Fez כתב:
העיקר שלקחנו את המשחק הזה, כי אם לא זה היה באמת הסוף שלנו העונה.
טעות מאוד מאוד קשה של קטש עם סקוט, פשוט הזוי להשאיר אותו בחוץ וזה יכל לעלות לנו במשחק. שוב אני אומר שלארי שחקן מוכשר אבל הוא שחקן שמפסיד לנו משחקים כבר תקופה ארוכה מאוד. לא פוגע, לא שומר, גורם נזק עצום כמעט בכל משחק והוא הסיבה שהמשחק הזה לא היה גמור במחצית. משחק התקפה מזעזע שלו ובהגנה הגארדים של ראשון חגגו עליו כאילו הוא אויר, נתן תרומה בריבאונד וזה יפה אבל זה לא שווה את החור שהוא מהווה בהגנה ובהתקפה. לרשום אותו לפני סקוט זה פשוט מעיד על חוסר קשר לענף ואני עוד חושש שקטש ימשיך עם הטעות הנוראית הזאת.
יש גם את עניין קרטיס שלא בכושר, ולא מתאים לתפקיד הזה של שחקן ל-10 דקות במשחק. הוא שחקן שצריך שהמשחק יעבור דרכו בהתקפה וזה מאוד קשה להכנס לשטף התקפי כשאתה משחק 2 דקות בסוף רבע. מצד שני זה בעייתי וקשה להכניס אותו עכשיו לרוטציה, במיוחד עם השיפור ביכולת של יהונתן שצריך עכשיו להיות על הפרקט כמה שיותר. ההחלטה לגבי הזר שלא נרשם צריכה להיות כרגע בין קרטיס לאובנון.
חוץ מזה קטש ניהל את המשחק יחסית לא רע, וכשאני אומר לא רע אז זה ביחס למה שהתרגלנו במשחקים האחרונים (שזה גולן גוט, תמיר בלאט, מתן נאור עם סקוורר על הפרקט וכו'). סוף סוף הפיק קצת לקחים מבחינת רוטציית הישראלים כמו שאני מתחנן כבר חודש, צמצם אותה באופן משמעותי, הוציא את מתן מהרוטציה (עם כל האהבה למתן זאת אחת הסיבות המרכזיות שניצחנו היום) והפסיק עם הניסויים המעצבנים שלו להרחיב את הרוטציה עם שחקנים 9-10 כשיש לנו בקושי ישראלי וחצי שמתפקדים העונה. כמו שקובסטר כתב זה הזמן לצמצם רוטציות ולא להרחיב רוטציות, חבל שקטש הבין את זה באיחור אבל טוב מאוחר מאשר לעולם לא.
מסכים עם כל מילה.
צריך גם לציין שההגנה הייתה טובה ברוב שלבי המשחק. ראשון זו קבוצה שבנויה התקפית אך ורק על קליעה מבחוץ (סוואן, ג'ונסון, חנוכי, יאנגר ודאוסן) ואין להם כמעט שום דבר חוץ מזה, לא משחק פנים, אף פורוורד מגוון, הגארדים כאמור הם יותר שחקנים של קליעה מאשר חדירה. הם הקבוצה שזורקת הכי מעט זריקות ל-2 בפער גדול. במשחק הקודם בבית מכבי שיחקנו בצורה מאוד מטומטמת בהגנה עם עזרות לא נחוצות שהשאירו אותם פעם אחר פעם לשלשה פנויה (סיימו עם 10/19). היום, בעיקר בחצי השני, סגרנו קודם כל את הקליעה שלהם עם טיפול טוב בחסימות וחילופים במקום, ולא נשאר להם הרבה מעבר.
צריך לכוון לקבל את ראשון ברבע גמר הפלייאוף (כנראה לסיים מקום 6), יש לנו יתרון במצ'אפ מולם ובכלל יותר כישרון, וגם האולם שלהם לא ממש ביתי.