תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 07:46 
red pepper כתב:
לא שאני אומר שזו הסיבה היחידה שאובאנון לא קולע או שגייטס לא שומר, אבל אי אפשר להתעלם מזה שהטרגדיה של אורי משפיעה על הקבוצה בכלל וקטש בפרט. לי יש הרגשה שצריך כאן פסיכולוג יותר מהכל.
מעבר לזה שאת הפונקציה של אורי בקבוצה אף אחד לא ממלא כרגע. ואני לא מתכוון לפונקציה הטכנית.

אין ספק בכלל. זה הכי השפיע על מתן ויונתן לדעתי. וכן,יש מצב שפסיכולוג יהיה עדיף על להביא עוד זר לתוך הסלט שהקבוצה נמצאת בו.
אתמול רביב פשוט יצא על קטש במשך דקה, באמצע טיים אאוט (!!!!), כשקטש מבליג. הזוי. המצב החברתי/נפשי כנראה יותר אקוטי כרגע מהמצב המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל חולון - הפועל ת"א
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 08:05 
עוד פסיכולוגיה בגרוש... חולון הקבוצה הכי מפורקת חברתית בליגה. אוואנס כבר היה על המטוס עם מזוודות ארוזות, צרח שם על המאמן שהוא לא מבין כלום ועשה ממנו צחוק. כולם מסוכסכים שם עם כולם וגם עם הקהל. מכות באימונים, שערוריות. הבלאגן שם חוגג כל העונה. מוזר שזה לא הפריע להם לפרק אותנו 3 פעמים.
המצב החברתי אצלנו טוב כשמנצחים רע כשמפסידים, ראו זה פלא. הוא מושפע מהמצב המקצועי לא להפך. כאילו רביב השחקן הראשון בליגה העונה שהתעצבן כשהחליפו אותו.

אה, וכאילו לא ראינו אלף פעם שפסיכולוג ספורט זה קשקוש (אהמ רן בן שמעון). בטח בטווח של משניה לשניה עכשיו, בסוף העונה, שכל בן אדם עם מינימום הבנה בפסיכולוגיה יודע שאין סיכוי לקבל תוצאות בטווח כזה.

צריך להביט למציאות בעיניים ולהפסיק לחפש תירוצים.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 20 אפריל 2015, 08:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 08:20 
קודם כל זה לא בר השוואה לדעתי
דבר שני, אתה טוען שהמצב הזה בחולון לא השפיע עליהם?
הם משחקים טוב בחודש האחרון? הם שיחקו טוב אתמול?
ברור שיש בעיות מקצועיות אצלנו, אבל אי אפשר להתעלם ממה שעבר על הקבוצה מחוץ למגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
א. מסכים עם כל מילה של פז, לכן אני אומר שגייטס לא הבעיה שלנו, ידענו מה הבעיות שלו ומה הייתרונות שלו והוא נותן את הכל (את חוסר ההגנה והריבאוד, ואת היכולת ההתקפית), הבעיה היא שוב, אובנון, מתן ותומפסון. לא יכול להיות שהקלעי שלך והישראלי הבכיר השני (שני שחקני חמישיה) מסיימים משחק עם 0 נק'.

ב. שולדי היה יחסית סביר אתמול, אם מתן ואובנון עושים גם 12 נק' וקולעים ב 66% מחוץ לקשת , אתה מנצח את המשחק כי גייטס היה מקבל הרבה יותר חופש.

ג. להאשים את הטרגדיה ביכולת של מתן זה עלוב, מתן לא פקטור התקפי כבר 3 שנים. השנה הוא הגיע פעם אחת ל דו ספרתי (10 נק' במחזור השני) וסיים 7 משחקים עם 0, ו לא היה לו שום משחק עם יותר מ4 סלי שדה (וגם זה משחק בודד רב המשחקים עם 0-2) והוא לא מגיע לקו (20 פעם במהלך העונה כאשר 8 פעמים נגד ירושלים במחזור השלישי) בקיצור עם כל האהבה, ויש הרבה כזאת, זה כבר לא זה.

ד. שיחליף את שלף :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
מסכים מאוד עם פז לגבי העניין של האפס תרומה של אובנון והחסרון המשווע שלנו בעמדה 4. פשוט אין לנו רים פרוטקטור מינימאלי, כל חדירה לסל זה ליי אפ, זה לא ייאומן.
מעבר לכל העניינים המקצועיים, פשוט בושה וחרפה האופן שבו השחקנים שלנו התבטלו והתרפסו בפניי חולון. קבוצה של הפועל לא יכולה להראות ככה נקודה. פשוט מרתיח את הדם. לא יכול להיות שכל המשחק הרוש, גוני ושאר החבורה המזדיינת הזאת פשוט מפוצצת לנו את הצורה עם מרפקים, דחיפות וכו' ואצלנו עסקים כרגיל. לא יכול להיות שלא שלחו את גוני לאכול קצת פרקט אתמול או לא פיצצו את הרוש כשהוא מטייל לסל. מה אנחנו כאלה טובים שאסור לנו להתלכלך קצת? הם עלו בטירוף כי בשביל הקהל שלהם זה כמו דרבי, וחבורת המפונקים שלנו פשוט ביזו אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 09:21 
מעבר לזה שאנחנו קבוצה לא יציבה אנחנו אוחזים בשחקנים לא יציבים מאוד
מתן אמרו פה את האמת הכואבת, אין מצב שהישראלי השני הכי בכיר שלנו שמשחק 20 דק לפחות כל משחק קולע פחות מ 5 נק ממוצע ועוד מתופקד עמדה 4 שהוא לא יכול להתמודד עם שחקנים כמו אסקה, אופייבו, מקגוויר וכו
אובאנון שפתח את העונה בצורה אדירה עם משחק מגוון, חדירות, הוצאות, הגנה לא רעה ועזרה מעולה בריבאונד, שחקן שהפגין קצת מהניסיון שלו בכל זאת בן 32 אוטוטו, הפך לשחקן מפוזר, אדיש, בלי יכולת לנהל משחק ושהתרומה היחידה שלו זה קליעה מבחוץ וגם זה לא הכי יציב
תומפסון זה הכי מרגיז, מרגיז שמביאים שחקן עם רזומה אדיר שמרוויח 60-80 אלף דולר בחודשיים שלוש אחרונים של העונה ולא השתדרגנו פשוט
וברשימה יינסי הסנטר האימתני מאילת הוכיח שוב שהוא הסנטר שהכי קל לעצור אותו אם רק עושים עבודה טובה באימונים וקל להתכונן, שאם הוא לא מקבל כדור הוא לא רוצה לשחק ו/או לשמור ו/או לקחת ריבאונד
חבל חבל מאוד על העונה הזאת מקווה שיוציא את המקסימום

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 09:50 
כ"כ רציתי את קטש אצלנו וכמה שזה מוזר לי להגיד את זה אני גם עכשיו רוצה אותו אצלנו וגם לעשר שנים מצידי,
אבל אני פשוט מאוכזב ממנו ברמות מטורפות. לא כיף לראות את הקבוצה השנה. פשוט לא כיף.
אתה מוריד מ13 ל6 ופשוט יודע שאין שום סיכוי שתנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 10:29 
דני גולפיטק כתב:
לא כיף לראות את הקבוצה השנה. פשוט לא כיף.

זאת הנקודה העיקרית.
תוצאות יותר טובות משנה שעברה או לא, הישגים או לא, לא חושב שיש מישהו שיגיד שהוא נהנה לראות את הפועל השנה יותר משנה שעברה, גם אם נגיע יותר רחוק.
הכל קשה, הכל תקוע, קבוצות עוצרות אותנו בקלות, השחקנים מגיעים למצב חוסר אונים וייאוש מהר מאוד, ורובם נראים פחות איכפתיים ומחויבים לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון שפחות כייף העונה
זה נכון שלארי לא מתפקד ואז גייטס שווה פחות
אני עדיין רוצה להשאיר את עודד ולדעתי אנחנו עוד נופתע ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
זה נכון שפחות כייף העונה
זה נכון שלארי לא מתפקד ואז גייטס שווה פחות
אני עדיין רוצה להשאיר את עודד ולדעתי אנחנו עוד נופתע ממנו

אני מופתע ממנו כבר עכשיו, לרעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
אני קורא כאן יותר מדי תגובות דוחות בזמן האחרון, אתמול זה באמת שבר את השיא. מה קרה, ירדנו ליגה? איפה הבכל מצב אהיה איתך? בסך הכל קבוצה ומאמן נכנסו לתקופה קשה, אני לא חושב שהם לא רוצים ולא מתאמצים כי זה דבר שלא קרה בהפועל סל הנוכחית מעולם.
אתם שוכחים שהקבוצה איבדה רק לפני שבועיים את המנהל והרוח החיה שלה, לא יוצאים כ"כ מהר מכזה משבר.
אני לא יודע מה יקרה העונה אבל מבט חטוף לאורך קריירת האימון של קטש מצביע על כך שהוא מביא את הקבוצות שלו לפיק בזמן, ברגע הבאמת חשוב.
הרי גם על היכולת המקצועית של אדלשטיין ירדו פה בצורה מגעילה ובסה"כ שניהם הביא קבוצות עם תקציב 8-9 בליגה, כמה מקומות למעלה. את מי נביא, את אוברדוביץ'? זה התקציב, זה מה יש, נעמוד מאחורי הקבוצה שעברה משבר נפשי רק לא מזמן ונקווה להוציא אותה משם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 16:48 
דני גולפיטק כתב:
כ"כ רציתי את קטש אצלנו וכמה שזה מוזר לי להגיד את זה אני גם עכשיו רוצה אותו אצלנו וגם לעשר שנים מצידי,
אבל אני פשוט מאוכזב ממנו ברמות מטורפות. לא כיף לראות את הקבוצה השנה. פשוט לא כיף.
אתה מוריד מ13 ל6 ופשוט יודע שאין שום סיכוי שתנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 16:55 
אורנה אוסטפלד כתב:
אני קורא כאן יותר מדי תגובות דוחות בזמן האחרון, אתמול זה באמת שבר את השיא. מה קרה, ירדנו ליגה? איפה הבכל מצב אהיה איתך? בסך הכל קבוצה ומאמן נכנסו לתקופה קשה, אני לא חושב שהם לא רוצים ולא מתאמצים כי זה דבר שלא קרה בהפועל סל הנוכחית מעולם.
אתם שוכחים שהקבוצה איבדה רק לפני שבועיים את המנהל והרוח החיה שלה, לא יוצאים כ"כ מהר מכזה משבר.
אני לא יודע מה יקרה העונה אבל מבט חטוף לאורך קריירת האימון של קטש מצביע על כך שהוא מביא את הקבוצות שלו לפיק בזמן, ברגע הבאמת חשוב.
הרי גם על היכולת המקצועית של אדלשטיין ירדו פה בצורה מגעילה ובסה"כ שניהם הביא קבוצות עם תקציב 8-9 בליגה, כמה מקומות למעלה. את מי נביא, את אוברדוביץ'? זה התקציב, זה מה יש, נעמוד מאחורי הקבוצה שעברה משבר נפשי רק לא מזמן ונקווה להוציא אותה משם

כמה עובדות:
התקופה הקשה זה כבר 10 מחזורים מהמחזור ה-19 חודשיים וחצי.
בתקופה הזו - 7 הפסדים ו-3 נצחונות על קבוצות התחתית אשדוד ונהריה ונס-ציונה שהגיעה מפורקת.

גם לפני התקופה הקשה המשחק לא היה מהנה אבל כולנו חיכינו "לשיפור שיבוא עם הזמן כמו שקורה תמיד עם קטש".

הבעיה היא מבנית של סגל שלא נבנה נכון, צניחה ביכולת של הישראלים וחוסר מחוייבות אצל חלק מהזרים.
הפלייאוף בפתח ולא רואים גרף התקדמות בקבוצה אלא להיפך גרף יורד.

ולגבי אגדות התקציב: בפועל, אנחנו בעלי התקציב ה-5 או ה-6 בליגה, והיכולת לא טובה יותר מהמיקום.

בלי קשר, כולנו עומדים מאחורי הקבוצה ומקווים לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 17:05 
אני ממש לא חושב שהתקציב השחקנים והצוות המקצועי שלנו הוא 5-6 בליגה. התקציב הכולל אולי וגם זה לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 17:32 
red pepper כתב:
אני ממש לא חושב שהתקציב השחקנים והצוות המקצועי שלנו הוא 5-6 בליגה. התקציב הכולל אולי וגם זה לא בטוח

מכבי, ירושלים, חיפה אילת

בני הרצליה והפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 18:11 
לפי מה אתה אומר את זה?
למה אתה חושב שלראשון נס ציונה וחולון יש פחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 20:05 
red pepper כתב:
לפי מה אתה אומר את זה?
למה אתה חושב שלראשון נס ציונה וחולון יש פחות?

בהסתכלות מצד ההוצאות:
בעיקר בגלל השחקנים הישראלים והמאמן.
ברמות המחיר של הזרים בקבוצות האלו - עלות של כל דולר לזר = כ-2 דולר ישראלי.

בכל אחת מהקבוצות האלו יש ישראלי וחצי יקר (נס ציונה - טפירו וקצת טל דן, חולון - רוזפלט וקצת יזרעאלי, ראשל"צ - חנוכי) לנו יש שלושה ישראלים יקרים.
זרים - אין בקבוצות האלו זרים יותר יקרים מ- 120 אלפי $ ובתמהיל יש גם זרים זולים יותר. הפועל לאחר הבאת תומספון הגדילה את ממוצע עלות הזרים בקבוצה, וגם במידה ולקבוצות אלו זרים מעט יקרים יותר (ואני לא בטוח) מתקזז מול הישראלים ביחס של 1:2 כאמור.

מאמן - להפועל המאמן בעל השכר השלישי בליגה.

בהסתכלות מצד ההכנסות:
כאשר רואים את היקף ואיכות הספונסרים של הקבוצות האלו מצד אחד,
כמות המינויים/ הקהל ומחירם - ממוצע 500-700 למנוי (נמוך מהותית מההכנסות של הפועל בוודאי בהתחשב בדמי החבר).
סעיפים אלו נמוכים מהותית מהפועל.

מנהלת הליגה/ זכויות שידור - 1.5-1.8 זהה אצל כולם.

הזרמות עיריה:
בחולון - כ- 1.5 מיליון ש"ח http://bit.ly/1Eksv2q עמ' 94.
בנס ציונה - 2-2.5 מיליון לשנה http://bit.ly/1O8hd61 עמ' 7.
ראשל"צ - כ- 3.5 מיליון ש"ח (נתוני שנים קודמות).

הזרמות אלו, אינן גבוהות מפערי המנויים/חברות ותקבולי ספונסרים שכנראה לא מגיעים ל- 2.5-2 מיליון ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 20:36 
אתה רק יוצא כאן מנקודת הנחה שגויה שסעיפי ההוצאות שלנו על אולם, אבטחה ותפעול של עמותה הם זהים לקבוצות האלה.
רק האולם זה הבדל עצום.
ולגבי עלויות שחקנים, אתה יכול לנחש ולא הרבה יותר מזה כי את החוזים לא אני ולא אתה ראינו באמת.
אני מעריך שאחרי תומפסון יש לנו תקציב שחקנים ומאמן דומה לראשון נס ציונה וחולון.
מה שאומר שמבחינת תוצאות חצי גמר זה הצלחה, רבע גמר זה סביר אך מאכזב ולא להכנס לפלייאוף זה כשלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 21:04 
red pepper כתב:
מה שאומר שמבחינת תוצאות חצי גמר זה הצלחה, רבע גמר זה סביר אך מאכזב ולא להכנס לפלייאוף זה כשלון

אתה שוכח עוד 2 פרמטרים, הקבוצות עם תקציב 3 ו-4 חיפה ואילת עם עונה גרועה בינתיים.

בהנחה אפילו של תקציבים זהים, הביתיות והקבל של הפועל היה צריך ליצור ערך מוסף על הקבוצות האלו.

ולכן, פיינל פור זה עמידה בצפיות, רבע גמר בלבד זו אכזבה גדולה, ולא להכנס לפליאוף כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 21:11 
הביאו את קטש בשביל להביא אותנו לפיינל פור. כל דבר פחות מזה הוא אכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 21:29 
חצי גמר זה צעד אחד יותר מעונה שעברה. ברור שזו המטרה..
לא חושב שלהפסיד ברבע גמר בסדרה צמודה לחולון או ראשון זה כישלון אבל אין ספק שזה יהיה מאוד מאכזב.
נקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2015, 12:34 
כמה תובנות נוספות מהשידור החוזר...
קודם כל, קטש חייב להתכונן למה שחסין עשה ברבע הראשון (כי יכול להיות שנקבל את זה עוד הרבה עד סוף העונה), וזה הלחץ על רביב בקבלת הכדור. חסין הצליח להוציא את הובלת הכדור מהידיים של לימונד כמעט בכל התקפה ברבע הראשון (דאבל אפ על רביב בחצי שלנו מהוצאת הכדור) ומה שיצא מזה זה הרבה בלאגן בהתקפה שלנו. כשניסינו לשים את הכדור בידיים של סקוורר זה היה קטסטרופה (3 איבודים ב-20 דקות, כדרורים למוות ובזבוז שעון מול לחץ) וכנ"ל אובנון, רביב הוא היחיד שיכול להריץ את ההתקפה והוא גם מוביל הכדור מספר 1 בהפרש עצום. צריך לתת לרביב לנהל את ההתקפה גם אם מישהו אחר מעביר את החצי. קטש לא הגיב בכלל למהלך הזה של חסין, להפך רק עזר לו להוציא את רביב מהמשחק.
סקוורר שחקן חשוב בהפועל ויש לו יתרונות, אבל בהתקפה צריך להחביא אותו ולא להדגיש אותו. ואין מצב כזה בעולם שהוא משחק יותר דקות מרביב כמו ביום ראשון. שקטש יפסיק מהר את המשחקים האלה ויחזור לתת לרביב את הכדור ביד כמה שיותר קרוב ל-40 דקות.

שנית, הדקות היחידות שהיתה קצת אינטליגנציה בהגנה ובהתקפה היו הדקות של וורקמן ותומפסון ביחד על המגרש. וורקמן הוא לא התשובה לכל הבעיות של הקבוצה אבל הוא אנדרייטד בטירוף בהפועל. צריך לשחק הרבה יותר במקום מתן, אבל במסגרת החוק הרוסי הוא צריך לשחק בהרכבים ליד לימונד ולא ליד סקוורר (שזו טעות שקטש עושה לפעמים) כי אז ההתקפה מוגבלת מדי. סקוורר צריך לשחק בהרכבים עם שולדבראנד או עם רביב.

שלישית, סקוט מול אובנון. שניהם היו ביום לא טוב, אבל זה לא מקרה שסקוט מסיים באופן קבוע בדאבל פיגרס גם בימים רעים, ואילו אובנון לא מגיע לדאבל פיגרס כבר ב-3 מתוך 5 המשחקים האחרונים. דוראנד היה השחקן הכי אקטיבי בקבוצה בשני צדי המגרש, והיחיד שכל הזמן חיפש את הסל, את החדירה, את המתפרצת, את הפירצה בהגנה. משחק נוראי שלו ועדיין אין לי מילה רעה להגיד עליו (חוץ מזה שהוא לפעמים לא השחקן הכי חכם). אובנון? כלום ושום דבר. סטטיסט שזורק משלוש. קלע סל אחד של 2 נקודות בשלושת המשחקים האחרונים. לא שומר בהגנה, מאבד את השחקן שלו בכל חסימה, עושה פאולים מטומטמים בגלל שהוא לא שומר (זה משחק שלישי ב-5 האחרונים שהוא עושה 4 פאולים מהירים) ועוד מקבל טכנית ביזיונית. ואם זה לא מספיק אז גם ניהול המשחק שלו קטסטרופה. פאקינג גארד זר שפותח בחמישייה ומסיים משחק כזה על כל הקופה עם 0 נקודות (!!!). אפילו קאונסיל היה מתבייש (אצלו לפחות ידעת שהוא באמת לא מסוגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: