תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל חולון - הפועל ת"א
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:09 
תכלס המצב הוא כזה. אין סיכוי למקום 3-4 כנראה, ואם מפסידים בשישי יורדים למקום שביעי כנראה.
איך שזה נראה גם יש סיטואציה די ריאלית שאנחנו מוצאים את עצמנו מחוץ לפלייאוף כמו שאנחנו נראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:11 
KingAlpaca כתב:
דניאל א כתב:
סתם שאלה, זה שאנחנו הבעלים של הקבוצה והכל, אין מצב לשיחה עם עודד על המצב של הקבוצה?

;)

לא, ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
purvis short כתב:
במה מתן יותר טוב מוורקמן?

קודם כל בהגנה, אחרי זה בערך בהכל.

בקבוצה הזאת כמו שהיא נראית וורקמן צריך לראות 20 דקות לפחות. 40 דקות רביב 20 סקוורר 20 וורקמן.

וורקמן הישראלי השלישי הכי טוב שלך. איפה הוא ואיפה מתן. כל העונה.

כשאני רואה את מתן משחק כואב לי הלב מה נהיה ממנו. כשהוא מוריד כדור לריצפה זה באנקר איבוד כמו סאבש מאולקר.
בכל זאת אני מעדיף אותו על הפרקט. נניח משחק כמו שמתן הביא מול נס ציונה בבית וורקמן לא עושה עוד עשור.
קצת בטחון בקליעה, להפסיק עם ההרגל המגונה לקבל עבירה שניה קבוע ב5 דקות הראשונות והשאר יגיע לבד.

וורקמן הוא רגליים טובות ואני מסכים שהוא צריך לקבל יותר דקות. אבל אם מתן מגיע מפוקס אי אפשר להזכיר אותם בכלל באותה נשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:16 
וורקמן שחקן חלש נטול משחק התקפה. לתת לו 20 דקות לא יקדם אותך בכלום.
לצערי עודד קטש זה כישלון גדול. אני באמת מחבב אותו אבל העונה הזאת נראית כמו כלום.
היום היה אחד המשחקים המבישים שאני זוכר מהפועל. תגידו על ארז מה שתרצו אבל אצלו הפועל מעולם לא נראתה כך ואני בכלל לא מדבר על כדורסל (כי זה מובן מאליו).
תצוגה נרפית של שחקנים שלא אכפת להם מהקבוצה. וזה מתחיל ברגע שבמשך עונה שלמה אף אחד לא נותן את הדין על זריקת הזין של גייטס, אובאנון ותומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
המעבר שלנו מקבוצה ישראלית נושכת עם אדלשטיין לקבוצה עאלק מקצועית שמחליפה זרים כמו גרביים היה חד מדי

לא היה השנה שום צורך בדיז'ון תומפסון, ויש תחושה שזה פשוט עירער את כל הקבוצה.

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:17 
דניאל א כתב:
KingAlpaca כתב:
דניאל א כתב:
סתם שאלה, זה שאנחנו הבעלים של הקבוצה והכל, אין מצב לשיחה עם עודד על המצב של הקבוצה?

;)

לא, ברצינות.

מה ברצינות ?
המשפט שרשמת זה תמצית הישראליות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רק לא לקבל את חולון בפלייאוף.
לא שנגד ראשון הם לא עפים ביכולת הנוכחית, אבל צריך קצת תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
דניאל א כתב:
KingAlpaca כתב:
דניאל א כתב:

;)

לא, ברצינות.

;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
el dudernio כתב:
פז וורקמן לא מאיים על הסל כמו גוט, כמו בלאט וכמו מתן שחקן מחליף ל 5 דקות ולא מעבר לזה.....

וכן הבעיה היא ההגנה של גייטס, ספגנו 83 אבל קלענו 60.....

מה זה איום, הסל משקשק. גוט לא הצליח לפגוע בטבעת היום בשלשות פנויות, דפק שם איירבולים שבשכונה הייתי מתבייש. עזוב נו. זה נקרא לאיים על הסל.
מתן עם 31% עונתי לשלוש, 33% לשתיים. זה לא קשור לכדורסל נו באמת. אני מת על מתן אבל מה שהוא עושה העונה זה לא כדורסל.
וורקמן טוב מגוט ב-20 דרגות והוא גם יותר טוב ממתן העונה, חד משמעית.

זאת בדיוק הייתה הכוונה....
וורקמן לא מאיים, כמו שגוט לא מאיים, כמו שמתן לא מאיים, כמו שבלאט לא מאיים. הם לא שחקנים לגיטימי ל 20 דקות בגלל זה.

שוב כמה שהמשחק היום היה מחריד, הפסדנו אותו בעיקר בהתקפה, כאשר יש לך שחקן שחייב שיעבדו בשבילו (גיטס) ושני הגארדים עסוקים בחפירות בצבע (סקוט ורביב) כאשר כל השאר בכלל לא פקטור התקפי אין לך סיכוי לעשות כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:22 
לא הפסדנו אותו בהתקפה. הפסדנו אותו בשני הצדדים. כי גם בהגנה וגם בהתקפה אנחנו לא מאומנים. חבל שהבלוף שנקרא קטש מתגלה דווקא אצלנו. וזה עוד מול אלעד חסין. הייתי מחליף אותו בנתי כהן אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לא הפסדנו אותו בהתקפה. הפסדנו אותו בשני הצדדים. כי גם בהגנה וגם בהתקפה אנחנו לא מאומנים. חבל שהבלוף שנקרא קטש מתגלה דווקא אצלנו. וזה עוד מול אלעד חסין. הייתי מחליף אותו בנתי כהן אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:50 
הסיכום של מה שקרה במשחק הזה הוא מאוד פשוט.

חסין הכין שתי "הפתעות": לחץ על הובלת הכדור מחצי המגרש שלנו כדי להוריד לנו את השעון ולהתיש את לימונד, ואזורית שצופפה פנימה והימרה עלינו מבחוץ כדי לנטרל את גייטס ולהוציא אותו מהמשחק (חסין ראה את המשחק מול ירושלים וראה מה ההתקפה שלנו שווה בלעדיו). תכלס אזורית לוחצת זה כל הסיפור שהיה דרוש כדי לשבור את הפועל. קטש דוקא עלה בהרכב מתאים מול ההגנה הזאת כביכול (עם אובנון שהוא כביכול מוביל כדור וקלעי) אבל כמו שהתרגלנו, לשחקנים שלנו רעדו הידיים במשחק הזה. ברגע שאתה פותח משחק כזה עם איזה 1/11 לשלוש בשלשות פנויות לחלוטין (פנויות ברמה של אימון) וכל ההשלכות של זה (ניסיונות בכוח ללכת פנימה מול הגנה שמצופפת ומהמרת עליך), שם נגמר המשחק. חולון התחילו לפתוח פער למרות יום התקפי בינוני מאוד, ופה נכנס המרכיב המנטלי ואיך כל שחקן הגיב.

סקוט ניסה להציל את המולדת בבלאגן האופייני לו במצבים כאלה, לקחת על עצמו זריקות ולחדור בכוח פנימה, עשה את זה בחוסר אחריות מסוים אבל נוכח הפסיביות מסביבו אני לא מאשים אותו.
גייטס היה עסוק בתסכול על זה שהוא לא מקבל כדורים ופשוט זרק זין בהגנה ובריבאונד ברמות בלתי נתפסות אפילו בסטנדרטים שלו. יצא לגמרי מהמשחק כי זה לא שחקן שנכנס למשחק דרך ההגנה.
תומפסון ברח מאחריות בניסיון שלו להראות שהוא כאילו משחק באחריות. העביר כדור בלי מטרה לקליעות של סקוורר שהוא קלעי רע, ניסה בכוח להכניס ליינסי למרות שמול הגנה כזאת זה לא ילך, לא יזם שום דבר ראוי לציון. אכזבה מאוד גדולה מבחינתי, אבל הרבה מזה על קטש שפשוט לא משתמש בו ונותן לו להיות במגרש על תקן סטטיסט.
ואובנון זה הביזיון הכי גדול. יותר מגייטס. היה עצבני, עשה שטויות בלי סוף, מילא את עצמו בפאולים מטומטמים של עצבים ואז פשוט החליט שלא בא לו יותר על המשחק הזה והפקיר את הקבוצה בלי זר עם פאול טכני שערורייתי (בתלונה הזויה על פאול ברור לחלוטין). עד סוף המשחק לא שיחק אפילו דקה אחת סבירה בהגנה או בהתקפה. בושה וחרפה.

ומי שהכי קפא והתפרק היום זה קטש. התעסק בשיפוט ובבכיינות, ועם תצוגת אימון שהיום היתה פשוט מביכה. לא יודע אם הוא אשם בזה שקפאו לנו הידיים בתחילת המשחק, אבל כל מה שקרה אחר כך היה מביש. מאמן עלוב כמו חסין עשה לו שם שחמט. איך שמשחק ההתקפה שלנו נראה היום במשך 40 דקות זאת שערורייה שאין כדוגמתה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 20 אפריל 2015, 00:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
רביב ב-20 דקות עם 9 נקודות, 3 אסיסטים על 0 איבודים (שאר הקבוצה: 7 אסיסטים על 14 איבודים), מדד 13 (כל שאר הקבוצה ביחד עם 29). ופלוס מינוס של +5 במשחק שהפסדנו 23!!! אז איך לעזאזל השחקן היחיד ששיחק טוב, כשכל השאר לא משחקים בינוני או חלש אלא מזעזע, שיחק 20 דקות?!
דקות טובות שלו הורידו ל-9 ברבע השלישי, ואז הוא מוחלף 3 דקות לסוף הרבע, אמנם קלענו עוד סל אבל הזמן עשה את שלו ועד סוף הרבע כבר הגענו ל-14.
חוזר ברבע הרביעי, מורידים ל-11, מוחלף שוב אחרי פסק הזמן ונראה עצבני מאוד ובצדק. לא חוזר עד סוף המשחק, נגמר 23 הפרש.

כל המשחק הזה היה כמו המשך ישיר למחצית השנייה במשחק הקודם שם והגענו עם אפס הכנה. ובפעם המי יודע כמה ניהול משחק שנע בין לא קיים להזוי, לכזה שרק פוגע בקבוצה.

ולא שאי אפשר להסיר את האחריות האינדיבידואלית מכל שחקן. גייטס פשוט שחקן כדורסל חלש. עזבו זורק זין, לא זורק זין, מנטליות דפוקה - שחקן חלש. אין מה לעשות. לקלוע 20 ו-25 נקודות נגד נמושות הליגה לא הופך אותו לשחקן טוב. מזל שיש את גלבוע ונהריה בשביל לשפר את הממוצעים העונתיים. אני יכול לספר לכם כבר מעכשיו שבפלייאוף (שכנראה נגיע אליו אבל לא בטוח) המספרים שלו הולכים לצנוח. בדיוק כמו שהם צנחו בעונה הקודמת, בדיוק כמו שהם צונחים מול כל קבוצה שלא מתבטלת בפניו.
תומפסון בא לעשות עלינו קופה כנראה ולהעביר את הזמן בכיף. לא בא לשחק כדורסל כמו שמשחקים כדורסל בקבוצה רצינית. הוא מספיק מוכשר כדי שזה לא ייראה מביך מדי מבחינת מספרים אבל זה ביזיון.
על אובאנון אני לא צריך להוסיף על מה שאמרו.
לסקוט אני לא בא בטענות. הוא נלחם גם כשאף אחד אחר לא, ואני יכול להבין שחקן שמאבד את הראש כשהקבוצה מתפרקת. זה טבעי. בשביל זה צריך מאמן שיסדר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:39 
זה פשוט לא הגיוני שתומפסון שהוא סופרסטאר אירופאי בשנים האחרונות נראה ככה בהפועל. אני חושב שזה שחקן שהוא המניה הכי בטוחה שהיתה בהפועל מזה שנים, גם עם כל הסיפור של כושר משחק או מה שלא יהיה. ואני ממש לא חושב שהוא בא לעשות פה סיבוב.
לא יכול להיות ששחקן שב6-7 שנים האחרונות הצליח בגדול בכל קבוצה שהוא שיחק בה (קבוצות יורוקאפ מליגות טובות) ושנה שעברה היה בחמישיית העונה של היורוקאפ, שחקן שכבר שיחק בארץ ונבחר פה לחמישיית העונה, שחקן שהוא אחד המחוייבים והנוחים באירופה מבחינת אופי, נראה ככה בהפועל תל אביב.

וזו מבחינתי תעודת העניות הכי גדולה לעודד קטש. לכלום שהוא מפיק מרביב, ומשולדבראנד, ומתן, שחקנים שאנחנו יודעים שאפשר להפיק מהם הרבה יותר, לזה כבר התרגלנו. אז על רביב עוברת שנה קשה, ומתן מזדקן, ושולדבראנד הד קייס. אז ויתרנו לעודד. אבל העובדה שדיז'ון תומפסון נראה פה ככה, ראבק. זה דבר שפשוט לא יכול להיות בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:48 
כל משחק נגד חולון יותר מתסכל מהקודם. פשוט מייאש שקבוצה שפחות מוכשרת מאיתנו על הנייר (פאקינג שלומי הרוש
וגוני בתור ישראלים הבכירים) נושכת אותנו שוב ואנחנו מתקפלים במקום לנשוך חזרה. ולא שזה לא היה צפוי, פאקינג שלושה משחקים נגדם אותו דבר.
פשוט מעורר בך תחושה להעיף שתי סטירות לכל שחקן כדי שיבינו איפה הם נמצאים.
כמובן שחולון מתחפשים עד הסוף לבית״ר מהכדורגל - לא משנה באיזה מצב הם, נגדנו הם באים כאילו זה גמר אליפות
העולם. חבל שאנחנו לא באים בהתאם.
גייטס בהגנה כרגיל לא מתאמץ אבל זה החיסרון בלהושיב את מיימון. הוא נשחק עד אפיסת כוחות, וגרוע מכך - רץ 5 דקות
הלוך חזור בלי לגעת בכדור. זה מייאש כל שחקן. מופע ההפצצות ההזויות מהשלוש היה מביש. נראינו כמו קבוצת ליגת לאומית בהרבה דקות.
רסקין אמר משהו נכון ששווה לחשוב עליו - מהרגע שתומפסון הגיע, משהו נפגם בריצה של הקבוצה ובאיך שהיא נראית, כי אם מסתכלים בתמונה הכללית - הקבוצה נראית פחות טוב מאז שהוא הגיע מאשר לפני שהוא הגיע, והתוצאות בהתאם.
מסתבר שארז יודע דבר או שניים על הגעת שחקן באמצע עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:01 
ranjef כתב:
כל משחק נגד חולון יותר מתסכל מהקודם. פשוט מייאש שקבוצה שפחות מוכשרת מאיתנו על הנייר (פאקינג שלומי הרוש
וגוני בתור ישראלים הבכירים) נושכת אותנו שוב ואנחנו מתקפלים במקום לנשוך חזרה. ולא שזה לא היה צפוי, פאקינג שלושה משחקים נגדם אותו דבר.
פשוט מעורר בך תחושה להעיף שתי סטירות לכל שחקן כדי שיבינו איפה הם נמצאים.
כמובן שחולון מתחפשים עד הסוף לבית״ר מהכדורגל - לא משנה באיזה מצב הם, נגדנו הם באים כאילו זה גמר אליפות
העולם. חבל שאנחנו לא באים בהתאם.
גייטס בהגנה כרגיל לא מתאמץ אבל זה החיסרון בלהושיב את מיימון. הוא נשחק עד אפיסת כוחות, וגרוע מכך - רץ 5 דקות
הלוך חזור בלי לגעת בכדור. זה מייאש כל שחקן. מופע ההפצצות ההזויות מהשלוש היה מביש. נראינו כמו קבוצת ליגת לאומית בהרבה דקות.
רסקין אמר משהו נכון ששווה לחשוב עליו - מהרגע שתומפסון הגיע, משהו נפגם בריצה של הקבוצה ובאיך שהיא נראית, כי אם מסתכלים בתמונה הכללית - הקבוצה נראית פחות טוב מאז שהוא הגיע מאשר לפני שהוא הגיע, והתוצאות בהתאם.
מסתבר שארז יודע דבר או שניים על הגעת שחקן באמצע עונה.

כל כך "יודע דבר או שניים" שקבוצה שהביאה שחקן באמצע עונה ששדרג אותה (טריקו ווייט שדפק מולנו מעל 20 נק' בשני המשחקים הראשונים) עשתה בית ספר לוינסנט קאונסיל וג'סטין הארפר "המחוברים" בפלייאוף ושלחה אותנו הביתה בלי למצמץ.
וגם מי שאמר פה שעם ארז זה לא היה קורה כי היינו כאלה נושכים ומרביצים, אני אזכיר לו שעם ארז זה קרה בפלייאוף. במשחק הראשון בבית. את ה-80 נק' שקיבלנו היום חטפנו אז כבר בסוף רבע שלישי, שנגמר ב-22 הפרש לאילת. היום הצגנו הגנת ברזל לעומת מה שהיה במשחק ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
בארבעת המשחקים האחרונים לפני שתומפסון נרשם הפסדנו לאשדוד בבית, לראשון (שהגיעה עם שלושה זרים), ניצחנו את נס ציונה והפסדנו לחולון.
נראינו לא פחות גרוע והוצאנו תוצאות לא פחות גרועות.
איך אפשר לעוות ככה דברים שקרו לפני קצת יותר מחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:09 
וכמה משחקים לפני זה?
ומה עשינו מאז שהוא הגיע?
לא אמרתי שאין מקרים ששחקן לא משפר.
אבל להביא זר על הראש של זר אחר זה לא קסם, ולפעמים אפילו יכול לפגוע בקבוצה. אנחנו רואים את זה על בשרנו עם תומפסון.
מעבר לזה שהוא אכזבה, נכון לעכשיו הקבוצה איתו פחות טובה מבחינת השטף, מבחינת האינטנסיביות. עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
די נו על מי אתה עובד? לפני שתומפסון הגיע עשינו את התוצאות הכי גרועות שלנו כל העונה (1 מ-4, הפסד לאשדוד בבית, הפסד לקבוצה עם שלושה זרים).
מנסה לשכנע את העולם בעובדות לא קיימות רק בשביל הפאנץ' ליין השחוק שאדלשטיין בעצם גאון ואנחנו לא מבינים כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:33 
תקשיב בן אדם, שתה כוס מים.
לא מנסה לשכנע ולא נעליים.
מה המאזן (הכללי) בלי תומפסון, ומה המאזן איתו? עובדתית.
הלוואי שהיה משפר אותנו והלוואי שישתפר, ואני גם בעד להביא את קלי במקום זר או שניים.
אבל מאזן לפני שהגיע תומפסון, ומאזן נכון להיום - אי אפשר לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה לא מצליח לראות ולהבין שהיכולת והתוצאות שלנו מאשר שתומפסון הגיע הן המשך ישיר ליכולת ולתוצאות שלנו עד אז, בלי שום קפיצה ושינוי מגמה, לא נורא. אני בטוח שהשאר יבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:51 
טוב.
לא ענית על השאלה אז הלכתי לבדוק אם התחושות נכונות.
עד שהגיע תומפסון - מאזן חיובי 12-10.
מאז שהגיע - 2-4.
הלוואי שמעכשיו נרוץ 15-0, אבל כרגע אלו המספרים. מפה ניתן לפרשן מה שרוצים, כל אחד והשקפתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:52 
ההגעה של תומפסון יצרה אי שקט אצל הזרים האחרים (למעט יינסי) עוד בתקופה שרק התאמן בקבוצה, שפגעה ביכולתם.

מיימון נעלם לגמרי, סקוט התחיל לשחק משחק סוליסטי יותר כדי להוכיח את עצמו (נראה שהכבוד משחק אצלו תפקיד חשוב), ולארי נתן משחק אחד טוב וחזר לסורו.

הבעיה עם תומפסון שהביאו שחקן לעמדה הכי עמוסה בקבוצה, במקום להביא שחקן לעמדה 4 שהיתה הבעייתית ( ג'וליאן רייט או דומה לו). ונוצרה קבוצה מאד לא מאוזנת.

כך שההגעה של תומפסון יצרה בעיה כפולה לקבוצה. ייתכן שאם היה תורם כפי שציפו ממנו זה היה מחפה על הבעיות, אבל לאור תרומתו בפועל נראה שבמהלך הזיק יותר משהועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
לא, זה לא עניין של השקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
אני שונא אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 01:03 
beny כתב:
ההגעה של תומפסון יצרה אי שקט אצל הזרים האחרים (למעט יינסי) עוד בתקופה שרק התאמן בקבוצה, שפגעה ביכולתם.

מיימון נעלם לגמרי, סקוט התחיל לשחק משחק סוליסטי יותר כדי להוכיח את עצמו (נראה שהכבוד משחק אצלו תפקיד חשוב), ולארי נתן משחק אחד טוב וחזר לסורו.

הבעיה עם תומפסון שהביאו שחקן לעמדה הכי עמוסה בקבוצה, במקום להביא שחקן לעמדה 4 שהיתה הבעייתית ( ג'וליאן רייט או דומה לו). ונוצרה קבוצה מאד לא מאוזנת.

כך שההגעה של תומפסון יצרה בעיה כפולה לקבוצה. ייתכן שאם היה תורם כפי שציפו ממנו זה היה מחפה על הבעיות, אבל לאור תרומתו בפועל נראה שבמהלך הזיק יותר משהועיל.

אי שקט אצל הזרים האחרים זה סיפורי סבתא. מעניין שבירושלים שיש 7 זרים כל אחד עולה לטרוף את הפרקט כמו אריה. גפני וג'ונס שהיו כבר עם רגל וחצי בחוץ עם משחקי שיא, ראיתי אותם ואת קיצ'ן (שגם לו הביאו שחקן על העמדה) מול ראשון לפני כמה ימים, הם ניצחו שם את המשחק ונראו הכי טוב שהם נראו כל העונה. וזה בנוסף למשחק של גפני מולנו, של קיצ'ן מול חולון ועוד ועוד. מעניין שאצלנו תמיד ההגמוניה הקדושה נפגעת, ועוד כשלא נפגע מעמד של אף שחקן חוץ ממיימון (שגם ככה לא היה פונקציה).
אם יש שחקני כדורסל מקצוענים שנוצר אצלם "אי שקט" מזה שבא שחקן חדש אז שילכו לחפש מקצוע אחר. שורה תחתונה זה הכל שטויות, אין דבר כזה קבוצה שלא עושה שינויים במהלך העונה ושחקנים מקצוענים רגילים לזה. הקבוצה לא יציבה לאורך כל העונה, קבוצה של 50-50 בליגה וזה מה יש. כבר חשבתי שנפטרנו מאגדות ההגמוניה הקדושה אחרי ארז והפארסה בשנה שעברה אבל מסתבר שיש דברים שמאוד קשה להפטר מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 01:28 
אגב, כמעט שברנו היום שיא שלילי בליגה העונה במדד קבוצתי.
מדד קבוצתי מצטבר 42, מקום שני אחרי חולון בתבוסה שלה 93-58 מול ירושלים (מדד קבוצתי 39).

ריספקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 06:10 
לפני שתומפסון הגיע הפועל נראתה רע והפסידה בצורה מבישה לאשדוד והתפרקה מול רישון. זה לא שהוא בא באיזה תקופת שגשוג. והגיע הזמן להפסיק עם האגדות עם חיבור וכימיה. הבעיה של גייטס ואובאנון היא לא חיבור וכימיה, אלא שהם לא שחקנים מספיק טובים. והבעיה המרכזית בתומפסון זה שהוא לא סוג השחקן שהפועל הייתה צריכה. וזה היה ברור מהרגע הראשון, אבל במקום להביא את ג׳וליאן רייט הביאו שחקן שלא מתאים. במקום להביא שחקן שישלים את גייטס (וזו כמובן תעודת עניות לקטש שהזר הכי יקר שהוא הביא הוא השר הכי בעייתי בקבוצה וכל הזמן צריך לחפות עליו) הביאו זר איכותי, אבל כזה שלא פותר אף אחת מהבעיות של הקבוצה.
ועדיין. לדעתי אפשר להוציא מתומפסון הרבה יותר. אבל במשחק המבולגן של הפועל, עם פיק אנד רול חסר תוחלת, הוא פשוט הולך לאיבוד. הוא שחקן אינטיליגנטי בקבוצה שמשחקת כדורסל לא אינטיליגנטי. ומצטער, תומפסון ראוי לביקורת. אבל ראוי גם לזכור שלידו משחקים טיפוסים כמו אובאנון וגייטס. וקל ללכת לאיבוד לידם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 07:28 
לא שאני אומר שזו הסיבה היחידה שאובאנון לא קולע או שגייטס לא שומר, אבל אי אפשר להתעלם מזה שהטרגדיה של אורי משפיעה על הקבוצה בכלל וקטש בפרט. לי יש הרגשה שצריך כאן פסיכולוג יותר מהכל.
מעבר לזה שאת הפונקציה של אורי בקבוצה אף אחד לא ממלא כרגע. ואני לא מתכוון לפונקציה הטכנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 07:35 
גייטס הוא בן זונה גדול, ידענו את זה מהרגע הראשון. אבל לפחות יש לו כוח הרתעה, וכשהוא טוב הוא מנצח משחקים. אתמול יינסי גייטס היה אחראי (מעצם הנוכחות שלו) לזה שהגענו ל-10 שלשות פנויות ברמה של אימון בתחילת המשחק, כי חולון שינו בשבילו את כל סגנון המשחק. לא הוא אשם שאין בהפועל מי שינצל את זה. אז נכון שחולון הוציאו אותו מהמשחק, ואצלו זה גם אומר לזרוק בהגנה ובריבאונד. וזה היה ברור שאוואנס יעשה לו בית ספר כמו בכל משחק ביניהם העונה. אבל למה אנחנו בכלל מגיעים למצב שתלויים בו באופן מוחלט ל-40 דקות בלי שום אופציה בפנים בהגנה או בהתקפה. למה אנחנו מגיעים למצב שהקלעים שלנו עם ידיים רועדות לא מצליחים לפתוח לו את המשחק בקליעות פנויות פעם אחר פעם ומסיימים עם 4/26 לשלוש כשלדעתי לפחות 20 היו שלשות פנויות לחלוטין.
אולי כי הקלעי שלך עסוק בלקבל עבירה רביעית טכנית שערורייתי אחרי 10 דקות, ומסיים משחק כזה שהיריבה מהמרת על הקליעה שלך עם 0 נקודות, 0/4 לשלוש ומדד 5-.

אני מסתכל על קרוקר מחולון שהוא לא עילוי. שחקן בינוני. אבל יש לו 50% משלוש העונה (הרבה יותר גבוה מאובנון עם כל הפוזה), הוא שומר בהגנה, הוא פיזי. ואז אני מסתכל על אובנון, שלא תורם פשוט שום דבר חוץ ממשחק קליעה טוב פעם ב-4 משחקים. גארד עם אפס תרומה בניהול משחק, בהגנה, בייצור מצבים. ועוד עם גישה מסריחה, שבא ומפקיר את הקבוצה במשחק עם חשיבות פלייאוף, שלא שומר ועושה פאולים מטומטמים כדי להסתיר את זה.
קבוצה עם ישראלים חלשים כמו שלנו לא יכולה להרשות לעצמה זר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: