תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 06:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 755 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים אפריל
הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 14:06 
silver-net כתב:
Meitar כתב:
ממאי הוא שחקן חופשי, והוא מאוד רוצה לבוא להפועל

מאיפה המידע?
ולדעתי לא נוכל לעמוד בדרישות שכר שלו

הוא אכן שחקן חופשי בקיץ והסיבה היחידה שהוא יסכים להגיע זה כדי שאוהדי הפועל יפסיקו לחפור לו בהודעות פרטיות בפייסבוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
איפה הוא שיחק בעונה החולפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
שיחק באל האלי מועדון הפאר הסעודי והיה על כסף גדול. בכתבה משתמע שהוא תקוע כהר 20 שנה בפנדורי.
קשה לי להאמין עד מאוד שהפועל יכולה להציע לו משכורת שקקובה לסעודים. אולי אפשר לנסות לפתות אותו בתחומים אחרים.
ואני מוכן להקים לעצמי פרופיל פייסבוק בשביל לחפור לו שיבוא. זה כאמור שחקן שיותר טוב מערן זהבי והוא בדיוק מה שחסר להפועל בשביל להגיע להזדמנויות הבקעה(גם אם החלוץ יהיה ליגה ב')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 14:29 
dino כתב:
שיחק באל האלי מועדון הפאר הסעודי והיה על כסף גדול. בכתבה משתמע שהוא תקוע כהר 20 שנה בפנדורי.
קשה לי להאמין עד מאוד שהפועל יכולה להציע לו משכורת שקקובה לסעודים. אולי אפשר לנסות לפתות אותו בתחומים אחרים.
ואני מוכן להקים לעצמי פרופיל פייסבוק בשביל לחפור לו שיבוא. זה כאמור שחקן שיותר טוב מערן זהבי והוא בדיוק מה שחסר להפועל בשביל להגיע להזדמנויות הבקעה(גם אם החלוץ יהיה ליגה ב')

הוא שחקן מעולה אבל המספרים שלו לא קרובים בכלל למספרים של העין זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 14:32 
הוא אכן נרכש במיליון יורו ע"י אל אהלי אבל כבר בינואר חזר לפנדורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אמנם לא ראיתי ולו משחק אחד שלו בשנתיים האחרונות אבל הוא נשמע כמו שחקן שכבר הרבה מעבר לשיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
אמנם לא ראיתי ולו משחק אחד שלו בשנתיים האחרונות אבל הוא נשמע כמו שחקן שכבר הרבה מעבר לשיא.

זה כי אולי נתפס אצלך שמי שהולך לסעודיה, הוא ברזילאי בן 40.
אבל בכל אופן, גם אם הוא מעבר לשיאו, אני לוקח אותו ללא היסוס. כשהוא בשיאו, הוא הרבה מעל הליגה הישראלית. אני גם מוכן לקבל אותו רק בשביל הבעיטות החופשיות שלו, אם כי זה נעול על אבוטבול גם אם רונאלדו היה משחק אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 17:04 
על פי מה אנשים מכריעים פה שמדובר בשחקן שהוא "מעל הליגה שלנו"??
סבבה, הוא היה השחקן הכי טוב בפנדורי לפני שנתיים, נתן צמד משחקים מעולה נגדנו וגם הרשים במשחק הליגה האחרון של הרומנים לפני ההתמודדות מולנו שחצי פורום צפה בו. הרי כנראה שאף אחד פה לא עקב אחריו מעבר לזה. עברו שנתיים מאז והוא הספיק לעבור לסעודיה ולחזור לפנדורי הבינונית. מי אמר שהיכולת שלו באותם 3 משחקים מייצגת? מי שראה את אלרואי כהן ברצף המשחקים נגד סכנין, דרבי וחיפה בעונת קשטן יכול לחשוב שגם הוא מעל הליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים אפריל
הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 17:07 
לכל אלה שמדברים על תקציב נמוך אני מזכיר שבעונת הדאבל היה לנו תקציב של פחות מ-35 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 17:08 
גם עבר פציעה קשה (קרע ברצועות בברך) לקראת סיום הליגה הסעודית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
לכל אלה שמדברים על תקציב נמוך אני מזכיר שבעונת הדאבל היה לנו תקציב של פחות מ-35 מיליון שקל.

זה אולי הדבר היחיד שדומה בין ההווה לתקופה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 17:10 
Asafas כתב:

בעונת הדאבל להפועל היה את התקציב הכי גבוה/שני הכי גבוה בליגה והיא שלטה בחלון ההעברות ביד רמה. זה מאיתנו שנות אור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:

לדעתי קצת יותר אבל בכל מקרה היום סדרי הגודל קצת שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
סבבה, הוא היה השחקן הכי טוב בפנדורי לפני שנתיים, נתן צמד משחקים מעולה נגדנו וגם הרשים במשחק הליגה האחרון של הרומנים לפני ההתמודדות מולנו שחצי פורום צפה בו. הרי כנראה שאף אחד פה לא עקב אחריו מעבר לזה. עברו שנתיים מאז והוא הספיק לעבור לסעודיה ולחזור לפנדורי הבינונית. מי אמר שהיכולת שלו באותם 3 משחקים מייצגת? מי שראה את אלרואי כהן ברצף המשחקים נגד סכנין, דרבי וחיפה בעונת קשטן יכול לחשוב שגם הוא מעל הליגה שלנו.

כתבתי שכשהוא בשיאו, הוא הרבה מעל הליגה הזאת ואני עומד על כך. לא רק בגלל משחק וחצי או ארבעה שראיתי אותו. ההשוואה לארלואי כהן היא בדיחה, מכיוון שבבסיסם, האחד גם כשנתן משחקים טובים, נטה להיות טיפש ומסורבל עם לקויות טכניות ואילו השני, הוא בשתי נגיעות בכדור בלבד, מוכיח שבבסיסו הוא לא טיפש ולא לוקה בשום טכניקה ושבעיטה אצלו היא במתכוון הולכת לחיבור ולא פוקס כמו הגול של אלרואי מול חיפה, כשזה היה אחד משיאי מרכולתו.
אלא אם הפציעה שעבר משפיעה עדיין ובעיני הרפואה אין פיתרונות, הייתי רץ ולוקח אותו.
גם אפשר לחשוב שתצליח להביא לכאן זר יותר טוב מפריירה, אולי אפילו מפריירה עם רגל וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
תגידו, הפסטמן הזה דפוק או מה?
הוא יו״ר העמותה שמנהלת (לכאורה) את הפועל ת״א. עכשיו הוא מתפטר כי אין לו איך להשפיע (מה?) וטוען שהוא לא אהב את ההתנהלות התקשורתית. של מי? של עצמו?

או שתגידו שהכל בלוף וכל מה שהעמותה עושה זה פוסטים בפייסבוק ורכישת כלים חד פעמיים, או שתפסיקו עם פיצול האישיות הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
תגידו, הפסטמן הזה דפוק או מה?
הוא יו״ר העמותה שמנהלת (לכאורה) את הפועל ת״א. עכשיו הוא מתפטר כי אין לו איך להשפיע (מה?) וטוען שהוא לא אהב את ההתנהלות התקשורתית. של מי? של עצמו?

או שתגידו שהכל בלוף וכל מה שהעמותה עושה זה פוסטים בפייסבוק ורכישת כלים חד פעמיים, או שתפסיקו עם פיצול האישיות הזה.

זאת העמותה הקודמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 18:48 
dino כתב:
Oleg Neduda כתב:

כתבתי שכשהוא בשיאו, הוא הרבה מעל הליגה הזאת ואני עומד על כך. לא רק בגלל משחק וחצי או ארבעה שראיתי אותו. ההשוואה לארלואי כהן היא בדיחה, מכיוון שבבסיסם, האחד גם כשנתן משחקים טובים, נטה להיות טיפש ומסורבל עם לקויות טכניות ואילו השני, הוא בשתי נגיעות בכדור בלבד, מוכיח שבבסיסו הוא לא טיפש ולא לוקה בשום טכניקה ושבעיטה אצלו היא במתכוון הולכת לחיבור ולא פוקס כמו הגול של אלרואי מול חיפה, כשזה היה אחד משיאי מרכולתו.
אלא אם הפציעה שעבר משפיעה עדיין ובעיני הרפואה אין פיתרונות, הייתי רץ ולוקח אותו.
גם אפשר לחשוב שתצליח להביא לכאן זר יותר טוב מפריירה, אולי אפילו מפריירה עם רגל וחצי.

שוב, אתה אומר את זה על סמך 3 משחקים לכל היותר שראית אותו מלפני שנתיים. ויפה שאתה עומד על כך שהוא היה בעבר הרבה מעל הליגה.
הבדיחה היא לא ההשוואה לאלרואי, אלא הקביעה הנחרצת שהשחקן הזה הוא הרבה מעל הליגה שלנו מבלי לראות אותו יותר מ3 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:

לא יודע אם הוא מעל הליגה, כנראה שלא.
הוא בהחלט זר שהייתי שמח לראות פה ובטח שבטח יותר טוב משואבי המים וחוטבי העצים שעברו פה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אני בכלל חושב שהשם של פריירה זה קריצה של כבירי לפורום והשם הבא שיעלה כמועמד הוא איוון ארגיץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
אגב סאשה. אני שם בצד את העונה הקודמת ומה הוא היה אמור להיות עבורנו ומה הוא בפועל. מתחילת העונה הנוכחית ועד הפציעה, הוא היה השחקן הכי משמעותי בהפועל מלבד ורמוט, נאלץ להחזיק לבד את הקישור והפגין כושר גופני, אחריות ודיוק יחסי במשחק קדימה. אבל, מאז שחזר מהפציעה הוא חלש מאוד לטעמי (וזה עוד לצד רייכרט, שיחסית כן עזר לו בהשוואה למצב הקודם) - איבד המון, לא כיסה טוב באמצע ולא עזר בזמן בצדדים. אולי עם מאמן סביר וקבוצה כמעט חדשה הוא ייראה שוב טוב יותר, והוא כבר לא נחשב הימור כי אנחנו יודעים פחות או יותר מה נקבל ממנו, אבל הייתי נזהר עם איזה שדרוג כלכלי רציני שלו רק כדי שיישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 19:49 
אני גם חושב שמגיע לו שדרוג קטן אבל הוא שוווה 180 אלף יורו רק כשהוא בכושר שיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 19:50 
וההצפה הזאת על טדי שגיא שמגובה בתאריכים בטוקבקים באתרי הספורט זה אחד הדברים המצחיקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
וההצפה הזאת על טדי שגיא שמגובה בתאריכים בטוקבקים באתרי הספורט זה אחד הדברים המצחיקים.

בטח מישהו שנהנה להתעלל באוהדי הפועל תמימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע כמה כסף יש ומי בונה את הקבוצה, אבל יש כמה שחקנים בליגה שאולי אפשר להביא בסכומים סבירים במקום להמר על זרים חדשים שילכו אחרי חודשיים.

אדי גוטליב שמסיים חוזה, מוגרבי שמסיים חוזה, מיקי סירושטיין מאשדוד, תום מונד מאשדוד (שיעלה לדעתי תוך שנה שנתיים חצי מיליון יורו), מונונגה ודור אלו (למרות שהוא מגן ימני ועדיף פשוט לחדש לליאור לוי את החוזה) ממכבי פ״ת, אבו עביד מנתניה.
אלה שחקנים שמכבי ת״א ומכבי חיפה כנראה לא יקחו, ואם הפועל תעשה קולות של בניית סגל רציני עם מאמן זר היא כן יכולה לתת פייט לב״ש, ק״ש ובית״ר, גם אם תציע 20% פחות. השאלה אם יש מי שיעשה את זה. גם שלומי אזולאי מבית״ר נתן עונה גדולה אבל לפי השמועות מכבי כבר בעניין שלו. לא יודע אם בא לו להיות האייבינדר הבא, אבל להפועל יהיה קשה להתמודד בגזרה בזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
בסוף יגיע למכבי כמו כל שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 21:40 
Asafas כתב:

הגרעון אז היה פחות רציני ותקציב הרכש היה טיפה יותר מעכשיו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
לא יודע כמה כסף יש ומי בונה את הקבוצה, אבל יש כמה שחקנים בליגה שאולי אפשר להביא בסכומים סבירים במקום להמר על זרים חדשים שילכו אחרי חודשיים.

אדי גוטליב שמסיים חוזה, מוגרבי שמסיים חוזה, מיקי סירושטיין מאשדוד, תום מונד מאשדוד (שיעלה לדעתי תוך שנה שנתיים חצי מיליון יורו), מונונגה ודור אלו (למרות שהוא מגן ימני ועדיף פשוט לחדש לליאור לוי את החוזה) ממכבי פ״ת, אבו עביד מנתניה.
אלה שחקנים שמכבי ת״א ומכבי חיפה כנראה לא יקחו, ואם הפועל תעשה קולות של בניית סגל רציני עם מאמן זר היא כן יכולה לתת פייט לב״ש, ק״ש ובית״ר, גם אם תציע 20% פחות. השאלה אם יש מי שיעשה את זה. גם שלומי אזולאי מבית״ר נתן עונה גדולה אבל לפי השמועות מכבי כבר בעניין שלו. לא יודע אם בא לו להיות האייבינדר הבא, אבל להפועל יהיה קשה להתמודד בגזרה בזאת.

מבחינתי מוגרבי זה שחקן שחייבים להחתים, אין לנו אף קשר התקפי טוב בסגל (ישראל זגורי זה פח רציני וכל השאר ילדים שאני אהיה נחמד ואגיד שבינתיים הם לא משחקים טוב במיוחד).
הייתי בודק מה הולך עם אמבולה מרעננה, הוא לא מדהים אבל הוא צעיר ואנחנו חייבים מגן שמאלי לא פח כבר איזה חצי עשור.
בין גוטליב לפלאח אני לא רואה הבדל גדול, שניהם בלמים צעירים יחסית עם פוטנציאל אבל הם בינוניים מאוד בינתיים, לא הייתי לוקח סיכון ומחתים את שניהם מספיק אחד כזה.

לא מכיר או לא תופס מכל השאר שרשמת פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
1. שוער ראשון אנחנו צריכים להביא. את אלמדון כמחליף בשכר מצחיק אני מוכן לבלוע.
2. חייבים להחתים את ליאור לוי על חוזה חדש. הוא בגיל צעיר יחסית, לא תופס משבצת זר, מהווה גיבוי לעמדת המגן השמאלי ולא מרוויח יותר מדי למרות שאין הרבה הבדל בינו לבין אלעד גבאי או משומר. זה אחלה שחקן במדד תועלת לשקל. אלהיגא כמחליף במשכורת חייל ומתן אוחיון (הוא שייך לנו בכלל? לאף אחד אין תשובה. חיפה פשוט מסרה לנו אותו בחינם?) במקרים חריגים.
3. אבונימה וקולין צריכים ללכת. להשאיר את פלאח ומתן אוחיון ולהביא עוד בלם זר, כשהשניים הטובים מהשלישייה פותחים. אם נצליח לפגוע עם בלם ברמה של קאסיו פרננדס זה פצצה, אם מביאים זר ברמה של פאיוביץ׳ עדיף כבר לנסות להביא את גוטליב.
4. מגן שמאלי צריך להביא. אמבולה אכן אופציה מעניינת, אבל לרעננה יש נטייה לבקש סכומים גבוהים על שחקנים. נוואקמה עומד לפתוח שם עונה שלישית, שזה לגמרי מעבר לציפיות. את לואי טאהא הם מכרו ב700 אלף שקל לב״ש. לא יהיה פשוט בקיצור. כמו בכל שנה, אני אשמח אם יעשו למסיללה בדיקות ובמידה והוא כשיר יביאו לכאן את המגן הכי טוב שנחת פה אי פעם.

מהקישור האחורי ועד החלוצים אין לנו כלום. פשוט כלום. אולי מחליפים נורמליים. סאשה בכושר ירוד ורחוק מלהיות שווה 180 אלף יורו בעונה עם כל האהבה. זגורי אכזבה ענקית. דודו ביטון פח אשפה. את שלומי אזולאי אפשר להשאיר כחלוץ שלישי/רביעי, כמו את יחזקאל.

מוגרבי זה מאסט. במכבי אין לו מקום. בחיפה לא נראה לי שילכו עליו. ביתר חסומה. ב״ש תקועה עם בוזגלו, מליקסון ונסאר המתוסכל, הוא לא ילך לשם כדי להתחלק איתו בתסכול. האופציה היחידה היא קרית שמונה, ואני מאמין שעם הצעה נורמלית הוא יעדיף לנסות את מזלו במועדון כמו הפועל, גם במחיר של ויתור כספי מסוים.

בקיצור, צריכים להגיע לכאן לפחות 10 שחקנים, לפחות 6-7 ברמה של הרכב ראשון. זה קשה עד בלתי אפשרי. נקווה שיתחילו בלהגיד ביי ביי לשי אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 00:20 
מסכים לגבי השחקנים (למעט מונונגה) שדיברת עליהם.
הייתי מוסיף גם את שוקרני וגל אראל, תלוי מי יהיו היורדות.
במידה וממן או קריאף לא ממשיכים בבית"ר כמובן שאלה אופציות טובות וגם תורג'מן שכנראה סיים בחיפה.

בעיקר אנחנו חייבים קשרים לאמצע כי מרכז המגרש שלנו מת פשוט.
סאשה אחלה שחקן והייתי רוצה שישאר אבל זה לא שחקן שאתה מתאבד עליו מבחינה כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2015, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
במידה וממן או קריאף לא ממשיכים בבית"ר כמובן שאלה אופציות טובות וגם תורג'מן שכנראה סיים בחיפה.

קריאף הוא שחקן של הלה פמיליה, אין סרט שהוא ישחק בהפועל. יש יותר סיכוי שערן זהבי יעביר דרבי שלם בלי שיקללו אותו.
את ממן זה שחקן שבמציאות הקיימת (חייבים להביא לפה המון שחקנים וחלק גדול מהם להרכב) הייתי לוקח, למרות שבקדנציה הקודמת אצלנו פרט לכמה משחקים בודדים הוא הסריח את הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 755 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: