בתור מתנדב בחנות אני אנסה לענות על חלק מהטענות שלכם.
ראשית, יש לנו בעיה לוגיסטית די גדולה עם החנות. המשטרה עושים לנו בעיות ומזיזים אותנו ממקום למקום כל הזמן, הורידו אותנו מ2 דוכנים לאחד בגלל הדרישות של מנהלי האולם (כל מי ששוכר את האולם לאירוע כלשהו מבקש שיפרקו אהדוכנים ואחר כך צריך להרכיב אותם מחדש). כרגע אנחנו מנסים למצוא פתרון שיהיה מוסכם על כולם, והדוכן עומד מול הכניסה הראשית, ליד המזנון. הגישה חופשית מכל השערים, כולל 3, וכנראה שהוא לא יזוז בזמן הקרוב. הדוכן השני כרגע בשימוש של האולטראס, וכשיסתדרו העניינים המנהלתיים אולי נחזור לפורמט של שני דוכנים, כמו שהיה עד שפירקו לנו אותם.
בנושא הגופיות לילדים, יש קצת בעיה. הגופיות האלה נורא יקרות ביחס למוצרים הרגילים (כך גם עלות הייצור שלהן למועדון, זה לא שמפקיעים מחירים), ורוב האנשים לא מוכנים לשלם 170 שקל על גופיה. במידות הגדולות זה יותר פשוט קצת, מוציאים 3-4 חולצות מכל מידה והן נמכרות לאורך העונה, בילדים טווח המידות הוא יותר בעייתי וגם הביקוש יותר נמוך, ולכן מגיעים בסוף למצב שאתה תקוע עם חולצות של קרלון בראון ויותם שירן שאי אפשר לעשות איתן כלום.
אני יכול לנסות להריץ מהלך, דומה למכירה של הכוסות זכוכית, של down payment מראש, חלקי או מלא, ואז יביאו לכם חולצות מהחברה במידה ובמספר שאתם רוצים. אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל אני מבטיח לנסות. אני רק צריך בשביל זה היענות של כמה אנשים, כי אתם מבינים שזה קצת מורכב בשביל 2 גופיות.
בעניין החולצות והמכירה, אכן היו המון ילדים בשישי ומכרנו הרבה יותר מבדרך כלל, נקווה שהמגמה תמשיך. מדי פעם יוצאים "ליינים" חדשים של מוצרים, כמו הסטים של המצעים, הכוסות בירה, המחזיקי מפתחות וחולצות חדשות שיוצאות מדי פעם. מהדורות מוגבלות של חולצות לצערי קשה לי מאוד להאמין שייצאו. אבל בכל זאת מתוכננות כמה הפתעות להמשך, כדאי לעקוב