תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 12:19 
http://sports.walla.co.il/item/2847923

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחתימים את קרטיס קלי ?
הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 13:03 
גם לפי הפייסבוק. שיהיה בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 13:04 
כן.

הפועל SP ת"א החתימה היום את קרטיס קלי עד תום העונה ושחררה את ג'רון מיימון שמצבו הרפואי לא מאפשר לו להמשיך ולשחק העונה. מיימון סובל מפגיעה בברכו ויאלץ לעבור ניתוח ולהעדר מפעילות עד תום העונה, לאחר שבשבועות האחרונים עבר סדרת טיפולים שהגבילה את יכולתו ליטול חלק באימונים ומשחקים.
קרטיס, שחוזר למועדון, לאחר ששיחק בשורותיו במשך שנתיים, שיחק השנה בעירוני אשדוד ורשם ממוצעים של 13.1 נקודות ו 6.4 ריבאונדים למשחק, יהיה הזר החמישי של הקבוצה, שתמשיך במתכונת של רישום ארבעה זרים לכל משחק.
המועדון מבקש להודות לג'רון על תרומתו למועדון ומאחל לו הצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 13:15 
:HEART2: קרטיס :HEART2:
עכשיו תחזירו גם את קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 13:23 
אם הוא כשיר, לדעתי לרשום אותו כבר למשחק הקרוב במקום אובאנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
האמת שהייתי מחזיר את סטיט בכיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 13:34 
הלוואי וכל הזרים היו מחויבים ונותנים הכל כמו סטיט וקלי. לפחות יש לנו חצי מהצמד הזה.
ברכות על החתימה.
קרטיס יותר מוכשר ממיימון, יכול לתת הרבה יותר, ואם הוא כשיר - הוא צריך לראות מגרש במקום אובאנון נכון להיום.
קרטיס גם אוהב את המועדון הזה כמו אוהד שרוף.
חזר שיר השחקן מהמרגשים שיש. :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
מעולה....

יאללה קרטיס מלחמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
לפחות יש במועדון הבנה וניסיון לשנות, מחליפים זרים וכו' בניגוד לשנה שעברה.
למרות שבאמת הסגל נבנה ממש ממש בטיפשות . וגם הייתה אפשרות לתקן עם גודס בזמנו, אלן, וג'וליין רייט שנותן מספרים מפלצתיים בהרצליה.
כל כך אוהב את קרטיס.. ומקווה שהוא ישדרג אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 14:52 
ברוך השב קרטיס :ROSE:

מדהים שזאת הפעילות היחידה בליגה מבחינת העברות היום. אני הייתי בטוח שנס ציונה יפתחו את הכיס ויביאו שחקן ברמה, אבל כנראה ויתרו שם על העונה. יש להם זרים חלשים (ווילסון נוראי, נואלס בעונה רעה ולא מתאים ליד גודס) ואין להם כלום מתחת לסל חוץ מוואט המצוין. יש להם את סדר המשחקים הכי קשה עד סוף העונה ויחד עם ההפסד שלהם אתמול לדעתי הם לא עולים לפלייאוף.
אילת לדעתי היו חייבים להחליף את אסברי אבל השאירו אותו. לדעתי הם די חלשים אבל היתרון שלהם הוא שיש להם את המשחקים הכי קלים עד הסוף (מארחים את אשדוד ונהריה שגמרו את העונה) ואם בטעות נפסיד להם בשישי הם כנראה יסיימו מעלינו.
חולון מאוד רצו להחליף את אוואנס, כמובן שאנחנו הגענו להצלתו עם משלחת החילוץ על שם יינסי גייטס והוא נתן את משחק חייו. דוקא שחקן טוב אוואנס, באופן כללי לחולון יש את הזרים הטובים בליגה אחרי מכבי וי-ם.
ראשון היו צריכים להחליף את ג׳רמיס סמית שלא מספק את הסחורה תקופה ארוכה, יכלו להביא לכאן לחודש שחקן הרבה יותר טוב.
חיפה הביאו את הנינג שהוא סתם שחקן והתקמצנו על ג׳פרסון שהיה הופך אותם למועמדים ראשיים לפיינל פור.

דדליין העברות כזה מאוחר הוא הזדמנות פז להביא לפה שמות ענק למאני טיים, ואף קבוצה לא עשתה את זה שזה די מדהים בעיני. שורה תחתונה כמו שאמרתי - קבוצות הליגה הרבה פחות תחרותיות השנה. הפועל העונה הקבוצה התחרותית בליגה אחרי ירושלים. חבל שזה לא מתבטא על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2015, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב אישית שהעונה הזאת די אבודה. הקבוצה לא בנויה טוב, החיבור שהיה בתחילת העונה נשבר ממזמן, וקטש לא מאמן מספיק טוב שהקבוצה תיתן רמת משחק סבירה על אוטומט.

אבל זה מאד חשוב שיהיה עוד שחקן (חוץ מוורקמן) שנותן 100% מעצמו בכל שניה על המגרש. ואני באמת חושב שבתור זר רביעי לעונה הבאה, קלי זאת בחירה לא רעה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2015, 07:46 
הקטע בכדורסל שאין דבר כזה עונה אבודה אחרי תקופה רעה (בניגוד לכדורגל). כל מה שהקבוצה הזאת צריכה זה לסיים במקומות 1-6 ולעבור סדרה אחת של 50-50 כדי שהעונה הזאת תחשב להצלחה. וזה לחלוטין בהישג יד. צריך לנצח 6 מתוך 10 המשחקים הקרובים זה כל הסיפור.
קבוצות שהעונה שלהן היתה הרבה יותר אבודה מאיתנו (הרצליה וחיפה) הן מועמדות רציניות לפיינל פור, דברים משתנים מהר מאוד לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2015, 08:03 
בדיוק.
וקלי לשנה הבאה השאלה באיזה מחיר
בפעם הקודמת הוא לא נשאר בגלל שרצה יותר מידי
זר רביעי ב80-90 אלף דולר זה כרגע לא רלוונטי לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2015, 08:12 
אני מציע לא לעלות משפטים שכוללים ''קלי'' ו''עונה הבאה''
עד שתסתיים העונה לפחות, כל כך לא רלוונטי עכשיו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2015, 13:23 
אגב, צריך לזכור שהקבוצה כרגע עם קלי ובלי אובנון היא בעצם הקבוצה כפי שנבנתה בתחילת העונה מבחינת תפקידים.
כלומר עם שני זרים גבוהים (גייטס, קלי במקום ומיימון), פורוורד שמשחק בחוץ (תומפסון במקום ריון בראון) וגארד (סקוט).
בתחילת העונה כשסקוט היה פצוע חצי מהזמן וסקוורר היה חלש ולא בעניינים אז יצא שהבאנו גארד (לארי) שיעזור לרביב במקום ריון בראון וזה היה אחלה. ואח"כ היתה ההזדמנות להחתים את דיז'ון והלכו עליה ככה שמיימון נדחק החוצה. אבל הקבוצה המאוזנת ביותר שלנו היא הקבוצה עם קרטיס במקום אובנון. לא יודע מה המצב הגופני של קרטיס, אבל לדעתי כדאי להכניס אותו לעניינים ולרשום אותו כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2015, 18:07 
בהחלט החתמה שמאזנת מעט. אני מקווה שקרטיס בכושר, כי גייטס הרבה יותר אפקטיבי שהוא משחק 25-28 דקות ולא קרוב ל-40.

ובנימה אישית. התחברתי מאוד לג'רון, שלא היה מהמוכשרים בשחקנינו אבל נתן מעצמו 100% בכל משחק ואימון. עשינו יחד גם את ליל הסדר, וזכיתי להכיר את האדם המקסים שהוא. מקווה בשבילו שהוא יצליח להתאושש מהפציעה.

:ROSE: ג'רון שלי יא מיימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2015, 19:37 
אני אישית חושב שלשחק בלי אובאנון ורק עם רביב ואסא כגארדים יהיה מאד מאד בעייתי בקבוצה הזאת. נצטרך לחכות ולראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 01:49 
בפועל כל היריבות שלנו בצמרת משחקות ברוטציה של שלושה גארדים. ראבק אצל חולון שני הגארדים הישראלים הם שלומי הרוש וגוני יזרעאלי, כשאצלנו זה רביב וסקוורר שטובים פי 10. לראשל"צ יש רק רכז אחד בכל הסגל (סוואן, ואני לא מתייחס לבן דוד שהוא כרגע ברמה של תמיר בלאט בערך) והם מסתדרים בלי בעיה.
לארי אובנון הוא גארד על הנייר אבל מתי הוא באמת עזר בהובלת הכדור לאחרונה? הוא מעביר את החצי פעמים ספורות במשחק, ואת הפיק אנד רול ראיתי אותו מריץ אולי פעם אחת ב3-4 המשחקים האחרונים. למעשה לאובנון כיום בהפועל אין שום תפקיד בהובלת הכדור ותמיר בלאט אפילו מרכז לפניו בתקופה האחרונה (קטע הזוי לחלוטין). באמת הבעיה העיקרית היא שקטש עם השטויות שלו יתן עוד דקות מיותרות לתמיר בלאט, ועוד בהרכבים מזעזעים עם סקוורר, אבל זה נטו שטויות של קטש ולא נובע מבעיה אמיתית.

המחסור בגבוה שני הרבה יותר משמעותי מאשר החיסרון של אובנון בהובלת הכדור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 02:01 
אני גם חושב שגבוה 4-5 נחוץ לנו יותר מאובאנון שלא עוזר בהובלת כדור
אבל אתם לא חושבים שניפגע קצת עם האיום מחוץ לקשת? אני יודע שאובאנון משחקים אחרונים לא קולע וגרוע מכך גם לא זורק אבל עדיין הוא מאוד יעיל לפעמים נגד אזורית

אם כבר שחקן גארד אז ליונס הוא שחקן עם קליעה לא פחות טובה משל אובאנון, ומה גם שבינואר הוא העביר סוויץ' בראש של אחריות, הוא מוביל ומנהל התקפות יותר, מחוייב בהגנה ואלתט לא קטן
לא הייתי מתנגד אליו במקום אובאנון בסיטואציה קיימת

מקווה שקלי ירשם כבר מול אילת כי יוטר וכדיר נראים טוב ולא שקרטיס שומר גדול אבל חייבים את האיזון הזה בהקדם כבר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 02:13 
בהחלט יחסר בקליעה מבחוץ, כאן אני מסכים, אבל גם בזה הוא לא ממש פונקציה לאחרונה. תומפסון קלעי מצוין והוא בעצם אמור לתת לנו את המימד הזה כשיקבל ביטחון. מול אזורית נהיה חייבים להעלות את שולדבראנד ולשחק איתו ליד תומפסון כי שלושת הגארדים שלנו לא קלעים מספיק טובים ומתן קטסטרופה.

קלי שומר אישית רע (במיוחד על שחקנים פיזיים ממנו) אבל יש לו הגנת עזרה טובה (בעיקר בהלפ אנד ריקבר כמו שרדנקו הזכיר) והוא משנה זריקות עם האורך והאקטיביות שלו. זה עדיין יותר טוב מהכלום שיש לנו מתחת לסל כרגע, במיוחד מול קבוצות כמו אילת שמשחקות עם שני גבוהים. ברור שהיה עדיף גבוה שאשכרה שומר אבל אם קרטיס זה מה יש אז זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו זה לא רק אסא ורביב אלא גם סקוט וקצת תומפסון, ודקות מעטות מהספסל של בלאט.

זה אולי לא אופטימאלי אבל זה ללא ספק עדיף על גייטס בצבע וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 11:44 
Fez כתב:
בהחלט יחסר בקליעה מבחוץ, כאן אני מסכים, אבל גם בזה הוא לא ממש פונקציה לאחרונה. תומפסון קלעי מצוין והוא בעצם אמור לתת לנו את המימד הזה כשיקבל ביטחון. מול אזורית נהיה חייבים לעלות את שולבראנד ולשחק איתו ליד תומפסון כי שלושת הגארדים שלנו לא קלעים מספיק טובים ומתן קטסטרופה.

קלי שומר אישית רע (במיוחד על שחקנים פיזיים ממנו) אבל יש לו הגנת עזרה טובה (בעיקר בהלפ אנד ריקבר כמו שרדנקו הזכיר) והוא משנה זריקות עם האורך והאקטיביות שלו. זה עדיין יותר טוב מהכלום שיש לנו מתחת לסל כרגע, במיוחד מול קבוצות כמו אילת שמשחקות עם שני גבוהים. ברור שהיה עדיף גבוה שאשכרה שומר אבל אם קרטיס זה מה יש אז זה מה יש.

מסכים גם. קלי אמנם לא שומר טוב וריבאונדר חלש אבל יחסית למה שיש לנו הוא מאוד יתרום
למחויבות ההגנתית, לאקטיביות, הוא חוסם לא רע, משנה זריקות אמרת והתקפית הוא הוכיח הוא גבוה טוב לליגה לא רק מול הקטנות אלא ראינו אותו בעבר מסיים משחקים עם 20 נק מול שון גיימס, האסל, קילנסווארט ולסיטואצטה הקיימת ולהתחשב בדד ליין הוא הכי טוב שיכלנו להביא אולי

עוד נקודה זה שינוי עמדות, תומפסון ישחק את כל הדקות שלו כמעט בעמדה 3 האהובה עליו, מתן /ווילי יהיו המחליפים למרות שאני חושב שווילי צריך לשחק יותר והדקות של מתן יתחילו לפחות קצת
שולדי, קלי וגייטס יכולים לאייש 70-75 דק לפחות בעמדות 3- 4 ויינסי טוב יותר טוב שהוא משחק פחות ולא נשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 14:07 
מדאיג אותי שתומפסון בעמדה 3 יקבל לגיטימציה לצורת המשחק הנוכחית שלו שמתמצה בעיקר בזריקת שלשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 14:12 
בוריס כתב:
Fez כתב:
בהחלט יחסר בקליעה מבחוץ, כאן אני מסכים, אבל גם בזה הוא לא ממש פונקציה לאחרונה. תומפסון קלעי מצוין והוא בעצם אמור לתת לנו את המימד הזה כשיקבל ביטחון. מול אזורית נהיה חייבים לעלות את שולבראנד ולשחק איתו ליד תומפסון כי שלושת הגארדים שלנו לא קלעים מספיק טובים ומתן קטסטרופה.

מסכים גם. קלי אמנם לא שומר טוב וריבאונדר חלש אבל יחסית למה שיש לנו הוא מאוד יתרום
למחויבות ההגנתית, לאקטיביות, הוא חוסם לא רע, משנה זריקות אמרת והתקפית הוא הוכיח הוא גבוה טוב לליגה לא רק מול הקטנות אלא ראינו אותו בעבר מסיים משחקים עם 20 נק מול שון גיימס, האסל, קילנסווארט ולסיטואצטה הקיימת ולהתחשב בדד ליין הוא הכי טוב שיכלנו להביא אולי

עוד נקודה זה שינוי עמדות, תומפסון ישחק את כל הדקות שלו כמעט בעמדה 3 האהובה עליו, מתן /ווילי יהיו המחליפים למרות שאני חושב שווילי צריך לשחק יותר והדקות של מתן יתחילו לפחות קצת
שולדי, קלי וגייטס יכולים לאייש 70-75 דק לפחות בעמדות 3- 4 ויינסי טוב יותר טוב שהוא משחק פחות ולא נשחק

הידעת ששני המשחקים הטובים ביותר של קרטיס העונה מבחינת נקודות היו מול חולון (21 ו-27 נק')... בעוד אצל יינסי גייטס שלושת המשחקים מול חולון היו המשחקים הגרועים ביותר שלו העונה מבחינת נקודות (יחד עם איזה משחק שהוא שיחק רק 20 דקות בגלל פאולים)
מסקנה: בסדרה מול חולון רושמים רק את קרטיס :SMOKE:

קרטיס גבוה טכני עם הכדור, אבל הוא הכי יעיל בהתקפה בימים שהוא יודע לשחרר כדור בזמן ולהמנע מאיבודים מיותרים. סה"כ עם השנים הוא נהיה מוסר טוב יחסית לגבוה אבל לא תמיד יש לו את קבלת ההחלטות.

הכי חשוב זה לראות איך הרכב של גייטס וקלי יעבוד ביחד. על פניו שילוב בעייתי, אבל מאוד תלוי מאצ'אפ ודברים כאלה צריך לראות בפועל. צריך גם לראות איך קרטיס יעבוד בפיק אנד רול של קטש (גם אצלנו עם ארז וגם באשדוד השנה שיחקו איתו בעיקר בידודים עם הגב לסל), במיוחד עם הידיים הבעייתיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 16:12 
הוא משחק מחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 16:17 
הכי כיף לי שהחתימו את קרטיס קלי ,הוא החיבור עם הקהל
שחקן אהוב,
אני כולי תקווה שגם ברמה המקצועית נראה ממנו יכולת
ואולי יצליח להשפיע על שאר השחקנים "להזיז סוף סוף את התחת" ולהילחם על המגרש ולשחק כקבוצה
אני ממש שמח על ההחתמה ,ומקווה שבמשחק הקרוב (בהנחה והוא בכושר) ישחק

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
He is hapoel

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 18:28 
נרשם על חשבון אובאנון לפי וואן
יופי
שיהיה לו ולנו בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 19:09 
החלטה מאוד אמיצה של קטש ולדעתי ההחלטה הנכונה גם אם קרטיס לא בכושר מלא ולא לגמרי מחובר.
אילת פותחת עם חמישייה מאוד גבוהה (ניסים, אסברי, פאלמר, כדיר ויוטר) עם ארבעה שחקנים של 2 מטר, אי אפשר לפתוח מולם עם שלושה גארדים כמו שפתחנו מול חולון.
כדיר ויוטר שחקנים מאוד אגרסיביים והם בלי ספק קבוצה שיהיה קשה מולה בלי עוד גבוה חוץ מגייטס. במיוחד אם הם יוציאו מגייטס פאולים בהגנה.
מעבר לזה אני חושב שצריך להכניס את קרטיס לעניינים כמה שיותר מהר וצריך גם לתת לאובנון סטירת לחי מצלצלת.

שיהיה בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אפריל 2015, 19:15 
הייתי מנסה לפתוח עם יונתן בחמישיה במקום מתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: