תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחתימים את קרטיס קלי ?
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:24 
עכשיו מופיע גם בספורט 5 עם דיווח של גלדסטון:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 38&lang=he

פה כתוב בכלל שהפועל בכלל תישאר עם 6 זרים.
נשמע הזוי משהו...

מניח שבקרוב נשמע בצורה מסודרת מהמועדון מה קורה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד שממשיכים לעבוד ולרצות לשנות.
אבל זה לא השינוי שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
גם אם החליטו להחתים אותו לא רואה שום הגיון להשאיר גם את מימון
מעבר לזה שהוא פשוט לא מספיק טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:02 
מיימון לא נשאר, הפועל לא תהיה עם 6 זרים
בודאות, הרי ברור שזה לא הגיוני
אין מה להתרגש מכל שטות של גלדסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
יותר טוב מג'רון סטטיסטית ועם זאת הוא חלש כמו ג'רון בהגנה. התקפית לעומת זאת קלע אצלנו 17 ובאולם עם השם של חברת ביטוח ובפחים 27 נקודות, התקפית יותר טוב על פי כל המדדים העונה לפני שנפצע כמובן.

(לפני שנדרדר לשם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 17:12 
הגנתית פחות טוב מג'רון וגם ריבאונדר פחות טוב ממנו. התקפית עולה עליו משמעותית. מצד שני הוא 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 19:01 
אגב, למרות שזה לא סוג השחקן שאנחנו צריכים, במידה והכוונה היא לשחק עם חמישה זרים זה שידרוג גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחתימים את קרטיס קלי ?
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 19:29 
ofir כתב:
מקווה שזה לא נכון.
משיקיעים אקסטרה מבחינה כלכלית כשפגעת בזר כמו קרלון בראון ויש קבוצה ווינרית ולא כשהזרים בינוניים והקבוצה לא יציבה ולוזרית.
אם נגיע לחצי גמר עדיף לחסוך את הכסף לעונה הבאה כי הסיכוי שלנו העונה להתקדם מעבר לשלב הזה הוא מזערי מאוד גם אם נתחזק בעוד זר.

אני חושב שזו גישה הרסנית ומסוכנת וגם נוגדת את כל מה שהפועל צריכה לשאוף אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 19:40 
הוקיץ' כתב:
אגב, למרות שזה לא סוג השחקן שאנחנו צריכים, במידה והכוונה היא לשחק עם חמישה זרים זה שידרוג גדול.

אני מסכים. צריך לזכור שקלי אם יגיע זה בשביל 15-20 דקות במשחק שרובן כמחליף של גייטס. יש לך שלושה זרים של 30 דקות במשחק ומעלה (סקוט, דיז׳ון ויינסי), אם תוסיף את לארי אז אין לך 30 דקות לתת לשחקן מרכזי עכשיו במתכונת של 5 זרים (מבחינת חוק רוסי). אתה צריך מישהו שיוכל לתת דקות טובות במקום גייטס בלי להוריד את הרמה ועוד 10 דקות במשחק על חשבון יהונתן שעם ההגנה שלו העונה לא מסוגל לשחק במאני טיים ולדעתי הוא אחד השיקולים של עודד בהחתמה כזאת. סה״כ ברור שהמצב הנוכחי (של גבוה אמיתי אחד בכל הסגל) הוא מצב בעייתי מאוד בפלייאוף שעודד רוצה להמנע ממנו. נכון שקרטיס לא התשובה האידיאלית לבעיות שלנו מתחת לסל אבל זה עדיף בהרבה על הכלום שיש כרגע. ברור שמעבר ל-5 זרים ישדרג את הקבוצה מהבחינה הזאת, במיוחד בראי של מאבקי פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אני מבין אותו במקום אובנון ומימון. משחק עם 4 זרים וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:31 
לטעמי הבאה של קלי עבור הסכום שיעלה לנו אם נשחק עם חמישה זרים זה בזבוז אדיר של כסף שגם לא ישדרג אותנו כמעט בכלום. אני כבר לא מדבר על זה שאני לא רואה את קטש מוביל אותנו למשהו עם קלי או אפילו עם שחקן טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:36 
ראצ'ו כתב:
ofir כתב:
מקווה שזה לא נכון.
משיקיעים אקסטרה מבחינה כלכלית כשפגעת בזר כמו קרלון בראון ויש קבוצה ווינרית ולא כשהזרים בינוניים והקבוצה לא יציבה ולוזרית.
אם נגיע לחצי גמר עדיף לחסוך את הכסף לעונה הבאה כי הסיכוי שלנו העונה להתקדם מעבר לשלב הזה הוא מזערי מאוד גם אם נתחזק בעוד זר.

אני חושב שזו גישה הרסנית ומסוכנת וגם נוגדת את כל מה שהפועל צריכה לשאוף אליו.

אז הפועל צריכה לשאוף לבזבז כסף ולשרוף אותו על עונות שגם ככה הסיכוי לעשות בהן משהו הוא קלוש עד אפסי?
בכל עונה צריך להיות תקציב בסיסי שחורגים ממנו רק כשרואים הזדמנות מיוחדת שלא תחזור על עצמה, העונה אין כזאת..
הפועל העונה החליפה בהתחלה את בראון והתחזקה בדיזון והרכש הזה היה יותר מלגיטימי, אבל זה עדיין לא עובד וכנראה שגם לא יעבוד ולפעמים צריך לדעת לעצור ולא ללכת ראש בקיר ולשרוף סתם כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:40 
מעדיף את מיימון על תומספון, שמאז שהוא הגיע אנחנו נראים זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מעדיף את מיימון על תומספון, שמאז שהוא הגיע אנחנו נראים זוועה.

יתרה מכך, עדיף לשחרר את תומפסון ומיימון, להחתים את קלי ולשחק עם ארבעה זרים עד סוף העונה.
רביב, סקוורר, סקוט, קלי וגייטס בחמישיה.
אובאנון, מתן, שולדי, גוט וורקמן על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:53 
לשחרר את תומפסון במיידי, הוא הפנסטיל גרסת הכדורסל, מחבב מאוד את מיימון, שהציג משחקים אחרונים טובים לפני שהקפיאו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:00 
לדעתי כרגע הסיכוי שבאמת נרשום 5 זרים מאוד נמוך.
אולי אם במקרה נגיע עם יתרון ביתיות לפלייאוף (נראה מאוד רחוק).

בכל אופן כמו שכתבתי באשכול אחר, להעיף את אובנון לכל הרוחות, לוותר על קלי ולהביא לפה גבוה 4-5 ברמה ביום שנשאר (דבון ג'פרסון סטייל). בלי 5 זרים, בלי לוותר על המענק, בלי כל השטויות האלה. יעלה הרבה פחות וישפר אותנו הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 10:57 
יודעים מה? לפחות קלי יעריך את זה שהוא משחק בהפועל וייתן את הכול על המגרש. למרות יכולותיו הבינוניות. זה כבר יהיה שיפור ביחס לטיפוסים כמו יינסי גייטס ולארי אובאנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
אני שוב אומר....
יינסי, קלי, תומפסון וסקוט לא חמישה ולא שישה להגיד יפה שלום לאובנון ומימון.

יחסית למצב הקיים זה שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 19:03 
el dudernio כתב:
אני שוב אומר....

מסכים.
אמנם קרטיס לא בדיוק השחקן הראשון (או השני או השלישי) שהייתי מביא ליד גייטס, אבל עדיף בהרבה מאשר המצב הנוכחי עם אובנון.
גם ככה תומפסון מעדיף לשחק בחוץ ויש לנו אינפלציה של שחקני חוץ. שאובנון ישאר מחוץ לסגל לגיבוי על תקן מיימון.

בכל אופן קלי עוד לא חתם והדדליין מחר ב-14:00.
מקווה שלא ויתרנו בעקבות ההפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 22:38 
Fez כתב:
el dudernio כתב:
אני שוב אומר....

מסכים.
אמנם קרטיס לא בדיוק השחקן הראשון (או השני או השלישי) שהייתי מביא ליד גייטס, אבל עדיף בהרבה מאשר המצב הנוכחי עם אובנון.
גם ככה תומפסון מעדיף לשחק בחוץ ויש לנו אינפלציה של שחקני חוץ. שאובנון ישאר מחוץ לסגל לגיבוי על תקן מיימון.

בכל אופן קלי עוד לא חתם והדדליין מחר ב-14:00.
מקווה שלא ויתרנו בעקבות ההפסד.

צריך לוודא שקרטיס החלים מהפציעה, והבנתי שמדברים במקביל עם שחקן נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 01:12 
לא יודע כמה זמן יש לדבר עם שחקנים, הדדליין עוד 12 שעות...
אם זה מה יש אז צריך להחתים את קרטיס וזהו. מיימון לפי האתרים פצוע (הוא מלכתחילה הגיע עם ברך דפוקה שעברה כמה ניתוחים בשנים האחרונות) וכנראה לא כשיר להמשיך כך או כך.

לצערי אי אפשר יהיה להמשיך עד הסוף עם המצב הנוכחי מתחת לסל. תומפסון הוא הכל חוץ משחקן פנים, שולדבראנד לא יכול לשמור על עציץ והדקות שלו בירידה מתמדת, גייטס נשחק וקבוצות הולכות להתמקד בו עד סוף העונה. אני חשבתי שזה יראה אחרת אבל אנחנו פשוט רכים מדי ולא אתלטיים.
לארי נתן לנו ניצחונות בתחילת הדרך, והוא שחקן כדורסל טוב, אבל כרגע הוא מפריע. בעשרת המשחקים האחרונים היו לו שני משחקים טובים וזהו, וברוב המשחקים הוא גורם נזק. הוא הפסיד לנו במו ידיו את המשחקים מול אשדוד בבית וראשון בחוץ בסיבוב הקודם, היה חלש מאוד מול מכבי וירושלים במחזורים האחרונים ויש לו חלק גדול מאוד מבחינתי בבושה אתמול. מעבר לזה אין מקום לו ולתומפסון ביחד בקבוצה, הם כביכול בתפקידים שונים אבל הם פסיביים מדי כדי לשחק בקו החוץ ביחד. תומפסון אני עדיין מאמין שישתפר, הוא יכול לתת את הקליעה מבחוץ של לארי והוא עוזר להוריד את הדקות של מתן כ-4 (ובכלל), והוא גם תורם הרבה יותר בשאר התחומים.
לדעתי צריך ללכת עם סקוט, תומפסון, קרטיס וגייטס עד הסוף. זאת הקבוצה הכי מאוזנת וטובה שיכולה להיות לנו כרגע. כולי תקווה שאובנון יתן משחק טוב מול אילת ולפחות יראה מלחמה על המקום שלו בקבוצה אבל אני בכל מקרה לא הייתי בונה עליו.

לגבי קרטיס - לא מהשחקנים שאני מעריך מקצועית, אף פעם לא החזקתי ממנו. אבל הוכיח שהוא גבוה ליגה לגיטימי ולפחות הוא שחקן שבאמת נותן הכל ואפשר להזדהות איתו (לעומת הגייטסים והאובנונים שיש לנו בקבוצה השנה). הוא שחקן התקפה די יעיל בליגה שלנו, למעט אחוזים ביזיוניים מהעונשין שגורמים ליינסי גייטס להראות כמו שאראס. יש לו מוטת ידיים ענקית שעושה אותו פינישר לא רע וגורמת לו להראות יותר אתלטי ממה שהוא באמת. יש לו מובים טובים בהתקפה, עבודת רגליים טובה למרות שהוא לפעמים נראה גמלוני ומפוזר. ספין מוב שהוא מאוד אוהב, הוק שוט לא רע. הוא נייד ואקטיבי מאוד, הולך חזק לריבאונד התקפה, רץ את המגרש טוב. החסרונות העיקריים שלו זה החורים בידיים (שמונעים ממנו להיות יעיל בפיק אנד רול כמו שהוא יכל להיות וגורמים לו להרבה איבודים), החולשה הפיזית (אם כי הוא קצת התחזק מאז התקופה אצלנו) ואחוזי העונשין המזעזעים שזה דבר שמפסידים עליו משחקים ולפעמים מונעים ממנו לשחק במאני טיים.
מבחינה הגנתית הבעיה הכי גדולה זה שהוא ריבאונדר הגנה חלש מאוד, שזו אולי הבעיה הכי גדולה ליד גייטס. חסרים לו יסודות והוא לא סוגר טוב לריבאונד, אין לו אינסטינקטים טובים (מגיב לאט), ויחד עם החולשה הפיזית היחסית שלו וידי המרגרינה זה נראה די רע. השנה ב-22 משחקים באשדוד (ו-30 דקות בממוצע), רק בשלושה הוא לקח מעל 5 ריב' הגנה. הוא גם שומר לא טוב שמתקשה להתמודד עם שחקנים פיזיים, אבל הוא כן נותן הרבה האסל והידיים הארוכות שלו משנות זריקות בהגנה יותר מכל מה שיש לנו ביחד. השנה היו לו 1.6 חסימות למשחק שזה למעשה מקום שני בליגה אחרי וואט (למרות שטיוס וגפני שיחקו הרבה פחות דקות וברור שהם חוסמים הרבה יותר טובים).

ברור שהוא בפני עצמו לא שחקן שישדרג אותנו. הוא רחוק מאוד מלהיות ג'וליאן רייט (שאני כבר לא יכול לשמוע את השם שלו האמת). אבל אנחנו חייבים עוד גבוה שיכול לתרום תרומה משמעותית מהספסל, וקלי הוא כזה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 21 אפריל 2015, 10:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 08:35 
לפי וואן נס ציונה ניסתה להחתים את מיימון אבל ירדה מזה בגלל הפציעה בברך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 10:10 
זה או קרטיס או כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 10:22 
אז שיהיה קרטיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 10:50 
מה נסגר בסוף ? חתם ? לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחתימים את קרטיס קלי ?
הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 11:20 
לפי ספורטאנדו חתם:
http://www.sportando.com/m/en/europe/is ... -aviv.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 11:35 
הנושא העיקר שכול שוכחים אותו ופז הזכיר זה הידיים הרעות.

זה שחקן שאתה לא יכול לשחק איתו פיק אנד רול כי הוא לא מסוגל לתפוס כדור.

איך זה יעזור לנו בכדורסל של קטש אני לא מבין.

מקווה שאתבדה.

לפחות הוא יכול להיות שומר נהדר בפיק אנד רול אם יחליטו אצלנו לשחק הלפ אנד ריקבר ולא הגנת חילופים מטופשת, אז יש קצת תקוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
אז מימון ישוחרר, נשחק עם 5 זרים או שרק 4 יירשמו? ואם כן אז מי יירד לספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 11:41 
אני דווקא חושב שקרטיס וגייטס יחד מבחינה התקפית זה יכול להיות שילוב מאוד מעניין.
במקום ההכנסות כדור לגייטס עם הגב לסל שלא מובילות לכלום יכניסו לקרטיס וגייטס יוכל לשחק עם הפנים לסל מה שהוא עושה הרבה יותר טוב
לא יודע איך זה יעבוד הגנתית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2015, 11:44 
זר לגיטימי לליגה, לא יותר ולא פחות. אולי הוא קצת יעורר את שאר הזרים הנרפים שלנו וגם קצת את האווירה בקבוצה ובקהל, לפחות הוא ייתן הכל על המגרש כל שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: