הסבתא של הפועל כתב:
גבעתיים כתב:
גם מחזור הנוער בטוב ביותר שלנו לא זכה באליפות, ואפילו לא ממש התמודד עליה.
ברוך השם שהתחילו לגבש אופי ומסורת ושכיום יש מומנטום עם אופיר.
הנקודה היא שלא רואה כישרון על בולט . בניגוד למחזור ההוא שם סהר ונאתכו הבריקו.
אבל, אפשר להתעודד מכך שזהבי לא השתייך בשעתו לאותה קבוצת איכות של שניהם. הערה: לא זוכר משהו משמעותי ממנו בנבחרות הצעירה אם בכלל כולל ב"טקס הסיום" של המחזור עם הצעירה הפנטסטית של איוניר-לוזון.
אור חסידים וגיא חדידה וגם איברהים ספורי ורוי מליקה מנבאים להם עתיד.
אני לא גאון כדורגל אבל יצא לי לראות את הנוער לא מעט וזאת דעתי על השחקנים שציינת:
אור חסידים הוא גרסת נוער לישראל זגורי במקרה הטוב ובמקרה הרע לשון מלכה, לצערי אני לא חושב שיצא ממנו שחקן כדורגל מבריק אבל אולי שחקן סגל רחב בליגת העל כן.
איברהים ספורי נראה כמו רמזי ספורי בלי הדברים הטובים, בקיצור, על הפנים.
לרוי מליקה יש המון כישרון ברגליים אבל הוא צריך לתרגם את זה להרבה יותר תכלס, יכול לצאת ממנו משהו.
גיא חדידה הוא שחקן קצת לא ברור, לא מוכשר במיוחד, לא מהיר במיוחד, לא חזק במיוחד אבל הוא כובש ומתבטא יפה מאוד בסטטיסטיקה ביחס לדקות המשחק שלו (שיחק רק 16 משחקי ליגה העונה אבל הבקיע 11 שערים, בחלק מהם הוא נכנס כמחליף ובחלקם לא סיים 90 דקות, דיי מרשים לדעתי).
סוג של תומאס מולר (כן כן, אני גם צוחק שאני רושם את זה) של הנוער, צריך לראות איך הוא מתרגם את היכולת הזאת לבוגרים. אני בספק אם יצליח.
השחקן שאני חושב שהוא הפוטנציאל הגדול ביותר בקבוצת הנוער הוא עדן הרשקוביץ', הוא בחור מאוד חזק פיזית, משחק חכם בנגיעה ויודע להתמודד טוב עם לחץ.
אם אני אופיר חיים אני כבר מזמן עושה לו הסבה לאמצע ומפסיק לשחק איתו באגפים כי הוא לא מהיר במיוחד ובכל משחק שהוא שיחק יותר קרוב לאמצע ופחות על הקו הוא היה הרבה יותר מועיל ודומיננטי. לעניות דעתי יצא ממנו שחקן.