תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 13:31 
מה זאת אומרת? מכבי בעצמה לא עשתה את זה לפני שבוע בדרבי. באותה סיטואציה. כי אנחנו הפועל וכי הם ראשל״צ.
לבחור כמה אתה משקיע לפי מידת החיבה ליריבה זה חוסר ספורטיביות מובהק.
תבדיל בין מה שאתה כאוהד היית רוצה לבין ספורטיביות של קבוצה מקצוענית. זה שאני הייתי רוצה שאם תהיה לנו אפשרות נפסיד ליריבה של מכבי ונוריד אותה ליגה, לא אומר שזה ספורטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
הפועל השאלה מה "רמת" העשיה.

יוגב, רנדל, סופו לא משחקים בכלל.

טיוס וסמית משחקים פחות מ 20 דקות בשביל לתת להם לנוח.
פארגו מיובש על הספסל מטעמי עייפות.

6 השחקנים הבכירים של מכבי אתמול שותפו חלקית או לא שותפו בכל,
את זה לא כל קבוצה הייתה עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 13:37 
זה לא בדיוק אותה סיטואציה..
בכל זאת אחרי מנוחה וארבעה ימים לפני משחק חשוב ולא יומיים אחרי ושלושה ימים לפני.
אני לא בטוח במאה אחוז שאם היה דרבי במקום המשחק נגד ראשון הם לא היו נותנים להם לנוח. אבל זה גם לא ממש משנה.
זה נכון שאנחנו צריכים להשמיע קול כי אנחנו צריכים להסיט את הדיון מאיתנו כמה שיותר. אבל זה ברור שזה לא באמת ימנע מהם לעשות את זה גם בפעם הבאה כי אי אפשר למנוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מה זאת אומרת? מכבי בעצמה לא עשתה את זה לפני שבוע בדרבי. באותה סיטואציה. כי אנחנו הפועל וכי הם ראשל״צ.
תבדיל בין מה שאתה כאוהד היית רוצה לבין ספורטיביות של קבוצה מקצוענית. זה שאני הייתי רוצה שאם תהיה לנו אפשרות נפסיד ליריבה של מכבי ונוריד אותה ליגה, לא אומר שזה ספורטיבי.

ושוב, לא אמרתי שזה "ספורטיבי". אני אומר שגם אם אנחנו היינו באותה סיטואציה שיש דרבי, שני משחקים קריטיים באירופה, ומשחק חסר חשיבות בליגה - הייתי מקבל לגמרי שבמשחק חסר החשיבות היו נותנים לשחקנים הבכירים לנוח.
במציאות תמיד לוקחים שיקולים כאלה בחשבון. לצורך העניין אם המשחק נגד מכבי שבוע שעבר היה על האליפות אין לי ספק שסקוט היה עולה לשחק גם עם 5 זריקות. אבל זה היה משחק סתם, עם סיכוי נמוך לנצח. אז ברור שהעדיפו לא לסכן אותו.
זה חלק מהחיים, תמיד לוקחים עוד שיקולים בחשבון.

כל זה לא סותר את זה שצריך להתלונן ולהציק. מה שמכבי עשתה הוא בניגוד ברור לתקנון, ופוגע במאבקי המיקום ומהבחינה הזאת הוא חמור פי כמה מכל קללה ושלט ביציע ובעולם שאנחנו מקבלים רדיוס על קללות ושלטים הם צריכים לקבל לפחות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 14:11 
הפועל כתב:
Fez כתב:

ושוב, לא אמרתי שזה "ספורטיבי". אני אומר שגם אם אנחנו היינו באותה סיטואציה שיש דרבי, שני משחקים קריטיים באירופה, ומשחק חסר חשיבות בליגה - הייתי מקבל לגמרי שבמשחק חסר החשיבות היו נותנים לשחקנים הבכירים לנוח.
במציאות תמיד לוקחים שיקולים כאלה בחשבון. לצורך העניין אם המשחק נגד מכבי שבוע שעבר היה על האליפות אין לי ספק שסקוט היה עולה לשחק גם עם 5 זריקות. אבל זה היה משחק סתם, עם סיכוי נמוך לנצח. אז ברור שהעדיפו לא לסכן אותו.
זה חלק מהחיים, תמיד לוקחים עוד שיקולים בחשבון.

כל זה לא סותר את זה שצריך להתלונן ולהציק. מה שמכבי עשתה הוא בניגוד ברור לתקנון, ופוגע במאבקי המיקום ומהבחינה הזאת הוא חמור פי כמה מכל קללה ושלט ביציע ובעולם שאנחנו מקבלים רדיוס על קללות ושלטים הם צריכים לקבל לפחות את זה.

מסכים עם כל מילה, רק שאני לא מפתח שום ציפייה שהם יענשו על זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 14:13 
מסכים עם ההודעה הזאת, אבל בתוספת ההערה הנכונה של אל דוד שהיה פה מקרה די קיצוני. זה לא לתת מנוחה לשחקן או שניים אלא אשכרה לכל הבכירים שלך. זה לא משהו שכל קבוצה היתה עושה לדעתי, ממש לא. זלזול מופגן מאוד במשחק בלי ניסיון אפילו להסתיר וגם הודאה בזה אחר כך בראיונות. מוגזם לחלוטין וזועק ובגלל זה גם יש לנו קייס פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 15:16 
הקטע הכי מגוחך שבראיון שאלו את גודס: "אמנם שחקנים עייפים, אבל לא ציפית להפסיד תבוסה כזאת".
והוא ענה:"למה לא?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מכבי הולכת לחתום עם סילבן לנדסברג ל3 שנים תמורת 450 אלף דולר לעונה. האמת, לא מבין את ירושלים. במקום רכבת הזרים המפגרת שלהם, שימשיכו בקו הבטוח של לשאוב למכבי ישראלים. מה זה חצי מיליון דולר לעונה בשביל לחרבש את הרוטציה הישראלית הקצרה של מכבי?

ירושלים לא שאבו למכבי ישראלים אלא לקחו את הריג'קטס שלהם (שמכבי ויתרה עליהם די בצדק). הם עדיין לא הוכיחו שהם מסוגלים להתמודד על שחקן שמכבי רוצה. גם אין סיבה שהם, ממרומי הסיבוב הראשון ביורוקאפ, יצליחו לקחת שחקן למכבי, חברה קבועה בטופ-8 ביורוליג ועדיין השליטה הבלתי מעורערת בליגה. הם יצטרכו להציע סכומי כסף מופרכים רק בשביל לכפר על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 17:27 
ranjef כתב:
ב-nba יש גם קבוצות שמפסידות כל העונה בכוונה כדי לקבל דראפט טוב. ספורטיבי?
מסתבר שהפועל ת"א, חולון, ונס ציונה, שמתמודדות עם ראשל"צ על מיקומים לפלייאוף, גם החליטו "להתבכיין" על הדבר הלגיטימי שמכבי עשו.
אני מאמין שהמנהלת המושחתת לא תעשה עם זה כלום, אבל זה עדיין לא אומר שזאת לא שערורייה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4646093,00.html

הם לא יעשו עם זה כלום. "תגובת המנהלת" היא קלאסיקה מתנשאת מבית מדרשו של פרנקל (הזכורה היטב למשתתפי המפגש איתו). ממה שאני מבין, הוא לא מתייחס בכלל לטענה המרכזית, ומתאמץ להסביר למה איפשרו דווקא למכבי לשחק במוצ"ש. זאת אומרת שלמרות שהוא, לשיטתו, בא לקראתם, הם ירקו לו בפרצוף. אבל לך תסביר משהו לטיפוס המנותק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 13:03 
חולון נראים בפאניקה ולפי האוהד שלהם בסלניוז חסין כבר אובד עצות וביקש להחליף שני זרים (אוואנס וקרוקר/טיילור)
חייבים לנצח אותם סוף סוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הפועל כתב:
מכבי הולכת לחתום עם סילבן לנדסברג ל3 שנים תמורת 450 אלף דולר לעונה. האמת, לא מבין את ירושלים. במקום רכבת הזרים המפגרת שלהם, שימשיכו בקו הבטוח של לשאוב למכבי ישראלים. מה זה חצי מיליון דולר לעונה בשביל לחרבש את הרוטציה הישראלית הקצרה של מכבי?

ירושלים לא שאבו למכבי ישראלים אלא לקחו את הריג'קטס שלהם (שמכבי ויתרה עליהם די בצדק). הם עדיין לא הוכיחו שהם מסוגלים להתמודד על שחקן שמכבי רוצה. גם אין סיבה שהם, ממרומי הסיבוב הראשון ביורוקאפ, יצליחו לקחת שחקן למכבי, חברה קבועה בטופ-8 ביורוליג ועדיין השליטה הבלתי מעורערת בליגה. הם יצטרכו להציע סכומי כסף מופרכים רק בשביל לכפר על כך.

אז שיציעו. אליהו והפרין ריג'קטס, אבל אני בטוח שאם היו יכולים במכבי היו מחזירים אותה העונה אחרי הפציעה של פניני שתקעה אותם חזק.
בניגוד לזרים שוק הישראלים הבכירים שיכולים לשחק ביורוליג ברמה סבירה מאד מוגבל, וככל שירושלים תצמצם אותו זה ידפוק את מכבי ישירות. ירושלים יכולה לשלם ללנדברברג 800 אלף דולר בעונה (למשל), למה שלא יעשו את זה? גם ככה הם זורקים את הסכומים האלה על רכבת זרים מפגרת. במקום זה, שישקיעו בלגנוב למכבי עוד ישראלי בכיר או שניים, נראה אותם מסתדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 13:14 
Fez כתב:
חולון נראים בפאניקה ולפי האוהד שלהם בסלניוז חסין כבר אובד עצות וביקש להחליף שני זרים (אוואנס וקרוקר/טיילור)
חייבים לנצח אותם סוף סוף

יש שם המון בלגן בחדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 17:12 
ועדיין הם ירביצו לנו ואנחנו נתקפל כרגיל. המשחק שיקבע אם נוכל לסיים שלישי או שנאבד את הסיכוי הריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
לפי מאיה רונן במגרש פתוח כדיר ייעדר שבועיים שלושה, זאת אומרת בספק למשחק נגדנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 17:37 
אחד האדומים כתב:
לפי מאיה רונן במגרש פתוח כדיר ייעדר שבועיים שלושה, זאת אומרת בספק למשחק נגדנו

הוא אמור לחזור להתאמן עוד בערך 10 ימים והמשחק מולנו עוד 11 ימים. לא סביר שישחק אבל אני גם לא אתפלא אם כן.

צריך לזכור שהפסדים בשני המשחקים הקרובים ואנחנו יורדים למקומות 7-8 (שזה אומר פלייאוף קצר מאוד). מבחינתנו משחקים על החיים ועל המוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 17:42 
חשוב מאוד אם לא ישחק
בדיוק סוג השחקן שעושה לנו המון בעיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יובל כתב:
הפועל כתב:

אז שיציעו. אליהו והפרין ריג'קטס, אבל אני בטוח שאם היו יכולים במכבי היו מחזירים אותה העונה אחרי הפציעה של פניני שתקעה אותם חזק.
בניגוד לזרים שוק הישראלים הבכירים שיכולים לשחק ביורוליג ברמה סבירה מאד מוגבל, וככל שירושלים תצמצם אותו זה ידפוק את מכבי ישירות. ירושלים יכולה לשלם ללנדברברג 800 אלף דולר בעונה (למשל), למה שלא יעשו את זה? גם ככה הם זורקים את הסכומים האלה על רכבת זרים מפגרת. במקום זה, שישקיעו בלגנוב למכבי עוד ישראלי בכיר או שניים, נראה אותם מסתדרים.

ירושלים לא יכולה להציע 800 אלף דולר ללנדסברג (שזה אומר עלות של כמעט שבעה מיליון שקל לעונה), אפילו לא קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
למה לא? יש להם כרגע 2 זרים אקסטרה, ואת פופס ששוחרר. רק הכסף עליהם כבר מגיע בטח לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 19:11 
יובל כתב:
הפועל כתב:
יובל כתב:
הפועל כתב:

ירושלים לא יכולה להציע 800 אלף דולר ללנדסברג (שזה אומר עלות של כמעט שבעה מיליון שקל לעונה), אפילו לא קרוב לזה.

בודאי שהיא יכולה. השאלה היא האם היא רוצה. סביר להניח שלא ולטעמי הוא גם לא שווה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 19:11 
ranjef כתב:
ועדיין הם ירביצו לנו ואנחנו נתקפל כרגיל. המשחק שיקבע אם נוכל לסיים שלישי או שנאבד את הסיכוי הריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 19:24 
20 לאשדוד על נס ציונה במחצית, טוב לנו. צריכים גם שהרצליה תנצח את חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
והנה רק 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
אשדוד מנצחים שזה טוב. ג׳וליאן רייט בינתיים עם 21 ו 12 ב 3 וחצי רבעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 20:36 
איזה דיכאון לראות את ג'וליאן רייט ולדמיין אותו איתנו. זה בדיוק, אבל בדיוק, השחקן הגבוה האתלט שחסר לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 20:47 
לפחות התוצאות טובות לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 21:39 
ג'וליאן רייט הכי טוב בליגה מחוץ למכבי (כולל ירושלים).

והתוצאות היום מזל גדול מבחינתנו. מוריד קצת את הלחץ מהקבוצות מתחתנו אבל עדיין חייבים לנצח את שני המשחקים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
לא להביא את ג'וליאן רייט הייתה הטעות המקצועית הכי נוראית שאפשר לחשוב עליה. שחקן ברמה הכי גבוהה שיכול להגיע אלינו, שהיה מתאים כמו כפפה ליד, נפל עלינו משמיים ואנחנו פשוט ויתרנו. אני מקווה לפחות שבקיץ נתקן את העוול וננסה בכל הכוח להחתים אותו לכמה שנים למרות שזה יהיה הרבה יותר קשה ולא תלוי רק בנו.

הפועל כתב:
למה לא? יש להם כרגע 2 זרים אקסטרה, ואת פופס ששוחרר. רק הכסף עליהם כבר מגיע בטח לזה

אולי לרבע מזה, גם לא בטוח. מנסה בונסו היה שם איזה שלושה שבועות והוא בקושי עלה להם. עכשיו הם בסך הכל מחזיקים זר אחד אקסטרה במשך חצי עונה שגם הוא לא יקר במיוחד (שחקן בלי רזומה יותר מדי מרשים שישב העונה בבית) ועוד שחקן שהם הביאו לשלושה חודשים. כל החוזים הזמניים האלה של זרים על חוזה חודשי שגם אין עליהם מס זה סיפור של כמה עשרות אלפי דולרים כל אחד. אתה מדבר על להחתים שחקן בעלות של 1.6 מיליון דולר ברוטו.

רדנקו, אתה מתכוון כנראה שהם יכולים להביא אותו אם הם יגדילו את התקציב בכמה מיליונים רק בשבילו. בתקציב הנוכחי אין להם סיכוי. אני מסכים שהוא גם לא שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 22:18 
לא חושב שג'וליאן רייט יהיה פרקטי בקיץ... בינינו, גם במחירים שלו כרגע (פר חודש) הוא לא פרקטי לעונה שלמה ובקיץ בטח המחיר יעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 22:35 
אדריאן הנינג חוזר למכבי חיפה... החתמה קצת מוזרה, שחקן בינוני בעמדה שהם מוצפים בה אבל הוא של הסוכן הנכון (קלאודיו פריירה שמביא להם את כל השחקנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2015, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
כנראה באמת רוצים פלייאוף. זה טוב לנו. כבר שיחקנו מולם, ויש להם עוד משחקים מול אילת וחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: