תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנסיך הסטואי
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 20:02 
כתבתי בקיץ ששני המאמנים הכי טובים בליגה אלה פרנקו ודן שמיר.
לדעתי אפשר היה להביא את שמיר.

אגב, אני לא חושב שקטש גרוע כמו שזה נראה כרגע וגם אני לא חשבתי בקיץ שזה יראה כל כך רע.
אני כן חשבתי (ועדיין חושב) שקטש הוא לא מאמן שמוציא מהקבוצות שלו יותר מסך הכישרון שיש בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 20:09 
לא חושב שהיה אפשר להביא את שמיר. לדעתי במגבלות התקציב שלנו כנראה שקטש היה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 21:03 
לא יודע אם שמיר היה מצליח יותר.
הוא לא היה על הפרק לדעתי בכל מקרה.
ברגע שפרנקו קיבל הצעה מירושלים קטש היה האלטרנטיבה היחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
עם כל זה שהקבוצה נראית כמו תחת. קשה לי לוותר על תקוות קטש. אולי אני סתם רומנטיקן, אבל מבחינת האישיות מחוץ לקווים הוא אדם שאני מאוד מתחבר אליו, מאמין לו ומאמין שהוא אינטליגנטי מספיק ובעל הבנת כדורסל ועם הזמן הוא יכול להיות מאמן מצוין.
מצב מבאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 22:56 
היחיד שהייתי יכול להעדיף הוא פרנקו, אבל הוא לא רלוונטי.
וגם היום בבחירה בין שמיר לעודד - מעדיף את עודד.
ואפי די סיים. אני מת עליו - אבל אין לו כוח לאמן. כבר כמה שנים נותן לעוזר מאמן שלו לאמן.
ובגלל זה שנה שעברה הצעתי לחכות עם ההצהרות/הבטחות שעודד ישיג לפחות את מה שארז השיג. אל יתהלל וכו׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
בוא לא נשכח, גם אם העונה תיגמר נורא,
זאת בסך הכל עונה אחת.
לא צריך להשתגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
אני לא יודע אם הייתי מחליף כרגע מאמן, אבל למה אפי לא ראוי?

נאמר זאת כך יורם - בדקה היחידה בשידור היום שהקשבתי לאפי הוא אמר ש"גייטס ריבאונדר מעולה" וש"קטש סומך מאד על שולדבראנד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 00:14 
סומך כתב:
עם כל זה שהקבוצה נראית כמו תחת. קשה לי לוותר על תקוות קטש. אולי אני סתם רומנטיקן, אבל מבחינת האישיות מחוץ לקווים הוא אדם שאני מאוד מתחבר אליו, מאמין לו ומאמין שהוא אינטליגנטי מספיק ובעל הבנת כדורסל ועם הזמן הוא יכול להיות מאמן מצוין.
מצב מבאס

KingAlpaca כתב:
בוא לא נשכח, גם אם העונה תיגמר נורא,
זאת בסך הכל עונה אחת.
לא צריך להשתגע.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 04:35 
הפועל של קטש נראית בדיוק כמו הרצליה של קצורין בתחילת העונה.
טונות של כישרון, אינסוף השקעה כספית ואפס כדורסל. וגם הם ניסו וניסו, החליפו זרים (כולל שחקנים כמו דווין איבנקס וקייל וויבר שהם זרים מצוינים לליגה שלנו), שינו הרכבים. לא הבינו מה הבעיה. אבל כלום לא הולך כשאין מאמן. אפילו עם ג'וליאן רייט הם חטפו מולנו 20 הפרש.

מאז הם החליפו מאמן והופ. מאזן 7-3 חיובי, כדורסל הכי טוב בליגה, ממאבק על הירידה הגיעו למקום שביעי. נעימי וזליקוביץ' חזרו להיות ישראלים בכירים (זליקוביץ' הכפיל את הממוצעים שלו). ג'וליאן רייט חזר להיות הזר הכי טוב בליגה. סלבי התחיל לשחק כדורסל ולהראות איזה שחקן הוא. וסביר מאוד להניח שגם יעברו אותנו כמו שאנחנו נראים.

לנו כבר אין זמן לזה לצערי. אבל כרגע אנחנו הרצליה של תחילת העונה. קבוצה אבודה בלי מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
א.יש לו חוזה לשלוש שנים.ככה שיהיה קשה לפטר אותו תקציבית
ב.כישלון זה רק אם לא נעלה לפלייאוף.
ג.דן שמיר זה האופציה היחידה אלא אם כן הולכים על מאמן צעיר ומצליח(סטייל אברהמי/חגאי/נתי כהן),זה חתיכת הימור!!!
ד.זה יקרה לדעתי רק בסוף שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 07:01 
אני חושב שקטש מאמן טוב. והוא הוכיח את זה בעבר. בעצם, אפילו בעונה שעברה. כל מאמן נכשל לפעמים. אני מאוד מחזיק מדן שמיר. חושב שהוא מאמן טוב מאוד. אבל עובדתית שמיר נכשל בלא מעט קבוצות. בבני השרון, בהפועל ירושלים בעונה השניה, באילת העונה הוא נכשל בענק וגם השנתיים בחולון לא היו הצלחה.
הבעיה של קטש זה שהקבוצה שלו איבדה לגמרי את הדרך. ואני לא בטוח שהייתה דרך. ולא נראה שקטש מאמן מספיק ברמה גבוהה או מנוסה כדי לעשות שינוי במצב שנוצר. ורואים את זה בפועל. אם מגיעים למשחק נגד אילת עם אותם תרגילים בדיוק, בלי שום שינוי. אם למרות שקרטיס חתם אין שום התקפה כמעט שמתחילה בפוסט אפ, אז זה אומר הכול. אם עדיין כל התקפה מתחילה בכדרורים של רביב אז שום דבר לא השתנה.
מעבר לזה, חלק מרכזי בהצלחת קבוצה זה בניית הסגל. ופה קטש נכשל בענק. גייטס זה כישלון שהיה ידוע מראש. אוברייטד. ריבאונדר רע. שומר רע. פיק אנד רולר עצל. מיימון זה מביך. סקוט שחקן מעולה, אבל אתה לא יכול לשחק בקו חוץ עם סקוט ורביב. וזהו. סקוט הוא לא קומבו גארד לרמות האלה. הוא 2-3. ואתה נתקע בלי שום עזרה בהובלת הכדור וניהול המשחק. אובאנון הוא 2 לכל דבר ועניין. והכול נופל על רביב.
לבנות קבוצה שמתן משחק 4. בלי גארד מוביל כדור ליד רביב, בלי גבוה שמשחק מעל הטבעת, זה כישלון מוחלט.
עם כל צורת המשחק האיומה. אם היה בקבוצה הזו את ג׳וליאן רייט או אפילו ג׳ף אלן, פלוס קומבו גארד אמיתי, הפועל הייתה מקום 3-4 בלי בעיה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
הלו
פלייאוף בליגה ראשונה (כן כן בישראל אבל ליגה ראשונה) לקבוצה שקמה לפני "שני רגעים" מאשפתות ו"הרגע" עלתה ליגה .!!!
:bang:
כן כן זה משבר אבל מכאן ועד קבוצה כבויה , קצת הגזמתם

תנו לקטש צ'אנס אתמול אמר פרוייקה בשידור שצריך לזכור שבלאט נתן לו את הילד שלו לגדל , אז אני בוחר להקשיב לפרוייקה

זה משבר וצריך לטפל , קטש לא אשם יותר מהמוות של אורי ואף אחד לא יכול להוכיח אחרת כי לא עברנו עדיין לא משבר ולא מוות של מנהל קבוצה

יותר חשוב לדעתי להרגיע מאשר להיכנס למוד של "טיפול" ושיחות וכאבי ראש , אלא לנסות לחזור לשחק כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 12:49 
פרביס, הבניה זאת לא הבעיה של הקבוצה. זה הכל סיפורים.
״אין עוד מוביל כדור״? ראית את אילת שהחמישייה שלהם בכל המשחקים וגם ברוב הדקות אתמול זה בראיין אסברי בתור סקנד גארד וכל ההתקפה נופלת על ניסים (וגם כשקאליף וואייט משחק הוא 2-3 יותר מסקוט)? ראית את ראשון שחוץ מסוואן אין להם שום דבר שדומה לרכז (וגם דומיניק ג׳ונסון יותר 2-3 מאשר סקוט)?
תסתכל על כל הקבוצות שחלפו על פנינו בשבועות האחרונים. הם לא בנויים יותר טוב מהפועל. הם לא משופעים ב-5 מובילי כדור.
אני חושב שהסיפור של מתן כ-4 הוא ביזיון של קטש. אבל עזוב, זה כבר מזמן לא הסיפור. במשחקים האחרונים יש לך את תומפסון (ששיחק הרבה דקות כ-4 שנה שעברה בקבוצה הרבה יותר טובה בליגה הרבה יותר טובה), אתמול שולדבראנד פתח בחמישייה, קלי שיחק קצת 4. כולם שחקנים טובים. זה לא יכול להיות שרק בהפועל הם פתאום נראים כמו פח. שוב, זה סיפור בני הרצליה של קצורין. קבוצה שמביאה שחקנים ושמות אחד אחרי השני ולא מבינה איך היא כל הזמן נופלת.
ואת גייטס אני לא אוהב, וביום שהוא ילך לא אזיל אף דמעה. אבל הוא אחד הגבוהים הטובים בליגה השנה, והוא פי 10 השחקן שהיה ג׳סטין הארפר בעונה שעברה באותו מחיר. הבעיה של הפועל לא בסגל. אתמול עלתה חמישייה מצוינת, מאוזנת, מגוונת, עם טונות כישרון וסייז מצוין לליגה. אפילו עלתה בטירוף. ואתה קולע 54 נקודות מול קבוצה שרק השבוע חטפה 97 אצלה בבית מקבוצה שמדורגת מתחתיך. עזוב. בניה שמבניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
״אין עוד מוביל כדור״? ראית את אילת שהחמישייה שלהם בכל המשחקים וגם ברוב הדקות אתמול זה בראיין אסברי בתור סקנד גארד וכל ההתקפה נופלת על ניסים (וגם כשקאליף וואייט משחק הוא 2-3 יותר מסקוט)? ראית את ראשון שחוץ מסוואן אין להם שום דבר שדומה לרכז (וגם דומיניק ג׳ונסון יותר 2-3 מאשר סקוט)?
תסתכל על כל הקבוצות שחלפו על פנינו בשבועות האחרונים. הם לא בנויים יותר טוב מהפועל. הם לא משופעים ב-5 מובילי כדור.
אני חושב שהסיפור של מתן כ-4 הוא ביזיון של קטש. אבל עזוב, זה כבר מזמן לא הסיפור. במשחקים האחרונים יש לך את תומפסון (ששיחק הרבה דקות כ-4 שנה שעברה בקבוצה הרבה יותר טובה בליגה הרבה יותר טובה), אתמול שולדבראנד פתח בחמישייה, קלי שיחק קצת 4. כולם שחקנים טובים. זה לא יכול להיות שרק בהפועל הם פתאום נראים כמו פח. שוב, זה סיפור בני הרצליה של קצורין. קבוצה שמביאה שחקנים ושמות אחד אחרי השני ולא מבינה איך היא כל הזמן נופלת.
ואת גייטס אני לא אוהב, וביום שהוא ילך לא אזיל אף דמעה. אבל הוא אחד הגבוהים הטובים בליגה השנה, והוא פי 10 השחקן שהיה ג׳סטין הארפר בעונה שעברה באותו מחיר. הבעיה של הפועל לא בסגל. אתמול עלתה חמישייה מצוינת, מאוזנת, מגוונת, עם טונות כישרון וסייז מצוין לליגה. אפילו עלתה בטירוף. ואתה קולע 54 נקודות מול קבוצה שרק השבוע חטפה 97 אצלה בבית מקבוצה שמדורגת מתחתיך. עזוב. בניה שמבניה.

מדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

בדיוק. יש בעיות בבניית הקבוצה - גם הרמה של חלק מהשחקנים, גם ההתאמה בין השחקנים לשיטה, גם ההתאמה בין השחקנים עצמם. למרות שתכלס כל בנייה של קבוצה רחוקה מלהיות מושלמת ואין אוהדים של קבוצה שלא מדברים במהלך העונה על מה היה צריך לעשות אחרת בקיץ. זה לא רלוונטי. זה לא רלוונטי כי קבוצות שבנויות פחות טוב מאיתנו נראות יותר טוב, ועוד יותר מזה - גם אנחנו נראינו הרבה יותר טוב עם הסגל הזה. אמנם לחלקים מועטים של העונה, מועטים מדי, אבל כבר ראינו שאנחנו יכולים לשחק הרבה יותר טוב. הסיפור הוא שקטש איבד את הראש ואת הקבוצה שלו, ובמקום להוציא אותנו מזה הוא רק מדרדר אותנו עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 13:57 
בכל קבוצה נעשות פשרות בבניית הסגל. בטח בקבוצות שאין להן תקציב בלתי מוגבל, ובטח בליגה שלנו. לכל קבוצה יש נקודות חזקות יותר וחזקות פחות.
התפקיד של מאמן זה לדעת לנצל את הנקודות החזקות ו-"להחביא" כמה שיותר את החלשות. בשביל זה משלמים לו משכורת שלישית בגודלה בליגה.

הסגל שנרשם אתמול הוא סגל סופר מאוזן, עמוק ואיכותי בסטנדרטים של הליגה שלנו. החמישייה סופר מוכשרת. הזרים טובים כמעט מכל היריבות שלנו (חוץ מחולון). אם הזר שלא נרשם אצלך, ובצדק, זה לארי אובנון (שעם כל הביקורת שלי עליו הוא עדיין טוב בהרבה לפחות משניים מהזרים שהיו אצלנו שנה שעברה), זה מראה את האיכות והעומק של הסגל לעומת שנים קודמות. קלי שהיה האופציה הראשונה בהתקפה לפני שנתיים הוא היום שחקן שיש לך לפחות 3-4 סקוררים טובים ממנו. לא היה לך סגל ברמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 16:34 
http://sports.walla.co.il/item/2848622

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 16:45 
red pepper כתב:

רמי כהן :ROSE:
והוא מחזק את מה שאמרתי אחרי ההפסד לחולון - אין באמת בעיה חברתית בקבוצה. בטח שלא יותר מקבוצות אחרות בליגה (במיוחד חולון). כל הזרים הם גם טיפוסים נוחים מאוד יחסית בחדר ההלבשה (אפילו גייטס, בחדר ההלבשה הוא דמות חיובית). תומפסון זה אישיות ברמה ומקצוען בכל קבוצה שהוא היה בה, סקוט הוא קומפטיטור אדיר, קרטיס קלי זה כמו אוהד משער 5. בישראלים הדבר האחרון שאפשר להגיד זה שהשחקנים לא מחויבים, רובם כבר הפכו לחלק בלתי נפרד מהמועדון (וראינו אותם נלחמים כמו אריות בשנים קודמות) וגם השחקנים החדשים (סקוורר ו-וורקמן) זה הישראלים הכי מחויבים בליגה בערך.
אי אפשר לתרץ את המצב של הקבוצה במצב חברתי או אופי של שחקנים. יש פה שלם שקטן משמעותית מסכום חלקיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 19:09 
לראות עכשיו את המשחק של ראשון חולון ובכלל משחקים בליגה השנה ולהבין שזה לא שלקבוצות אחרות יש איזה מהלכי כדורסל גאוניים או מאמנים ברמה של אובראדוביץ.
רוב המשחקים כאן מוכרעים על יכולת אישית, מחויבות בהגנה וניצול מומנטום.
אני ממש לא חושב שמאמן אחר מאלה שקיימים בליגה הזאת היה בהכרח מתאים יותר או מצליח יותר אצלנו מקטש.
אני כן חושב שקטש פשוט לא מצליח לגרום לקבוצה להצליח בחודשיים האחרונים ו יכול להיות שהחלפת מאמן עכשיו הייתה פותרת את זה ולא משנה את מי היו מביאים.
אני בטוח שרמי ו ההנהלה לא יזרקו מאמן הביתה בשלב הזה של העונה גם אם המצב הכלכלי מאפשר, ובצדק גמור מבחינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 19:10 
יש הבדל בין בעיות חברתיות לבין מחויבות של שחקן. גייטס נראה אחלה בן אדם, והוא מריץ דאחקות בכל הזדמנות, אבל
מחויב הוא לא. כל שחקן לוקח לו ריבאונד מעל הראש, דקה לסוף, ב-2 הפרש.
תומפסון אדיש ומנותק, נראה שהכל עובר לידו. גם אובאנון בחלק מהזמן.
יונתן אתמול עלה יחסית בטירוף, כנראה בגלל שפתח אחרי הרבה זמן, אבל בגדול הוא לא שומר העונה.
ביחד זה בערך חצי מהשחקנים שמשחקים, ובטח רוב השחקנים הבכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 19:15 
Fez כתב:

הבניה היא חלק מהבעיה. אבל זה לא שולל את הטענה (שאני עצמי טוען) שעם הסגל הזה צריך לעשות הרבה הרבה יותר. וזה תפקידו של המאמן. לעשות את המקסימום עם מה שיש. והפועל העונה רחוקה מאוד מזה. וזה כישלון עצום של קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2015, 12:37 
red pepper כתב:
לראות עכשיו את המשחק של ראשון חולון ובכלל משחקים בליגה השנה ולהבין שזה לא שלקבוצות אחרות יש איזה מהלכי כדורסל גאוניים או מאמנים ברמה של אובראדוביץ.
רוב המשחקים כאן מוכרעים על יכולת אישית, מחויבות בהגנה וניצול מומנטום.
אני ממש לא חושב שמאמן אחר מאלה שקיימים בליגה הזאת היה בהכרח מתאים יותר או מצליח יותר אצלנו מקטש.
אני כן חושב שקטש פשוט לא מצליח לגרום לקבוצה להצליח בחודשיים האחרונים ו יכול להיות שהחלפת מאמן עכשיו הייתה פותרת את זה ולא משנה את מי היו מביאים.
אני בטוח שרמי ו ההנהלה לא יזרקו מאמן הביתה בשלב הזה של העונה גם אם המצב הכלכלי מאפשר, ובצדק גמור מבחינתי

ההבדל הוא שיש שם שחקנים עם יכולות אישיות ואתלטיות שבקבוצה שלך אין. טיילור, סוואן, קרמייקל, קרוקר ושחקנים כאלה מסוגלים לייצר סלים מכלום. אצל חולון זה נכון בעיקר כי הם רצים ומגיעים לסלים קלים שזה דבר שאנחנו לא עושים כמעט.
לנו אין שחקנים שכאלה ולכן הקבוצה שלנו צריכה לשחק כדורסל מסודר אינטילגנטי כדי להפיק את המיטב (או לפחות חלק משמעותי ממנו) מהכשרון שיש בה.
את זה עודד לא מצליח או לא מסוגל לעשות עבורנו.
אז כשהיכולת האישית המוגבלת שלנו באה לידי ביטוי (וזה מתבטא בעיקר בשלשות שנכנסות ובאפשרות להכניס כדורים לגייטס) זה איכשהו עובד. כשזה לא קורה רואים בדיוק מה אנחנו שווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2015, 13:14 
אני מסכים
העניין הוא שאנחנו דווקא כן מגיעים לזריקות יחסית חופשיות במשחקים האחרונים ופשוט לא קולעים אותן..
גם מתחת לסל וגם מ3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2015, 19:23 
הבעיה מתחילה בעובדה שקטש עדיין לא הפנים שהוא הבעיה.

הראיון שלו אחרי המשחק כולל:
השחקנים בכושר אינדיבידואלי לא טוב - זה הם זה לא אני, איך פתאם כל השחנקים בכושר לא טוב ?
אילת עם סגל איכותי ושחקנים טובים - אבל לא ראה שהם בתקופה גרועה ונראו רוב המשחק רע
באנו מוכנים - אם ככה נראים שאנחנו מוכנים ? אז איך נראה אם נגיע קצת פחות מוכנים
השלושים יום שעברו לא תרוץ - אבל חשוב להזכיר זאת שוב ושוב
שוב סוגרים אותנו בצבע - אבל התרגלנו אז למה לשנות משהו

שום מילא על השיטה, ההרכבים, החילופים התגובה לארועים למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2015, 20:24 
נכון שרמת המשחק בפח, והכל נראה שחור, אבל
כשעושים משהו אחר, לפעמים גם נכששלים.
אנחנו באנו לא רק לבנות קבוצה, אנחנו רוצים לבנות מועדון, ולהנחיל דרך שונה - ההיפך מהמכביזם ההיפך מארדוף אשיג בכל מחיר ולא משנה על כמה גוייות אדרוך. כן רוצים גם הישגים אבל לא עם האורינטציה של הישגים זה חזות הכל.
היתה תחילת עונה, שיחקנו מצויין היו הישגים ויש עכשיו מצב אחר.
לא להיכנס לפניקה ומייד לפטר ומאמן ולהחליף חצי סגל.
כמו שלא נפלנו ברוחנו כשהפסדנו את העליה לבקעה כך גם עכשיו.
אני בכל זאת מקווה שנתברג בפליאוף, אבל אם לא זאת לא טרגדיה.
נאסוף את השברים ונחזר בכוחות חדשים.
גם אני כמו מרביתכם מאוכזב. גם אני כמו מרביתכם קיויתי שהכדורסל יתן השנה קצת פיצוי על אכזבות הכדורגל.
אני בעד לתת למאמן את כל השקט ויחד עם ההנהלה והשחקנים יצאו מהמצב הזה.
קיויתי לשמוע את זה מרמי, אבל לא נורא עוד יש לו זמן לשנות את האמירה בראיון בוואלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2015, 22:28 
ממשיך בססמאות:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=188976&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2015, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
אז עכשיו נתחיל לנתח כל מילה של קטש? תמיד מדברים בתקשורת בסיסמאות. כשמנצחים 10 ברצף וגם כשמפסידים 10 ברצף. זה שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 00:16 
הפועל כתב:
אז עכשיו נתחיל לנתח כל מילה של קטש? תמיד מדברים בתקשורת בסיסמאות. כשמנצחים 10 ברצף וגם כשמפסידים 10 ברצף. זה שטויות

נכון, מה שחשוב זה רוח הדברים, והוא עדיין לא הפנים שהוא הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 16:18 
אייל גיל בטור בהארץ:
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/.premium-1.2623640

"בתחילת העונה עלו שתי אופציות לזיווג בין עודד קטש להפועל תל אביב: או שיהיו ניצוצות וזיקוקים כל הדרך לכדורסל אדיר, או שזה יהיה פלופ ענק. כרגע, התסריט השני מתממש. הכדורסל של קטש נראה עד כה מאוד לא מתאים לקבוצה כמו הפועל תל אביב: השיטה שלו מסתמכת יותר מדי על זרים שאף פעם לא היו מציאה גדולה, הסגנון ההתקפי תוקע את היכולות המוכחות של רביב לימונד, האנרגיות של מתן נאור נעלמות וההגנה האגרסיבית והלוחצת של תקופת אדלשטיין נעלמה והתחלפה ברפיון עייף. רכבת הזרים, ההנחתה של דיז'ון תומפסון היקר שבינתיים לא מראה שום דבר והחילוף ברגע האחרון של ג'רון מיימון בקרטיס קלי הם ממש לא הפועל תל אביב שאנחנו מכירים.

וכך מאבדת הפועל תל אביב את איכויותיה שהובילו אותה עד הלום. הטירוף האדלשטייני על הקווים התחלף באדישות המוכרת של קטש, הבונוס שסיפקו הישראלים נעלם, האווירה הנפיצה והצפופה של הדר יוסף התחלפה בפינוק הנוצץ של הדרייב אין. הפועל תל אביב בדרך להפוך לעוד קבוצה ישראלית חסרת ייחוד עם לגיון זרים מתחלף ומשתנה. וכשבוחנים אותה כסתם קבוצת כדורסל - ללא האידיאולוגיה, הקונספט והטירוף ביציעים - היא סתם קבוצת כדורסל לא משהו."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2015, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
עוד דביל...
מסעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: