר כדי לשמור על שחקנים כמו ג'ונסון. מת עליו ומעריץ את אינטליגנציית המשחק שלו, אבל די. מקווה שיפרוש בסוף השנה ויהפוך למנהל המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 12:09 
למה מדברים עם גלדסטון על דברים כאלה? ובכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 12:18 
red pepper כתב:
למה מדברים עם גלדסטון על דברים כאלה? ובכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 12:20 
purvis short כתב:
red pepper כתב:

ללא ספק שיא חדש. פשוט לא ייאמן. לא ייאמן.

זה היה מביש. למה לעזאזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 12:20 
dorz כתב:
די נו בחיאת. החלטה לגמרי לגיטימית של קטש, גם אם קצת חסרת רגישות. אני שמח מאוד שסוף סוף הוא מתבסס יותר על יונתן ולא על מתן, שלא נותן לנו שום דבר בהתקפה וגם בהגנה כבר לא מספיק מהיר כדי לשמור על שחקנים כמו ג'ונסון. מת עליו ומעריץ את אינטליגנציית המשחק שלו, אבל די. מקווה שיפרוש בסוף השנה ויהפוך למנהל המקצועי.

ההחלטה להכניס את מתן ל-10 שניות בסיום לדעתי לא הייתה לגיטימית. ויותר מכך - הייתה מוטעית מבחינה מקצועית. היה צריך להכניס את וורקמן שיותר בנוי לשמור את השחקנים של רישון.
לגבי מספר הדקות? אני מת על מתן. הוא סמל אדיר ואדם נהדר וכל מה שאכתוב לא יתאר את התרומה שלו להפועל, אבל לא הייתה סיבה אתמול שישחק יותר. אם כבר, אז יהונתן שיחק פחות מדיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: