תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 18:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 755 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים אפריל
הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
בינמן כתב:
אדום כתב:
קבוצה של לזמי וזגורי עם 8000 מנויים :LOL2:

במחיר מנוי שפוי ימדד הקהל שלנו. זה שיודע שבעצם רכישת המנוי הוא משפיע במישרין על הרכש, התוכנית הכלכלית ותקציב המשכורות - הוא זה שחייב לעשות מנוי לפני שעושים רכש משמעותי.
יש בעיית הפנמה קשה בנוגע למצב הכלכלי של הפועל. ההרגל של תקציבים גבוהים שנים רבות כבר הושרש ויצר איזה קונספציה שיהיה בסדר ושאנחנו מתחרים עם חיפה ומכבי על שחקנים מבוקשים. זה לא המצב.
חובה השחקנים, מי שלא יהיו, היא לירוק דם ולהוכיח את עצמם.
חובת האוהדים היא לא להתנות את רכישת המנוי בנחיתה של סופרסטארים בחודורוב.
יש פלטפורמה חדשה שיוצרת מציאות חדשה - הקבוצה בהחזקת האוהדים. צריך לפעול מתוכה.
להפועל מעולם לא היה "בעלבית" שאכפת לו מהקבוצה ושהיא זורמת בעורקיו כמו עכשיו, זה צריך להיות מתורגם במנויים.

ברור לי למה אנשים מסוימים עם מעורבות בקבוצה לא רוצים ללכת לפירוק.
לא ברור לי למה "עמותת האוהדים" שכרגע מנהלת את הקבוצה לא שוקלת את הרעיון.
בוא נהיה ראליים, רוכש לא יהיה פה במצב הקיים, נכסים שאפשר למכור אין יותר למועדון, ו-15 אלף מנויים לא הולכים להיות אז מאיפה הם חושבים שהם יצליחו להחזיר את החובות ולאזן את הגירעון שהשאירו להם?
בוא נשים את הקלפים על השולחן, יש ערבויות שאנשים מסוימים לא רוצים שיגעו בהם ובתהליך של פירוק לא תהיה להם מילה בעניין ולכן העמותה כרגע משחקת להם תפקיד אם זה במודע או לא.

האולטראס הודיעו על חרם מנויים בעונה הבאה אם לא יהיה רוכש/פירוק.
מקווה מאוד שהם יעמדו בהחלטה שלהם, ההתנהלות הזאת מהיד לפה לא יכולה להמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 21:47 
מתנקש על פיגום כתב:
וואלה חשבתי שאת המסמר האחרון יתקעו טביב , תאומים , אולי רמון וחג׳אג׳. כנראה שבסוף זו תהיה העמותה המזויינת הזאת שהוקמה על עלק אנחנו רק תחנת מעבר , ונשמור על הפועל מהאויבים. היא תהיה העלוקה שתגמור אותנו סופית
מחפשים רוכש עלק. מחפשים פראירים שיממנו את השיגעון גדלות שלהם

אני מבין שאת זה אתה אומר על סמך היכרות אישית עם חברי הועד המנהל? יש לי הרגשה שלא.

וכמו שנאמר, אם יהיו מחירים סבירים אני ארכוש מנוי ומאמין שהרבה כמוני.
אני מסכים שהייתה התחלה חיובית בכל נושא מחירי הכרטיסים ומבצעים למשיכת אוהדים, מצפה שיהיה לזה המשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 22:22 
רועי כתב:
קרה משהו חדש ?

משעמם לאנשים בלי טלוויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 22:52 
לא תתפוס אותי כתב:
בינמן כתב:
ואם בחורבות שעשו מהפועל רמון וחבריו אף רוכש לא ידרוך פה עד שהפועל תהיה על מסלול פיננסי בריא?
אז אתה בברוגז עם הפועל עד שיהיו לך בהרכב שחקנים של חצי מיליון יורו שכר? (אם לא אתה, אז ה95% שאתה מדבר עליהם בביטחון כזה)

הבונדסליגה כולה מוחזקת ע"י ארגוני אוהדים וזה קבוע בחוק. 50+1. הליגה היחידה בעולם שהיא רווחית.
אני לא אומר שהפועל צריכה להיות מוחזקת ע"י קבוצת אוהדים לנצח בהכרח, אני גם הייתי מאוד רוצה בעלים עם כיס עמוק ולחזור לצמרת, אבל לאתר אחד כזה במצב הנוכחי זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב. אתה לא יכול למכור לאנשים שעשו את ההון שלהם מהחלטותו עסקיות נכונות חתול בשק (כל ההתחייבויות וההלוואות ומה לא שהשאירו ההנהלה הקודמת על כל יושביה).
תהיה ריאלי. תעבוד עם הכלים שיש לך במקום לפנטז בוקר ולילה על אברמוביץ', רק ככה יבוא האברמוביץ' שלך.
עמותת האדומים זאת פלטפורמה. זה לא איש אחד או שניים, זו עמותה דמוקרטית שתהיה מורכבת מועד מנהל שיבחר בצורה דמוקרטית ע"י אלפי אוהדים.

1) אף אחד מחברי הועד המנהל לא נבחר
2) נראה שההחלטות לגבי העתיד המקצועי של הפועל מסונדל ע"י אותה הנהלה שלא נבחרה
3) מתקבל הרושם שאין להנהלה הזאת מושג בניהול כדורגל, שזה סבבה אם יש לך כסף וגרוע מאוד כשאין לך כסף
4) אני לא מרגיש שמעורבות העמותה הורידה את הלהבות בתקשורת אלא רק העלתה
5) הדוגמא הגרמנית היא לא רלוונטית ומי שמביא את זה בתור דוגמא לא יכול לבקש שיקחו אותו ברצינות. אתה לא יכול להשוות את אחת הכלכלות החזקות בעולם למצב הפרסום בישראל. אפילו יאיר לפיד של הספורט, המעריץ מס' 1 של קבוצות אוהדים אוריאל דסקל מודה שהדוגמא לא רלוונטית.

הדבר היחיד שכתבת זה "זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב", ואני יכול להגיד את זה לכל המעגל הראשון והשני סביב העמותה הזו.

1. לא נכון. אני כן מסכים שחבל לאללה שהאנשים שהיו הכי טובים לעמותה הזו כבר לא נמצאים בה ומאסו בכל הזבל שנחשפו אליו בעידן רמון
2. ביום שהעמותה תקבל החלטת מקצועיות, כשברור שאין לאף אחד רקע בתחום, אפשר לקפל הכל
3. איזו הנהלה? מה הועד מנהל? יש יו"ר והוא מנהל את הקבוצה
4. הייתי מדבר עם כמה עיתונאים שמסקרים את הפועל לפני שהייתי קובע את זה
5. דסקל איש גדול. ישראל חאפ-לאפ - בגרמניה מקצוענים. כתבתי עובדה.

יש הרבה חרא בהפועל שהצטבר לאורך השנים וצריך אנשי כדורגל בעלי ניסיון וביצים בשביל לנקות אותו. הישועה לא תבוא מהועד אלא רק ממי שינהל מקצועית את הקבוצה. אם אתה רוצה לשים באור שלילי ולהאשים את כל מי שנמצא עכשיו בעמותה - תגבה את זה בעובדות, ספקולציות לא עובר. כל מה שאתה כתבת, בכל סעיף, הוא "אני מרגיש", "מתקבל הרושם" ו-"נראה", וככל הנראה שהייתי מחזיק בדיוק באותם דעות כמוך, כי התמונה שמשתקפת מגיעה ממקור אחד עיקרי - התקשורת. והעמותה לא טובה בדיברור ושיווק מספיק. אולי האסיפה תשנה את התמונה ותשפוך אור, מי יודע

אגב, כל מה שיובל כתב בהודעה בעמוד הקודם - משקף בדיוק את התפיסה שלי על ההפרדה בין העמותה והניהול המקצועי.
ואני מדבר רק בשמי פה. לא מייצג אף ועד או ארגון כזה או אחר. ואני לא בהכרח מחזיק בדעות חופפות לחבריי לועד. לא תפקידי לגונן אבל זה חורה לי שמתלכלכים על העמותה לפי "תחושה", זה מתסכל ומנטרל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 08:18 
כמה עלה מנוי השנה (בלי הנחות)? 1100 בערך?
אם הפועל לא תחתוך מהמחיר הזה 30-40%, הם יכולים לחלום על 8 אלף מנויים.
צריכים להתחבר שם למציאות ולתאם את ה(אין) ציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
בינמן כתב:
אדום כתב:
קבוצה של לזמי וזגורי עם 8000 מנויים :LOL2:

במחיר מנוי שפוי ימדד הקהל שלנו. זה שיודע שבעצם רכישת המנוי הוא משפיע במישרין על הרכש, התוכנית הכלכלית ותקציב המשכורות - הוא זה שחייב לעשות מנוי לפני שעושים רכש משמעותי.
יש בעיית הפנמה קשה בנוגע למצב הכלכלי של הפועל. ההרגל של תקציבים גבוהים שנים רבות כבר הושרש ויצר איזה קונספציה שיהיה בסדר ושאנחנו מתחרים עם חיפה ומכבי על שחקנים מבוקשים. זה לא המצב.
חובה השחקנים, מי שלא יהיו, היא לירוק דם ולהוכיח את עצמם.
חובת האוהדים היא לא להתנות את רכישת המנוי בנחיתה של סופרסטארים בחודורוב.
יש פלטפורמה חדשה שיוצרת מציאות חדשה - הקבוצה בהחזקת האוהדים. צריך לפעול מתוכה.
להפועל מעולם לא היה "בעלבית" שאכפת לו מהקבוצה ושהיא זורמת בעורקיו כמו עכשיו, זה צריך להיות מתורגם במנויים.

ברור לי למה אנשים מסוימים עם מעורבות בקבוצה לא רוצים ללכת לפירוק.
לא ברור לי למה "עמותת האוהדים" שכרגע מנהלת את הקבוצה לא שוקלת את הרעיון.
בוא נהיה ראליים, רוכש לא יהיה פה במצב הקיים, נכסים שאפשר למכור אין יותר למועדון, ו-15 אלף מנויים לא הולכים להיות אז מאיפה הם חושבים שהם יצליחו להחזיר את החובות ולאזן את הגירעון שהשאירו להם?
בוא נשים את הקלפים על השולחן, יש ערבויות שאנשים מסוימים לא רוצים שיגעו בהם ובתהליך של פירוק לא תהיה להם מילה בעניין ולכן העמותה כרגע משחקת להם תפקיד אם זה במודע או לא.

האולטראס הודיעו על חרם מנויים בעונה הבאה אם לא יהיה רוכש/פירוק.
מקווה מאוד שהם יעמדו בהחלטה שלהם, ההתנהלות הזאת מהיד לפה לא יכולה להמשך.

מבחינתנו האוהדים פירוק זה הפתרון הטוב ביותר אבל צריך לקחת בחשבון מספר דברים :
1) הנושה העיקרי של הקבוצה (ידידנו מעבר לים) שפך מהכיס שלו יותר מדי מיליונים כדי שהוא יתן למועדון ללכת לפירוק ולאבד את המיליונים האלה. הוא כבר הצהיר שהוא מעדיף לגלגל את הקבוצה ולהשאיר אותה מעל המים עד שיגיע רוכש שיחזיר לו את הכסף.
2) מעבר אליו, יש את ה 15 מיליון שאנחנו חייבים לדיסקונט שגם שם אין סיכוי שהבנק יסכים לפירוק כי אתה רחוק מלהגיע למצב של חדלות פרעון. גם פה זה מתקשר לידידינו מעבר לים ולאיש החזק לשעבר במועדון שחתומים כערבים על שתי ההלוואות שנלקחו, במקרה הכי גרוע הבנק ילך אליהם ויגיד להם אדונים נחמדים תביאו את הכסף. לדעתי זו אחת הסיבות שגם יהיה קשה להזיז את אדון לא עושה כלום יוסי סחלי מהתפקיד שלו.
3) גם אם באיזושהי דרך הולכים לפירוק,מי מבטיח לך שהאנשים הנפלאים האלה לא יביאו איש קש שיקנה את המועדון ב 2-3 מיליון שקל, בלי החובות שאותם אנשים ממש יצרו, ואז יבעטו את העמותה לעזאזל ויעשו מה שבא להם במועדון.

כיף חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 09:35 
בינמן כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
בינמן כתב:
ואם בחורבות שעשו מהפועל רמון וחבריו אף רוכש לא ידרוך פה עד שהפועל תהיה על מסלול פיננסי בריא?
אז אתה בברוגז עם הפועל עד שיהיו לך בהרכב שחקנים של חצי מיליון יורו שכר? (אם לא אתה, אז ה95% שאתה מדבר עליהם בביטחון כזה)

הבונדסליגה כולה מוחזקת ע"י ארגוני אוהדים וזה קבוע בחוק. 50+1. הליגה היחידה בעולם שהיא רווחית.
אני לא אומר שהפועל צריכה להיות מוחזקת ע"י קבוצת אוהדים לנצח בהכרח, אני גם הייתי מאוד רוצה בעלים עם כיס עמוק ולחזור לצמרת, אבל לאתר אחד כזה במצב הנוכחי זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב. אתה לא יכול למכור לאנשים שעשו את ההון שלהם מהחלטותו עסקיות נכונות חתול בשק (כל ההתחייבויות וההלוואות ומה לא שהשאירו ההנהלה הקודמת על כל יושביה).
תהיה ריאלי. תעבוד עם הכלים שיש לך במקום לפנטז בוקר ולילה על אברמוביץ', רק ככה יבוא האברמוביץ' שלך.
עמותת האדומים זאת פלטפורמה. זה לא איש אחד או שניים, זו עמותה דמוקרטית שתהיה מורכבת מועד מנהל שיבחר בצורה דמוקרטית ע"י אלפי אוהדים.

1) אף אחד מחברי הועד המנהל לא נבחר
2) נראה שההחלטות לגבי העתיד המקצועי של הפועל מסונדל ע"י אותה הנהלה שלא נבחרה
3) מתקבל הרושם שאין להנהלה הזאת מושג בניהול כדורגל, שזה סבבה אם יש לך כסף וגרוע מאוד כשאין לך כסף
4) אני לא מרגיש שמעורבות העמותה הורידה את הלהבות בתקשורת אלא רק העלתה
5) הדוגמא הגרמנית היא לא רלוונטית ומי שמביא את זה בתור דוגמא לא יכול לבקש שיקחו אותו ברצינות. אתה לא יכול להשוות את אחת הכלכלות החזקות בעולם למצב הפרסום בישראל. אפילו יאיר לפיד של הספורט, המעריץ מס' 1 של קבוצות אוהדים אוריאל דסקל מודה שהדוגמא לא רלוונטית.

הדבר היחיד שכתבת זה "זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב", ואני יכול להגיד את זה לכל המעגל הראשון והשני סביב העמותה הזו.

1. לא נכון. אני כן מסכים שחבל לאללה שהאנשים שהיו הכי טובים לעמותה הזו כבר לא נמצאים בה ומאסו בכל הזבל שנחשפו אליו בעידן רמון
2. ביום שהעמותה תקבל החלטת מקצועיות, כשברור שאין לאף אחד רקע בתחום, אפשר לקפל הכל
3. איזו הנהלה? מה הועד מנהל? יש יו"ר והוא מנהל את הקבוצה
4. הייתי מדבר עם כמה עיתונאים שמסקרים את הפועל לפני שהייתי קובע את זה
5. דסקל איש גדול. ישראל חאפ-לאפ - בגרמניה מקצוענים. כתבתי עובדה.

יש הרבה חרא בהפועל שהצטבר לאורך השנים וצריך אנשי כדורגל בעלי ניסיון וביצים בשביל לנקות אותו. הישועה לא תבוא מהועד אלא רק ממי שינהל מקצועית את הקבוצה. אם אתה רוצה לשים באור שלילי ולהאשים את כל מי שנמצא עכשיו בעמותה - תגבה את זה בעובדות, ספקולציות לא עובר. כל מה שאתה כתבת, בכל סעיף, הוא "אני מרגיש", "מתקבל הרושם" ו-"נראה", וככל הנראה שהייתי מחזיק בדיוק באותם דעות כמוך, כי התמונה שמשתקפת מגיעה ממקור אחד עיקרי - התקשורת. והעמותה לא טובה בדיברור ושיווק מספיק. אולי האסיפה תשנה את התמונה ותשפוך אור, מי יודע

אגב, כל מה שיובל כתב בהודעה בעמוד הקודם - משקף בדיוק את התפיסה שלי על ההפרדה בין העמותה והניהול המקצועי.
ואני מדבר רק בשמי פה. לא מייצג אף ועד או ארגון כזה או אחר. ואני לא בהכרח מחזיק בדעות חופפות לחבריי לועד. לא תפקידי לגונן אבל זה חורה לי שמתלכלכים על העמותה לפי "תחושה", זה מתסכל ומנטרל

גרמניה היא כלכלה אדירה עם חברות ענק שמחזיקות את הקבוצות, אם אתה רוצה לעשות גרמניה בישראל- אל תהיה נוכל ותודה שהכוונה אינה באיירן מינכן אלא באבלסברג.

העמותה מינתה את בארי בן זאב והיא ממנה את כל הספרדים המשונים האלה. מה יותר החלטה מקצועית מזה?

הביקורת על העמותה אינה לפי תחושה אלא לפי מה שיש ולפי מה שהיה בשנים האחרונות- אם זה התגובות המטומטמות, ההרפתקאות שאתם מתכננים לנו, ה"דיבור" הזה שהתחיל על המנויים, הפנטזיות על גרמניה, הדיבור בשם "הקהל" או הציטוטים בתקשורת.
אני משתכנע יותר ויותר שהעמותה אינה יותר מעוד פיון במלחמה בין אנשים שחושבים שהם קנו את הפועל ואת האמא של הפועל תמורת כמה מאות אלפי שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 10:17 
זה טוב:
https://m.facebook.com/?_rdr#!/HaAdumim.Comments

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 10:24 
סנטה, קיבלת פרסום יפה בשביל הכלום השקעה שנתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 12:00 
לא תתפוס אותי,
אתה מדבר מחוסר ידיעה מוחלט. כל הביקורת שלך היא על ההתנהלות הדיברורית של העמותה וגם לי יש ביקורת אליה.
הועד התעדכן כמוך מהתקשורת על הצוות הספרדי, כבירי וכו׳.
אתה ממשיך לנפח את הדוגמא של גרמניה באובססיביות כי נגמרו לך הטיעונים, במקום להתייחס עניינית לתגובה העניינית שלי אליך.
בכל אופן דרור גמרת את הדיון איתי כשהשתמשת במילה נוכל. תהיה בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 12:05 
בינמן, זה הדיבור שאתם חזרתם אליו. שוב חזרנו ביומיים האחרונים לגרמניה ותלוי רק בנו וקשקושים כאלה. עשר אחוז מבאיירן מינכן שייך לאאודי, בהפועל שני אחוז שייכים לסיימון כץ.

אל תמכרו לנו את באיירן מינכן ותכניסו לנו באבלסברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 12:36 
ועוד עשרה אחוז של אדידס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 12:43 
כנראה פספסתי, מתי העמותה ערכה השוואה בין מצבה וגרמניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 12:57 
"העמותה" לא ערכה השוואה, היא עסוקה בגיא לוי, אבל לך עמוד אחד אחורה ותראה שני יוזרים שקשורים לעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
תמיד החזקתי מאוהדי הפועל לא חכמים גדולים, אבל אם ינסו - ויצליחו - למכור להם שוב כל מיני הזיות "רק אנחנו" ו"גרמניה" ו"סוונזי" הם באמת הכי מטומטמים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 13:08 
NARKOTIKA כתב:

ועכשיו העמותה הסאחית הזאת דורשת להסיר השימוש בלוגו שלה

מה יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 13:12 
לא תתפוס אותי כתב:
"העמותה" לא ערכה השוואה, היא עסוקה בגיא לוי, אבל לך עמוד אחד אחורה ותראה שני יוזרים שקשורים לעמותה.

מצאתי אחד. ואחד לשעבר.
שניהם לא "מכרו" לך את באיירן מינכן, ההפך, שיקפו את המציאות הזיפט שהפועל נמצאת בה (בדיוק מה שאתה אומר) בזמן שיש כאן (או בתקשורת- אבל לא בעמותה) אנשים שמדברים על רכש נוצץ.
ואכן, עסוקה בגיא לוי, כתיבת סטטוס (מיותר ככל שיהיה) גוזלת מאנשי העמותה שעות על גבי שעות

קיצר, שום דבר חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 13:15 
כן, הלוואי שהדיבורים האלה היו נשארים בפורום. במצב הנוכחי של העמותה זה לא משנה אם זה לשעבר-שעדיין-מעורב, חבר ועד או בעל תפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 13:43 
ערן כתב:
תמיד החזקתי מאוהדי הפועל לא חכמים גדולים, אבל אם ינסו - ויצליחו - למכור להם שוב כל מיני הזיות "רק אנחנו" ו"גרמניה" ו"סוונזי" הם באמת הכי מטומטמים בליגה.

מכיוון שאני מניח שאתה תהיה אחד מאלה שיקנו מנוי בשנה הבאה, גם אם מסיבות אחרות לגמרי, הרי שכלפי חוץ, אתה תהיה אחד מאלה שקנו את ההזיות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חי באשליות על גרמניה ולא כלום. עמותת אוהדים זה נחמד וחשוב, אבל צריך כסף בסופו של דבר.
השנה לא עשיתי מנוי בשורה התחתונה כי אנחנו מנוהלים בצורה בדיחה והוציאו לי את כל החשק.
אם הקו הנוכחי של מה שנראה לפחות בינתיים כניהול שפוי יותר בלי אשליות גדלות ומינויים הזויים יימשך אעשה מנוי.
זה כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ערן כתב:

מכיוון שאני מניח שאתה תהיה אחד מאלה שיקנו מנוי בשנה הבאה, גם אם מסיבות אחרות לגמרי, הרי שכלפי חוץ, אתה תהיה אחד מאלה שקנו את ההזיות הללו.

שים לב שלא מדדתי את ה"הצלחה" של ההזיות באם אוהדי הפועל יקנו מנוי או לא. זה עניין די שטחי וחוזר פה בפורום, בכל עונה, למדוד הכל לפי "לעשות מנוי" או "לא לעשות מנוי". ההזיות האלו יכולות וצריכות להיכשל ולהיתקל בבוז שכלתני מצד אוהדי הפועל, ועדיין אני מקווה שיירכשו הרבה מנויים ושתהיה קבוצה כמה שיותר טובה עבורם. גם אם אעשה מנוי - כמו שציינת, קשה לי לראות סיטואציה שבה לא אקנה - אלחם היכן שאוכל נגד מי שמנסה להפוך את הפועל למתנ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 14:06 
כל עוד אותם אנשים עומדים מאחורי הערבויות של הקבוצה ומושכים בחוטים אסור לתת לזה יד בשום צורה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 14:08 
ואם כמו שהם טוענים הם אנשים חדשים עם כוונות טובות וכ"כ רוצים לשאת באחריות של ניהול הקבוצה אז שפעם אחת חובת ההוכחה תהיה עליהם ולא עלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע כמה זה מעניין, אבל הטוטו פרסם מענקי מיקום ומקום 7 גורף 350 אלף שקל,
ההבדל הוא 4 נק' ובמצבנו הכלכלי זה לא סכום מבוטל. מקווה שמישהו יעביר את העניין לשחקנים.
שישחקו עד הסוף.
בלי ים ובלי שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים אפריל
הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
זו סיבה מספיק טובה לאייטם הגנרי על הפועל.
״גורמים במועדון ציינו כי במידה ולא יושג המענק, יתבסס סגל הקבוצה בעונה הבאה על שחקני בית צעירים ולצידם שחקנים ותיקים מוכחים, דוגמת שי אבוטבול״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים אפריל
הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
זו סיבה מספיק טובה לאייטם הגנרי על הפועל.
״גורמים במועדון ציינו כי במידה ולא יושג המענק, יתבסס סגל הקבוצה בעונה הבאה על שחקני בית צעירים ולצידם שחקנים ותיקים מוכחים, דוגמת שי אבוטבול״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
אין אמונה שיבוא רוכש ב1 במאי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 16:23 
ערן כתב:
בני12 כתב:
ערן כתב:

שים לב שלא מדדתי את ה"הצלחה" של ההזיות באם אוהדי הפועל יקנו מנוי או לא. זה עניין די שטחי וחוזר פה בפורום, בכל עונה, למדוד הכל לפי "לעשות מנוי" או "לא לעשות מנוי". ההזיות האלו יכולות וצריכות להיכשל ולהיתקל בבוז שכלתני מצד אוהדי הפועל, ועדיין אני מקווה שיירכשו הרבה מנויים ושתהיה קבוצה כמה שיותר טובה עבורם. גם אם אעשה מנוי - כמו שציינת, קשה לי לראות סיטואציה שבה לא אקנה - אלחם היכן שאוכל נגד מי שמנסה להפוך את הפועל למתנ"ס.

הגיע הזמן לחשוף את האמת: בכל לילה, זקני העמותה מתאספים יחד ומטכסים עצה: איך נהפוך את הפועל למתנ"ס? איך נהפוך את הקבוצה שכולנו אוהבים מגיל אפס ללא תחרותית, ונגרום לה להפסיד כל דרבי? איך נקרב את בוא המשיח והמתנ"ס?
טוב שאתה עומד בשער, המשתמש ערן.
(או במילים אחרות: החיים הם, למרבה ההפתעה, לא שחור ולבן. מותר לרצות שהפועל תסמל כוח חברתי וגם תהיה קבוצת כדורגל מעולה. זה לא או זה או זה. הפועל זה לא קמפיין בחירות)

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
בינמן כתב:
אדום אופטימי כתב:
לדעתי הבעייה הקשה ביותר של ההנהלה/בעלים מול האוהדים היא בעיית אמון.
אמון של אוהדים מאוכזבים קצת קשה לרכוש בססמאות כמו שהובאו לעיל. נהפוכו זה מגדיל עוד יותר את חוסר האמון.

מסכים.
אמון רוכשים במעשים. העמותה התחילה בקו חיובי מאז שקיבלה את המושכות. עכשיו זו תהיה החובה של הועד המנהל שיבחר בעוד חודשיים.

כנראה שלא הבנת אותי ומיהרת להסכים.
לי לא היה אף פעם אמון באנשי העמותה ולכן לא הייתי חבר עמותה בשום שלב שלה. אם הייתה מראה ניצוצות של עשייה הייתי עושה חברות. (מצטער כל ההסעות שהן מפעל יפה , מוערכות אבל כאן זה נגמר)
לדעתך הוועד המנהל הנוכחי עושה עבודה טובה . אולי. לי לא ידוע על כך.
עדיין כל החברים שמשתייכים למועדון ה"חבר מביא חבר" ינמצאים להבנתי בהפועל. כל החברה שטביב העיף ורמון החזיר. כל החברה האלה הם שותפים מלאים למהלך ריסוק הפועל. מה שיכול אולי לרכוש את אמוני הוא ניקוי אורוות מלא . לא חלקי. אף עובד שהביא רמון או מוני הראל לא נמצאים במועדון. כולל לא מנהלים כאלה ואחרים בקבוצות הנוער והנערים ובוודאי לא בבוגרים.

לדעתך חובת ההוכחה היא על הוועד המנהל החדש שייבחר. סבבה. לאחר שיוכיח עצמו ירכוש את האמון של האוהדים ( זה הנושא לא ?) ואז אולי יוכל לגייס הרבה מינויים וחברי עמותה. לא ניראה לי שכל זה יקרה לפני תחילת העונה הבאה, אבל אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2015, 23:16 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 755 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: