the worker כתב:
האדס כתב:
לאוהדים מסוימים מותר למחות נגד שחקנים מושאלים ממכבי ולאוהדים אחרים אסור למחות נגד אותם אוהדים?
על פי איזה הגיון זה עובד?
כמו שרשמתי בעבר, אף אחד לא תכנן לעודד את שני השחקנים, אבל ברגע שמקללים אותם כל משחק ופוגעים באופן ישיר בקבוצה, אני בהחלט מבין את אלו שמוחאים כפיים.
באותה מידה אני יכול להבין את אלו ששורקים בוז.
לפני שאתה שואל על היגיון של אחרים כדאי שתיסגר על שלך.
מבין את אלו שמוחאים כפיים ומבין את אלו ששורקים בוז זה וואחד היגיון מעוות.
גם אלי כהן פוגע באופן ישיר בקבוצה (כמו שורקי הבוז לטענתך). האם מארגנים לו איזה מחאת דווקא נוסח שער 7?
די עם כל התירוצים האינפנטיליים האלה. כבר נשארנו בליגה ואני מבין שלא היה מספיק זמן לחשוב על תירוץ תורן, אבל די זה מביך.
מי שמוחא כפיים ומעודד את שתי הנבלות האלה לא רק שהוא לא אוהד הפועל, הוא גם טיפש מוחלט.
מספיק היה להיות בחיפה והיום ולשמוע שגם לאותם מוחאי כפיים כבר אין יכולת להסביר למה הם עושים את זה.
דרך אגב, למישהו יש מושג האם הנהירה של יושבי שער 7 הביתה אחרי הגול השני של פתח תקווה גם היא קשורה לבוז משער 5?
אז הנה נסגרתי על ההיגיון שלי, ואני גם אסביר לך חבר יקר איך הוא עובד:
יש אנשים שחושבים ששחקנים של מכבי לא צריכים לשחק בהפועל ולכן הם שורקים להם בוז.
יש אנשים שחושבים ששחקנים של מכבי לא צריכים לשחק בהפועל אבל הם מוחאים להם כפיים כי מפריע להם שמקללים שחקנים עם החולצה האדומה.
מעולם לא נקראו מילות עידוד (לא שאני שמעתי, תקן אותי אם אני טועה) כלפי שני השחקנים, בטח לא בצורה מאורגנת. אני חוזר על המשפט הזה כבר כמה חודשים, אבל אנשים עם היגיון בריא כמו שלך מסרבים לקבל:
מחיאות הכפיים הם לא עידוד לבן ושון אלא מחאה לאנשים שמקללים שחקנים באדום.
אני אגב לא זה ולא זה, לא מקלל, לא שר ולא מגיב. כי אני מבין שכל העיסוק הזה היה יכול לפגוע בקבוצה שלי ברמה המקצועית והחברתית.
לגבי זה שאנשים הולכים הביתה, יסלח לי כבודו, אבל גם בשער 5 יש אנשים שהולכים הביתה מוקדם,
תפסיקו לחלק ציונים לאנשים ולפלג את הקהל הזה, שגם ככה מספיק מפולג מהעיסוק של "מי יותר אוהד" שפעם, לא מזמן בכלל, לא עניין אף אחד.
בברכה, האוהד מס' 2, שני רק לך, הוד מעלותו המעודד 90 דק' לא כולל תוספת זמן.