לירון האדום כתב:
Asafas כתב:
שער 5 מאוהב בעצמו ומעניין אותו להעביר רק את המסר שלו. מבחינתו, אין שום בעיה עם העובדה שהוא פוגע בקבוצה, לא רק במגרש, אלא גם בבית הדין ( תספרו כמה רדיוסים קיבלנו בשנתיים האחרונות). רוב היושבים שם הם פישרים בני 20 או פחות שלא היו אפילו מחשבה בזמן שאנחנו ביקרנו ביבנה, בחדרה, בטירת הכרמל וכו׳.
בשבילם, סמל הוא זה שמביא קבוצת עבריינים לחודורוב, כדי לאיים על הבעלים להחתים אותו. מי שמייצג אותם זה אותו אוהד שירד למגרש ורב מכות עם שחקן של היריבה והכי חשוב, הוא לא מייצג את ישראל.
לי מפריעה יותר העובדה שהמאמן שלנו נותן לאבוטבול מקום בהרכב לפני משה אוחיון, אבל למה שההתנהלות הביזיונית הזו תפריע לכם? זה 18 לב אדום.
אני אומר שוב- אתם חבורת פחדנים- במקום לעשות את המוות לזה שחתם את העסקה וסילק את הדבר האחרון שנראה כמו שחקן כדורגל אצלנו, באתם גברים על ילד בן 21. סמרטוטים.
מי שעשה את העסקה הבזויה הזאת כבר לא בהפועל.
המסר הוא ברור:
לא רוצים מושאלים/רכוש/שחקנים ששיכים למכבי!
בידיוק כמו בכדורסל שכתוב בתקנון שאסור לשאול שחקנים של מכבי.
ואם בן רייכרט לא יכול להתמודד עם זה, אז אני בטוח שהוא גם לא יכול להתמודד
עם גובים בעולם התחתון, מסקנה - ליציע.
שם יהיה לו קל יותר
מי ששותף לעסקה הבזויה הזו עדיין בהפועל (עמותת האדומים, בעלי המניות, ההנהלה ועוד).
בן רייכרט יכול להתמודד עם הרבה דברים במגרש, קשה לו להתמודד עם קהל ששורק לו בוז. המצחיק כאן היא העובדה שהוא השחקן הכי טוב שלנו והוא אפילו היה יכול לעקוף את שער עצמי בטבלת הכיבושים.
אל תשווה את הכדורסל לכדורגל, כי אז אתה עושה עוול לפרויקט האדיר שיש שם. אם זכור לי, אורי שלף ז״ל אמר פעם שברגע שיהיה בעלים לכדורסל יצטרכו להתפשר על הרבה עקרונות בשבילו.
אני אוהד של הפועל ת״א והחולצה האדומה לא של שחקן כזה או אחר.